Soooo KING


Se där!

Jag har minsann tid att blogga, det är inte ofta nu för tiden känns det som :D
Massor med jobb hela tiden och när jag är ledig så spenderar jag sällan tiden vid datorn!

Förra helgen, alltså inte den som var nu utan den innan var jag ju i sorunda på lördagen. Sjukt rolig dag med brännboll, kubb, massa skratt o alkohol! :D Mycket lyckad dag.
På söndagen hoppade jag och Catta på bussen mot södertälje för att leka med Andreas och Magnus. Killarna åkte på råspö i kubb, sedan blev det lite käk och glass!

Tog mig tid och slängde upp alla bilder på facebook så där kan ni kolla doom
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150265169690365.372212.559570364

Denna helg har varit...aa inte allt för bra. That´s all im gonna say!

Är ledig från jobbet nu två dagar...eller aa igår och idag då. Ska in på ett möta bara vid halv 2! Sen blir det mys med Tessan vid 4 och sedan promenad och middag med Martin!
Igår var jag inne i stan med Natalie och solade,åt sushi, jordgubbar, drack bubbel och pratade massa bajs! Mycket bra dag! Fick sedan skjuts från stan vilket var skönt!










Sola med Natalie. Hon slängde precis fram ...

dsc02236 (MMS)

Sola med Natalie. Hon slängde precis fram en överraskning. Jordgubbar och bubbel! Älskar denna tjej!


Så jävla usel

Jag har fan inte tid...jobba 11 timmars pass jämt! My god!!


Vaaa skaa man göra?

Hade en sjukt bra dag igår iaf.. och bilder från förra helgens bravader kommer upp så fort jag kan!
Dags för jobb 15-02! Tjarå

påt igen bara!

Fredag igen dåå, och ska snart iväg på ett jobbpass...10-? stod det på mitt schema idag. Det betyder troligtvis typ 10-22...Hade varit nice att jobba till 15 idag också men men!

I helgen blir det massa bus, sorunda på lördag med martin och co och troligtvis södertälje på söndag! Får se hur mycket man pallar! Nästa vecka blir det jobba måndag tisdag, ledig onsdag, torsdag sen jobb hela helgen!

Oj oj dags att kila!

Pöss


Utmattad tjeeeej!

Premiärhelgen är öööver! Vilket kaos det har varit!
Fredagen var såklart värst men samtidigt bäst! Ingenting funkade som det skulle, kassan var inte programerad, menyn var inte testad så några maträtter gick inte att laga, köket hade för låg el så saker och ting tog forever! Ändå verkade kunder vara nöjda när det väl fick ut maten!

Efter fredagens 14 timmar blev det en timmas stopp i en korsning, och sedan vidare förbi Martin. Måste ju träffa vännerna fast man jobbar liksom.. På lördagen var det dags för jobb igen vid 14.00..mycket lugn dag, vilket var skönt eftersom man kunde få lite ordning på kaoset!
Söndagen var lugnare än lugnast så det var lite så tråkigt.

Måndagen blev det ett lite kortare pass, 15-22.30!

Idag åt jag en fin fin frulle och efter det blev det promenad med tessan runt ringvägen! Vi hade massor att prata om, vi pratade så vi både blev helt andfådda! :D HAHA
Idag är ledig men ska ner till Nynäsbryggeriet på kurs, det lät bli skoj :D Ikväll blir det sushi och någon form att motion med Martin! :D






Dumma dumma dumma Elin, Fyyy domarn!

Bira efter jobbet. Sweet

dsc02191 (MMS)

Bira efter jobbet. Sweet


Personalfesten!

Oj oj oj vilken kväll!

Man blev satt i arbete direkt när man kom dit för att allt skulle hinna bli klart till klockan 6. Jag visste ju inte alls hur kvällen skulle se ut då. Skulle vi jobba? Var vi också gäster?
Det visade sig att vi fick vara lite både och!

Jag började lite fint med att spruta champange på hela min tröja! Sköna var att det första Fredrik(chefen) skriker är
"WET T-SHIRT CONTEST, WOHOOO!!"

Efter det stod jag mest och hängde på insidan av baren med en öl, snackade med alla och serverade öl! :D Riktigt roligt! Nu har man fått en hum om Nynäs ölen, hur den ska hällas upp m.m! En kurs nere på bryggeriet ska även utföras. Skit skoj!!

Idag är det genomgång, kolla lite menyer, kläder, scheman och allt som hör där till!
Vi servitriser kommer iaf vara LILA! :D Hur gött är inte det! Blev såå glaaa!

Hoppas verkligen att det går bra på fredag nu, att det blir bra med folk och att ingenting går helt på tok!

Efter gårdagen känner jag mig ännu mer laddad!! :D
Kände att jag inte riktigt vill slänga upp bilder från restaurangen! Roligare om man kommer dit och inte har någon aning om hur det ser ut :D
Men detta kan jag bjuda på... DÅÅÅÅLIG PUMP!






Stekt

Två timmar avklarade i solen. Slängde på mig lite olja idag också! :D Man får passa på nu, i tidiningen stod det stort på framsidan "SORRY SVERIGE, altan-kylan på väg" typ! 

Nu blir det dusch och sedan fix innan jag ska ner till Restaurangen för personalinvigningsfest! TJOHO!

Har även lyckats fixa Photoshop på min dator *stolt*! :D Nu slipper jag tjata på Natalie om jag vill ha en ny header! ;D

Ska komma ihåg att ta med kameran så man kan slänga upp lite bilder :D

PÖSS SÅÅ länge:D



Detta ser inte mycket ut för världen men g...

dsc02182 (MMS)

Detta ser inte mycket ut för världen men gud så gott. Stekt torsk med både färska och varma grönsaker:)


Life is good!

Har nu legat i solen ett antal timmar lite till och från, det är ju så galet varmt!!
Avnjöt en nyttig lunch också, lite lax och räkor med massa grönsaker som jag slängde en skvätt matlagningsgrädde och pesto på :D NAMNAM!

Solning, matvanor och promenader börjar lite smått sätta sina spår tror jag :D Eller så är det bara självkänslan som höjts eller vad det nu heter, vad vet jag! :D Det ger en iaf motivation till att fortsätta! Man mår ju så mycket bättre. :D

Och på tal om att fortsätta så är det nu dags för den dagliga promenaden :D




HAHA

Satt och läste min vän Lisas blogg här nyss. Hon hade skrivit så sött om mig och Tessan och lagt upp massa bilder på oss två och alla tre :) Hittade denna bild som jag och Tessan tog på bussen hem från idre!



Båda klädda i rosa mjukisdress...Tjeeena två blondisar i chockrosa kommer lastat! :D
SNYGGA TJEJEEER! <3<3<3

Like a virgin

Halva dagen har gått och jag har hunnit med att umgås med min fina Therese!
Vi började dagen med en promenad ner till cetrum, T bjussade på frukost (kademummabulle och chailatte, SMALA, Tessan åt iofs inte sin bulle då)

Dagen stora grej var ju att Tessan skulle göra sin första tatuering och jag var då med som stöd, agerade väl mest fotograf men ändå :D Hon var så duktig så, några små grimarser gjorde hon annars så var hon hård som sten! Tuff tjej! När den fina texten satt på plats vandrade vi ner till hamnen myste lite i solen för att sedan gå upp till Thorssan igen för att äta lunch! Snäll som min vän är så bjöd hon även på lunchen. Vi körde på varsin hälosallad! TACK BABE ♥ ♥!

Nu är jag hemma igen och ska slänga mig i solen tills det är dags för prommis med M! :D

Himlen är oförskämt blå!!


HAFFARN

Gårdagen blev så fantastisk så jag blir helt lycklig när jag tänker på det :)
Först shoppingtur där tjejerna hittade massa fint :) Sedan satte vi oss i Berzeliiparken med en dunk vin, lite cider, rosa bubbel och jordgubbar. Vi satt där och njöt men kände ändå att det saknades sällskap. Tessan blev plötsligt kissnödig och Lisa hänkar på, innan de går säger Tessan
"- Elin när vi kommer tillbaka så ska du inte vara ensam"
- JAHAAA??? Ehm

När det gått börjar jag kolla runt lite, lägger ögonen på 3 grabbar som sitter några meter bort. Men jag är för feg för att gå dit...När Tessan och Lisa sedan kliver in i parken igen skakar hon på huvudet och säger
"-Jag är besviken Elin"
Precis då får jag luft och ropar bort till killarna
"-Hörrni ni tre grabbar där borta, blåa skjortan, vill nu vara med och spela kort?"
Killarna joinade glatt! Uppdraget slutfört!

Vi spelade lite ölspel och bara mådde i solen! När skuggan sedan började dra över parken rörde vi oss hemåt. Det blev ersättningsbuss från VH och eftersom både jag och Tessan var lite berusade blev vi rastlösa. Vi spanade in en söt grabb som satt bakom oss, pulade ihop en lapp till honom och sedan hade vi underhållning för resten av resan :D

Väl framme i nynäs blev det till att dela en barnpizza med Tessan och sedan hem till henne för klädombytning, mer dricka och dans följt av en biltur ner till Freja! Där träffade man på många fina människor man inte sett på länge och jag hängde även en sväng med min kära faster!

Kvällen slutade med äventyr in till söder i en taxi. Nu är jag hemkommen och ska slänga mig i en dusch!
Promenad, sushi och film med Martin står på kvällens schema!






















amen va i helvete?

Va fan är det för fel på mig? Varför vaknar man tidigt när man varit ute och druckit lite? Kom liksom hem typ halv 1, somnade väl strax efter 1, vaknade första gången vid 04.13.."för i helvete Elin du har sovit 3 timmar SOV" tänkte jag till mig själv...somnade om och vaknade vid 06?!?!?!??!?!?! Och har varit vaken sen dess..Jag är ju inte normal!

Så nu har jag suttit sen halv 7 och myst med Bernie ihopkurad i ett täcke här vid datorn :D Tur att jag har honom!
Idag bär det av in till stan med Tessan och Lisa, gå lite i affärer och sedan sätta oss i någon park och bara MÅ! :D
Jaha, nehe jag roar mig väl med ett bad då? Pööss


Elins insida!

Martin brukar säga att jag har en fet gubbe som bor inom mig, just för att jag äter så mycket skit men inte är asfet, han åker tydligen moped ibland också. Jag tror att jag lyckades fånga just min insida på bild igår hemma hos tessan efter en skål med glass!

Smal tjej?

 

I förrgår och igår blev det jobb på Dressman där det var kaos. Varor ÖÖÖVERALLT! 6 pall varor hade det kommit i tisdags, på onsdagen kom det 37 kartonger till och på torsdagen kom det 31 kartonger plus 25 häng! MY GOD! Men när klockan slog 6 igår så hade vi faktiskt lyckats ordna upp det där riktigt bra. Jag var nära att få ett psykos anfall där bland alla kartonger och kläder man inte kunde placera någonstans för att det var fullt överallt!

Var nyss ute på en promenad i det fina vädret med Martin runt alhagen. Inga ormar såg vi som tur var idag! Usch vad jag hatar dom små kräken och Martin tycker det är så himla kul att jag är rädd! FYY

Kvällen är oplanerad så man får se vad som händer. Nu blir det dusch!



BILDER FRÅN KARLSTAD

Jag glömde bort att jag hade med mig kameran allt för många ggr meeen detta är vad lyckades fånga på bild från visiten!

Jag sov sött medan de andra var vakna på lördagen! Med Bernie såklart!

Linda var klar för picknick på Gubbholmen, jävligt fräsch tjej!

FETTEBRA TJEJER

Självklart grillades det mashmallows! Otto mår med sina perfekta två! Elin var gla hon me!

Njut lite mer Agnes

Undrar om Bobbo gjort bajs? Ser ut så!

Liiille Bettan och Hanna! Goa tjejer!

En potatis och sötBobbo!

GLAAAD TJEEJ!

Åååå så mysiga!

Affe ser inte lika nöjd ut som han gjorde på Gubbholmen i sin Brassestol men han är gölli!

Jag och Linda våldgästade Grosso lite!

Undrar vad Kron och Jonsan ser? Något mycket intressant iaf! Brön?

Shervin, bland den roligaste mannen jag mött!

Ååå söööta daa! Rak tjej!

HAHAHA JOEEEL!!! Otto ser icke nöjd uuut

Jag bjuder på denna bild jag hittade i telefonen dagen efter, förmodligen tagen efter frieriet!
FETTEBRA, DRITTFETT!

Linda är inte nöjd över att släpa all packning! John tog min väska, sån tur hade jag! LIKE!

New York tröjan var såklart på eftersom grisen åker till just NY i morgon! Fyy domarn
Men jag gillar henne ändå, hon gjorde min helg grym! PUSS MIN BLUMMA!


Dags för seminarium. Jag saknar inte skola...

dsc02128 (MMS)

Dags för seminarium. Jag saknar inte skolan. Fy domarn! Galningar!


KiK

Oj oj oj vilken helg jag har haft! Galet.

Blev en bilresa tillsammans med Bea, Bogge, Rewa och Julia till karlstad på fredag eftermiddag och anlände hos Linda vid 9 tiden. Då började vi hinka vin på en gång! Hoffmeistro stod på schemat för kvällen och oj vad vi körde! Jag, Linda och hennes vänner Bobbo och Jonte hoppade som galningar hela kvällen. Mina nya vita skor är nu svart fläckiga!

Hela Nynässällskapet utom jag åkte hem dagen efter vid 9 på morgonen och jag och Linda sov vidare till halv ett! Gick upp och städade bort gårdagens kalas! Sedan gick vi ut på stan och utfärdade ett ärende åt mig som vi håller hemligt! :D Sedan hem igen. Halv 5 satt vi och åt frukost, mackor, yoghurt och BIRA! Såklart, vad annars? Juice är för fjantar?
Vi knatade sedan bort till gubbholmen för häng i solen tillsammans med miljoner andra studenter! Mycket nya ansikten, GÖTT! Vinet rann som vattenfall ner i både min och Lindas strupe och vi vinglade fint hem för att snygga till oss för utgång! Linda och jag skrattar gott såhär i efterhand eftersom ingen av oss riktigt minns vägen mellan gubbholmen -> Lindas place -> Blue moon bar! Jag svängde mina lurviga riktigt ordentligt och hann även med ett par riktiga vurpor!
Jag hittade sedan en norrbagge som kallades sig Adel som blev mitt häng resten av kvällen. Eftersom norska inte är min starka sida så var det engelska som gällde hela kvällen! Det blev även ett frieri från Adels håll!
Heey give me your ring!
What? No why?
You´ll see, trust me!
Eehm okey?
(han får ringen, han går ner på knä)
Will you be my girld tonight?
HAHAH Yeah ofcourse!

Vägen hem gick jag utan skor eftersom jag hade så fruktansvärt ont, dock var inte det speciellt skönt heller men det fick gå! Adel hade jag med mig också eftersom hans vänner var puttsväck och han visste inte riktigt vart deras lägenhet låg! HAHA :D FETTEBRA GUTT! Vi vaknade väl vid 11 och efter 5 minuter hade Adel tackat för sig och virrat iväg! Och då unnade jag och Linda oss ett riktigt gott skratt åt gårdagen! KAOS i Karlstad!

Söndagen spenderades lite på stan tillsammans med lite av Lindas vänner. Hem igen för ett powernap, lite käk och sedan gick vi hem till John. Shervin kom förbi också med sin vattenpipa så vi mådde och kikade lite på film!

Idag unnade jag mig sovmorgon medan Linda var i skolan. Vaknade vid halv 12 och snyggade då till mig och gav mig ut i okända Karlstad, tog en buss och 10 min senare var jag på universitetet! Nu hänger vi här tillsammans med Shervin och Jonte vars dator jag nu lånar! Mac från usa! Inte det lättaste!

Nu ska Jonte ha sin dator och jag ska vara lite social!
BILDER KOMMER!!!

RSS 2.0