så jävla less

Är så sjukt less på allt..verkligen allt!

Jag vill inte ens gå upp på morgonen skulle kunna ligga i sängen under täcket hela dagen..
Är inte ens sugen på att åka utomlands längre..vill inte göra någonting alls! USCH!

Skönt att solen lyser iaf, lite pepp!

Just nu suger mitt liv rätt hårt alltså!

Sommar










Pepp


Vill bara säga att jag är så glad att jag har mina vänner.
Ni som kommer här under har gjort så mycket för mig de senaste dagarna och jag vill bara att ni ska veta hur mycket jag uppskattar det och hur mycket jag älskar er!
Ni är värda mer än allt guld i världen<3








Back on track!

Sådär ja, då har man varit sjuk i en vecka. Legat hemma med massa hosta och äckel.blä!
Men nu känner jag mig piggare, hostan är dock kvar men men det fungerar.

Helgen har varit hur bra som helst. I fredags så blev det middag med Fredrik, en god liten "macka" med getost på till förrätt, potatisgratäng, hängmörad ryggbiff och rödvinsås till varmrätt och jordgubbar med grädde till efterrätt!

Lördagen spenderades hemma hos Herr Sallros, jag och 10 grabbar. Wonderful!
Massa smarrig bål, grillat och sallad! Blev lite tråkigheter på kvällen sen men det trevliga övervägde så jag är helnöjd!  Söndagen blev städdag, Fredrik hjälpte Markus att flytta på förmiddagen, han tittade förbi med dom yngre bröderna Köhler för lite kaffe och sedan på kvällen blev det mys framför tv med Taco:)

Idag är jag tillbaka på jobbet och vill egentligen bara ha semester bläsch!



VILL UTOMLAND, VILL HA SOL, VILL BLI BRUN!!!!

Upp och ner

Så är väl allting just nu känns det som.

Catta kommer iaf hem i morgon och det är jag så sjukt glad för. Kommer gråta och kramas och gråta lite till. Får tårar i ögonen bara jag skriver det! :) Wiie
På lördag blir det festa med massa härliga tjejer och det är precis vad jag behöver:) Vi får även ny soffa, byrå och "tvbokhylla! Så idag ska Fredrik fixa bort de övriga sofforna vi har (två st)

Hoppas det inte blir allt för sent idag, sista kunden vid 17.30..så förhoppningsvis hinner jag väl med 19.49 eller 20.19, antagligen den sistnämnda!

...

Det är fan inte lätt att bara klista på ett smile när man är ledsen.
Jag är verkligen helt kass på det även fast jag försöker..känner mig som ett jävla skal..ingen lust med någonting, inte trött, inte hungrig. Ingenting är kul och allting suger så jävla mycket.

Ingenting fungerar som det ska..åt ingenting på typ hela söndagen eller måndagen, men ändå ingen hunger..gick o la mig halv 2 igår, katten har nått fel för han jamar HELA tiden så fick ingen sömn alls nästan, spelade ingen roll vad jag gjorde..Han märker väl också att någoting är fel..

Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad jag ska säga. Gråten sitter konstant i halsen och det bränner bakom ögonlocken..

Snart börjar kunderna rulla in (förhoppningsvis) Då är det det feta smilet som ska på.

Jippie:)

Trött men rastlös

Det är så jobbigt när man är på sånt humör att man är rastlös men man orkar inte göra nått.
Jag skulle behöva städa, ta en promenad, äta men jag känner inte för något av det :/
Behöver nog någon som drar och sliter lite i en så nått händer!
Snark

Wiie

Idag blir det bio med Johanna och våra karlar!
Vi tjejer tänkte kolla på Sex and the City 2 så får grabbarna kolla på nått annat för det var inte så sugna på att se samma som oss:P

Awesome!:D



Fast nu dissade visst min karl oss..:( wä värsta tråkigt

hemsk natt..

Skulle skriva om min hemnka natt igår men det ville inte publiceras så får fösöka igen.

Eftersom Fredrik jobbar inom bemanningen så händer det ibland(för ofta) att han jobbar natt. Det brukar inte vara några problem alls i vanliga fall men just denna gång så lyckades vi börja tjaffsa i telefonen precis innan vi skulle sova. Detta resulterade i att jag först inte kunde sova, när jag väl somnade så vaknade jag varje timma av mardrömmar. Jag var helt sjukt svettig och helt panikslagen varje gång jag vaknade. Så höll det på till klockan 5. Då var jag tvungen att ringa upp Fredrik bara för att bli lite lugn. Sedan kunde jag sova i en timma till innan jag behövde gå upp..


Trots den hemska morgonen så fick jag ändå en bra dag. Bokningarna flöt på och stannade på 18 vilket är helt okej. Slocknade som vanligt på bussen hem och gick med tunga steg hemmåt eftersom jag visste att tvättstugan väntade och sedan ännu en ensam natt. När jag gick upp för trapporna kände jag doften av mat och tänkte: fan inte kommer jag orka laga någon mat heller! När jag kom närmare våran lägenhet blev doften starkare och när jag klev in möttes jag av hem härlig doft av ungsstekt kyckling! Fredrik hade lyckats byta bort sitt pass och hade fixat mat till oss:) Snacka om att jag blev glad då du! Då kändes inte tvättstugan så hemsk längre.


Fullt ös!

I fredags så åkte och köpte utemöblerna till balkongen (ballen som fredrik säger).
Blev hemma i Fredags med pågrund av min dumm hals.
När vi kom hem upptäckte vi att man var tvungen att montera ihop skiten också. Absolut inte min starka sida alltså. Jag har inte riktigt tålamod för sådana sysselsättningar! Men ihop kom dom efter många om och men.
Var väl kanske för att Fredriks mamma och pappa kom förbi!

Männen skruvade på balkongen medan vi kvinnor tog oss några glas rött i köket!

 
Kolla jag fick iaf ihop den så långt!


På lördagen blev det till att fira Pappa som fyllde 50år den 27/5. Mamma bjussade på supergod mat och även denna dag blev det massor med vin!
Pappa hade önskat sig en skruvdragare så jag kirrade en från Bosch till han. Hoppas den dög!:)
Vi passade även på att fira morsdag. Mamma fick en liten dikt av mig, vilket hon hade önskat sig!:)



Klockan 6-7 kom Markus och hämtade oss. Vi åkte förbi oss och hämtade lite öl och jag bytte kläder och sedan vidare hem till Markus. 
Där blev det slak och det var inte riktigt det mitt humör ville göra. Så det blev massutskitt och det resulterade i att jag mötte upp Rewa o co och gick ner till freja. Där mötte jag fejjor som var lika fulla som jag och vi skrattade massor.. gulliga E och K bjussade på dricka också. Ibland har man tur! 

Stax efter 12 kom även Fredrik ner och vi drog sedan vidare till Bedaröbaren och dansade massa!
Vi drog väl en stund innan stängning, hoppade in i en taxi med en bamse korv i haden och somnade sedan som en stock hemma


Söndagen bjöd på 14årskalas och lite fotbollsmatch! :)


RSS 2.0