Bra kväll i lördags! På tok för mycket dri...

mms_img65291 (MMS)

Bra kväll i lördags! På tok för mycket dricka men kul var det! Gick runt och var 181 cm lång i mina nya klackisar! Dagen efter mådde högerfoten mindre bra! Antingen har jag ramlat eller lyckats trampa på mig själv med klacken! Meeeen vad göre daaa??!? :-D


Kan ju vara världens bästa klipp!



Värsta är att vi redan hållt på en stund, Mårten var med en stund också! Undrar om det är där man egentligen ska sluta dricka.. känns som det redan gått utför när man skrattar så man dör när man får bitchslaps! ;D
Kan inte annat än garva alltså :D

Skadad?

Börjar ju 12 idag. Morgonen var planerad att spendera i sängen meeen jag vaknade kl 8 och kände att, äsch är jag vaken kan jag lika gärna göra nytta!

Musiken är på, tvätten är i maskinen, hoppas alla grannar vaknar och hatar mig.
Nu ska jag städa :D
Undrar om jag är skadad för att jag gillar att städa. Helst själv också för då vet jag att det blir på mitt sätt, jag vet vart allting är och jag vet att det blir ordentligt! :D Inget illa mot Hampus! Han är bara normal, jag som är lite pedantisk när jag väl städar! :D


inte riktigt okej att vara trött!

Det blev visst ett långt pass idag i alla fall!
Två i personalen som behövde VABA! :D Yes Sjuka barn är bra, Sjuka barn = mer lön till Elin. Gilla knappen!
Så blev 09.45-19.15 idag. Lite snurrig dag idag med! Mycket som skulle hinnas med.
Fanny blir hemma i morgon med så blir ett 12-19.15 pass för mig i morgon! Sweeeet

Löning i morgon då. Är så jäkla sugen på att köpa nya täcken! Så det kanske blir det.
Är ledig i helgen så det ska jag minsann ta vara på och göra nå bus! Det är ett band som ska spela på Utsiken på lördag så det är planerat att gå på. Mannen tyckte då vi skulle styra upp och göra någonting av hela dagen. Exempelvis köra lite laserdome på dagen. Kirra lite käk tillsammans och sen föra lite här och dra till utsikten. Detta är ju såklart mycket trevligare om man är ett gäng. Så är det nån som läser detta och känner sig sugen så skicka iväg ett sms till mig så får vi se vad det blir av det :)

Är så löjligt trött nu alltså. Och måste fundera ut någon mat.. humf.. Oj kom precis på att mobilen var i fickan och mannen ringde precis och hade ringt 4 ggr innan :P haha :D ooopsi! Visade sig att det blev mat nere från hörnet :D Sallad för mig! Nog med fettomat!

http://blogg.vk.se/uploads/1663/images/tjockis%20skatt(1).jpg


Pööh?

Känns inte som att jag har nått skoj att skriva om alls!

Onsdag idag redan! Jobbade på Svens i Måndags också. Vickan var tvungen att vaba lite. Så fick jobba med Larsa i nya butiken. Massor med bra saker blev gjorda och dagen gick fort. Efter det blev det ett Corepass på F&S. Var väl helt okej, sved till lite i magen ett par gånger.
I tisdags blev det minsann två träningspass. Lite kondis och småövningar, mage, bröst. På kvällen körde jag Crossfitpasset med Hampus. Massor med Dips, burpees situp och liggande fällkniv med medicin boll. Jääkla jobbigt men riktigt skönt pass på samma gång! :)

Idag Onsdag blev det 11 timmars jobb på Jysk. Armarna är seeeeega. Dagen har varit allmänt kaos. Började med inventering, inte as skönt med mina armar. Sen kom jetpak där allt var helt kaos. (hemkörningar) Och dagen bara fortsatte. Tillslut kunde jag och Matilda bara garva. Det var en sån dag idag! Mycket blev iaf gjort och allting blev löst tillslut. Nu har jag precis ätit lite ärtsoppa och glass. Idag igen! JAG ÄR EN SÅN GOTTEGRIS! Kommer blir fet!:P

I morgon står det jobb på schemat igen. Kort pass dock! 09.45-14.45! Sen får vi se vad jag har energi till. Har försökt tvätta här några ggr men inte kommit till skott! :P

Nu ska jag ta mig en dusch och sen sooova. Är tröööööttt!! GÖH!

http://lisasjul.webblogg.se/images/2011/bloggphoto_5813_85911_19433497_178375599.jpg

Ännu en helt awesome bild! Sökord: Träningsvärk!


Känns rätt bra!

Att man ser ut såhär trots allt skit jag ätit denna vecka och tränat... en gång tror jag det är :P

Måndag: Tränade åt pyttipanna
Tisdag: Alla hjärtans dag, ingen träning och ni vet ju vad jag åt..
Onsdag: ingen träning och ät rester av kladdkakan från tisdagen efter middan.
Torsdag: blev det pizza till middag. Och ingen träning (bra kombo)
Igår Fredag: Jobb på leksaksaffären åt jag en färdig pizza som man värmer i ugnen till lunch och på kvällen en kebab! :P  Och en klubba! :D

Nyttig tjeeeej!




Haha räddad i sista sekund!

Vaknade tidigt idag och hade planerat att tvätta och städa lyan idag.
OOOJ vad ledsen jag blev när Lasse messat och frågat om jag kunde jobba från 11-18 på svens! :D
Skit också nu fick jag inte tvätta... BUHU! Pff :D

Riktigt nöjd med gårdagen. Fabulöst NÖJD! MOHAHA!
Blev ingen träning OCH Pizza igår.. MMM tjockis tjockis tjockisar! :D Men vad göree da?
Får väl ta igen det idag efter jobbar då kanske? Fy kommer vara sjukt mycket folk på gymmet vid den tiden..

Vill träffa mina fantastiska vänner Catarina och Therese också. Kanske skippar träningen idag och leker med Catta.. får nästan bli så eftersom hon ska dra ikväll.. Mmm!

Nu är det dags att gå till jobbet! Kiiiss and Huug!

Prestationsångest?

Känns som jag får det när jag gjort någonting som jag vet att jag egentligen vill blogga om, när jag tagit bilder och allting. Så känns det bara jobbigt att göra det, man drar sig för det. Knasigt..

Alla hjärtans dag var det ju här för två dagar. Man skulle kunna tro att jag nu kommer dra en riktigt fin historia som är som tagen ur en film. Med tanke på att jag har en helt löjligt romantisk man. Men så är inte fallet. NEH!
Jag tycker egentligen dagen är rätt löjlig, folk känner sig tvingade att köpa presenter eller göra något fint. Man blir ju riktigt glad när man får fina saker eller blommor men det är ju ändå rätt väntat och man hade blivit lite smått besviken om det inte hände.. ?

I vilket fall, Hampus hade frågat någon dag innan om vi skulle göra nått speciellt av dagen eller ej. Min plan var redan då att jag skulle överraska honom trots allt. Så jag svarar "Njee jag vet inte, vi kan väl bara käka lite finare middag och sådär?" Aa okej svarade han.
Jag hade svårt att sova dagen innan för jag var så taggad för att fixa allt. Gick upp direkt efter Hampus åkt till jobbet. Städade i ordning lägenheten. Sen åkte jag och Therese till handen för att inhandla en halsduk till honom. (Han köpte en på nyår men den gav han bort till en liten tjej som frös..aw) Inhandlade även röda servetter, en liten nalle, en presentpåse, ett kort och ljus som blir till massageolja när man tänder dom. Och såklart maten. Åkte hem och satte igång att fixa allting.

Ställde in massa ljus i sovrummet, dukade upp bordet i vardagsrummet. Gjorde ett litet presentkort som skulle ge honom en massage, special valentines day suprise och såklart happy ending (sorry mami) av kortet.

På menyn stod det:

Rödbetscarpaccio med chevreost, ruccola, pinjenötter och hounung

Helstekt fläskytterfile med hasselbackspotatis och en kall sås

Kladdkaka med kokostopping, vaniljglass och melbasås



Jag hade bett Hampus ringa när han var nästan hemma så jag kunde göra mig klar så vi skulle åka och handla (trodde han) När han väl ringde och sa att han var utanför sa jag att jag inte var klar att han fick komma upp. Han suckade och tyckte jag var seg som vanligt. Jag stod redo vid dörren när han öppna och bad han blunda, knöt sedan en halsduk för ögonen på honom och ledde han in i badrummet och bad han duscha! Mest för att jag skulle hinna fixa det sista och slänga på mig lite smink.

Allt blev himla lyckat, maten, mannen blev glad för presenterna, ljusen som blev olja funkade skitbra och luktade riktigt gott och jag kände mig riktigt nöjd och glad över att det för en gångs skull var JAG som fick uppvakta Hampus. Det förtjänade han verkligen!


Allt går!

Bra lördag trots ögoninflammation. Blev middag och utgång i kallhäll/kungsängen. Massor med vin/cider/öl, dans och skratt. Avslutades såklart med donken och lite deeptalk sådär när småtimmarna kröp sig på! Vet inte hur jag alltid lyckas agera psykolog.

Och detta med brillsen. Var till och med en främmade tjej på toan som stannade mig för att säga att jag hade så fina glasögon och att jag var skit snygg i dom. Förklarade läget om inflammationen och hon tyckte bestämt att jag skulle ha glasögonen till vardags. Himla gölli tjej. Blev nästan lite generad!

Denna dag har spenderats i soffan med min trötta lilla man! Serier, film och så slängde jag ihop lite sambalburgare till middag! Smaaask! :)

Nu lockar sängen!
PEACE!

Veckan som varit!

Inte tränat någonting sedan i tisdags. Hade sådan galen träningsvärk och så kom det massor med andra saker i vägen. Har hängt massor med världens bästa Therese denna vecka. Har spenderat många timmar med henne på sminkaffären där hon jobbat ju! Pratat massor med skit och jag har försökt mitt yttersta för att förenkla hennes situation. Tråkigt jobb, dum pojke och sjukling! Jag tror jag lyckades ganska bra ändå! Fast hon är värd mer ändå! Världens finaste Therese! Käärlek!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/227014_10150598044370430_622680429_18991247_4792310_n.jpg

 

I Torsdags bjöds det också på mycket mumsig middag. Mannen gav förslaget grekiska färsbiffar. Så jag kilade iväg och köpte färsk basilika och fetaost. Slängde ihop lite biffar och serverade det med klyftpotatis, morötter och rödlök som jag marinerat med olja, salt, peppar, grillkrydda och rosmarin. Gjorde även lite tzatziki till! Vart verkligen SUPERGOTT!

 

 

Och mannen visade sina skills och blandade ihop varsin mojito till oss också! MUUMS!

Igår vaknade jag upp med ögoninflammation. Inte så jävla coolt. Aldrig haft det innan och känner mig inte speciellt nöjd över att nu fått det. Kilade ändå iväg för att jobbpass på Svens. Efter det gick jag och Therese hem till henne, kirrade lite pizza från arena. Kollade lite på tv och jag rotade igenom lite kläder hon tänkte göra sig av med. Hittade 3 par byxor som satt som en smäck, några tröjor och en klänning! Perfekt!

 

Idag ska jag trotsa min sjukdom och åka in till Natalie för lite party! Glasögonen är på eftersom liner inte är ett alternativ! Hoppas på att det ska gå bra. Thats a first and I´m gonna ROCK my glasses and my RED eye!

 

 

Bjuder på en sjukt snygg pose och hoppar in i duschen!
(Nya jeans och linne från Tessans garderob! Totally awesome!)

 


Blogga juste!

Måste ju blogga lite också kanske. Har gjort massa annat skojs. Skaffat mig ögoninflammation och grejer..inte så coolt. Men något som är rätt coolt är att jag och Hampus firade 6 månader i onsdags! Det firades med bubbel på skärgårdshotellet och trerätters här hemma!

Denna "lilla" bukett fick jag i bilen när Hampus hämtade upp mig för att åka och bubbla!
Finaste och största buketten jag någonsin fått! Vart helt löjligt lycklig!

Findukat minsann! Och Hampus hade även köpt en present till mig! Den innehöll två t-shirts. En med riktigt snyggt tryck på som innehöll KÖRSBÄR! Som jag älskar. Och så även en liten plojtröja. Marinblå så stod det LOVE på den :) Så söta! Och Nallen som sitter på påsen också såklart. Den fick heta Hampis! hihi!


Till förrätt, rostad macka med smör och vitlöksstekta champinjoner

Varmrätt, helstekt rostbiff med potatisgratäng!

Efterrätt, american apple pie (ser betydligt godare ut än vad den faktiskt var!

Riktigt mysig dag verkligen! Jag är så förundrad hur jag lyckades fånga denna man alltså! Eller rättare sagt glad att han inte gav upp i första taget efttersom jag var så omöjlig. "Det är som att banka huvudet i en stenvägg för att få in saker i din skalle" EHE! :) Men han hade bestämt sig från första stund och jag är glad att han lyckades banka sönder min hårda yta!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/281662_10150332836160365_559570364_9879662_632583_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/293982_10150407573805365_559570364_10454757_1307827059_n.jpg


why? why?

Jag är helt slut i kroppen, duschen igår kan varit det jobbigaste jag gjort....ever.
VARFÖR kan jag inte få sova normalt???
Vaknar stup i kvarten, vrider och vänder mig. Å dumma! Konstigare är (kommer låta elakt) att det känns som jag sover som bäst timmarna efter att Hampus gått upp. Men det är ju inte så att han stör, verkligen inte. Han snarkar inte, låter inte, klänger inte. Ingenting. Han ligger så sött på sin sida. (för att jag är en total bitch och hatar att kramas när jag sover, stackarn) Förstår inte. Jag som alltid varit bäst på att just sova. Har mina sovtimmar tagit slut nu? wä...

Just för tillfället är träningsvärken inte så brutal men jag gissar att det blir värre under dagen.
Nu är det dags att göra sig i ordning och sen bege sig mot jobbet. Min fina mamma kör mig idag. SÅ skönt :)
Slutar vid två då ska jag hem och styra upp lägenheten. Den förfaller när jag jobbar, plockar inte jag undan så gör inte hampus det heller. Men om jag är duktig så hakar han på med desamma! Så ja, det ser ut som en knarkkvart här..

http://dumbas.blogg.se/images/2009/sleeping_bear_1160181668_51003536.jpg

yes please?


En god och en ond!

Min plan om att träna innan OCH efter jobbet sprang på en BIG FAIL. Gymmet öppnade inte fören 14.00. Wä..
Så jag tog en sväng på prisstopp, inhandlade en träningsväska och balsam! Sen gick jag till jobbet. Bara 2,5 timma för tidigt. Hängde där, käkade lite lunch, snackade massa skit och tiden gick ovanligt fort.
Stängde med Ulf och så blev det crossfitpasset med Hampus efter.
Fy i helvete vad jobbigt det var. Kunde bara göra alla övningar till fullo 3 varv. Videon jag la upp innan. "Knees to elbow", HEEELT SINNES! Gick istället över till att göra 15 situps.  Är helt matt i heela kroppen. Känner redan att jag kommer ha galen träningsvärk i ben och mage i morgon. OJ OJ

Nu kallar en dusch. Kommer inte ens orka lyfta armarna för att tvätta håret. ÅÅÅ SEN SOOVA! Jobb 10-14 i morrn.

Pöööss och nattinatti!

https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/221836_10150579407520430_622680429_18807308_6324977_a.jpg

Therese blev för övrigt mycket förvånad och glad över min lilla visit med Chailatte. Vad gör man inte för en sån underbar tjej i nöd vaaa? :D
(hon hade lagt upp i sin blogg att hon hade lite ont i halsen och tyckte att någon snäll vän kunde komma förbi med te eller chai. Snäll vän...thats meeee!)



Så konstigt!

Känns som att det är typ torsdag idag bara för att jag redan jobbat 3 dagar. Iofs blir det ju nästan så för mig eftersom jag jobbar idag och i morgon till.. Då har jag ju jobbar 5 dagar.. :P Snurrigt!

Sitter här i träningskläderna igen. Känns som att det börjar komma på rutin lite nu. Längtar till gymmet. Riktigt bekvämt att det ligger bredvid jobbet alltså. Så jag ska snart äta någonting, sen kila förbi Tessan på sminkaffären och sen sikta mot gymmet. Jag tror jag bara ska köra lite kondition nu innan jobbet och köra crossfitprogramet efter sen med Hampus. Alla övningar är så mysko och man ser så fånig ut. Bäst att ha med sig någon som gillar en och gör samma knasiga rörelser. :P Tönt man är!

Som denna typ..



Nää dags att packa väskan och äta!


Feel it pumping!

Jobb 3 timmar och 1 timma gym, check!

Blev ett lätt pass idag, som egentligen nog är jobbigare men jag hade för lite vikter. Eller både jag och Hampus.
Det var 6 olika övningar man skulle göra så många ggr som möjligt på 12 minuter

2 marklyft
2 rodd
1 frivändning
1 push-press (lyft stången över huvudet)
1/1 utfall ( en på varje ben med stången bakom nacken)
1 rumänskt marklyft ( lyft stången över huvudet, ner på bröstet och lägg ner..)
12 jämfota sidhopp över stången
6 fällkniv (situps+ att du drar upp benen också så armar och ben möts på mitten)

Man var bra trött efter men kände att man kunde haft lite tyngre så hade man varit totaldöd!
Lär ha fin träningsvärk i rumpan i morgon iaf. LIKE!

Nu ska jag slänga mig i duschen. Jobb i morgon 14.30-19-15.. Undrar om man ska träna innan eller efter? hm?


http://deziree.blogg.se/images/2012/boxning_183571812.jpg

GE MIG!

Så börjar jobbveckan!

Kickstartade dagen med lite försovning och apstress till jobbet. Men jag hann och det har varit en riktigt soft dag på jobbet. Jobbade med Uffe och Matilda. Riktigt nice. Jobbar så sällan med Matilda, gillart som fan :)

Gårdagen blev huuur bra som helst. Mötte upp Natalie i Jakan för tidig lunch, thai/kina/sushi buffe! NAM
Knatade bort till gymmet. Körde mage och rygg i ca en timma och efter det blev det bastu, bubbelpool, ansiktsmask och massor med prat. Sjukt skönt! Efter det en fika och jag har druckit min första latte. (halva) Kan inte påstå att jag gillade det! Men jag tog mig en idag också på jobbet.. inte heller så gott men jag blev lite mer pigg iaf :)

Nu sitter jag och väntar på att mannen ska dyka upp! :D Hade inte blivit nå tester idag för honom. Men det hade tydligen garanterat att OM han vill så kommer han in på skolan. Så jävla häftigt! Men han ville ändå flytta fram testerna till ett annat datum bara för att! SÅ duktig min Hampus!!

Har precis ätit lite och kollat på Glee. Får se om det hittas på något ikväll. Gissar att det blir mys bara. Hampus lär vara trött efter 5 timmars körning.. :/ Men det är ändå jobb 12-15 i morgon så kanske lika bra. Behöver sömn efter denna konstiga natt.. sov helt sämst!

Tänkte slänga mig i duschen nu. Är så himla frussen!

Pumpa pumpa pumpa!


AJ SA JAG!

Under dagens gång har träningsvärken bara växt och växt!

Gjorde som jag sa, åkte till handen och solade men for sedan vidare in till stan och shoppade lite träningskläder..
Efter det blev det ju bio. Vi såg den nya Sherlock Holmes filmen. Bra skit. Han som spelar Sherlock har så jäkla härligt kroppsspel. Sjukt bra skådis.. :D

Mannen städar köket och jag sitter här. Yeay! Vet inte vad jag gjort för att förtjäna det. :D Duktig kille!
I morrn drar han till GBG och utövar ännu mer helikoptertester. Håller alla tummar och tår för honom. Sen om han lyckas får vi se vad som händer med livet. :D

Halv 10 tåget in till Jakan i morgon blir det. Lunch, träning och bada med Natalie. LÄÄÄÄNGTAR! Min onda kropp behöver lite mer träning.. simning lär vara skönt med denna värk. Sträcka ut lite :D

Näääpp nu blir det sängen!
Natti natti Duuudes :D

http://cynicritics.files.wordpress.com/2011/12/ada11.jpg


Ajje!

Riktigt bra dag igår vill jag påstå! Låg opåklädd under mitt varma täcke fram till ungefär kl 1. Vid kl 2 mötte jag upp Therese på kondis och käkade lunch i form av en bakpotatis med skagenröra.. MMMM MUMS! Helt sinnesjukt mätt efter det. Vid 4 snåret kom även Petra och då tog jag mig en varm choklad. :) Efter en timmas prat och massor med skratt (eftersom Petra faktiskt är löjligt kul många ggr :D) traskade jag hem, hoppade i mina träningskläder och väntade på mannen..

Upptäckte då att jag fått in 2500 på mitt konto från ingenstans.. Hade redan fått lön från båda jobben så vet inte riktigt vad det där var för något.. Men jag tackar och bockar för det!
När mannen kom åkte vi upp till Friskis&Svettis, kirrade ett kort och satte igång med lite crossfit.

Konstaterade att jag i dagens dagsform INTE alls kan göra hansstående armhävningar. Och speciellt inte Kippade..



Det ser typ 10000 ggr lättare ut än vad det är. Man kommer helt i obalans och aa jag vet i tusan. Ont i handlederna fick man också. FY..

Vi gick över till att göra en liten serie av olika övningar.
10 x Pistols ( enbens knäböj alltså.  5 på varje ben)
12x Ryska svingar (Kettelbell som man svingar med båda händerna mellan benen och upp till ca 90grader)
90x Hopprep
5x Burpees (video under)

Vi gjorde de fyra grejerna 5 varv. Och herregud vad slut man var. Efter 90 hopp är man fan slut alltså. Och sen Burpees på det. Uschi!



Sen blev det situps med medicinboll. Vi satt mitt emot varandra och passade bollen över till varandra. Gick sedan över till att nudda den andres motsatta axel för att få med dom sneda magmusklerna. :)

Var galet trött efter, mådde fan lite illa också. Vi åkte hem och styrde upp helstekt fläskkarré med potatis och brunsås. MMMMMMM MUMS. :D

Idag blir det bio vid 6 typ. Funderar på att dra till handen rätt snart och kika lite i affärer. Sugen på lite nya träningskläder och sola!

I morgon blir det träning med Natalie inne i Jakan + bad och bubbel :D Wiiie.

RSS 2.0