Psykostörd?

Man lyckades missa jobbtiden idag, början visst 10.30 och inte 16. OJ? Men det löste sig så jag fick jobba i morgon istället! I morgon blir det även in till Grönan för att kika på Oscar Lindros:)

Spenderade förmiddagen med Sara, riktigt mysigt att träffa henne igen! Länge sen sist! Sedan mötte jag upp mammsen och gick lite ärenden på stan. Fick en uppsättning sängkläder som jag just nu ligger och myser i! Inte fy skam alls!

Kikade på Black Swan nyss och känner mig nu så som rubriken. Psykostörd. Galet knasig film alltså. Och man satt hela tiden och äcklade sig hennes rygg. På tok för smal tjej uj uj uj!

Nu har även jag blivit tvingad att ladda ner Wordfeud och om sanningen ska fram så känner jag mig lite fast.

Nu blir det sovtime!


New life!

Träningsvärken är brutal idag efter joggingturen runt ringvägen och gårdagens träningpass! Måste ge mig ut på en promenad idag så benen vaknar lite innan man ska jobba!

Blev en hel förmiddag med Martin igår vilket var riktigt uppskattat! Bara snacka massa skit, ta en promenad,  äta sushi,  larva runt på PrisStopp och skratta åt saker som bara vi förstår oss på! Typisk Elin och Martin dag! LIKE.

Idag blir det som sagt jobb vid 4 ute på sundby, vet inte riktigt vad det är men känner att jag inte alls är sugen på att åka ut dit! WÄ men men.. Bara lördag och söndag kvar! Hoppas på att Jysk ringer idag och ger mig lite tider. Ska bli såå kul att få börja där! wiie!!

Nu blir det lite frulle och idag får jag miiina äägg :D tjoho!


Ändrade planer, blir promenad först med SARA :D ÅÅ as länge sen vi sågs! GILLA

världens bästa Sara och Ellipelli!! :D:D


Sömnproblem?

Har haft sjukt svårt att sova senaste tiden. Kommer liksom aldrig in i djupsömnen! Skit irriterande. Eller nu i GBG kunde man sova hur mycket som helst men då däckade man ju pga alkoholen varje kväll! :P

Vaknade idag vid 07 och fick ingen ro alls att somna om! Nu har jag slängt in tvätt i maskinen, städat undan i köket, satt igång en diskmaskin och tänkte nu göra lite frulle! Tänkte slå på stort och koka ägg m.m men äggen gick visst ut 20/8! HAAA åå orkar inte riktigt gå och handla heller! Well well! Äta ska jag göra nu iaf!

pöss!


Bakstupa ryggläge!

Mmm så jag spenderat min dag och det känns bra! Körlektionen gick faktiskt rätt.. BAJS...eller inte helt åt helvete med massa små missar som gör mig så jävla förbannad! Bokade in en ny lektion redan på torsdag!

Ska ha lite spa med mig själv i kväll tänkte jag, beroende på hur sent allting blir. Ska försöka komma ut och springa med Calle men han blir sen hem från jobbet..såå vi får se!

Vaknade upp för en liten stund sen efter att ha slocknat framför en serie här i soffan!

I morgon blir det häng med Martin iaf..om nu inte någonting kommer i mellan som det brukar. Han lyckas alltid dubbelboka eller dyligt nu för tiden vilket faktiskt suger men men det är så det bli när det kommer in partners i bilden! Vad ska man göra? Meeen jag gillar honom ändå!

åå hej här var det nyktert!!


sliiten tjeej!

Sådär då var man hemma efter en liten weekend i götet då!
Jag kan säga att jag är bra sliten! My god! Länge sen jag drack tre dagar i rad iaf i dom mängderna. FYY!
Men jäklar var skoj vi har haft det! Orkar inte riktigt i detta ögonblick slänga upp bilder meeeen det ryktas om att allt dokumenterat material ska klippas och klistras ihop till en lite fiiilm såååå den kan ni ju hålla ögonen öppna efter, förmodligen på facebook!

Idag är jag ledig och även i morgon. 13.15 blir det körlektion för mig! Resten av dagen är oplanerad, ska väl försöka packa upp!

Dags att få i sig lite frulle! Snacka om att jag saknar frukost buffén nu alltså!!

steeekigaste brillorna ii staaan! yeah


Puuuh

Sådär ja nu har jag tvättat 3 ikea kassar med kläder! Duktiga mig!

Halv tre bär det av mot Sundby igen! Hoppas att kvällen inte blir allt för seeen! Jore ju tråkigt!

Har inte hunnit packa ett skit så det får la bli ett nattprojekt skulle jag troo! :D Får hämtning från jobbet iaf så det är ju himla snällt faktiskt! :) Så dags att ta på sig något vettigt!

Fan hahaha jag tvättade båda mina tygskor nu ju...hahaha va fan ska jag ta på fötter? HAHA :D

ooops!


En dag kvar!

Yes nu är det bara dagens pass kvar sen får jag vara ledig i 6 dagar! Ska bli riktigt skönt, man blir bra sliten i kroppen av att hela tiden gå gå gå, och bära massa tunga tallrikar fram och tillbaka!
Blir ett kvällspass idag, 40 pers som ska ha 3 rättersmiddag. TJO..

Sedan i morgon bär det av till GBG med tre otroligt bra tjejer! :D 06.00 går bilen, hur tusan ska jag orka upp undrar jag? Hur ska jag hinna packa? Hur ska jag hinna tvätta? Och var tusan SKA jag packa?

I natt får man lite lön också, det är ju alltid trevligt!

Igår var det ju premiär för det nya sångprogrammet "true talent" Jag är faktiskt inte riktigt säkert på vad jag tycker ännu, måste nog ge det ett program till iaf!

På måndag blir det även ändring på livet, YES träning på fullaste allvar och ändring i kosten. Calle ska få plåga mig på gymmet och runt ringvägen! Var ju så duktig i början av sommaren! Wää

Ungefär sådär fet känner jag mig nu!

Och sådär ser jag faktiskt inte ut längre! dammit!


uppkastning

Himla trevlig lördag hade jag minsann! På tok för mycket dricka men så kan det gå ibland...träffade massa mysiga människor...säkert fler än vad jag kommer ihåg... På söndagen blev det jobb trots min bön. Jag mådde faktiskt inte ett dugg bra och det blev bara värre och värre för varje timma som gick... Slutade med att förstå tvingade fram en så kallad uppkastning...då kändes det lite bättre, försökte dricka lite cola och vatten och då kom illamåendet tillbaka. Då kom Emelie på den briljanta lönsningen.. Tomatjuice, jaaa as bra det stabiliserar ju magen...aaa jo tjena, jag tog en liten sipp och sedan komma allting upp igen.. men efter det så mådde jag prima, antingen hungrig eftersom magen då var tom med jag avstod från både mat och dryck fram till 4 då jag petade i mig en liten prinskorv, en snitt och en liten godisbit.

Idag är det jobb igen, 3 dagar kvar sen blir det GBG!! tjoflöjt! :D Blir förmodligen as kalas!! :D
Nej nu är det dags att dra på lite smink och sedan bege sig till bussen eftersom tågen inte går nu längre!

Peace!

http://3.bp.blogspot.com/_r3_aHzkZQrk/SXSWqSuXg4I/AAAAAAAAAFM/IpFxo_WKCkk/s200/spya.png


Uppe igen

SÅ hiiimla kul att gå upp kl 7 när man är van att sova så länge man vill...Hade men haft bil o körkort hade jag kunnat sova 2 timmar till..haha galet egentligen..

Dags för fix och frullleeeee! Ikväll blir det paaaartyy är tanken, längtar redan till jag sitter här med ett glas rosé i handen!



"snälla gud i himlen gör så att jag slipper jobba i morgon"


kors i taket!

Jag är glödhet bakom datorn idag!
Nyss hemkommen från jobbet, det var riktigt lugnt idag, bara ett sällskap på 10 pers och två sällskap på 4 pers.
Men kom inte från jobbet fören halv 11 ändå!

Nu blir det sängen, upp tidigt i morgon, måste ta 8 tåget..suck.

Trött tjej signar ut..

http://fridamunther.blogg.se/images/2011/trtt-kvinna_153184817.jpg


Puuuh!

Shiit vad skönt, nu har jag städat hela placet :D Oj oj så rent det är ! Torkade till och med golven och gjorde rent avloppet (kräks) Luktar fräscht som tusan :D Nu ska jag börja fixa mig inför jobb och äta någonting så jag inte dör. Bara i morgon förmiddag kvar sen är jag förhoppningsvis ledig på söndag! WOOP Kapten Röd på Lördag också!

http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2007/02/12/1.523620TS1283941913006_defaultImage.jpg

http://hejsanemme.blogg.se/images/2010/stada_51367870_112099684.jpg


Otippat!



As skön låt, Det var Emelie på jobbet som spelade lite låtar från denna artist. Brukar inte alls gilla denna typ av musik men gillar massa låtar av dom här :)

E X press love sex!


När jag var på mallis var det en och annan mulen förmiddag då spenderade jag tiden i sängen framför en film. Hittade då filmen Burlesque på Jessicas dator och bara ÄLSKADE den. Tänk om man hade den rösten, eller bara dom danskunskaperna som alla tjejer har. Så sjukt häftigt!




Blev en riktigt härlig förmiddag med Therese igår, sushi och sedan mys på en brygga i hamnen! Åkte sedan iväg till jobbet, där blev det helt oförberett smockfullt, jag, Maria och Anniska sprang alla runt som förvirrade höns men lyckades ändå få ihop det tillslut. Helt galet var det. Nu tänkte jag sätta på as hög musik, förmodligen från burlesque och städa innan det bär av till jobbet igen vid halv 3! Peace!

Fina fina duu! ♥ GBG snaaart :)



SUSHI!

Nu blir det sushi med Therese :D Muuuums!

Hade totalt glömt hur kul det är med cam. Jag är allt bra egenkär ändå!



Speciellt när camen är så bra också ;)


Duktig tjeeej!

Det blev en riktig långis prommis igår, från svanis, runt ringvägen, ut på lövet och tog slingan där och sedan gick vi ringvägen tillbaka. Tog nog säkert över 2 timmar tror jag. Riktigt skönt och mysigt! Väl hemma kände jag för en riktig nostalgi film så laddade ner Svanprinsessan. Har inte sett den på säkert 7 år eller något. Ändå kan man alla sånger :) Belönade mig själv med en cola också!

Nu ska jag snart iväg och dra av en dubbel lektion på körskolan. :) Sen blir det kanske hem och göra lite prov. Jajemen än en gång ska jag försöka mig på att ta körkortet. Kanske går denna gång..inte för att jag kommit till skott ännu men har iaf börjat sisådär 2 ggr innan ^^

Sen ikväll blir det jobb ute på Sundby, jag hoppas innerligt att Chefen lyckats byta bort mina Söndagar, speciellt denna Söndag! Men men vi får se!

Nu är det dags att klä sig och ge mig iväg! 



Men alltså var inte han lite för snygg för henne?

Shoppoholic?

Vet inte om det var den smartaste idéen att åka in till stan med det shoppingsuget jag hade idag! Men trevligt var det allt, åkte in med 11 tåget tillsammans med Thesere! :) Så mötte vi upp hennes vän Helene där inne!
Fick med mig massor med fint minsann, väska, byxor, linne, sjal, silver klocka, en liten mobilväska, torr schampoo kavaj och en liten present :) Och än en gång så fick man uppleva den otroligt dåliga och otrevliga personalen på Zara! Det är fan helt otroligt att dom aldrig bara kan vara trevliga och hjälpsamma!

Nu på kvällen skulle man ju varit med Martin men än en gång så blev han tvungen att ställa in det. Sjukt tråkigt men men.. Blir till att aldrig planera med människa orkar inte med längre att boka upp mig och sen så blir det inte så iaf. Värsta jag vet! Usch!

Men jag hänger inte läpp för det, det blir en långpromenad sen istället. :) Alltid mysigt det också och välbehövligt. Jag är inte alls lika duktig som i början av sommaren!

Det gick förresten kalas på Jysk i tisdags. Känns som att jag har ganska bra koll på kassan nu iaf. Det mest användbara åt minstonde!

Blev så himla kär i denna lilla goding! Den låg snällt och väntade på mig vid kassan utan prislapp, frågade tjejen i kassan och fick svaret 39.00 kr. TAGET! Från barnavdelningen kom den tydligen!

pirripirr!

Första dagen på Jysk idag dåå! Spännande! Sen blir det förhoppningsvis en promenad med bästa Jon ikväll också! Lite  "girltalk" som man själv uttryckte det! :)

Och i morgon blir det en Elin och Martin kväll, Sushi, promenad och massa snack! Looovely!

Neeej daaags att slänga i sig den resterande frukosten, hoppa i lite kläder och trampa till Jysk! :D


Time flies

Mmmm hösten hänger förmodligen runt hörnet redan trots att det bara är mitten på augusti. Känns faktiskt sådär!
Känner att alla pengar som blir över per månad läggs in på sparkontot för en resa till värmen i vinter!

Var ju på intervju på Jysk här i onsdags och fick reda på att jag fick det i fredags så det var ju superkul.
Fick även en liten egoboost när jag kom på att jag aldrig varit på en intervju och INTE fått jobbet. Måste ju vara rätt så bra :)

Idag är det jobb ute på Sundby, blir att ta ett snack med chefen där och se om jag måste jobba alla inbokade pass eller om det går att lösa eftersom Jysk vill att jag börjar så fort som möjligt :)

Just nu sitter jag och fixar naglarna, tycker att min fina vän Thesere kan typ vakna och svara på mitt sms så man får träffa henne! Vore ju fantastiskt!

Utforskade även datorn här och lyckades hitta webcam programmet. Ofta man inte döper programmet till något som innehåller ordet "cam". Nej nej vi döper det till LifeFrame! :P Dumma asus dator!


So this is me right noow! I världens mysigaste morgonrock!


tjhollahoppsansa!

En vecka på mallorca avklarat dåra! Var riktigt sweet faktiskt.
Superroligt att träffa Jessica igen!
Det blev mycket ligga vid poolen och bli terroriserad av alla andra entertainers som jobbade där, det var tydligen sjukt skoj att slänga mig i poolen, kasta vattenballonger på mig eller bara störa mig på alla möjliga vis!
Utgång blev det såklart också, det konstiga är att man inte blir alls lika full utomlands trots att man dricker 10 ggr mer! Dom måste ju spätt ut spriter med vatten eller någe!

Blev erbjuden jobb där också eftersom jag kan sjunga och "dansa" och dom behövde en sångerska i teamet! "You can go back du sweden, fix everyting with your job, then you call me and you come back to work here? YEAH" sa Jessicas supervisor till mig. Men det blir ingenting av med det vaaaa! Tråkig som man är!

Igår mådde jag askasst men pallrade iväg till jobbet ändå, fick skjuts dit och hem så det var skönt. Kände mig dock halvdöd och det hjälpte ju inte heller att man blev tillfrågad att jobb fest på kvällen. Jag sa som det var till AK som var ansvarig men sen ringde chefen och ville prata med mig:

Chef: Elin du kan väl vara schysst och ställa upp?
Jag: Alltså jag mår verkligen jättedåligt, jag är ledsen!
Chef: Aha men jag har ju varit snäll och gett dig tider kan inte du vara schysst och ställa upp då när vi sitter i skiten?
Jag: Alltså jag är ledsen , jag orkar verkligen inte, jag mår dåligt på riktigt!
Chef: Och vad menar du med dåligt då?
Jag: Jag har ont i huvudet, mår illa, har mensvärk i både rygg och mage plus förkyld.
Chef: Amen då kanske du borde varit hemma från början (spydig)
Jag: Aaa det kanske jag borde men nu gick jag iaf för att jag kände att jag inte ville ringa och sjukskriva mig på så kort varsel när jag kände att jag ändå kunde pressa mig att jobba mina timmar. Och jag fick skjuts hit och den är även snart här för att hämta mig så jag kan inte!!
Chef: Aha aja det var ju jävligt taskigt att du inte ställde upp, tack då, hej då!

Blev så himla besviken, jag jobbar alla tider han gett mig, till och med söndagar då det tar mig 2 timmar och 20 min att komma dit. Är alltid glad och trevlig och gör mitt bästa trots att han kan skälla på en för småsaker. Så säger han sådär när jag inte ställer upp på ett pass som jag för det första inte var inbokad på och dessutom har jag jobbat 7 timmar redan. Såklart hade jag kunnat göra det om jag mådde bra, självklart men fan usch att man kan bete sig sådär! Helt sinnes!

Idag blir det bara slak, hoppas på att träffa min fina vän Jon som är i stan också :) KRAMKALAS!!!


RSS 2.0