Så efterlängtat

Ja Helgen pratar jag såklart om.
Jag hade förväntat mig att jag skulle sova till klockan 1 idag men jag slog nog upp ögonen strax efter 6 första gången.
08.24 klev jag upp första gången och då var jag verkligen pigg. Jättekonstigt:P
Nu har jag funderar lite över sminkningen inför kvällen och nu håller jag på att fixa frukost.

Vid 1-halv 2 ska vi till mamms och käka lax:) Mumsi

Ikväll blir det halloweenfirande, jag kommer vara utklädd från topp till tå:) Kommer nog blir kanon!
Slänger kanske upp bilder i morgon då!


Suck..

Jag har för mycket negativa tankar i huvudet just nu.

Jobbet går inte alls som jag vill. Man ska ha 20 bokningar om dagen och jag har nu legat på 18 som mest och resten av dagarna har det vara 10-14. Vilket inte är okej..Har såklart pratat med chefen, hon säger att mina samtal är jättebra att det inte finns något att klaga på. Hon påstår istället att jag ringer för lite. Jag får inte ihop det, hur kan man ringa för lite när det ända man gör är att just ringa!
Jag börjar tveka till detta jobb. Kommer jag orka med att varje dag ha press på mig? Jag hatar press, jag hatar krav men samtidigt så är det ju det man utvecklas av. Att utmana sig själv! Sätta upp mål och sedan sträva efter att nå dem.
Jag blir bara så sjukt arg och frustrerad när jag själv inte ser vad jag göra för fel. Första dagen tänkte jag att jag bara hade otur med mina listor. Men nu efter nästan en vecka så kan inte inte vara så. GAH!
Jag får se vad the boss säger i morgon, antar att jag får ett besked då om jag får jobbet eller inte. (hoppas på det iaf)

Över till nått positivt.
Träffade Sara från min gamla grundskoleklass idag när jag skulle åka hem så det blev en trevlig tågresa.
Man fick lite uppdatering och sådär vilket var jättekul!

Mannen är iväg och super såhär på torsdagskvällen. Så jag tänkte snart gå och lägga mig i sängen i min ensamhet och somna till tvn. Han lär säkert dyka upp ganska snart iaf.

På Lördag blir det fest, ser fram emot att få umgås lite med mannen också. Skönt att han har en hockeyfri helg så han kan dricka lite:D!
Och OJ vad jag ska sova gott i morgon!

Oj vad bloggen får lida

Jag hinner för tusan inte med detta! Helt kass uppdatering!
Det som hände i mitt liv just nu är, upp klockan 6, in till stan med 07:39 tåget, sitta inne på kontoret med mitt headset och terra folk hela dagarna, ta ca 6 tåget hem, vara hemma strax efter 7, laga mat och sedan sova!
"Välkommen til vuxenlivet" kanske är rätt kommentar för det där.

Idag är det torsdag vilket betyder att i morgon är det Freeedag, oj oj oj vad man njuter av helgen now days.
(shit jag har jobbar en vecka liksom, det är pendlandet som tar kol på mig I guess)
Natten till Lördag ska jag sova som en liten GRIS! Handsome har ingen träning heller så man behöver inte bli väckt av hans klocka vid 9. På lördag ska det ju firas Halloween. Jag och Fredrik behöver knappt ta på oss skor för att gå till festen vi ska på, två dörrar bort hos Frida.

I morgon (eller nått) när jag har mer tid ska jag berätta om gårdagen då jag blev väckt på tåget två ggr. En gång på väg in till jobbet och en gång på väg hem från jobbet.

Nu måste jag slänga på mig lite makeup så inte alla kära stockholmare får en chock när jag kommer gåendes!

I<3 my Winterjacka!

godmorgon i vintermörkret

Det är verkligen sjukt mörkt ute nu.
Känner mig just nu lite smått avundsjuk på att Handsome ligger och myser i sängen.
Bär av in till stan idag igen och resten av veckan också. Det går OK på jobbet. Jag har haft 10 bokningar om dagen nu.
De andra har runt 20 vilket får mig att känna mig sämst. Men jag har fått lite tips och så nu så idag ska jag iaf MINST ha 15. Fick ihop 11 igår.

Idag har jag skickat mammsen på uppdrag. Hon ska ut och spana kläder till mig och Fredrik inför halloween. Hoppas verkligen att hon hittar nått. Jag har lite smått panik över helgens festligheter eftersom jag inte har tid att planera så mycket men det blir nog bra!

Nu börjar det bli lite brådis

Hörs kanske ikväll:D

En timma extra? pyttsan

Kändes som att klockan var 4 när den ringde i morse fast den i själva verket var 6. Så det där att man tjänade en extra timme märkte jag minsann ingenting av
Masade mig upp och hittade ett tomt kylskåp, så det fick bli en liten smootie för mig idag. Riktigt äcklig är den också.
Halv 8 går tåget igen och sedan blir det en dag i inne i vårat lilla rum med ett headset klistrat på huvudet.

Igår blev det inte så mycket slöning i sängen. Fick sms från Sazze och blev sedan upplockad för att följa med och sällkapa medan han och hans vänner åt pizza. FavoritJohanna var också med och vi drog sedan hem till Fellan i ösmo. Där glodde vi bara på dansbandskampen och sedan vid 8 begav vi oss hem till Nynäs igen.

Låg i sängen tidigt vad jag minns och ändå är jag trött. :(
Hoppas det ordnar upp sig under dagen.
Undrar vad man ska äta för spännande till lunch?


I love girls!

Lägenheten såg ut som bajs när jag kom hem och jag hade en tjejkväll inplanerad. Så det var bara att sätta igång att städa. Som tur var så hjälpte mr Handsome till parallellt med att han hade tvättstugan (män är ju trots allt bra att ha). Klockan halv 7 var lägenheten tipp topp och vi hade fått i oss mumsig middag. Jag väntade tjejerna strax efter sju men eftersom jag själv är tjej så visste jag att det skulle bli senare. Så jag tog mig en LÅÅÅNG dusch och stressade inte ett dugg.

Strax innan 8 kom iaf hälften av tjejerna, Emelie, Alexandra och Denise och där stod jag med mitt osminkade face men var lika glad för det. Det tog sedan ganska lång tid innan resten av sällskapet kom. Grannen kom även över mitt i allt vilket jag tyckte var mycket trevligt, ju fler desto roligare!:D Jag tror Marie och Johanna L kom någon gång vid 9 och strax innan det så kom Johanna J. Hela sällskapet var då samlat.
Det blev massa kort och jag har aldrig fram tills att det var dags att bege sig till telen. Super JJ hade då kirrat skjuts till oss i värsting bilarna. Den ena var en baby gul gammal volvo den andra liknade mest en folkracebil med en plastbit som sidoruta. Ni vet, fina tjejer åkte med stil! tsss

De blev en kväll fylld med dans, massa roliga människor, bilturer ut i skogen och kek på grillen såklart.
Stötte även på mister långskonk som faktiskt verkade ganska glad att se mig för en gångs skull. Han hade tydligen varit på telen också men det hade ju jag totalt missat.
Nåväl, jag var här hemma ungefär hav 5. Jag kände mig riktigt nöjd med kvällen och somnade riktigt gott och vaknade i morse klockan 9:D

Blev en pizza med Johanna, Denise, Calle, Handsome och lille Kevin och nu ska jag nog slänga mig i sängen:D
Det finns sjukt mycket bilder från denna kväll som jag förmodligen slänger upp på fejjan!

Sova är väl överskattat

Har inte hunnit uppdatera märkte jag nu. Åkte ju till "jobbet" i fredags morse.
Dagen flöt på bra och jag fixade 10 bokningar, åt en trevlig lunch med alla tjejer på Pong (super bra thai/kina restaurang på drottninggatan) och shoppade sedan årets första julklapp.

När jag skulle hoppa på tåget hem hörde jag av mig till Emelie för att se vad hon hade för planer och det hela slutade med att jag åkte till västerhaning, fick vänta där en timma och sedan åkte jag tillsammans med Emelie in till stan igen. Så min plan med att sova efter jobbet för att orka med lördagen sprack!

Vi drog hem till hennes vän Magnus och drack oss fulla på 7,2or öl och gick sedan ut på club gås(?) där jag nästan satt och sov för att jag var så trött/full. Efter en jäkligt kul promenad hem med skrattanfall som gav mig kramp i magen somnade jag sött på en tältsäng.
Jag vaknade sedan nästa morgon av att Emelie medvetet trycker upp sin fot i nylle på mig och frågar en sekund senare - Är du vaken?  -Aa nu är jag det! blev mitt svar:P

Klocka 12 kom vi från Mange, vi tog oss en lite vända i affärerna och sedan åkte vi hem.
En och en halv timma tog det att komma för att cptåget som vi åkte med var 3 minuter sent vilket ledde till att det tåget som gick till nynäs inte väntade på oss.

Over all så hade jag faktiskt en riktigt kul kväll med awesome people!

06:20

Då ringde min klocka. Känns inte så farligt, men jag kan inte minnas när jag ens gick upp i närheten av så tidigt.
08:39 går tåget och kommer nog inte hem fören typ 7 eller halv 8. Shit alltså
Blir ju bara SOVA idag för att orka med lördagen!

Nu ska jag slänga på lite makeup;)

Wiiho

Intervjun idag gick bra, vi pratade massor sedan fick jag lyssna när de andra tjejerna ringde och sedan fick jag även ringa själv. Det gick väl okej, stakade mig och så men man kommer väl in i det.
Jag ska iaf dit i morgon och provjobba, lära känna tjejerna lite och så:)

Nu blir det snart bodyjam:) Sedan sova.
Ska åka halv 8 tåget i morgon, snark! Men man vänjer väl sig:)


Dagen utan minus

Dagen började tidigt igår. Strax efter 7 var jag uppe och slängde ihop frukost till mig och Johanna.
Precis som bestämt så kom Johanna klockan 8, vi käkade frulle och började sedan fixa oss:)
Klockan 9 stod fasters fräsiga A5a utanför porten och vi drog iväg till farsta. Där blev det bara massa väntan och sedan konstaterade de att det inte gick att fota där för att butiken inte var riktigt klar.
Så det var bara att bege sig till Liljeholmen. Där fick vi börja agera. Johanna fick låtsas göra kaffe och jag fick stoppa ner en bulle i en påse. (sjukt avencerat) Var mycket väntan mellan de olika "fotningarna" Sedan fick jag gå fram och tillbaka typ 100 ggr för att det skulle få till en "spökbild" Då jag var typ suddig alltså. Tror klockan var ungefär 2 när vi var klara.

Då åkte jag och Johanna iväg för att hitta salongen hon skulle på jobbintervju i. Vi hittade den och åkte sedan och gick i lite affärer. När klockan var 5 hade jag så jäkla ont i fötterna så vi satte oss på ett café nära salongen och fikade.
Kvart i 6 lämnade hon mig där, när cafét stängde kl 6 gick jag bort till salongen och satt där en stund. Fick sedan vara med på deras lilla möte. Och det visade sig att Johanna hade fått anställning på en gång:) Grattis gumman!

Vi tog 7 tåget hem och på vägen hem blev en jobbintervju inplanerad för mig också:)
Som mötesbokare för Modelhouse. Så klockan 3 idag ska jag vara där, och jag kan inte annat än hålla tummarna.
Jag går dit och är mig själv, då lär det gå vägen. Om inte så är det bara att börja om igen:)


Slöö

Dagen hos Johanna blev mycket skön:) Det var jag som fick bli ompysslad lite! Hon gjorde mina naglar, lagade omelett till mig och sedan kollade vi på skönheten och odjuret! Sjukt länge sen jag såg den,  så himla mysig.

Nu är jag hemma och ska börja laga mat snart. Tänkte göra lite fläskfile, potits och sås bara. Orkar inte avancera idag.
I morgon bär det som sagt av in till stan med faster. Frågade även Johanna om hon ville vara med och det ville hon:)
Så vi drar till farsta vid 9 tiden, fotas lite där och sedan vidare till liljeholmen! Kommer nog bli askul!

Nu ska jag slöa lite sen laga mat!

Pussisnutti

Nu tar jag...

..mitt osminkade nylle, mitt smink och min pälsmössa och traskar hem till Johanna:)


SUPERAWESOME!!

Fick precis ett samtal från min kära faster.
Hon frågade om jag var sugen på att jobba på onsdag. Men det var visst inte vilket jobb helst utan ett fotojobb:) De skulle öppna nå affärer och skulle tydligen fota lite i butikerna och jag så då få vara en som shoppar lite typ:)
Och skulle få ett presentkort i valfri butik:) Hur bra är inte det då??:D Låter som sagt SUPERAWESOME!!

Skickade sms till mamma också, fick tillbaka "Shoppingmodell, passar dig perfekt!". Jag tror inte alls att hon menar att jag shoppar allt för mycket och älskar att stå framför kameran!:P


Resan med Faster till egypten!:D

 


Guud vad jag vill utomlands!!!:D




Helgen

Supersopig uppdatering har det blivit under helgen :/
Blev jobb under fredagen på lilla leksaksaffären till klockan 6. Sedan skynda hem och fixa inför middagen. Fredrik hade städat jättefint här hemma:)

Vid halv 7 kom Johanna och Calle:) Då korkade vi upp lite vin och satt och pratade medan förrätten puttrade på spisen.
Fredrik hade gjort en tomatsoppa med dillfrön och räkor:) Jättesmarrig.
Till varmrätt hade vi gjort potatisgratäng med hängmörad ryggbiff, rödvinssås och sallad:)
Det blev mera vin och massor med skratt mellan varmrätten och efterrätten!
När vi kände att vi kunde klämma ner lite efterrätt serverade jag en choklas mousse som jag hade gjort dagen innan:)
Mäktig men jättegod!

Det blev massor med prat, mer skratt och ännu mer alkohol resten av kvällen. Klockan var nog 12 när Johanna och Calle bestämde sig för att röra sig hemåt. Då plockade vi bara undan och sedan slocknade jag som ett litet barn. Dock vaknade jag efter bara några timmar och kunde inte riktigt somna om :/ Missade även att fota under middagen som jag hade planerat:( Jättetråkigt!!

På lördagen var det bara att stiga upp och gå till jobbet. Skulle stänga idag så jag gick från jobbet klockan 3. Väl hemma satte jag och Handsome igång ett avsnitt av Lie to me och sedan var det bara att göra sig lite snygg för då skulle vi minsann äte thaimat och sedan på bio med Johanna och Calle. Vi såg Upp i 3D verison:) Riktigt rolig film.

Idag Söndag har jag och Handsome tagit en promenad och nu är han uppe i ishallen. Klockan 4 möter Nynäshamn Visby/Roma och jag tror det kommer vara mycket folk upp i hallen, eller iaf hoppas!
Nu ska jag slänga mig i duschen:)

Utlåst!

Dagen började med en liten lunch med Handsome, sedan fick jag reda på att han tydligen var ledig hela dagen:) MYS
Så när vi hade käkat och så åkte vi till kvantum för att handla saker till middagen som vi ska ha idag:)
Vi har bjudit över Johanna och Calle på en liten myskväll:)

Jag gick sedan över en sväng till Linda för att hjälpa henne med en outfit till idag:) Så jag var väl där i en timma kanske.
När jag sedan skulle gå hem igen kom jag inte in genom dörren eftersom Handsome hade fått för sig att låsa överlåset.
Jag har nyckel till båda låsen men min nyckel funkade helt enkelt inte. Jäkla schysst att låsa ut mig! Dammit!!

Då tog jag mig en promenad bort till Johanna och Calle istället, satt där, snackade lite skit, kollade på simpson och drack cola:) Jättemysigt ! Sen när Fredrik slutade träningen kom han och hämtade mig och vi tog ett varv runt ringvägen för att rensa luften liten.

Väl hemma igen började vi med alla förberedelser inför middagen. Efterrätten står i kylen, en del av varmrätten också och köttet ligger i marinad:) Detta kommer bli supersmarrigt!

Idag ska jag faktiskt ner och jobba lite:) Ska bli såååå skönt! Ska jobba idag och i morgon.

Nej nu ska jag göra lite frulle! Slänger väl upp lite bilder från kvällen sen:D

Mördar 22an!

Nynäs bjöd på en tråkig OCH spännande match.
Det blev inga mål fören i 3de perioden:) Två mål på öppen kasse då Trånkan valde att ta ut målvakten och ta ut en extra spelare. Tre mål lyckades Nynäs få in och fick därmed tre poäng till och ligger nu på 12 poäng om jag inte minns fel!

Nynäs har alltså vunnit 3 matcher i rad nu mot lag som legat ovanför dem i serien, inte illa grabbar:)
På söndag är det hemmamatch igen mot Visby och jag tror att det är mer än många som kommer att befinna sig i folketshall och få träsmak i baken!:D

Blev massa handla med Mammsen idag också, vi har nu en badrumsvåg och en termos som snälla mamma köpte till mig:) Så himla rart! Sedan lagade jag lite mat, helstekt fläskfilé inlindad i bacon skjuts in i ugnen med lite tomater på. Serverade mig själv det med kokt potatis och FarmorSås!:D Riktigt gott faktiskt! Får se vad mannen tycker:)


daags för hockey:)

Då åker varma kläder och mössan på:)



hejja hejja Nynäs:)

Nämen vad sött!

I love you
I love you to
I love you three
I love you four
I love you even more!

Aww!

ZUUMBA..eller hur var det?

Lunchen med Linda igår blev minsann mysig åt en supersmarrig räkmacka, min man kom och sällskapade oss också:)
När klockan närmade sig två smet Linda in på jobbet och jag sprang runt på stan.

Hittade sedan Johanna och Denise på Kicks så jag följde med dem och hämtade Kevin på dagis och sedan åkte vi hem till Johanna. Där fick vi se Johannas senaste köp från TVshop..ZUUMBA!!(eller nått)
Eller dansbaserat träningsprogram. Det var bara danser i stil med salsa:) Johanna stod och dansade med i början. Såg rätt skoj ut:)

Sedan blev det en tripp till Coop för att Denise skulle storhandla lite:)  Själv köpte jag bara lite godis och glass:)
Fick sedan skjuts hem av sötnosJohanna, plockade undan lite här hemma och kokade massa pasta.
Fick tyvärr äta själv då mannen tydligen hade ätit:P haha

Ikväll är det match igen:D Nynäs vs. Trångsund klockan 7 i folketshall:)
Just nu sitter jag här med en ansiktsmask, vet inte vad som är fel men jag har fått massa små fulingar i ansiktet. Antingen de nya pillrena eller så har jag ätit för onyttigt:(

Tror jag ska försöka få mamma att åka och handla med mig idag iaf:)

Räkor får jag be!

Snart dags för lunch med Linda, jag har varit vaken sedan halv 8 minsann. De ni!
Jag har under den tiden hunnit lagat köttfärsås och fixar mig, lagt på lite mer smink än vanligt och gjort två flätor i i håret:)

Vi skulle mötas stax innan 12 så ska väl börja sätta på mig skor och sånt snart:)


En mycket trevlig dag!:D

Jag och Jessica började med en tripp på konsum. Vi inhandlade lite dricka och tuggummi. Efter det gick vi in på skoaffären och provade lite och efter det stötte vi på en trevlig filur. En brun liten Niklas hittade vi nere på stan. Vi bestämde oss för att ta en fika eftersom vi alla tre gick ute och huttrade.

Inne på thorssan träffade vi sötaLinda som serverade oss fika:) Och vid halv 3 så slutade hon. Då bestämde hon och jag att vi skulle ta en promenad lite senare:)
Så när Niklas skulle möta sin syster gick jag och mötte Linda och Jessica gick hem eftersom hennes rygg inte ville med på en promenad med mig och Linda.

Det blev en promenad runt niksta och sedan slak i soffan framför hells Kitchen. Stefan anslöt även till sällskapet och vi satt alla skrattade på den lite större kinesmannen som hela tiden började gråta.:P
Vid klockan 6 vandrade jag hem och började förbereda den efterlängtade tacon.
Klockan 8 slog vi oss ner och åt tills vi spydde och sedan somnade vi efter ett mycket roligt samtalsämne:P haha

Idag står en lunch med Linda på schemat, efter det så vet jag inte vad som händer:P


Oj vad läskigt, ser ut som Niklas har vita ögon :S


Mmm wienerbröd!:D

Going downtown:D

Blir en sväng på stan med Jessica:)


Jäkla mosare

I natt har jag minsann inte sovit mycket, har haft en jäkla bulldozer i sängen som stup i kvarten har mangrat mig!
Så mina planer om att gå upp klockan 7 och vara nere vid thorssan klockan 8 sprack ju! Vaknade istället halv 11 då jag fick ett sms av Linda. Då flög jag upp ur sängen och drog på mig det som låg på golvet och racade ner till Thorssan.
Som tur var kom chefen in typ 3 minuter efter och jag fick chansen att överlämna mina papper själv:)
Så nu får vi se om han hör av sig!:D

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, får se om någon vänlig själ vill leka eller om jag ska göra något jag måste:P
Det ska käkas taco ikväll iaf:D MUMS!


Hit och dit!

Jag spenderade kvällen med Catarina och Linn i lördags minsann:)
Blev först en tripp till ösmo för att hämta foffe! Sedan klappade vi kor, eller aa Linn, Catta och Foffe gjorde det. Jag stod mest i gången och var livrädd så fort en av det där stora djuren rörde sig!

Åkte sedan vidare ner till Nynäs hem till Robin Os crib;) HAHA Lite goa människor där som satt och krökade.
Vi hängde där tills det var dags för sällskapet att dra till telen. Då agerade vi fylletaxi och sedan körde vi några varv i nynäs. När vi sedan körde förbi Viaskolan så såg vi att våran gamla mentor Chrisitan gick helt ensam på vägen. Vi vände tillbaka och frågade om han ville ha skjuts och det ville han minsann:)
Blev en trip runt ringvägen med massa roliga samtalsämnen och kommentarer från Christian! Man ska tydligen inte dricka sambucka för att man blir alldeles knasig och sluddrig! :P

När vi hade kört hem Christian åkte vi tillbaka till Robin, hängde där, käkade godis och kakor och sedan runt halv 3 körde Catta hem mig:)

Igår åkte jag med Jocke till järfälla för att kolla på Nynäsgrabbarna:) Vi kom fram till en liten sunkig och ISKALL ishall och jag hade på tok för lite kläder på mig. Tur att jag hade en filt med mig. Killarna spelade bra denna match med. Järfälla var en ettrigt lag med de hade inte så mycket spel, ingen struktur på laget liksom. Därför blev det vinnst för Nynäshamn igen, 3-2 blev det:) Om jag inte minns fel så var det Snigel, Arild och Tomasek som hängde.
Riktigt kul när det går bra för killarna:)

Shopping och styling!

Blev en dag nere på stan idag, Dennis har ännu inte hört av sig den kossan.
Så får väl se om jag bli dissad! HA:D
Blev en sväng nere på pernies hittade två tröjor och en lunn kofta:) Kanoners
Sedan tog jag och Linda en snabb fika på thorssan och sedan vandrade jag hem.
Fredrik kom efter en stund och då blev det en fika till, myspys!

Gick sedan över till Linda för att hjälpa henne att fixa sig.
Hon kirrade kläderna och jag fixade håret och sminket:)
Blev kanonsnyggt. La för en grund med concealer och miniralfoundation. La en ljus skugga på hela ögonlocket ända upp till ögonbrynet. Efter det la jag en brun/bronsfärgad skugga längst ögonfranskanten och runt ögongloben. Efter det la jag en guldig skugga på ögonlocket ända in till ögonvrån. Och sist en lite ljusare guld ungefär på en tredjedel av ögonlocket och in mot ögonvrån. Lte mascara, rouge, highlighter och solpuder på det så var sminket klart:)

Håret blev en slarvid toffs på sidan:) Har ingen bild på frillan men det finns på Lindas kamera:)

 


SÅ var det helg igen

Igårdagen spenderade jag innanför lägenhetens dörrar. Jag valde att storstäda, damtorka, damsuga och torka golven.
Mycket roligt eller vad tror ni?:P Njaaa
Blev sedan en kväll i sängen med Handsome, glodde massa på tv bara, kollade idol, käkade godis och drack cider/öl.
Jag skrev även ett personligt brev som jag ska lämna ifrån mig nästa vecka:) Fredrik läste igenom det och tyckte att det lät bra:) Hihi.

Har varit vaken sedan klockan 8 då alarmet på min tele satt igång:P Det var Handsome som skulle upp som tur var så jag låg kvar i sängen till typ halv tio då mannen drog på träning.
Har inte gjort så mycket nytta ännu men ska väl slänga i min frukost, kan vara smart eftersom alla gårdagens måltider uteblev ,  mycket konstigt! Så min kost igår blev godis och en cider:P Bra Elin!

Min kära vän Dennis kommer ner till Nynäs idag så vi får väl se om han hör av sig denna gång:P
Han lovade igår att vi skulle ses minsann, men man vet ju aldrig med den grabben!
Han ringde mig igår när jag var inne i min surhetsdag. Han var inte på min sida kan man säga.
"ÅÅÅNEJ har du blivit tjurElin, ååneeej! Duu det där med i morgon eeeh jag tror jag är upptagen vaaaaa"
HAHAH nej jag är väl inte känd för att vara surig av mig! Det är bara Handsome som får stå ut med sånt! Sånt är livet:P

Kvällen är OP så får se vad den bjuder på!

haha gillar att det sur ut som att kim tänker graba min stjärt med sin jättehand!

Mysfika och välgörenhet mitt i natten:P

Igår spenderade jag dagen med Catta nere i centrum, vi gick runt i affärer, var inne på svens och pratade lite med lasse, Catta spontanköpte en jättefin jacka. Plötsligt såg vi två riktiga puddingar som gick på andra sidan gatan. Jag slängde mig ut från Tosinos dörrar och skrek "IIIIIIIZZZAAAAA" så det ekade i hela centrum. Iza och Jacqline gick nämligen där i godan ro.
Vi bestämde oss för att ta en fika alla vi tjejer. Det blev iofs en frukost för mig, eller lunch kanske. En focaccia blev det iaf.
När fikastuden vad över begav jag och catarina oss hem hit för att baka lite brownies, riktigt goda blev dom:)
Blev bara massa tvtittande och sedan vid halv 11 lämnade hon mig.

Vid halv 12 fick jag ett sms om att Jessica var i nöd. Feber och massa andra otrevligheter. I mina rosa mjukisar och glasögon galopperade jag över till Matte och gav henne 2 alvedon, sådär då var dagens goda gärning avklarad.
Sov sen inte på någon timma, goddammit.

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen får vi se vad jag gör av dagen

I look wonderful, don´t I!




HÄRLIGT GRABBAR!!

Matchen mot Nacka slutade 6-1 till..NYNÄSHAMN!!!!
Man trodde nästan inte sina ögon, 10 minuter in i första perioden stod det redan 2-0 till Nynäs.
Även inför 2a periden stod det 2-0 och jag antog att det skulle bli samma visa som vanligt. Att nynäs går in alldeles för layed-back och så skulle Nacka gå om men ICKE:D
De sista minuterna i 3e var helt fantastiska, det blev mål eller mål efter mål tills slutsignalen äntligen ringde.
Hela läktaren stod upp och jublade! Så sjukt kul!!:D
Johanna, Denise och Kevin var även uppe och kollade. Skönt att grabbarna bjöd dem på en riktig match!

Efter matchen stannade vi och plockade upp en familjepizza på Pizzahouse och slog oss ner här hemma i lägenheten.
Fredrik kom efter någon minut och grisade med oss. Mysigt med lite folk här:) Jag gillar´t

Snart dags för sängen!
Kiss and huug!

Mannen i action mot haning..(grr)


Elin the dinosaur-slayer

Jajemen i natt eller aa nyss slogs jag med en Dinosaurie och jag vann. Jag bet av tänderna på den och höll den sedan i käken och drämde in den i alla träd och hårda saker som fanns runt omkring. HAHA

Snart ska jag möta upp Linda för att äta lunch på thorssan:) Mumsi mumsi. Har inte träffat bruden på sjukt länge så det ska bli jättemysigt:D Under dagen vet jag inte alls vad jag ska göra. Man kanske ska ta sig i kragen och boka gillinge och riskkursen.  Jag läste faktiskt ca 20 sidor i boken igår..

Ikväll möter Nynäshamn Nacka kl 7 på hemmaplan. Och jag ska såklart kolla.
Får se vem som kan tänkas bli mitt sällskap..
Nu börjar det bli lite bråttom, ska möta Linda strax innan 12:P


Nytt nytt nytt:D

Igår frågade jag mannen vad han ville äta idag.
Han tänkte efter lite och kom fram till att han var sugen på fiskgratäng.

 

Hemmafrugan slängde ihop en med hokifilé och räkor.
Handsomes önskan är min lag.

 

Klänningen från HM landade hos Ica kvantum idag...

Av med mjukiskläderna och på med den fräcka rosmönstrade klänningen.
Smink behövde man inte till klänningen heller ser jag ;) HAH
Skönt att den ser ut att sitta bra, den var aningen stor, fanns bara i 38.
TACK MAMMA<3

 

När jag och mammsen var på kvantum hittade vi massa fina blommor utanför
Mina sommarblommor som tidigare satt ute i blomlådan såg inte så glada ut...

 

Så nu är dom utbytta:D Kanoners!!


Moooorning!

Inatt har jag och Catta varit överallt, i min dröm alltså.

Först var vi på någon kryssningsbåt och sprang runt och drack massa drinkar. Sen skulle vi gå ut på däck men då var det så sjukt kallt att man fick en hinna av is bara man stack ut näsan! Ändå stod det folk ute och rökte. Jätteskonstigt.
Sedan mitt i allt var vi här i nynäs i hamnen och blev bjudna på plankstek av någon fet gubbe som kallade sig hennes mammas farbror KurtArne..(KurtArne whatafuck?!?!?)
Sen vandrade vi hem till någon med pool. Och det var verkligen sjukt mycket folk där, typ alla jag känner. Och vi berättade för alla om denna KurtArne:P 
Jag och Catta gick sedan in i något sovrum och låg och snacka. Då kom någon människa in och börjar skrika att vi måste följa med honom NU! Aja tänkte vi så hoppade vi in i en bil med honom. Han körde som en jävla galning, minns att jag kollade på hastighetsmätaren och den stor på 300! HAHA Efter en stund börjar jag känna igen mig och inser att vi är på väg till arlanda. Killen stannar precis utanför ett flygplan som fäller ut en stege. Jag, Catta och denna kille springer på och planet lyfter. Vips så var vi framme i nått varmt land men då är den där killen borta:P
Så jag och Catta kliver ut planet som landat på en strand. Går runt lite sedan möter vi Jessica och Linus som gick i våran klass i Via. Jessica är höggravid och säger att det är på smekmånad. Jag och Catta bara tittar på varandra och går vidare. Vi går längst stranden och snackar om vad sjukt att dom två just gift sig och grejer. För i drömmen är vi ju lika gamla som i verkligheten.
Vi går in på någon bar och dricker som fan och blir as fulla, vi somnade någonstans och när vi vaknar så är vi hemma hos Catta i hennes soffa. (så jävla stört att vakna i en dröm) Vi kollar konstigt på varandra och jag säger, `jag har haft världens stördaste dröm tror jag´. Jag med säger Catta. Så berättar vi och vi hade såklart drömmt samma.
Vi skrattar och skrattar. När jag sedan ska gå hem sätter jag ner foten i skon och det är nått i den. Jag vänder den upp och ner och det kommer ut MAASSA sand:P Vi börjar skratta igen och så går jag ut genom dörren. Då ringer min mobil och då vaknar jag. Då är det mitt alarm så är igång:P

Sjukt störd dröm. Brukar inte komma ihåg såhär bra. Helt knas:D


beroende

Jag börjar verkligen bli mer och mer beroende av att shoppa känns det som. Denna måndag har det inhandlats både det ena och andra, kläder, skor och inredning. En klänning är på väg och en supermysig halsduk kommer om typ en månad  ändå sitter jag minst en gång om dagen och klickar runt på alla möjliga klädsidor. Det är helt sjukt, man vill bara ha och ha trotts att kläderna man redan har inte ens får plats i garderoben.
Nu har jag som tur lite saker som gör att jag låter bli lite iaf. Jag bor hos min handsome som betalar i princip allt. Och jag skulle verkligen skämmas om jag skulle vilja gå och handla jag inte hade pengar till det för att jag hade shoppat upp allting.

Någonting jag tänker lova mig själv är att aldrig börja handla på massa kreditkort så att jag i slutändan sitter med flera tusen i skulder.

Omg jag måste skaffa mig någonting att göra på dagarna, min hjärna går på högvarv hela tiden. uwäck!

I think I´m the superwoman

Igår skrev jag om massa saker som är lite negativt med mig, läste igenom det idag och blev lite depp.
Nyss ringde Handsome och sa "vad skulle jag göra utan dig".
Det funderade jag lite på faktiskt. Och jag kom fram till följande.

  • Han skulle bergis fortfarande ha haft de fula gardinerna i vardagsrummet.
  • Inte heller det fina bordet, eller något matbord (eftersom han fortfarande hade haft datorn där.)
  • Han skulle inte äta sina superbra smoothies på morgonen (jag introduserade de för honom)
  • Även om han skulle kommit på det skulle han inte haft en mixer att göra de i.
  • Maten skulle aldrig stå klart när han kom hem efter jobbet. Han skulle förmodligen värma en matlåda med pasta och köttfärsås, eller korvstroganoff. (Han kan laga mat, riktigt god mat. Men som alla vet, inte kul att bara laga till sig själv)
  • Han skulle nog inte heller ha sådan ordning i alla skåp och lådor (jag och mamma är bäst på att organisera på smartaste sätt)
  • Han hade förmodligen gått runt i bara sina adidas skor. (Nu har han iaf 3 par att välja mellan)
  • Som det verkar nu så hade han haft det riktigt snuskigt och stökigt här. (kan hända att jag skämt bort han, varför städa när man vet att någon annan gör det inom en snar framtid)
  • Imorgon skulle han inte haft några rena kallingar för att han inte skulle hinna tvätta.
  • Han skulle haft ett mindre smickrande badrum, utan fräscht duschdrapperi, snygga tandborst hållare, tvålpump och tandkrämsmugg och praktiska förvaringskorgar.
  • Han skulle inte haft någon att skylla på när han själv slarvat bort något viktigt papper
  • Sen såklart de självklara, bästa sovsällskap, middagssällskap, ja världens bästa sällskap helt enkelt(A)
Sedan finns det ju saker som han säkert skulle tycka var skönt.

  • Han hade haft mer space i hallen, (100 par tjejskor) garderoben (70%mina 30%hans).
  • Han skulle ha koll på allt eftersom jag inte lagt de på något "smart" ställe.
  • Han skulle kunna gå med ofixat hår utan att jag gnällde (A)
  • Han skulle inte bli väckt mitt i natten för att min mobil ringer
  • Han skulle kunna ha det hur stökigt han vill utan att någon skulle störa sig på det.
  • Han skulle inte ligga sömnlös och orolig för att jag är ute och slirar
  • Han skulle inte ha skafferiet fullproppat med bakingredienser
  • Han skulle inte behöva vara sur en hel dag för att jag varit grinig på morgonen
  • Med mera med mera!
Som ni ser så är den översta listan klart mycket längre:D Tjoho! haha

Nu är det dags att gå ner till tvättstugan! Potatisgratängen står klar och fläskfilén ligger i marinad:D


Som sagt, I´m the SuperWoman


jasså!

jag tror min man har fel uppfattning om vad man kan köpa på affären?


stupid

varför är det så lätt att bli irriterad på små saker?
Det är ju så sjukt fåning att man vill skratta åt sig själv när man tänker efter.
Jag är lätt mästarinna på att bli tjurig för ingenting. Och det värsta är att det håller i sig länge. (typ en hel dag, 2 om man har otur) Sen brukar det såklart gå över, jag är ingen långsint människa. Men om det därimot kommer upp igen några dagar efter så blir jag ju såklart irriterad över det igen.

Och det hjälper inte ett dugg att diskutera det heller för då blir jag bara mer irriterad. Säkert för att de jag blivit irriterad över är så sjukt fåningt att jag om det diskuteras så framstår ju jag som en fåntratt, och det går ju inte? Sån är ju inte jag? Och jag har väl aldrig fel, eller gör nått fel?
Det är iaf vad jag lyckats printa in i mitt huvud, I guess!
Jag har insett att det är så jag tänker, men jag förnekar det gärna. När jag bara sitter och pratar om det kan jag utan problem säga, "jag har inga problem med att ha fel" men hjärnan tänker ju "jag har aldrig fel så det finns inga problem" Jag har aldrig tänkt på det förut men har väl märkt det för att jag bor med en likadan. Då var det plötsligt någon annan som påstod att jag hade fel. Och ni kanske förstår att våra diskussioner aldrig är friska.
Skillnaden på oss är bara att Jag blir irriterad och han är bara lugn (på utsidan, vet att han kokar inombords egentligen) och förstår inte vad jag brusar upp för.

Jag har funderat lite på mig själv senaste tiden. Hur jag var som person innan och hur jag är nu. Jag har kommit fram till att Fredrik har fått mig att växa i mig själv. Det känns som att jag vågar mer, jag vågar sätta mig i situationer där det händer att jag kan göra fel. Jag satte mig aldrig i såna förut, var jag osäkert frågade jag innan jag ens försökte. Matlagning är ett exempel. Jag har såklart lagat mat innan men då vart det klagomål över att köttet var lite bränt eller att såsen var för tunn m.m. När man får höra sånt varje gång eller när man verkligen ansträngt sig och gjort en middag till någon blir man bara less och slutar göra det.
Nu är det jag som står för en stor del av matlagning, bara för att Fredrik tvingade mig att göra `som jag vill´. Det fanns inte ens i min värld förut. Nu exprementerar jag hej vilt med olika kryddor och råvaror.

Gud så jag babblar, kände bara för att skriva av mig.
Blir nog myskväll med C ikväll, hoppas Fredrik vill ansluta också efter matchen:)

Vad skulle jag göra utan dig?

okeira!

Nu ligger du på plus igen Dennis, tre förlåt och ett löfte om att iaf försöka får duga!

trött och tovig

Hallå folks, kvällen igår blev både bra och dålig tyvärr. Vi alla hade hoppats på att kvällen bara skulle bli bra.

Allting började hemma hos Jessica:) Jag fixade hår och smink på na och hon var super snygg i sin nya klänning:)
Vid 9 satte vi kurs mot stan, vi gick till royal garden denna gång med, inte alls lika varmt ute denna gång.
Kvällen flöt på bra, jag hade massa fina och härliga brudar omkring mig:)
Blev missförstånd angående drickpaketet vi hade beställt men det gick inte att åtgärda så det var bara att gilla läget.

När klockan började närma sig halv 2 brakade helvetet lös, det var tårar, krossade glas och skrik.
Vi lämnade krogen och jag ringde min pris som kom flygande i sin vita bil. Många personer hade redan då försvunnit för att åka med tåget medan Jag, Emma, Ebba och Sara tog oss ett flottit fyllemål på donken.
När Fredrik var framme valde Emma och Sara att stanna inne i stan. Så jag och Ebba hade gott om plats i baksätet och jag somnade såklart:)
Vaknade av att Kim skriker hysteriskt och jag trodde självklart att vi var på väg att krocka. Men det var som vanligt ett av Kims awesome jokes! AS kul var det..(not)!

Nu på morgonen har jag legat i sängen och faktiskt sett Twilight för första gången. Mycket märkligt att jag inte sett den innan. Jag gillade den riktigt mycket faktiskt!

Klockan 4 bjuder mammsen på middag, kött och potatisgratäng, jag längtar!
Nu ska jag slänga mig i duschen och lägga i 2 ton balsam och inpackning i mitt toviga hår.

Smell me later! (bilder från kvällen kommer)

Veckan sprang förbi

så var det fredag igen, känns som att det var i förrgår vi var ute inne i stan med tjejerna.
I kväll bär det av igen, idag ska Jessica firas:) Och det ska göra i mina nya skor, i think!
Men först ska jag till gymmet med Catarina:) ska bli skönt!

Lär skriva mer i morgon:)

kram kram

(Snälla hata inte mig!)

Tillbaka i mitt stökiga hem..

Kvällen/natten hos Natalie blev jättemys:)
Kom dit vid 10, och blev direkt uppmött av Natalie! Vi gick hem till henne och började fixa allt gott hon hade köpt.
Det blev morötter med dip, choklad, rödvin,  chilinötter och lösgodis. Vi började med ett avsnitt av 2 och halv män och sedan slog vi igång 17 again:) Mitt under filmen kommer Natalies vän paula ner och sällskapar:)
Blev massa prat och skratt sent in på natten. Har ingen aning om vad klockan var när vi beslöt oss att lägga oss:)

Vi vaknade vid halv 12, tog oss en dusch och sedan en chailatte:) Efter det tog vi en promenad till bauhouse för att köpa färg och efter det en runda på Ikea:) Fick med mig ett nytt duschdraperi, ett skohorn, dekorationsbollar(typ) och papperskartonggrejer som man har papper, pärmar och sånt i:)

Nu måste jag städa, ser ut som bajs här bara för att hansome vägrar städa, jäkla mansgris alltså!!

Puss o mys:)

RSS 2.0