KLÄÄDER:D

Varit en jättenice helg, shopping och festande på fredagen. Kalas och ännu mer kläder på lördagen. Upptäckte att det faktist var 4 på jeans jag fick:D Så nu har jag alltså 5 par nya jeans. Så nu finns det 20 par jeans i min garderob:D Dock bara 12 jag typ anväder. Och sen en jätteskön stickad tröja, ett vitt linne, en as häftig ganska slapp t-shirt, en tunn jacka. En nike tjocktröja och stor t-hirt. Aaa det var nog allt:P haha resten av kläderna åker ner på Pernillas:D hehe om 20 minuter kommer min Victor ockå, mycket trevligt.
 Juuuste något coolt, jag vaknade exakt 09.00 idag:D Jag tyckte det var häftigt iaf:D
Jag har faktist hunnit städa idag också, och sytt in jeansen lite  benen. Har även fixat i min garderob och tagit en promenad runt alhagen. Jäkla effektiv söndag må jag säga. Nu ska jag bara plocka i ordning på mitt sminkbord sen är rummet i toppform:D

HELBRA HELG:D WIIE:D

Lööördag:P

Haha ja fy fasen vilket drag det blev igår:P Massor med folk inne i Huggets lilla 1:a. Alldeles för mycket dricka och hittade inte mina skor när jag skulle hem, så fick låna ett par aaaas snygga av Hugget. Somnade i gästrummet med alla kläderna på. Vaknade i morse och mådde ändå ganska bra. Kunde ju inte bli bättre!
Blev kalas hos faster vid 2, tårta, bullar och kladdkaka...SMASKENS:D Fick även en hel säck med kläder hon inte ville ha, hittade tre par jeans och lite tröjor:D De flesta byxorna var dock utsvängda så det blir att sy in dom. Var till och med hurtig nog att gå ett varv runt Alhagen kom hem för kanske en halv timma sedan och nu sitter jag och väntar på hamburgare:D Har inga planer för ikväll, men jag tror det blir bara hemma kväll. Ska städa lite och sånt, det blir perfekt. Juste, min faster kompis kom dit också och hon har precis fått barn, så hon hade med sig din 3 veckor gamla (nya) dotter Ella:) Hon var så grymt söööt. Lägger upp lite bilder senare när jag har orkat installera programmet för mobilen. Nu ska jag gå och äta.

Read me later;)

    

SUPER FREDAG!!:D:D

Japps skit bra dag, började med en jäättelång dusch, hur skönt som helst:D
Sedan struntade jag i min lektion idag (scmu, i 2 timmar) Åkte in till stan med bildarna istället. Vi gick och kollade på två fotoutställningar, helt okej men jag blev trött i fötterna. Vi slutade ca 12.30 då gick jag och Sara och shoppade. Det var här min SUPERFREDAG började. Först gick vi till ohio, där hittade jag ett par svarta jeans för 249kr och ett vitt linne för 79kr. Sedan blev det gina tricot, där jag hittade två as snygga t-shirtar en för 99kr och den andra för 129kr. Hittade även ett jättesött skärp också för 99kr. Sara hittade en jättesöt mössa, men den försvann helt plötsligt, jättekontsigt..! Efter fynden på gina gick vi på jakt efter ett par pumps till mig. Vi gick först till din sko, där hittade jag tyvärr inga pumps men Sara hittade ett par jääättesöta typ ankelboots. Blir lite övning för henne eftersom det var ganska hög klack men det fixar hon:D Sedan blev vi tvugna att kolla in den nya skoaffären Feetfirst. Där ska ni veta att vi hittade massa fina skor. Det är massa skoaffärer i en byggnad liksom. Vi gick till skopunkten där det var "ta 3 betala för 2" och 20%rea på alla skor. Sara köpte ett par till sin pappa, ett par till sin syrra och ett par till mig. Fast mina blev gratis:D wiiie, så jag fick mina kära pumps till slut:D Jag måste bara nämna att kassörskan var huuuur trevlig och go som helst. Fick en jättestor(ROOSA) och faktist fin påse extra för att jag sa att jag tyckte de var så fina:D Efter fynden på skopunkten kände både jag och Sara att det var dags att åka hem. På tåget stötte vi ihop med KIM:D Mycket trevligt:) När jag kom hem visade jag mamma vad jag hade köpt och sånt och nu ligger jag i soffan i vardagsrummet med mammas laptop.För min  dator har faktist typ dött, den bara la av, ville inte stara. Nu har pappa fått igång den men allting är borta.

Jaja ikväll ska jag vara med Sara och Hugget, supa lite. Får se om det händer något mer senare:P
kanske skriver om det sen.
Tjooohuuu

TV JÄVEL

ÅÅÅÅÅ våra tv apparater fick damp och vägrar visa nått annat än myrkrig. JUST när jag kollar på topmodel, jävla skit också.

Och så vill jag shoppa, kofta, pumps, jacka aa massa saker, ofta 1000 spänn räcker till deeeet!!!
WÄÄÄ

Trum/Sång dag.

Började kl 09.00 som alla andra dagar under denna vecka. Idag var det gemensam "trumlektion" vet inte riktigt om man kan kalla det det men men. Micke pratade lite om olika tekniker och sånt. Sedan kom han in på trumsolon..vilket för övrigt är as coolt!!:D Och då skulle han demonstrera hur ett sådan kunde låta. Jag ångrar verkligen att jag inte hade mobilen redo och filmande, förr mitt i allt började göra VÄÄÄRSTA trumsolot, på typ 5 minuter. Det var verkligen helt sjukt bra, HUUR coolt som helst. Jag dog nästan..ASgrymt!! Sen fick vi även se en film på hans förebilder, tre stycken snubbar. De var såklart också helt sjukt grymma! Efter den lektionen var det dags för lunch. Laxfiléer och potatis var det idag, helt okej faktiskt. Klockan 12.00 var det dags att bege sig upp till kära musikhuset igen för att ha gemensam sånglektion. Den blev inte alls så som jag hade tänkt mig. Jenny och Yvonne pratade mest om hur stämbanden fungerade och vi fick även se ett par riktigt på datorn. Det var ett klipp från när någon läkare hade gott ner i halsen på en människa med en lite kamera och sedan fick den personen göra olika toner. Det såg riktigt äckligt ut måste jag säga. Sedan fick vi se en video där man lärade sig att "sing like a pro" . Helt okej film men GUUD vad seg man blev av det, nästan alla satt och gäspade.

När klockan var ungeför 14.15 fick jag helt plötsligt väärsta godissuget och inte nog med det, typ 5 minuter senare drar en 3a upp en påse med nappar (ni vet godis nappar) ur sin väska och bara mofflar i sig. BLÄÄ för henne:P
Så 15.00 när vi slutade gick jag ner till Sara och lånade pengar av henne och gick till Kvantum och köpte en STOOOR godispåse. Och jag skojar inte den var verkligen stor med stora bokstäver. Hela 87 kr kostade den!!!
Men jag skulle ju inte äta allt själv, när jag kom till Sara ville först hennes mamma smaka, sedan låg jag och Sara och mofflade, sedan kom även hennes lillesyrra och snodde massa:P Tur var väl det, annars hade jag rullat i skolan i morgon. Jag har iofs typ lite mindre än halva påsen kvar. Men Victor kommer hit sen och då vill ahn förmodligen smaka.

Idag har jag bestämmt för mig att göra.....INGENTING...YEEEEAH!!:D Jag ska bara ligga och dega i sängen framför TV:n men min feta godispåse. Det är både IDOL och TopModel ikväll så det är som upplagt för slakdag!
Nu ska jag byta till myskläder och gå och lägga mig i sängen. Men innan det ska jag fixa i ordning i mitt rum, tänkte göra myspys tills ikväll när Victor kommer, tända mina ljus och sånt:D


image19

Mååndag24/9

Ja, jag var ju inte hemma igår så kunde inte blogga:P
Sov hos Victor, var väl lite spänt efter bråket, men det blev ett ordentligt snack mitt natten.
Jag är inte personen som har lätt för att prata (tro det eller ej) iaf inte när det gäller känslor och sånt. Jobbigt jobbgt.
Men nu har iaf båda fått säga sina meningar och det känns mycket bra just nu:)
Yes, var inte i skolan i Måndags, jag var sjuuuuk....t trött. Kände mig allmänt seg och krasslig på något sätt. Hade bestämmt mig för att åkte till Sorunda efter skolan men det blev vid 13.00 istället. Kom till Victor typ 13.40. Då käkade vi lunch, sen slöade vi resten av dagen. Lite film på kvällen och som sagt massa snack på natten. Båda två kände att det skulle bli jobbigt att gå upp 05.30 nästa morgon. Jaaaa för en gång skull var jag gullig och lovade att gå upp med honom fast jag började kl 09.00. Vet inte riktigt när vi somnade men just den kvällen kändes det mycket bra att sova.



TISDAG

Jag kände på mig att denna dagen skulle börja dåligt. Det gick hyffsat bra att gå upp iaf, tog en dusch det första jag gjorde. Sedan frulle framför TV:n. Vid 07.46 tog jag bussen ner mot skolan (wää skulle komma en halv timma innan vi började:P ) Men jag fick sällskap av SötnosJennis på bussen iaf:D Båda vi var sega, man blir verkligen ännu tröttare när man sätter sig på bussen. SUUGER!! Något som suger ännu mer är ORIENTERING som stod överst på schemat denna dag. Jag är verkligen sämst på det. Först skulle jag gå med Emma och Sara men sen kom Rebecca(dans) och frågade om hon kunde gå med oss (det fick hon såååklart) Då delade vi på oss. Jag och Rebecca, Sara och emma:P Sara och Emma körde på G banan men jag och Rebecca körde till med VG banan. Allting började med att jag och Rebecca  inte äns förstod vart vi var på kartan. Så vi virrade runt lite tills vi träffade våran Idrottslärare som ledde oss på rätt väg. Tror ni att det gick bättre för det? NÄÄÄ Det tog typ en halvtimma för att att hitta någon kontroll överhuvudtaget!!! Allt som allt hittade vi 6 kontroller av 15. (high five??) Efter det gav vi upp. Vi hade då bestigit branter, hoppat ner från stora stenar och nästan slagit ihjäl oss. När vi äntligen trodde att inget mer hemskt kunde hända så skulle jag bara gå igenom ett dike. Jag trippar igenom utan problem.....till en början. -Det här går bra kom nu! Skrek jag till Rebecca som var lite tveksam till min lilla genväg. I samma ögonblick kommer det en osynlig kant och jag gör ett magplast rätt ner i gräset. Jag ligger med ansiktet ner i gräset och Rebecca står och asgarvar:P usch fy fan vad kul det var!!:D Blev mycket skratt under min och Rebeccas lilla skogsvandring. När vi kom ut på en normalstig, upptäcker vi att Rebecca typ har hela skogen i skon, det hänger ut gräs, grenar och barr ut skon. Såg så jäkla kul ut. Sen blev Rebecca även överfallen av en taggbuske som vägrade släppa hennes ben. Så vi stog där, jag drog i grenen och Rebecca hoppade på ett ben. HAHA:D Nej fy fan HATA ORIENTERING!!!! 
Jag är glad att det var sista gången, men jag måste säga att jag och Rebecca hade det jäkligt kul:D hahah


Sen blev det en snabblunch och sedan skynda upp till Musikhuset för vi skulle få se lite Filmer och sånt från Polenresan. (Den som vissa klassor med 3or hade varit på) Det var riktigt kul att se vad dom hade gjort där. Vi slutade vid 14.00. Då hämtade mamma upp mig och nu är jag hemma. Ikväll blir det street, WIIE:D måste kanske träna lite på dansen. Men nu ska jag gå och äta lite mellan mål:D
TJINGELING:D 

Sööööndag

Klev precis upp ur sängen. Sitter här i underkläder och glasögon, (mmm sexy...!) Funderar på att lägga i mer blonda slingor, typ i två olika nyanser. Jag är trött på min utväxt..!! Jaja får se om jag gör det:P

Hahaha jag har varit utomhus med mina glasögon för andra gången i mitt liv:P Det gick bra, ingen som skrattade åt mig:D hahaha men det är så himla ovant att gå ute med glasögon, jaja här får ni ett smakprov på hur jag såg ut;)


image18

tiihiii:D

Jag förstår inte?

Hur kan han säga sådär? Jag blir så ledsen.
Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga..?
Jag vet inte om jag ska vara arg eller ledsen.
Enligt honom är allt mitt fel, hur kan det vara så?
Jag visste bara inte när jag skulle åka hem..
Sen när blev orden -Jag vet inte? helt förbjudna.
Nej jag förstår verkligen ingenting....



image17

tomt i garderoben.....


  SUP OCH VAR GLA TRALLALLAAAAAAAAA



Blev en helt okej kväll igår, lekte med Linda och Daniel hemma hos Linda. Blev mycket skratt haha fan vad trötta vi var. Sen somnade alla tre i Lindas säng:P Vid typ 2 skickade pappa sms och frågade om jag vill ha skjuts hem och så blev de. Blev dirket i säng efter det:P hehe helt okej lördag.

Nedras väckarklocka

Ja, Victor hade då ställt klockan på 05.00 i morse. Tänk er, ni sover as skönt sen varje nionde minut så ringer någonting i typ en timma!!!!! Victor orkade inte kliva upp när han skulle så vid 05.50 var jag klarvaken. Jävla Victor..!! Jaja vid 06.00 hade jag äntligen fått upp Victor ur sängen. Hans buss gick 06.20. Gick jag stressade honom som en jävla morsa alltså, fixade frukost till honom för att han skulle hinna med sin buss. Mitt hååååårda arbete lönade sig, Victor var fixad och klar 06.10! De ni..! Och han hann med sin buss, snacka om tur att han har mig till flickvän:P hahah. Jaja efter att han hade gått kunde jag inte somna om så jag började fixa mig eftersom jag skulle vara fredags-piff. Det blev docklockigt hår med ett silvrigt hårband, en stor vit typ stickad tröja, ett par tights och silversmycken!:D Har fortfarande lite problem med vad jag ska ha för skor men det löser sig. Åå jag längtar till lunchen i skolan, det är pankakor idag!! 





Yes yes helt vanlig dag i skolan:P Jag och Linda var på allmänt flumhumör haha jag tror Erland blev lite sur på oss när vi inte kunde hålla käften, men vi gjorde iaf de uppgifter vi skulle:P Efter skolan åkte vi ner på stan och bestämde oss för att överraska Yvanna med lite bakelser eftersom hon var lite sjuk!(är vi inte de sötaste vännerna?:D) Blev morotskaka och tee för min del (SÅÅÅÅÅÅ gott) Sedan blev det tjejsnack i någon timma och nu kom jag precis hem. Jag och Linda hade snackat om att dra in till stan och fika men det sket sig, jag pallade inte. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Victor är på någon fest med Micke. Men det dyker nog upp något. Annars är en vanlig hemma kväll inte helt fel:D
Jaja jag kanske får tråkigt senare och skriver mer:P Juste måste bara nämna att jag är as grym på att steka pankakor, hittade bilder i min tele idag på när jag stekte, glöm inte att kolla på den innan ni går:D haha

image15

Uppe kl 08.00?:S

Ja man kan ju undra vad jag gör upp kl 08.00 när jag börjar 11.25. Det är såhär att jag är en lat människa som skuter upp saker som jag egentligen borde göra med en gång. Ja jag blev inte klar med min analys igår. Så nu sitter jag här och har precis skrivit ut den! SKÖÖÖÖÖNT! Måste göra lunch snart eftersom det är äcklig lunch i skolan. Sen är det bara massa Moncia lektioner som väntar. snark! Har varit dålig denna vecka med när det gäller träning. Har inte haft tid att gå på bodyjamen (Skiiiiiit tråkigt) Jävla analys bajs. Men idag kanske jag gör det! Får se, var ju ändå på dansen i tisdags och jag har fortfarande träningsverk i magen. Usch måste verkligen städa i mitt rum, kläder övarallt:P Ganska konstigt, igår var det inte alls såhär tycker jag:P Eller var det kanske i förrgår?..Jaja jag ska fan städa nu, sen laga mat. Men jag vet inte vad jag ska laga. Får rota i frysen!

Read me later ;)

Åååå sitter och lyssnar på lugna favoriter. Nu kom den där låten "what can I do to make you love me" Gud vad mysigt:D!!!



Usch dagen i skolan var allt annat än kul. SKIIIT seg!! Men söta Linda bjöd iaf på bullar på kulturhistorian (sista lektionen) det hjälpte till en början men när det var kanske en halvtimma kvar på lektionen blev allt super segt. Sara låg och halv sov i bänken bredvid. Jag satt och fulade mig med min keps, Yvanna joinade mina fuligheter efter som stund, och till slut satt vi och as flabbade:P fy fan alltså, torsdagar är inte lätta!!
Ikväll blir det body jam har jag bestämt. Funderar även på vad jag ska ha på mig i morgon eftersom jag alltid försöker vara lite extra piff på fredagar!
Yeah yeah that´s al for today!

                          


Bläää

Ingenting gick egentligen som det skulle idag. Började med att jag trodde jag har ställt klockan på 08.00 för att kunna ta en jääääättelång morgondusch men så blev inte. hade ställt klockan på 09.00 istället så det blev bara en halv lång dusch. Var klar med duschen kanske 09.30 sedan var det bara en timma kvar tills jag började. Så satte igång och gjorde ordning mig. sen var klockan plötslig 10.15 och då hade jag inte ätit frukost. När jag skulle fixa lite mackor som jag kunde äta på vägen märker jag att vi INTE har något bröd framme! Blev galen men hittade som tur var en risifrutti i kylskåpet. Hade trumlektion först, den gick faktist ovanlig bra av någon konstig anledning, satte typ 7 shuffel komp utan problem + fill till de! Nästa lektion var idrott men jag och Linda bestämmde oss för att göra svenska istället. Blev väl inte riktigt så, skrev typ 10 meningar på 1,5 timme. Fy fy!!  12.50 var det dags för Sånglektion, den gick väl helt okej inte allt för bra. men men sånt är livet. yeah yeah slutade skolan 14.35 då gick jag ner till skolan för att möta Sara. När hon väl kom så gick vi till henne, käkade lite sen så satte vi igång med Saras lilla fotoprojekt. Vi sminkade mig lite och sen åkte vi ut till Alhagen och började fota. Vårat lilla tema var mycket svårare att göra än vad vi hade planerat. Blev nästan inga bra bilder som förmedlade just den känslan vi var ute efter. Vi får se om vi kanke byter eller försöker igen någon annan dag. Vid 19.00 cycklade jag hem och tog ett lååångt bad, fy fan vad skönt det var alltså. Just nu sitter jag på msn och pratar med sötnosJennis:D hehe sitter och laddar för att göra lite novellanalys (JIPPIE, not) får se om jag kanske skriver någon lite mening till lite senare men nu säger jag solong sålänge:D hahah

Day in the musichouse:P

Dagen började med ensamble, fick skjuts med Älskling till musikhuset. Sen körde vi på, lite eye of the tiger och Pride. Gick bra faktist, men lilla Tina får allt ta och sjuunga lite högre:P Hehe sen efter det blev det lunch, alla hade matlåda som vanligt (as mysigt faktist) Blev kasler och potatis för min del, mums.!
Denna vecka var faktist Jenny här så vi fick ha våran efterlängtade kör! Vi sjunger en as skön country låt!
Kören tog slut ovanligt fort, men det är väl som man säger "tiden går fort när man har roligt" Efter kören var det gehör och musiklära. Har redan börjar tröttna på det, fast det var ganska kul idag, vi skulle skriva typ olika takter sen skulle vi klappa de. jag var i samma grupp som Jennis och Annelie. Vi gjorde fel hela tiden gud vad vi skrattade hahahah! Sen var skoldagen slut och jag gick hem.

När jag kom hem satte jag mig direkt och skrev på novell analysen (Boooooring) Gick ganska bra, skrev två A4 sådär på stört. Vid  typ 16.45 började jag byta om till danskläder. Jag är as sugen på att köpa en tränings jacka eller vad man ska säga, måste införskaffa det när studie bidrager kommer! Dansen gick helt okej, vi lärde oss fortsättningen på koregrafin, jag var typ helt lost men jag ska öva tills nästa gång. Förresten måste säga att jag gillar att Linda Konno går, kul att träffa henne lite. Saknar våra tider stumpan, vi hade faktiskt grym kul. "wanna play? *sweetie face*" Juste jag fick veta att jag hade suttit och letat efter fel låt hela tiden förut. Frågade Maria idag om det var någon special verison eller nått. Neej sa hon bara Brick N lace- never never. Jag hade liksom suttit och letat efter mya feat. lil wayn- Lock you down.  Blev lite sne då:P haha men men. Nu sitter jag här och är allmänt trött och äcklig, inte orkat duscha ännu, måste göra det sen måste jag plugga!!!
Kanske kör en Yvanna och sitter upp hela natten. Börjar 10.30 i morgon, wiie då har jag trumlektion:D:D
read me tomorrow:D




Måste bara skryta lite med att jag har varit as duktig nu senaste timman. Sitter och gör min novell analys, hade inte äns börjat skriva när jag satte igång och nu  har jag skrivit nästan 7 A4:D duktiga mig.
BTW såg jennis på Idol, alltså hon sjöng in utan bara var med när hon kramade en kille som gick vidare, som vi hade träffat i kön in till idol! Nej ska väl återgå till mitt skrivande igen. HIHI

FÖRBANNAD

FY fan vad sur jag blir på DIG
Du kan stanna hemma och ruttna!!!


BAD DAY.....

Japp, skit dag idag. Varit grinig och olydig. Sket i engelskan idag för att jag inte orkade. Sen sket jag även i både gehöet och ljudtekniken (I´m a bad person!!!) gick ner och lekte med Sara på bilden istället. Då blev det lite bättre, Sara är ljuset i min tillvaro bara så alla vet. + att jag hade värsta fighten med Victor och massor. Men dagen visade sig bli bättre och bättre. Vi hade ju rörlig bild idag och idag var det dags att börja filma! Så jag, Sara och Emma fick en kamera och en story vi skulle göra. Det var såhär. Person A och person B skulle mötas på en plats. På väg till mötesplatsen skulle person B bli förföljd av en mördare som hela tiden försökte döda person B men misslyckades hela tiden. sen i slutet skulle man se när person A och B möts och då upptäcker man att person A är samma person som mördaren! Fy fan vad kul vi hade, jag var  mördare och Emma var offer och sara filmade. Vi spelade in massa fula misstaf där mördaren försökte döda person B men misslyckades. Jag till och med snubblade på riktigt en gång hahahaha:D as kul. Efter skolan gick jag och Sara hem till henne. Juste Sara frågade idag om jag ville vara modellen i hennes projektarbete! SJÄÄÄLVKLART! Blir vääärsta coola grejen, vi planerade som fan idag hur roligt som helst! NU är vi både as sugna på att sätta igång:D
Imorgon är det dag i musikhuset som gäller! ENSAMBLE YEEEEAH!!!
Nu ska jag vänta på Victor, förmodligen ett snack,  hoppas allt löser sig!

GOD NATT

Chill @ Adamshouse:P

Japps blev en händelserik lördag också. Vet inte riktigt när jag vaknade men iaf före Victor, som sov som en stock hur länge som helst. Sen var det dags för lunch, då hade mamma köpt nån fisk som vi aldrig hade ätit. Kommer inte ihåg vad den hette men pappa tog fram en bild på den på datorn och det visade sig att den var helt sjukt enorm. På bilden var det två män som stod på huk med armarna helt utsräckta och fisken var lika stor som männens armar tillsammans. Den smakade inte speciellt mycket, men hade lite konstig koncistens. Sen åkte Victor hem för att hjälpa sin pappa med deras hus. Då passade jag på att städa lite i mitt rum, plockade upp lite kläder och la in alla mina väskor i ett skåp. Efter det satte jag mig vid datorn för att se om någon rolig skulle ha nått kul för sig ikväll. Då började jag snacka med Johanna, så bestämmde vi att Hon , jag, Adam och Victor skulle vara hemma hos Adam och supa lite. Så jag ringde Victor för att försäkra mig om att han ville, och det ville han såklart:D
Juste mamma klippte mig igår också, typ bara topparna men det blev en annan frisyr typ. Helt okej..!  Sen fixade jag i ordning mig inför kvällen. Blev en gråklänning och ett par jeans. Vid typ 19.30 kom Victor hit och vi började röra oss mot Adam. Det blev en ganska soft kväll, mest roliga grejer på youtube och lite resor till Shell eller "kjell" som Adam sa som är från värmland. Fan vad vi garvade åt han!:D Sen blev det lite mer dricka och då började Jag och Adam dansa till caramel dansen. Och såklart så hade Victor mobilen i högsta hugg och fimade allt..! fy fan asså men det var kul..Vi typ 01.00 åkte jag och Victor hem för alla var skit trötta...Vi bestämde oss för att ses i morgon (idag) för att äta pizza. Helt okej Lördag måste jag säga:D hehe
yeah yeah read me later:D




En riktig slaksöndag blev det. Först blev det pizza, efter det hem ligga i sängen och kolla på film. Sedan fick vi lust att bada så då gjorde vi det. Nu sitter vi vid varsin dator och lökar hahaha! ska gå ner och leka med honom snart, kanske dra en till film eller nått sedan sova. jag kom på idag att jag vill ha ett par svarta hängslen, det skulle vara kul att ha, vet inte om jag passar i sån stil men skulle vara kul att prova. Jaja helt okej helg, borde dock ha gjort lite på min svenska analys men det får jag göra typ i morrn eller nått:P
Godnatt på er:D

Mys inne i stan! 14/9

Det blev en mycket lyckad fredag igår om jag får säga det själv! Först var det skola precis som vanligt, efter skolan drog jag, Emma, Linda och Yvanna ner till Konditoret och tog en fika. Både jag och Emma var sugna på att hitta på något, vi var verkligen inte på något hemma-sittar-humör. Så vi + Linda bestämde oss för att åka in till stan. Först pratade vi om att gå på bio men det skippade vi. Vi tog halv 7 tågen in till stan, när vi kom till ösmo hände en kul grej. Vi satt och snackade lite sen kom det en kille in från vagnen bredvid och hälsade på mig, jag fattade ingenting fören han sa sitt namn "kristoffer" då kopplade jag att det var Lindas killkompis som hon hade pratat om tidigare på dagen. Hon hade glömt att säga att även han skulle men så det hela blev ganska rolig. När vi äntligen kom fram till stan så bestämde vi oss för att ta en fika. Vi gick till ett jättemysigt café på östermalm, jag tog en chilatte (ovanligt) och en macka.  Vi satt där ganska länge, sen fick vi sällskap av Kristoffers två killkompisar, "drelle" och den andra kommer jag inte ihåg(fy på mig) Trevligt med nytt folk tycker jag..! Så satt vi där ännu längre, sedan gick vi ut. Efter ett tag märker jag att min telefon ringer. Då är det en killkompis till mig, Jesper som ringer. Vi snackar en stund och bestämmer att han ska komma förbi och säga hej. Tog en ganska lång stund för honom att komma (sega människa) men när han väl kom gick vi till ett annat  café och tog ännu en fika. Hahahahaha tree fika på en dag, REKORD! Men mysig var det. När vi hade fikat klart var klockan redan runt elva så vi satte kurs mot Nynäshamn igen. Vi sa hejdå till min kära vän och gick ner till tunnelbanan. Sedan var det bara den långa dryga vägen hem som väntade.  Väl hemma i Nynäs blev vi flickor upphämtade av min Älsklings Victor. Han körde hem Emma och Linda, sedan åkte vi hem till mig. Det blev direkt i säng när vi kom hem. Blev lite tv och mys innan vi somnade. Som sagt, blev en mycket trevlig Fredag, med massa skratt, både nya och gamla ansikten och gott fika. Kunde nästan inte blivit bättre!

Jag tackar för en jättekul kväll flickor och pojkar!

Glömde en sak, när vi tjejer var på toaletten skulle linda torka händerna efter att ha tvättat dom. Hon sträcker ut handen och ska precis ta ett papper då den helt plötsligt börjar låta och matar ut ett papper av sig själv. Fy fan vad rädda vi blev. Fasiken jävla nymodigheter!



Jäkla låt jävel

Alltså jag blir galen på barnprogramen nuför tiden, allting är typ överanimerat och skit dåligt. Speciellt på disney chanel, kollade på det i morse. Skit program bara..!! Jag skippade det och gick istället och plockade i ordning i Victors kök (sov hos honom om ni inte hängde med) så tråkigt var alltså programet. Efter det blev det bussdejt med Jennis, mysigt mysigt:D Sedan massor med Monica lektioner, segt som vanligt. Gick inte speciellt bra men men. Fick skjuts hem med Sara boy, fast de hade bråttom hihi tack så mycket:D När jag kom hem gjorde jag lite kulturhistoria. Vi skulle läsa lite sidor och sen svara på frågor, hann inte alla på lektionen så gjorde klart de hemma. Sen gjorde jag frågorna vi fick på rörligabilden om någon film vi såg. Så nu har jag det klart känns skönt. Nu är det bara den där jäkla analysen på svenska som jag ska göra men det får fasiken vänta. Gick på bodyjamen idag som planerat (JIPPIE) Var skitkul som vanligt, till en början. Sen fick min mage damp och gjorde as ont, men jag fortsatte. Sedan efter en stund blev jag helt yr, så jag tänkte "äsch jag behöver lite vatten" Så jag gick och drack sen fortsatte jag dansa. Men då började det helt plötsligt bli svart för ögonen och massa, då gick jag av och satte mig ner. SKIIIT tråkigt precis när allt roligt började! Nedrans skit..!! Efter dasen satt jag Linda, Yvanna och Maria kvar och snackade lite. Fick en wanna be redbull av Yvanna den hette BURN haha:D Skit god..! Sen så började alla dra sig hemmåt men jag och Linda stod utanför och snackade lite. Först kom min pöjk förbi och flashade sin nyfixade bil, jättefint gjort knuppis! Sen kom Hultan förbi så stod vi och snackade med honom, och den skjutsade han hem mig:D ´tackar tackar:D hehe nu sitter jag här och försöker hitta låten jag dansar till på streeten men det går inte att hitta, piss irriterade!! men jag hittar nog den sen, får fråga maria vad skiva heter eller nått:P
Nu ska jag ner och duscha kanske, har inte gjort det än!! BLÄ svettoELIN....!
I morgon är det fredag..har ingenting planerat så om ni har nått kul för er och vill ha med en rolig person så tell me!:D

Tjuuuhuuu:D

Juste, Bajs på Rebecca som åker till Bulgarien i morgon! Hoppas det regnar alla dagar!! ;)

mums

sitter och äter frukost, såg att mamma hade köpt nå nya mackor så jag blev tvungen att prova de. FY FAN vad goda de var! MUUUMS nu måste jag till skolan hihi..

Read me later;)



Haha, hade orgentering idag på idrotten, Mange du och jag var bäst (hahah på den lättaste banan) hatar orgentering, det suger hårt alltså. Kan bero på att jag också suger på det. Efter skolan blev det fika på Kondetoriet med Linda, Rebecca och Yvanna, myspys...!:D Det blev först en kycklingröra-macka och en chilatte och efter det någon mousse grej, riktigt god faktist. (tjockis mig) Hade planerat att gå på bodyjamen idag men tog så lång tid att röra röven ifrån fiket så det sket sig. Åkte hem och började fixa massa i rummet istället, fick nästan lite städmani eller vad det heter. Den började redan i morse, städade massa i köket efter min slarviga storebror (fy dig) sen nu när jag kom hem städade jag ur mina skrivbordslådor och lite låtar och skåp som TV står på. Sen fixade jag i ordning i garderoben, jag förstår inte hur jag kan vara så slarvig med mina kläder alltså. Efter ett tag ligger allting huller om buller. Jag är en slarva! Sen kom Victor och Chrisitan med nya bokhyllan:D Blev snyggt faktist, hahah nu har jag ännu mer saker i mitt rum. Nu ska jag bara få upp en hylla till sen är allt klart tror jag. Usch har inte ätit middag ännu, börjar bli hungrig. Imorgon är det en Monica dag, bara teoretiska ämnen men men. I morgon MÅSTE jag gå på bodyjamen! Det blev inte lika mycket träning denna vecka som förra men hey, what ever..!
Nu kom min snygging ut ur duschen, vi ska hem till honom nu, vilket jag hade glömt men men.
Read me tomorrow:D

Snigelgubbe?

Blev ännu en ensamble dag idag eftersom jenny är borta, jättekul, började med en ny låt idag också, eye of the tiger, and I´m the singer this time. Haha nu är det Amanda som får ont i armarna, mohahah (lider med dig inners inne) Vi slutade typ vid halv 12 men det flesta var kvar längre, vilket var väldigt trevligt eftersom vi då kunde spela lite till:D Jag, Amanda, Rebecca, Robin och Kristian var kvar ända till kl 2. Haha det var bra för mig eftersom jag skulle ha trumlektion då haha:D Tack för sällskapet alla:D SKit kul med trumlektion också idag, gick väl helt okej, håller på med shuffel. Hakade upp mig på ett skitkomp, klarade inte det på lektionen men sen när jag satt och väntade på mamma utanför så provade jag på knäna och då gick det, så då blev jag tvungen att springa upp och visa Micke. Kändes bra! När jag kom hem hade jag planerat att fortsätta att fixa i mitt rum men så blev inte det, blev tvungen att laga mat och grejer, sen blev det helt plötsligt bråttom till dansen. På vägen ner till telegrafen så kom det ut en gubbe ur skogen med en typ träbit med massa stora sniglar på, först tyckte jag att han sa "vill du köpa sniglar?" men så tänkte jag att jag måste hört fel så jag frågade vad han egentligen sa. då sa han "Kolla vilka fina sniglar" aaa jättefina svarade jag för att vara lite artig liksom. Sen började han kasta de på vägen, då blev jag lite rädd och gick lite fortare. Dansen gick bra så det var skönt. Efter dansen har jag inte gjort nått speciellt, kollat på tv och suttit här. Victor skulle egentligen komma hit med den nya bokhyllan men han sket i det och sa att han skulle ta det i morgon. längtar tills de är på plats:D
Jaja nu ska jag väl sova, klockan är faktst 10 över 12. Börjar inte förens halv 12 i morgon men jag behöver min skönhetssömn.

Tjingeling


Ommöblering

Började 13.45 idag eftersom både Monica och Jenny är i Polen, men gick upp kl 07.00 och åkte till skolan redan vid 11.00 för att vi hade bestämt oss för att ha lite ensamble. Haha det blev inte så lyckat eftersom alla inte hade fått den informationen. Men fick en trevlig buss och lunch dejt med Jennis;) hehe ja som sagt, det blev inte så mycket ensamble, alla satt mest och lekte lite. Sedan hade vi ljudteknik med Jimmie, lärde oss lite om alla sladdar och lite snabbt om hur man kopplar från ett mixerbord m.m. Efter det var det individuellt vad, rörlig bild:) Det blev en slö lektion, vi kollade på någon urgammal film som Lasse tydligen tyckte var jättebra eftersom den innehöll massa bra filmiskabegrepp eller något i den stilen. Jag fick bara ont i röven av att sitta så länge, filmen var över 2 timmar lång, SNARK. Nästa gång blir det lite filma iaf, yeeeay! Aa slutde 17.15 idag , tidigt och bra....:P Victor hämtade upp mig vid skolan eftersom han ändå var på väg hem till mig vid den tiden:D Förresten var jag svinhungrig under filmen så det blev matlagning direkt när vi kom hem. Vi gjorde inget avancerat, slängde ihop lite natcho (mums:D) Sedan fick Victor ett samtal av sin farbror som ville bli av med en bokhylla, så vi åkte dit och kollade på den och bestämmde oss för att ta den (eller hämta den lite senare i veckan) så när vi kom hem till mig igen satte vi iggång att möblerade om lite. Flytta på ett skrivbord, skruvade ännu mer hål i mina stackars väggar. (alltså seriöst min vägg kommer se ut som en ost snart) Hoppas det blir snyggt, vi gjorde inte klart allting idag utan får fortsätta i morgon. Det är kul att göra om lite i sitt rum, mitt rum har sett lika dant ut allt för länge nu. Tror det blir en soft dag i morgon eftersom Jenny är borta. Alla lektioner efter lunch är bara Jenny-lektioner, kanske blir ännu en ensamble dag:D. Måste fixa matlåda i när jag vaknar eftersom vi alltid käkar i musikhuset på tisdagar, får se vad jag hittar på hehe. Usch det är jobbigt att möblera om, jag är jättetrött, så nu ska jag gå och sova. I morgon blir det även street lektion 17.30, wiie längtar:D hehe
God natt folket;)


New people

Aa, vaknade hos Victor och var på as dåligt humör, av någon konstig anledning. Jag låg typ bara uppe på hans rum hela dagen och kollade på tv, jag hade tur eftersom det visades massa repriser av topmodel hahaha. Vid  16.00 kanske fick jag arslet ur sängen då åkte vi hem till mig. Victor var inte här så länge utan drog ganska snabbt till micke eftersom de hade bestämt sig för att hitta på nått. Så här satt jag helt ensam och försökte hitta på nått kul. Juste min mamma var vääärsta gullig. När Victor hade gått kom hon och frågade om jag var hungrig, aa lite sa jag. Så sa hon inget mer men sen typ en halv timma senare kanske kom hon in i mitt rum igen och sa "Middagen är serverad!" (alla andra hade redan ätit) så jag tänkte vad nu då?.. så gick jag ut i köket och ser att hon har fixat mat till mig och dukat fram på bordet och tänt ett ljus, HUUR gulligt som helst! TACK MAMMA:D:D Jaja efter jag hade ätit så gick jag tillbaka till datorn, pratade med lite folk. Hade pratat med Linda tidigare på dagen och vi funderade på att slå våra kloka huvuden ihop och hitta på något kul. Så vi spånade lite på det sen så sa Linda att hennes kompis Sandra skulle hem till deras kompis Lollo och frågade om vi ville hänka. och ja så blev det! Så vi satte oss på tåget till haning. Spännande och träffa lite nya tjejer (alltid kul!!:D) När vi kom hem till Lollo (som bodde i värsta fina huset btw) bjöd hon Sandra och Linda på kaffe latte, och eftersom jag är för mesig för att dricka kaffe hade hon blandat saft till mig, sweetnose! (hennes mormors saft, as god faktist hahaha) Sen fördrev vi tiden med att sitta och snacka, kolla massa roliga saker på datorn och SKRATTADE. Alltså Lollo fy fan var sjukt rolig hon var, plus i kanten till dig Lollo. Hon och Sandra berättade massa sjukt roliga saker som hade hänt i skolan och jag höll på och DÖÖÖ av garv helt sjukt kul. Vid 12 var vi tvungna att gå till bussen sen var det bara vägen hem som väntade. Alla var rätt döda men vi hade fun ändå, eller hur tjejer hahaha:D

Detta var faktist en jätterolig kväll! Det måste bli flera!
Lollo, Sandra och Linda tack för en sjukt kul kväll haha!

Good Morning

Äntligen Fredan..! Klev precis upp ur sängen faktist och kom på att jag ska sova hos Victor idag och blev tvungen att skriva blogg nu eftersom jag aldrig sitter vid datorn hemma hos honom. Börjar 09.50 idag och slutar 13.35, helt okej fredag. Måste be Erland om hjälp idag med matten, fattade noll av en av frågorna som jag försökte göra igår. Jävla matte..
Haha ska försöka vara fredags fin idag, nån konstig sak jag fått för mig HAHA, kul kul kul:D Jaja nu ska jag gå och fixa ordning mig.

Read me later:)¨


Blir så jäkla galen. Jag var nere på stan med Emma och Linda, första gick vi in på tosino, så hittade jag en fin tröja och en väst så köpte jag de. Efter det så gick vi och fikade, satt där ett tag, drack en jättegod chilatte tror jag det heter. hahaha måste bara skriva ner detta "du ser så mjuuuk ut jag måste bara få känna på dig, aaabushibuuush:D" hahahah så sjukt kul:D jaja iaf efter vi hade fikat så gick vi in på skoaffären så hittade jag ett par as snygga converse som det var 30% rea på. Gick till kassan och skulle betala men så gick det inte, jag hade för lite pengar på korten!!! blev galen, men sen kom jag på att jag hade ju 1000 kr hemma (JIPPIE) så tänkte jag att mamma skulle kunna komma ner med pengar till mig, så jag ringde henne. Vet ni var hon gjorde då? hon SOV?? och orkade inte komma ner med mina pengar. SLÖ MAMMA!! Men så kom jag på att  pappa kanske var på väg hem, så jag ringde honom men då hade han precis åkt från jobbet (han jobbar i tyresö) så där sprack den ideén.
Så det var bara att sätta sig på bussen hem, men pappa ska iaf skjutsa ner mig på stan när han kommer hem. (TAACK). Jag ringde även Victor när jag satt på bussen men idag hade han fått för sig att ha PMS, så blev lite fight där men det löser sig väl när jag kommer hem till han, hoppas jag:P
Jaja måste packa och lite sånt nu.

SKA HA DE DÄR SKORNA- de kostade faktist bara 489 kr:) haha

Plugg dag

Började 11.25 idag, rätt skönt. Fast jag har i och för sig sovmorgon varje dag annars också. Vi hade typ bara monica lektioner idag, det vill säga bara teroretiska lektioner. Gjorde lite analyser, ganska skoj men rätt svårt också. Vi skulle analysera en målning, det var fan svårt, hann inte klart på lektionen tyvärr. Efter skolan fick jag skjuts hem av Lindas boy (min föredetta granne btw) sen satte jag igång och gjorde lite matte, gick inte så bra, så jäkla svårt. Jag är så sämst på matte, har ingen aning om hur det kommer gå för mig med matte B. Men jag och Rebecca som blivit min mattepartner kämpar på. Sen tröttnade jag på att göra matte och började laga mat, det blidde pankakor (victor som önskat:D) jag är faktist ganska duktig på att steka pankakor om man får säga så:D HAHA:D sen så satte jag igång och skrev om och klart analysen på målningen, hoppas den duger nu. Orkar inte skriva mer.
Sen höll jag nästan på att glömma att vi hade engelskaläxa tills i morgon, övade lite på de sen la jag mig i sängen med victor och kollade på IDOL. Och nu skriver jag blogg.
Och nu ska jag sova haha...

Linda glöm inte "Jag lackar ur" hahaha:D

Träning

Blev en rolig träning idag. Körde body jam med Yvanna. Det roliga var att det bara var JAG och Yvanna HAHA:D men träning som träning men det blev ju "helt fel helt fel" ibland, eller vad säger du Yvanna?:D haha
Efter det blev det body balance/pilates/yoga. Kanske inte riktigt min grej men det var helt okej. Jobbigt men inte allt för skoj:P
Hihi kollade nyss på IDOL, alltså endel männsikor är ju för sorgliga! men bra TV blir det ju.
Jaja that´s all for today:D

Kort dag:)

Japp som sagt, kort dag idag. Började 11.30 och slutade 12.30 vi hade bara idrott, första lektionen för denna termin. Ny lärare vid namn Micke. Vi körde bara massa namnlekar inte speciellt jobbigt. Efter det skulle vi egentligen ha våran första scen-musik-projekt lektion men våran lärare är sjuk. (han är även min trumlärare och han var sjuk igår med så fick inte min förta trumlektion för terminen heller, värsta tråkigt..!!) Hade iaf min första sånglektion lektion idag efter idrotten :) Alltid lika skoj, sjöng How do I live av Leean Rimes :) Gick helt okej, förutom ett parti där hon går upp som en tok men men Yvonne och jag fixar det där:P Kom precis hem från musikhuset. Funderar på om jag ska städa lite, det behövs verkligen. Alltså jag förstår inte hur jag lyckas stöka till hela tiden. Var inte alls speciellt länge sen jag städade, det är någon jäkel som kommer hit på dagarna och river ut all mina kläder på golvet..!! (INTE JAG *ängel*)Funderar på att gå på body jamen idag igen, det är ju Yvanna som håller i den idag, eller så drar jag med mig någon på friskis, eller så ligger jag i sängen och blir tjock? hm svårt val:P
Kan heller inte bestämma mig för om jag ska kolla IDOL eller Top Model ikväll, IDOL går i och för sig i repris på söndag äsch jag vet inte.
NU ska jag orka städa:P
Read me later;)

Ensamble dag

Idag har det varit en kul, soft dag. Vi hade ensamble första lektionen, när vi kom dit berättade våran lärare Jimmie att Jenny var sjuk ( en annan lärare som vi har t.ex kör med) var sjuk. Eftersom vi bara hade lektioner med henne efter ensamblen så slutade vi efter ensamblen, så vi bestämmde oss för att köra lite längre ensamble idag eftersom det är sååå roligt:D Vi fick nya grupper och varsin ny låt idag. Min grupp som bestod av Mig, Amanda, Rebecca, Tobbe, Antonia och Tina fick låten Pride med U2 ( In thee naaaaaame of love! you know?) Riktig rolig låt, lätt, rolig och jobbig. Eftersom vi hade lång lektion så blev jag trött i armarna eftersom jag hade ett 16dels komp på trummorna i denna låt. Men men jättekul iaf. Efter lektionen var det dags för lunch, typ alla utom jag och Rebecca hade mat med dig så vi knallade ner till matsalen i skolan. Vi slakade lite i skolan efter vi hade ätit. Träffade Linda och Yvanna (wiie:D). Sen gick jag och Rebeca upp till musikhuset, då var vi lagom trött och flummiga, gick och sjöng alla möjliga olika versioner av pride. Fy fan går inte att förklara hur kul det var. But you know Rebecca!
Vi var inte kvar i musikhuset så länge men men. När jag sedan kom hem la jag mig i soffan och kollade på tv. Bestämmde mig för att ta ett "powernap" på 20 minuter. (aaa det blev noog inte längre) Satte på snooze typ 5 ggr:P så det där powernapet blev typ en timma långt, fy skäms. Vaknade  vid kvart i 5, då blev det lite bråttom eftersom jag skulle på danslektion halv 6. Så jag bytte om och fixade allt sen kom Victor hem och körde ner mig. Det var en väldigt stor grupp på dansen men det var roligt:) Efter den lektionen var det body jam idag igen och även där var det mycket fler än igår. Lika jobbigt som igår men skönt efter. Victor hämtade upp mig efter träningen sen åkte vi hem. ´Jag hoppade in i duschen och han lagade mat till oss:D Smarrigt värre...! Medan jag åt kollade jag top model, som vanligt, Victor ville inte kolla med mig så han åt upp snabbt och flydde in i mitt rum!
Kom på att IDOL började idag också, missade hela eftersom det gick samtidigt som topmodel måste kolla på reprisen på söndag eftersom det var från sthlm denna gång:D
Nu ska jag gå och vara mysig med Victor!
Tjingeling 


I´m here

Ja, även jag föll för det här med bloggandet. Attans trodde jag skulle kunna hålla mig men icke!
Jaja, har varit en helt okej dag, man ska inte förvänta för mycket av en måndag. Vaknde upp bredvid min kära Victor, tog en snabbdusch eftersom jag var för lat för att göra det igår, sen gjorde jag alla andra saker jag brukar göra på morgonen, sminka mig , fixa håret , klär på mig och käka frulle. Sen blev det bussdejt med Sara (usch jag är lat) bor inte speciellt långt från skolan, men vad gör man inte för att få spendera lite extra tid med min Sara!;) Första lektionen var engelska, inte allt för kul! Efter det har jag egentligen en värdelös håltimma på 2 och en halv timme (sopa som lägger scemat) men då lekte jag med Sara och Emma för de har foto och det är rätt skoj! Vi sprang runt ute och fotade olika "känslor" eller vad jag ska kalla det. Menar alltså t.ex. rädd, arg , sur, ledsen ect.
Var riktigt roligt faktist, vi hittade på massa roliga saker att göra, jag fick vara upp och ner (jag stod alltså på händer, vilket såg väldans kul ut HAHA) kanske kommer upp en bild i framtiden, då får ni skratta!:P
(FUCK NU BÖRJAR JU TOP MODEL) jaja skriver lite segt hahahha! jag är en nörd I KNOW!
Jaja efter fotolektionen drog jag och Sara till Pizzahouse för att det var äcklig mat i skolan (stekt falukorv, böngegga!?!?!?!eeuuuw och klyftpotatis) blev en fet pizza istället, sååå gott haha! 
Sen var det dags att bege sig till det kära musikhuset, för att ha gehör och musiklära. För de som inte vet så får jag Estet programmet inriktining Musik i Nynäs:P hehe anyway, efter det var det ljudteknik, vi hade fått läxa att ta med en låt som vi tyckte lät bra,(som jag såklart hade glömt) vilket innebär att alla instrument hörst bra, att det ligger på ungefär samma nivå, att sången hörst bra, inget brus osv. Medan vi satt där och lyssnade på alla låtar kom jag på att jag skulle gå till halv 6 denna dag eftersom jag har rörlig bild som individuellt val, var verkligen inte sugen på det. För ovanligheten skull hade jag tur, fick ett litet sms av min kära Sara där det stod "rörligbild inställd lasse åkt hem mår ej bra"! Hemskt att säga det men gud vad glad jag blev! SÅ efter ljudtekniken bar det hem till Sara eftersom hon hade tagit med min jacka från skolan (TAACK BABE) så jag gick hem till henne och myste lite. Det är så skönt att vara där för man känner sig liksom inräknad. Hennes mamma hade inte äns frågat om jag skulle ha mat, så när han skrek att maten var klar reagerade jag inte, så efter en stund skrek hon " ELIN MAAAT" "Jaha" fick jag ur mig, så gick jag ner så sa hon "Visste du inte att du var inräknad?" nee.. "du är ALLTID inräknad" Hur gullig får man vara!!:D Efter maten blev jag tyvärr tvungen att bege mig hemmåt eftersom jag skulle på Yvannas Body jam (typ friskis och svettis fast mycket mer dans) Det var faktist JÄÄTTE kul men ganska svårt och JOBBIGT!! Efter den jobbiga/roliga bady jamen skulle jag cykla hem, när jag kommer till entren för att gå ut upptäcker jag att det SPÖÖÖREGNAR, det verkligen vräker ner. Det fanns inte så mycket jag kunde göra, gick ut och hoppade upp på cykeln och trampade upp för alla backar. När jag väl kom hem var jag både genomblöt och helt slut!
Och nu sitter jag här och skriver blogg. Oduschad och illaluktande!! yeey I´m proud of my self:P pff...! För förtillfället gör jag ganska mycket, skiver blogg, kollar top model och pratar med folk på msn.
Nu kom min kära Victor också..wiie:D Inte speciellt ovanligt eftersom han alltid sover här (vilket är urmysigt)
Och nu kokar han nudlar till mig, är han inte sötast!:)
Ska vara trevlig med honom nu så det här var allt för mig idag. Blev ett jäättelångt inlägg idag.
Yeah yeah smell you later dudes:P
                                                                                      

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0