Myskväll med Natalie

Snart bär det av mot ishallen för att se nynäs fightas mot botkyrka.
Efter det blir det tåget till jakobsberg för att ha en liten sleepover med Natalie:) Ska bli jättemysigt:)

Nu måste jag fixa de sista inna jag ska möta linda:)
Puss o mys

mumsig kycklingsoppa

Här om dagen var jag och Johanna på konsum för att inhandla lite mat.
Jag visste inte alls vad jag skulle hitta på för middag så vi vandrade runt runt där i affären.
Som med allting så måste jag utgå från någonting. Jag valde kycklingfiléer.
Johanna rekomenderade sedan en färdig kryddig karibisk kycklingsoppa. ´ja vaför inte tänkte jag´
Slängde ner den i korgen och gick sedan och plockade på mig paprika, purjolök och broccoli.

Väl hemma tinade jag 3 filéer, tärnade och slängde ner de i pannan. Kryddade med salt, peppar, forest blend (en kryddblandning) chili och örtsalt. (kan ha haft lite paprika krydda på också)
Under tiden hade jag finhackat paprikan,purjolöken och bara gjort broccolin i bitar och slängt ner de i en kastrull med lite olja. Hällde sedan ner kycklingbitarna och hällde ner kycklingsoppan. Lät det stå och småputtra en stund smakade sedan av med lite salt och andra kryddor jag tyckte passade det.
Serverade de med lite klyftpotatis (hemmagjorde såklart) eftersom mannen behöver lite kolhydrater.
Nu i två dagar har jag ätit den som soppa bara och det funkade utmärkt:)

Helgen

I fredags blev det girls night out för Mig, Jessica, Emma, Jennifer och Matilda.
Vi for in till stan med 9tåget, gick till Royal Garden, slapp kö och inträde eftersom vi stod på listan:)
Slog oss ner i sofforna, snart kom 5 öl 5 cider och 10 shotar in:)
Vart tyvärr mest sliskiga killar med utlänsk härkomst där men jag hade det trevligt ändå:)
Klockan 2 kom taxin och hämtade oss, fast pris 600 spänn till nynäshamn:) KANON!

Lördagen blev det jobb till klockan 3, efter det hem till Nettan och Daniel på fika och efter det fika hemma hos Lina med hennes familj och Fredriks familj:) Blev pizza och mys på kvällen:)

Söndagen blev det besök hos faster som fyllde 43, det bjöds på farmors mummsiga smörgåstårta. Sedan for vi till Nyköping för att kolla på matchen mellan Nynäs och Nyköping. En riktigt spännande match, var mysigt att ha Fredrik på läktaren för en gångs skulle:) Matchen slutade 3-3 i fulltid vilket betyder att det blir förlängning i 5 minuter. Självklart skulle spänningen trappas upp ytterligare så det blev inga mål i förlängningen och då var det dags för straffar.
Och eftersom nynäs är riktigt duktiga på just den delen så blev det vinst :) Rikigt kul för dem!
När vi kom hem blev det godis och film i sängen. Vi såg the proposal med Sandra bullock! Jätterolig film, har längtat efter den och den gjorde mig absolut inte besviken!

Idag ska leka med JOhanna:) Wie!!


















Bjuder på den för att jag har så jävla vita tänder:) mihihi




kanske?

Ska vi tjejer göra stockholm osäkert ikväll kanske?

Katastrof var det ja

Gårdagens inlägg var en gissning av hur mitt hår skulle bli efter jag färgat det.
Och jag hade rätt...KATASTOF! jag skulle bara lägga i lite blonda slingor för att fixa till min utväxt. Men på något vänster lyckades jag förflytta utväxten 2 cm ut:P Ni kan tänka er hur det såg ut.

Nu har jag gjort ett nytt försök och precis sköljt ur färgen, ska föna håret sedan gå över till matte med Jessica!
Ikväll är det hemma premiär för A-laget:) Jag kommer självklart ta en plats på läktaren:)

Nej nu är det dags att skynda:D

Puss mina fina 50 läsare:D HAHA

Detta...

...kommer bli katastrof!

Bajs på rosa plyschbyxorna

Igår blev det nästan en heldag med Catarina:) Jag gillar´t!!!!
Jag gjorde nästan alla saker på listan, jag hoppade över att städa. Och juste jag fick inte ut några p-piller heller eftersom de nu fick reda på att mammsen min har haft högt blodtryck och diabetes. Har verkligen för mig att jag nämnt det men icke:P Så jag fick inga piller.

Blev en god planka till lunch, en sväng förbi våran favorittjockis Sara, pasta och falukorv hos Catta till middag, lite pinsamma moments på Kvantum, och sedan hit där Kim och Fredrik väntade på oss.
Jag och Catta hade hyrt två filmer, Kenny Starfighter (som Catta sett 4 ggr, så hon berättade allting 5 sek innan det hände. "kolla nu det här är typ det bästa" lät det flera gånger) och Män som hatar kvinnor.
Båda filmerna gillade jag faktiskt. Men man blev inte dirket på puss-och-kram-humör av Män som hatar Kvinnor så när Handsome gosade in sig närmare och försökte pussas blev jag fan illamående när jag precis sett en tjej bli misshandlad och våldtagen på tv. "Fredrik, inte så bra timing alltså"

Juste kanske ska förklara min rubrik också..Vi hade ju såklart godis, vindruver och daimchoklad till filmen. När vi ska byta film så lägger jag handen i nått kladdit som sitter på mina fina rosa plyschbyxor. Jajemen jag har råkat lägga en chokladbit där och den har såklart smält. Går upp och tänder och det ser ut som att jag har skitit ner mig typ:P
Blev en liten skrattattack där allt!

Iaf, filmerna var slut stax efter två så då begav sig sällskapet hem så jag och mannen kröp ner i sängen och slocknade:)

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan försöka göra någonting av denna dag:)

Ny vecka, nya äventyr

Nu var helgen över och det är måndag igen.

Helgen flög förbi. Fredagen började med körlektion som gick bra(tack gode gud) Det blev landsväg med hårda inbromsningar. Jag sprang sedan runt i centrum med Catta och for sedan in till haning i röda faran med Linda:)
Köpte lite små grejer, ett par leggings med dragkedja, en vit långärmad med knappar på bröstet, finörngott som jag satt på kuddarna som ligger ovan på överkastet och blond hårfärg. Ska göra slingor någon dag om jag vågar:P
Lördagen bjöd på jobb, middag med hos Göran och Gunilla med alla bröder och deras respektive:) Riktigt mysig. Lilla Rebecca (fredriks brorsdotter) var också med såklart så jag myste med henne lite:) Så himla go! Och även lite utång med Johanna, Denis och Nina:) Stötte på en liten "hundvalp" också, stackars kille alltså!
Söndagen var sig nästan lik förutom att Handsome drog med mig på en promenad ute på ringvägen:) Sedan drog han på match, jag städade och slocknade sedan i någon timma.
Somnade sedan sött igen på kvällen, undrar varför? mihi!

Nu var det som sagt måndag igen och dagens plan ser ut såhär än så länge.
  • Ta mig hem till föräldrarna och gå ut med hoppetossFrida
  • Fortsätta städa här hemma.(om jag orkar)
  • Kl 2 Ta mig till ungdomsmottagningen för att fixa nya P-piller
Nu kurrar magen så nu ska jag äta lite frulle:)

grr

Kan bli så jäkla förbannad på folk som kallar sig ens vän sen kan det inte ens höra av sig när man både har ringt och skickat sms. "Neheee du hade inte missat samtal funktionen på din telefon, sorry!" Inte fören man skickar ett argt sms kan dom ens bry sig om att svara..När man då får svar förväntar man sig en liten förklaring kanske till och med en ursäkt. Men NEJ istället får man nått lamt sms där personen försöker vara rolig.

MORR, INTE okej!

Det blev en kväll på sös

Dirkekt efter bodyjamen igår ser jag att Fredrik har ringt. Jag ringer upp och hör hur han slöddrar ganska fint.
Mannen har då fått läppen spräckt och vill ha sällskap till sjukhuset för att sys ihop. Själkvart styr jag biken dit snabbt som blixten. Möttes upp av en lugn Fredrik med världens största läpp.
Vi går in och får hjälp direkt. Läkaren undersöker och konstaterar att han inte vågar göra någonting då såret går rätt igenom läppen. Så vi blir skickade i taxi till södersjukhuset.

Väl framme så får vi säkart sitta ner och vänta. Tog inte allt för läng stund innan vi blev förflyttade till väntrum c. Där fick vi vänta ännu lite till och sedan blev vi satta i ett litet rum för att vänta ännu lite längre.
En sköterska kom in och undersökte efter ett tag, frågade massa frågor och försvann sedan ut igen.
Ca en halvitmma, 40 minuter senare kommer en annan sköterska in och börjar tvätta rent såret och efter det kommer läkaren. Han tittar och beslutar om att han bara behöver sy 4 stygn på utsidan. När han precis ska börja ge bedövning och sånt får han ett viktigare larm och springer iväg. SUUUCK!!
Fick vänta ytterligare en halvtimma men efter det så var det dags. Så 20 i ett var vi klara inne på sös och ca 15 min senare kom taxin och klockan 2 var vi hemma i nynäs igen.



















Bild #1 :Sådär såg han ut när jag mötte honom, fast det var blod runt hela munnen också. Där hade nynässjukhuset tvättat honom lite.
Bild #2 :Där hade de tagit bort tejpen och skulle börja lappa ihop honom men de var då det fick larm så där satt han med sitt hål rätt igenom läppen.

Nu har jag precis klivit upp och ska snart ha körlektion.
Jag är as pigg (not) men hoppas verkligen att det går bättre på körlektionen idag än i Måndags.
Inget jobb för mig idag på stormogården som planerat men fick istället ta passet på svens på Lördag:) WIE!
Dags för frulle!

Diskproffset:P

Idag fick jag vara med och hjälpa Linda nere på Stormogården:)
Riktigt trevligt, stor mest i disken, men serverade lite också. Det var trevligt.
Ska jobba på fredag med! wiiie

Nu ska jag ta hand om hemmet lite:)

En helvetesdag som slutade i himlen

Jag vaknar av att handsome sätter sig upp och ska börja ringa någon. Jag hasar mig åt sidan för att nå min telefon, och hjärtat hoppar igång när jag ser att klockan är 09:10. Om en kvart skulle jag alltså befinna mig på körskolan för inbokad körlektion..Tankarna flyger runt i huvudet. Varför har inte klockan ringt? Hur ska jag hinna duscha?(inte duschat sen i lördags). När jag inser att jag inte har tid med massa funderingar kutar jag upp, drar på mig det närmaste och skriker sedan lite på handsome som sedan skjutsar mig. (faktiskt hans fel att jag försovit mig, han skulle ställa klockan igår kväll)

Jag är i tid men det är inte lila Berndt. Så jag får vänta på honom i tio minuter. När lektionen sendan sätter igång går allting åt helvete, kan inte ens backa ordentligt runt ett jäkla hörn, glömmer lägga ur backen när jag ska köra framåt m.m, åt helvete som sagt.
Jag hade informerat Berndt om att jag måste vara vid nynäsgård 9 över 10 eftersom jag ska med tåget. Skulle in till stan med Johanna och kolla på Makeupskolan Mariart. När klockan sedan står på 10:07 kommer vi på det och börjar gasa friskt mot nynäsgård. Men vi hinner inte såklart!
Då börjar allting brista, jag känner hur min energi nivå är nere på 0 pga den uteblivande frukosten och tårarna bränner bakom ögonlocket.

Fredrik ringer och undrar vart jag är och jag kan inte alls hålla rösten stadig. Går sedan mot bilen och hoppar in och frågar om vi inte hinner till VH, då hade klockan redan hunnit bli kvart över. Vi börjar gasa tills Fredrik inser att han måste tanka. På vägen ska jag försöka kolla när tåget kommer till vh från mobilen, vilket inte alls går bra. Jag ringer upp till Catta för att få hjälp men hon svarar inte. Ringer då till min mor, hon förstår inte alls vad jag vill eftersom jag pratar i 110km/h och hennes dator tar lång tid på sig. Då är jag redan stressad, arg och ledsen till max och slänger bara på luren. Fredrik frågar då vad tusan det är som händer. Och då brister allt, jag försöker i ilska få fram ord för att förklara vilken jävla helvetesdag det är. Han tycker då inte att det är nått att gråta för, att det inte är hela världen.. (korkade män) Just i det ögonblicket tyckte jag faktiskt det var hela världen, gud hatade mig just denna dag och jag ville bara hem och lägga mig under täcket och sova bort hela denna dag. Han vänder då i ösmorondellen och kör hem igen.

Som tur var så är Johanna så snäll och förstående så hon erbjuder sig att vänta på mig om jag tar nästa tåg.
Jag säger först nej men sedan tänker jag efter och efter många tårar och negativa tankar bestämmer mig för att åka in. Så jag hoppade på 11 tåget med sällskap av Matilda:) Möter sedan upp Johanna på söder och vi tar oss till skolan efter några om och men. Vi kollar in den mysiga skolan och går med stora leenden därifrån efter ca en och en halv timmas "intervju". (visning av skolan och massa info)

Vi käkar en god lunch och åker sedan till VH och besäker Johannas vän Andreas, blir kvar där i någon timma och skrattar och kollar på "kändisdjungeln" där någon tjej åt smaskiga saker som, masksoppa, djurpenis och massa annat mumsigt.

När jag kommer innanför dörren har mannen middagen klar. Det serveras kycklingfile med spenatpasta och PESTO:) Jättegott var det!

Nu har jag precis duschat och ska städa upp lite här hemma.

Denna helvetsdag blev ju faktiskt bra ändå till slut!

Vinst för Nynäshockey:)

Jajemen idag vann äntligen Nynäs mot Haning med 6-2 efter två oavgjorda matcher:)
Jätteskönt och kul och vi tjoade och skrek för full halls när slutsignalen ringde!

Känns som att jag hunnit med mycket idag faktiskt.
Klockan 9.25 var jag på körskolan, for ut med Berndt och övande lite uppfång i backar plus backa runt hörn:)
Uppfång i backe var jag tydligen jäkligt duktig på och backningen märkte han att jag hade övat på.
Nästa gång blir det landsväg tydligen:)

När jag kom hem igen tog jag och Handsome en sväng ner på stan, jag köpte linsvätska och sedan tog vi ett varv runt hamnen. Sjukt varmt ute, det var lätt ´ligga och sola väder´kändes det som.
Trots den hettan så var jag sjukt sugen på att bada (badkar) så jag fick skjuts hem till mamma och pappa. Där var det bara VovsingFrida hemma. Jag slängde mig iaf i badet med massa skum, lämnade dörren öppen så lite då och då kikade Frida in. SÅ sjukt söt:)

Blev middag med Jessica och Fredik på thaien, sedan hem till Jessica och slöa och skratta åt fula människor och sedan hockey för mig!

Nu kom jag precis från Linda där jag, Linda och Sandra tog ett glas rött och snackade massa skit.
Ska faktiskt lägga mig i sängen nu, Handsome är och roar sig med grabbarna i laget så nu ska jag roffa åt mig det bästa täcket och MIN sida av sängen. Han har nämligen fått för sig att ligga på MIN sida typ två dagar i rad. GRRR!

Bebisarna..

Har ju glömt att uppdatera om mina och handsomes bebisar:)
Dom har ju blivit jättestora!:)

Så här såg dom ut sist jag fotade dem:) Då hade vi precis flyttat in och hittat dessa som per hade lämnat efter sig:P

Kolla vad stor och fina dom är nu:) och nya "skor" har det också fått:D haha
mihihi


Jag ska städa, jag ska baka, jag ska sedan laga maten...

läs den med Askungen-melodin:P Passar rätt bra ha?

Det är faktiskt precis det jag ska göra, fast inte i den ordningen.
Mannen drog nyss på träning så jag ska nu slänga ihop en cheesecake. Efter det ska jag laga mat och lägga i matlådor och inte i frysen och sedan laga lite mer mat som mannen får mätta magen med när han kommer hem. När jag är klar med det ska jag spika upp lite tavlor på väggen, damit glömde att hämta upp hammaren från bilen :S Jaja går väl med en sko eller nått:P

Det är min plan so far..får se hur mycket jag hinner:)
Pöss

Mat, film, mys och skratt

Dagen hos Natalie bestod av just det, massa mat, fika och godis, skratt och mys!
Vi kollade på någon helskön film, Zack and Miri makes a porno. Sjuk titel, det är inte en porrfilm, bara lite:P

Kom hem vid halv 11,  och nu tog jag mig precis en dusch:)
Hade Mr D som telefonsällskap hela vägen hem så det var skönt, åka tåg är så tråkigt :/

Nu ska ni få ett exempel på små saker som gör mig glad konstig nog:P

När jag kom in i badrummet såg jag att Fredrik hade köpt matchande tandborstar:P
Självklart en rosa till mig! Alltså sån liten sak får mig att lee:)

Nu ska jag krypa ner i sängen:)


Svininfluensan "grissjukan", symtom: Du får aningen spettsigare öron och knorr!
" jävlar vad hon garvar"


In mot storstaden

Fick en inbjudan till Natalie idag minsann:) Lät trevligt så klart jag inte bangar!
Sen att Handsome plötsligt skulle till arlanda var ju inte heller dumt, slipper åka tåg i en timma iaf:)
Måste iofs åka tåg i 20 minuter till Jakan men det är ju ingenting!

Blev inte mycket städning gjort igår inte, när fredrik kom hem tog jag hand om en liten del av tvätten.
Sen hade jag lite pmsryck så Handsome uppmuntrade mig med lite massage:) mihihi!
Vi låg sedan i sängen och kollade på pirates of the caribbean hela kvällen!
Blev fight om the tunna täcket och det slutade med att jag låg på golvet och slocknade där med det tjocka täcket:P HAHA trodde att det var jag som var basen men icke:P

Nu ska jag minsann städa undan lite:)
Puss o kram

Köra köra bilen

Ännu en lektion avklarad, känner mig inte lika kaxig längre:P
Idag tränade vi krypkörning, kändes as mesigt att köra runt i typ 1 km/t på en parkering, men jag behövde tydligen öva på det:P
Sedan var det massa start i backe, samma som förra gången med handbroms vilket gick as bra och sedan skulle jag göra utan den fast på ett annat sätt för att lära mig att hitta dragläge snabbt typ..Skit läskigt när bilen först rullar lite bakåt! Kändes som att jag började om på ruta ett igen typ..
Tusan jag som typ såg mitt körkort sväva typ 2 meter över huvudet, nu fladdrade det upp 10 meter till typ:P
Neeej nu ska jag inte bli deppig, jag har lektion igen på fredag så!:D

Fredrik är iväg på jobbintervju i skogen någonstans så vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med nu.
Finns massor med sånna där superroliga saker att göra, typ fixa rentvätten, städa utan efter frukosten och middagen.
Men det känner jag inte riktigt för nu faktiskt:P

Hockey

Nyss hemkommen från ishallen, Nynäs mötte Nacka. Resultatet blev 6-6 och min man fick att hänga två poäng:)
Så duktig så, var nära ett 3de på slutet också och attans att det inte blev så, grabbarna kämpade på bra idag:)

Ska nog koka lite pasta till han snart tänkte jag:)
Skönt att matchen var så tidigt, nu har man hela kvällen med han och det är ju alltid trevligt!


övning ger färdighet

Sådär då har man varit ute med pappsen och övningskört lite.
Blev först backning, runt hörn och även bara rakt bakåt:) Gick som med bernt i början..allt utom rakt alltså:P
När det gället att backa runt hörnen så är det inga problem faktiskt:)

Men nu har vi övat det på samma ställe som jag och berndt och även nere vid grusparkeringen vid gotlandsfärjan, där övade vi massa krypkörning också bara för att. Och det börjar ta sig. Nu ska Berndt få se att jag övat:D Sedan övade vi start i backe:) Gick bra det med, ett kärringstopp fick jag tyvärr:P

Nu ska jag ta tag i våran äckliga lägenhet

Kläder överallt, tvättberg och köket har nog typ aldrig varit sådär äckligt:P Fy skäms på oss!
Jag skyller på tacon! Tvätten försvinner på måndag iaf, det blir skönt!


Vår vägg i hallen

Fixade jag nyss lite bokstäver på:)

Göölligt va?


workingday!

Yes idag ska jag jobba lite i den kära gamla leksaksaffären:)
Både idag och imorgon:) Ska blir sköönt faktiskt, även om jag njuter i hemlighet av att inte jobba.

Jag ska ta och läsa lite teori idag också tänkte jag, kanske ta en biltur med pappa, får se vad som hinns med och vad jag känner för:)

Snart är det dags att rulla ner till jobbet på min nya vän bertil, fniss:D


määäättt

Sådär då var man jättemätt av taco.
Jag, Lina och Fredrik kekade:)

Körlektionen gick jättebra igår faktiskt:) Behövde bara öva på att backa, och sedan ville han gå igenom lite grundgrejer om växlingen:) Så om jag gör detta intensiv trodde han inte att jag skulle ha några problem med att ha körtkort innan jag är 19:) Wiiie så nu jävlar ska det köras och pluggas! Har en tid bokad på måndag
Haha han sa en kul grej när jag hade backat runt ett hörn och sedan försökt backa rakt bakåt

Bernt: Skulle du våga titta bakåt när du körde framåt?
Jag: Ehhm neej ?
Bernt: Varför tittar du då framåt när du backar?
Jag: Men men..jag tittade i speglarna
Bernt: Och det gick ju inte så rakt, eller?
Jag:ehmm nej:P
Bernt, då gör vi om det så tittar du bakåt denna gång.
Jag: Haha aa okej!

Men aa start i superbrant backe med både handbroms och vanlig gick kanon och allt sånt där:P Så det kändes bra iaf!
Nu ska jag vara lite social med mannen och Lina fina!


Bättre sent än aldrig

Japps jag har äntligen kommit till skott. Om en timma och en kvart har jag min första körlektion med kullstabilskola:P
Jag tror att jag är nervös alltså:P haha Men man får väl hoppas att dom haft värre förare än mig iaf:P

Dags att fixa sig, sen hem till mamma för att hämta körkortstillståndet och alla student och födelsedagspengar:)

Mys i mörkret

Igår efter jamen fixade jag som sagt lite varma mackor till mig och fredrik.
Jag kände för att vara lite kreativ så så här såg dom ut innan dom åkte in i ugnen:D





Såhär kommer nog vårt vardagsrum se ut många kvällar nu under höst och vinterkvällarna.
Ljus är nog det mysigaste som finns:)



Fredrik gjorde en rolig upptäckt när han satt på toan igår.
På vår nya badrums matta har det skrivit ´blä´istället för ´Blå´
Och inte nog med det, låter inte ´60 cm rund´ också lite kul! haha:D

RSS 2.0