Herre!

Vi flyttar till Norge...i augusti....om 2 ynka månader....hur ska man hinna allt...måste typ hinna ta körkort...ska sattsa påt iaf..fixa mammas bil och ta med den...Hitta jobb..lägenhet...lite små panik har jag..press press..herre!

<3<3<3<3
Hejja bloggandet

Ingen höjdare på det där. Man orkar inte skriva när man inte har åstakommit nått bra..Typ som att ha tränat massor, ätit kalasbra eller bara haft en helt awesome dag!

Jobbandet rullar på. Tror det är på Måndag jag går in i mitt vik på 75% då jag tar Fannys tider under 2 månader som sedan följs upp av ett vik på 100% då Camilla har semester. Kommer klirra bra i kassan!

Igår provade jag för första gången maten på Aya, helt godkänt. Hade väntat mig liiite mer av deras grillbräda men absolut supergott! Sedan satt jag och Therese kvar och kikade på fotbollen, det var kallt och både jag och T hade kramp i våra små ryggar. OCH sverige losa..vet inte om det var en sån hejdar avslutning på kvällen. Men snygga var vi!

Idag körde jag ett kort pass på jobbet sedan blev det shopping på coop och hem för att laga massa smaskig plockmat. Hot wings, melon med parmaskinka, vitlöksbröd, räkor och aioli! :) NAAAM. Vi körde även ett Lost-maraton. Nu kallar sängen. Upp och jobba kl 11 i morgon!

Snodde två bilder från Thereses blogg :) Tjuuvis!


Hej sommaren!

Äntligen har jag fått njuta av solen! Har bara jobbat och jobbat de dagar det varit sol men idag var gud på min sida!
Natalie kom ner vid 10 då blev det gofrukost med färska frallor och massa goda pålägg! Sen slängde vi oss på gräsmattan här utanför och snackade massa bajs! Sen blev det dags för årets första glass i hamnen! Naaaam! Blev halv 2 tåget hem för Natalie och jag knatade uupp till föräldrarna och bänkade mig i solstolen...somnade och efter 3 timmar var jag röd! Hejja! Men jag är nöjd!
Sjukt bra ledig dag! Första riktiga sommarkänslorna!
Time to sleep! I morgon kommer min fina duktiga man hem efter ypperlig prestation i Norge på dyktesterna! Maxpoäng i alla moment! Så jävla stolt! Så nu får vi se om ca en vecka om det blir flytt till Norge!

Wiho

Det gick ju ta me fan!
Bilderna på mina ben och fina fötter var för att jag vaxade bena och för att det såg förjäkla kul ut när jag hade de vita sakerna mellan tårna!
Juste har ju skaffat instagram också..elinahlfors heter jag...satan vad jag uppdaterar där!!

Test

Nu ska vi se om detta funkar!
Började dagen med en trip till svärföräldrarna! Där snodde vi lite jordgubbsplantor och blev bjudna på käk! Har för första gången i mitt liv ätit kyckling lever! Berit bjöd på någon form av paj och den får tummen upp! Supersmarrigt!
Sen tog jag och mannen tag i oredan i hemmet och även in den feta högen med tvätt.
Thom och Per kom över på middag och lite film här på kvällskvisten!
Snart blir det en sista vända ner till tvättstugan sen sova!
Jobb resten av veckan..öppning stängning alla dagar!
Nu ska vi se om jag kan langa upp bilder!

RSS 2.0