Trött hundhårig och fnittrig

Gårdagen med Grabbarna grus blev fenomenalt rolig. Vi kollade på massa filmer, attakerade Robin när han försökte sova för han var jättetrött:P Sedan hade vi popcornkrig, fixade gnuggistatueringar på varandra. Kramades med Vovvarna, klappade katten. Tog oss en liten promenad. åt köttbullsmackor. Och sedan klockan 6 i morse kurade vi ner oss i Kristians säng och sov kniv hela natten hahaha:D
Robin väckte oss klockan 9 typ för då var han minsann pigg eftersom vi lät han ta lite power nap vi si så där halv 5 kanske:P Ks mamma hade då dukat fram frukost och grejer. Jag fick sällskap av min nya bästis Vildan som tyvärr buffade till mig så jag slängde youghurt och flingor över hela mina byxor. Men gillar henne lika mycket iaf:D

Sedan fick jag skjuts hem med K och hans mamma för dom skulle ner till Nynäs och handla. Sicken lyx, både hämtad och lämnad:D Nu sitter jag här och är jättetrött:P Funderar på att sova lite, men kan bli på roligt humör om jag är uppe:D hehe måste ta mig en funderare
Planerna för dagen är inte satta ännu så är öppen för förslag:D

         

A very good day with JJ

Aa verkligen, johanna plockade upp mig runt 3, vi gled iväg till sorunda för att hämta lite grejer hemma hos Johannas föräldrar. Var där en stund, kramade på Johannas mamma lite:)
Efter det blev det lite gymma, riktigt trevligt måste jag säga, första gången jag gymmar seriöst:P Hehe Får vi se om jag har träningsverk i morrn. Dirket efter träning bar det av till estöthaien men vi ångrade oss och åkte till Kina resturangen istället för det var så mycket folk. Där blev det "fyla små lättel" to go:)
Svullade i oss det hemma hos Johanna och Calle och sedan bar det iväg i lilla blå igen för nu skulle det solas:)

Efter lite slagsmål med växelmaskinen så hoppade vi in i varsitt ufo och framkallade lite hudcancer:) Yeeah.
Sedan tog lilla blå mig hem, jag slängde mig i duschen och snart bär det av ut till sorunda igen. Ska bli film maraton med Bill och Bull:) (Robin och Kristian) Dom kommer till och med och hämtar mig, är dom inte för gulliga va.
Det är tydligen strömavbrott där ute i skogen så får väl se om det blir nå film annars får vi berätta spökhistoier:D

I morgon är det nått snack om bio kanske med JOhanna och lillasyster. Ingenting planerat men kan bli så.
Måste verkligen bestämma mig för vad jag ska göra på Halloween alltså.
Oj oj nu ringer taxin här:)
Tjingeling:D

ehhehe

nytt besöksrekord:P
33 st unika besökare:P
hehe uh uh uh!


Lov..Skönt /Tråkigt

Självklart är det jätteskönt med lov. Man får sova hur länge man vill osv. Men samtidigt, ofta har man tråkigt på loven. Folk jobbar och åker bort. Det går bara skit på tvn, duktiga människor pluggar:P
Som ni förstår har jag tråkigt just nu. Folk är på jobbet, Natalie Andersson vägrar svara, tror hon gått och dött eller nått. Eller så har hon hamnat i torsdagskoma. Hon ville att jag skulle ringa kvart i två i natt, men då låg jag och tok snarkade.
Det var min plan idag att tvinga henne leka med mig. Men den planen gick inte riktigt i lås. Får aldrig träffa den damen!

Så nu ser det ut som att Johanna än en gång tänker rädda min dag. - You got to love her! Det ser även ut som att det blir träning idag, lite friskis! Skoj skoj, kan ju behövas kanske:) Sen var det något snack om bio/filmkväll från Robin och KP håll, får väl se om det blev nått av det.

Helgen börjar närma sig och jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra.
Inbjudningar från lite var stans. Usch usch, det får helt enkelt blir det som faller mig till smaken just den dagen:D
Outfiten är iaf uttänkt!:D
Nej nu ska vi se om jag och JJ kommer fram till hur vi ska lägga upp dagen.

Tjoflöjt:D

Konstiga människor

Det är konstigt hur vissa människor förändras.
Hur man först han spendera nästan varje natt med den i ca en månads tid sen kan man knapp hälsa på affären när man möts. Anledningen vet jag ju, eller kan inte tänka mig. Efter som den gav mig ett antal ONDA mördar blickar" you know what i´m talking about!. Ännu roligare är det ju att personen /personerna i fråga måste ta omvägar i affären för att inte gå bakom oss eller bredvid. Helt sjukt kanske. Toffel toffel toffel! haha
Nej jag tycker faktiskt hela situationen egentligen är ganska komisk, eller sorglig kanske till och med.


Skönt blev nyss en promenad med Linda:) riktigt skönt faktiskt.

lagom kallt!:D tänkte ta en dusch snart, eller ett bad vem vet:D haha

plask plask:D


Someting is wrong with me!

Jag tror jag nämnde förut att jag inte gråtit på länge, varken pågrund av att jag var ledsen eller hade ont. Okej måste räkna bort den där gången på fyllan. Jag tänkte "ja jag men har väl inte haft någonting att gråta för helt enkelt"
Men nu, nyss kollade jag på ett avsnitt av sex and the city. Mirandas mamma får en hjärtattak och dör.
Inte ens då grät jag, jag fick en sån där känsla man får innan man gråter men sen försvann det bara.
Sen när dom väl var på mammans begravning så såg man att Samantha fick tårar i ögonen och höll på att börja gråta. Dåå, då kom den där känslan tillbaka. Men likförfannat så försvann den igen.
Vad tusan är det för fel på mig? Jag ska till och med ha mens snart! Då brukar man vara hur blödig som helst. Började fan gråta för att jag tyckte synd om en gubbe på jeperdy eller vad det heter, och för att vi inte hade någon god frukost hemma. Vad tusan hände med det??

Har jag använt upp alla mina tårar för det här året eller har jag gått och blivit känslokall?

HAAARD work work

Idag blev det som sakt jobb klockan 10.
Var grymt länge sen jag jobbade vardag så vi typ 2 var jag redo att gå hem:P Men nej nej bara 4 timmar till haha:P usch
Även denna gång fick jag leka med spelhyllan. nu skulle det sättas julpriser på en del så jag har farit upp och ner på en stege! Ganska långtråkig dag, ändå ut över det vanliga var att det kom in en jättesöt tjej och skulle köpa en sak för 399 och hade endast små pengar, mest enkronor! skit söt var hon:P

Jag kom iaf hem och jag är heeelt slut, har ont i axlarna blä.
Jag har troligtvis inflamaton i muskelfästena i vaden också. Har vaknat av kramper senaste nätterna och nu gör det ont när jag trycker på det och lite när jag går. Måste ha varit den där jävla promenaden i lördags!
Well well, blir i vilket fall som helst inget mer jobb detta lov. Ganska skönt!:)

NU ska jag nog ta och lägga mig i ett bad tror jag.!
Måste återhämta mig efter denna jobbiga dag.
DET ÄR SYND OM MIIIIG!:P
uuwää crybaby!


Monday morning..nästan iaf

Klockan är nu 11.44 och jag klev precis ur sängen. Har hft riktigt konstga drömmar i natt må jag säga. Orkar inte dra dom nu, men riktigt sjuka. Jag började min morgon med att leta efter min ena strumpa, den var helt borta. Sedan efter typ 5 minuters letande hittade jag den i mitt ena byxben, är man bra då eller?
Sitter här i soffan och glor på lite MTV, bara skit på alla andra kanaler och sånt där med att kolla film i xbox förstår jag mig inte på så jag ger mig inte in på det:P Fick vara nog med att få interner att funka haha, jevla tekniska grejer alltså.

Ingen aning om vad som händer idag, måste få min lilla rumpi hur soffan till att börja med iaf. Sen slänga mig i en dusch sen är en dejt med Linda lite halv bokat. Skulle vara mys, inte träffat henne på länge nu.
I morgon blir det jobb hela dagen typ, nice med lite pengar. Juste får ju lön idag också minsann.
Men hälften försvinner på en gång, skyldig mamma lite och så. Well well.

Gud vad jag är seg alltså, skulle fortfarande legat och snarkat om jag inte typ tvingade mig upp själv:P
Nej gottfolk måste göra nått kreativt av denna dag nu.
Puss o kram!

You never gonna get my mjukisbrallor! ;) haha

Johanna saved my day

Som ni såg förut så höll jag på att deppa ihop av uttråkighet.
Men "plötsligt händer det" Johanna räddade min dag med en taco+filmkväll:)
Så pälsmössan åkte på och jag tog mig hem till Johanna och Calle. Blev lite gossipgirl där och sedan åkte mössan på igen för nu skulle det inhandlas taco. For till willys och handlade, hemma igen blev det gnabb mellan J och C om disken så jag flikade in och tog hand om KAOSEN, det var 7 liter disk, nudlar och lime överallt men jag fixade det.

Och jag kom på att jag har tvångstankar, jag klarar inte av att veta att spisen i de huset/lägenheten jag är i är äcklig. Det börjar klia i fingrarna på mig och jag måste bara ta bort det! Så jag tänkte göra det när jag hade diskat färdigt:P
Men det fick jag tydligen inte för Calle, han skickade ut mig i vardagsrummet..men som jag sa "tvångstankar" så när han inte syntes till sprang jag dit och tog bort det. Jag hann NÄSTAN ta bort det innan han kom på mig. Jag fick lite spö men spisen var ren och jag hade fått sinnesro så slutet gott allting gott!:D

Denna söndag blev inte så illa ändå när man tänker efter och snart blir det some cuddle so I´m happy:)

"xoxo liongirl"
skämtosido;)

Söndagar..

Varför är det så att söndagar ska vara händelselösa jämt:P
Jag tror jag gick upp för tidigt idag eller nått, jag har jättetråkigt.
Så i brist på annat så lockade jag håret (typsikt mig)
Jag har för övrigt blivit kär i min "lejonkjol" den är så jevla bekväm:D
Hoppas verkligen att något mer hädelserikt dyker upp idag.
Jag är öppen för förslag so let me know!

Juste farmor och farfar var här igår och fikade, jag och mamma hade inhandlat kakor och en kladdkaka som jag fint dekorerade med grädde och jordgubbar. Smarrigt värre. Dom lämnade även lite mat. Någon skinstek eller nått sånt.
Det blev det till lunch idag och det var riktigt gott, med farmors goda sås också:D

Men som sagt, säg till om det dyker upp nå äventyr, jag är på!;)

  

Have to stop

Jag måste verkligen sluta logga in på playahead, men det bara blir så när jag har tråkigt:P
Vet inte hur länge sen jag var inne sist men iaf.
Det är så sjuka människor som hänger där, hade fått ett mail den här gången (inte så många som skriver till mig direkt)
Det stod iaf såhär

mickemaat <[email protected]>
elin_elut <[email protected]>
 
2008-10-26 10:48
 
 
Tjaa! Vad skulle du tycka om ett riktigt riktigt stooort ansiktssprut på typ 9-11 kraftiga sprut? Lite häftigt & spännande eller mest bara kladdigt & obehagligt? Vet att frågan är lite galen så vill du inte prata eller tar illa upp så säg bara till så ska jag inte störa mer ;)

Seriöst vem skickar ett sånt mail?! sjuka jävlar!!!
Och sen sånna som skriver i gb:n "du var söt, msn?" shit hur lätt tror dom att det är egentligen.
Och alla vi vet vad det är för människor som skriver sånt där.
Fy fan jag måste verkligen sluta logga in där. Kanske man ska ta bort den helt? hm

There are sick people out there!

Bio, hästridning och heliumballong!

Yes så har min kväll sett ut.
Robin och Kristian tog med mig till herocity, bjöd på bio och ridning på en sån där häst som gungar lite mysigt:P HAHA
Vi såg Step Brothers, den var kanske inte överdrivet rolig men jag skrattade ordentligt många ggr.
Haha vi kom dit lite för tidigt så det var lång väntan innan filmen började. Så vi passade på att köpa en heliumballong som vi skulle roa oss med på hemvägen!:D
Även där fick vi många roliga skratt haha fy fan!:D
Blev sedan ett stopp hos K för att rasta lite hundar och klappa hästar. Fick veta att K hade en hund som hette Göte, sorry men jag tyckte det var jätteroligt. Och det blev ju inte bättre av att hästen hette Arne också. Haha !

Nej för att samman fatta kvällen lite kort så hade jag riktigt roligt, skrattade mycket och hörde en häst lägga en riktigt blöt prutt! Kristian har film på min ridtur så kontakta honom för mer info!;) haha

Puss och godnatt på er!

The Lion



  
Raaawr Miijao

Dagens mission!

  INNAN
 DAGEN EFTER!

Jag tänkte precis börja att försöka reda ut detta trassel, känns som att jag kommer få uppleva ännu mer smärta snart..
Fy bubblan. Som sagt lägger upp bilder sen på "MELLAN" looken!

PAIN IN THE FEETS

Kvällen igår blev riktigt rolig, vi hade ju lite supriseparty för Rewa! Massa blandat folk - FUN!
Längtar tills bilderna kommer upp, faktiskt folk som inte ens kände igen mig:P haha
Jag var då utklädd till lejon, fetaste manen och till och med svans!;)
Synd att kvällen slutade som den gjorde, så onödigt men det blir väl så!

Kanske ska förklara min rubrik, det var såhär att Matte min kära granne var också där och tyckte att vi kunde gå hem tillsammans. Jag tror han missade att jag liksom hade 10cms klackar på mig! Men men dum som man var så gick jag med på att gå med honom. Vet inte hur långt vi hann men jag tog iaf av mig skorna och gick i strumpor. På den blöta marken! Hahah men tog på mig dom igen då Matte hade sagt "men ta på dig skorna för helvete" och "gå i klackarna istället" ett antal ggr. Haha han är allt bra störd den där killen måste jag ju tillägga! punkt slut!

Jag vaknade iaf idag vid 8, hade SÅÅÅ jevla ont i fötterna (har fortfarande) Kunde inte somna om så jag slog på lite SATC. Och då slog det mig, Carrie går ju ALLTID runt i klackar. Hur fan pallar hon?! Vad har hon för super fötter. För hon går ju inte i direkt låga skor. Aha juste det är kanske inte på riktigt, aha det är inspelat i omgångar. ! haha men ändå!

Well well ska nog återgå till sängen ett tag till tänkte jag.
Slänger upp lite bilder från igår när alla behagar att slänga upp dom på facebook!:D

RAAWR!

Fredag...LOOOV!!

Yees nu har jag lov! vilket innebär soova sova sova! och jobba vill jag såklart också göra!
Ikväll väntas festligheter, och det kommer bli riktigt klösigt från min sida! raawr.
Jennisen kommer hit sen tror jag iaf!
Hade min söta pälsmössa idag, juste måste ju lägga upp en bild på den juu!
Den är såå söt:D (tycker iaf jag)(A)

 

Raaawr på er alla!:D

puss och hej lejonkatt!

Sång and drums!

Gillar svengelska alltså:D

Glömde nämna tror jag att Micke filmade mina fötter igår under trumlektionen. Om han inte var ironisk så sa han att det så ballt ut eller mer exakt "du ser ut som värsta grymma trummisen". Vi kör ju på off-beat iaf så satt och övade ett kombinerat komp så mitt i allt tog han fram telen och började filma:P haha kul kul. Skulle vilja ha filmen men han tog kanske bort den:P
Vi ska iaf lämna off-beat nu, undrar vad nästa roliga moment blir:D

Fick även en ny sång förra veckan, AK gick bara igenom den lite snabbt men jag har lyssnat på den nu och den är fan skönt.
Someting to talk about med Bonnie Raitt.


Helt osammanhängande video men låten är iaf skön:D
Tror den kan bli as bra med AK:) Hon är så rar!
Just nu sjunger vi Långsamt farväl med Lisa Nilsson. Så himla skönt att ha en riktigt sånglärare som väljer låtar till en. Yvonne sa hela tiden åt mig att välja:P Det är väl också kul men nu finns det ju liksom en viss baktanke med låtvalen. För att öva vissa saker! Nej jag är verkligen helnöjd med min lilla Anna-Karin:)

Jag kom på det..

Jag ska lätt sätta upp en tv i badrummet när jag flyttar hemifrån, tänker fan sno med mig den lilla tv:n vi har där uppe.
Det skulle vara helt perfekt, älskar ju att bada. Skulle vara perfa att bara ligga och zappa lite i badkaret:D
Det ska jag minsann kirra!

Jag besökte mitt gamla dagis idag också, Linda skulle hämta Leo på dagis och det visade sig vara mitt gamla:D
Gulligt värre, det hade dock kommit till någon jevla barack som förstörde hela atmosvären men det får väl gå, ska inte halka in på "det var bättre förr snacket".

Idag ska jag försöka vara kreativ och skriva min inledning och avslutning till artikel, undrar hur många ggr jag har sagt det nu? Vill inte ens tänka på det! Sen ska jag bada iaf!!:D

Mycket givande inlägg..åå ja

Nazistparkering på er alla! (det finns inlagt på alla sonyericsson telefoner)

Skriv: "benke köper ludd på ica maxi" alltså utan att redigera ordet!
(om du har sony ericsson)


Bad day!

Jag har fan fel igår om att jag skulle sovit gott. Jag kan verkligen inte påstå att jag sovit bra. Jag är så sjukt trött, fryser som en gris och morgonen kunde fan inte börjat sämre. När jag skulle gå ut från rummet lyckades jag på nått vid slå i ögonbrynet i dörren (hur fan lyckas man?) Sen är jag försenad också blä!

jävla bajs dag!!


uppmaning!

Jag fick idag veta att man kunde smsa sitt namn till 118 100 och få svar på vem man var, eller vem 118100 trodde att man var. Jag skicka alltså Vem är Elin Ahlfors?
Och detta svar fick jag tillbaka:


118100 tror att Elin Ahlfors är en snäll tjej som gillar jordgubbar
Hennes största intresse är att leka charader,och hon är även
Svag för ketchup


Jasså dom visste tydligen saker om mig som jag själv inte visste.
Mycket spännande. Uppmanar alla som läser att göra samma sak. Det gav mitt ett gott skratt iaf:D
Jag tänkte nu lägga mig och kolla på ETT avsnitt av sex and the city.
Jag har gjort upp gränser för mig själv när det gäller det programmet, ett avsnitt innan jag sover.
Jag skulle seriöst kunna ligga uppe hela natten och kolla. Och eftersom det inte är någon reklam när man har boxen så har man ju inte en chans att hinna vila ögona!



Måste säga att dagen har varit mycket bra, jag kommer defenitivt sova gott i natt.
Min vardag är som sagt åter igen bekymmerlös:D Oyeah!

 
På denna bild ser det ju faktiskt ganska fräsch och gott ut.
Inte för att jag på nått vis är emot ketchup till mat men det lät ju som att 118100 menade något helt annat!


As always..

så blir det ett litet inlägg då man sitter på bokföringen.
Missade ´gårdagens lektion vilket gjorde så jag missade en genomgång.
Men jag är klar med veckans uppgifter nu iaf och det är 10 minuter kvar av lektionen! yeeah
Jag och Berra ägde sönder idag, våran hjärnor glödde tror jag minsann.

yes bekymmer är ur världen tror jag iaf;) Det ska minsann firas idag.
Sen vet jag inte om det blir lite häng ikväll men lite tv och sånt! :)

Måste fixa min artikel alltså wää men men det får fan vänta! bläsch

Over and out/ finulan!

Thank god for Alexandra

Jag har nu flera dagar gått och varit bekymrad över att jag är pank och verkligen vill köpa skor. Mitt sko begär har varit skyhögt. Sen idag fick jag erbjudandet att leka med Emelie och Alexandra, vilket jag nappade på dirket.
När vi väl sitter där hemma hos Alexandra så kastar hon upp en säck med skor som hon ska..SLÄNGA!?! av olika anledningar, för stora, för små, tröttnat and so on. Seiöst det blev ett hallelulia moment för mig. Så jag stillade nu mitt begär med tre par nya (för mig) skor!:D Och det känns sååå bra.
Tack Alexandra:D (http://brunettens.blogg.se)

Måste också säga att jag blir bekymrad över att saker och ting håller på att försvinna från mig.
Gillar inte när folk snor bra saker som jag trivs och är nöjd med. INTE okej!
Får hoppas på det bästa annars finns det andra lösningar på det problemet ;)

  

vad skulle man göra utan mamma?

Redan när jag tog första klivet innanför dörren kände jag att mamma hade bakat sitt sjukt goda bröd:)
Men väntade tills jag nästan började drägla.
Så sjukt gott med helt nybakat bröd direkt ur ugnen.

Man undrar om man själv kommer lära sig att som ens mamma kan. Eller kanske bara jag som tänker det.
Man kanske inte vill ha exakt samma egenskaper som hon har. Men jag skulle inte klaga om jag hade hennes talanger i köket :)



mums:)

I´m a good girl, be nice! (tss)

Hahah jag har utan mening startat ett litet krig med lilla Linus tror jag:P
Jag väntar spänt på hans "hämd" han har gått ut med.
Anledningen: jag hittade en bild på linus från när han gick i 8an eller 9an inte riktigt säkert. Jag tyckte detta var roligt så jag skickade bilden till min vän kristoffer som råkade lägga upp den bilden på hans och Linus gemensamma blogg.
Ooops..! Så nu ska han tydligen hämnas på mig mohahah! Bring it on boy!

http://nynasfinest.blogg.se/2008/october/fick-en-bild-skickad-till-mig-av-linus-i-8an.html

http://nynasfinest.blogg.se/2008/october/angaende-bilden-som-dom-sager-forestaller-mi.html


Mohihi

Ganska glad för att vara hos Döden!

yess blev party igår minsann. Gled hem till Johanna vid 7 och började fixa mig. Invigde min lila kjol:)
Vet inte vad klockan var när vi kom hem till Rickard aka Döden men där stötte jag på Jennifer och Emma, mycket trevligt.
Nästan precis när vi kom dit blev det twister och jag skulle såklart vara med. Med kjol och allt!
Gick inte så bra första gången men andra gången då vann jag minsann.
Kvällen tickade på, orkar inte ta allt i detalj men här kommer en sammanfattning.

Fightades lite med Kalle - slutade med att jag for i golvet med en jävla smäll.
Per sprang runt med mig på axlen som en liten apa. jag kom faktiskt på riktigt inte ner.
Träffade på en av min brors gamla vänner som tydligen hade varit hos oss 100 ggr. När jag var si sådär 7-9 år.
Han följe med mig ända hem till dörren sen faktiskt, får att se till att inget hände mig och vandrade sedan vidare till telen. Vilken gentleman alltså! Hahaha fick ett ganska roligt erbjudande också. Nått i en skåpbil haha mycket lustigt.
Jag fick riktigt mycket spö av david i nått jävla boxningsspel.
På vägen hem ramlade jag ner för en trappa, hade springtävling med sillen i högklackat och Pratade med min bror i tele.

Det var väl de roliga som hände under kvällen. Massa fula bilder finns ute på facebook och det kommer nog mera när döden lägger upp sina bilder:P haha Men jag hade en riktigt rolig kväll alltså.
Sjukt vad man blir tung i huvet av rödvin alltså men det är ju så gott :)

Nu blir det mat tänkte jag. En standard grej på söndagar, man äter mat till frukost haha.


Här förlorade jag ändå. Lika glad för det är jag men gladast är nog räven! ;)

Tant Elin!

Jag jobbar ju i en leksaksaffär. Och det har hänt mer än en gång att folk kallat mig tant. "Se så Axel, ge bilen till tanten"
TANTEN??!??!? Jag är inte ens 18 år. Har diskuterat det där lite med Lasse, och han lugnade mig lite med att det bara är så. Bakom en disk står det en Tant!  Men sen igår när jag kom från tåget mötte jag Matte och hans son Kevin. Hejjade lite och gick sedan vidare. Fick sedan ett sms av Matte där det stod. "haha Kevin frågade vad du var för Tant" TANT!!!
Nu stog jag inte bakom någon disk men var tant iaf, vad är detta?!?!
Berättade detta för Lasse idag dåra, och han skrattade så han dog. Och sedan fick man höra det restan av dagen. "släpp fram tant nu" "ska jag göra snören åt tanten?"
Tack..TACK! Gubbstrutt!! ;) Tur för honom att jag har en aning humor!

Kom precis hem från Jobbet dåra, slängde i mig lite mat nyss. Kittlade skönt i kistan.
Jag hade en sån sjukt äcklig och hemsk dröm inatt. Jag sprayade på lite blondspray för att fixa utväxten igår innan jag gick och la mig. Vilket ledde till att jag drömde att jag hade fått Blåsor i hela hårbottnen. Alltså det var såå sjukt äckligt helt sjukt. Får rysningar i hela kroppen när jag tänker på det. UUUSCH!

Kvällen är ännu öppen för förslag:)
Får bli något äventyr tycker jag:)

Ta hand om er nu /  Tant Elin

Ugly people

En tanke slog mig i skallen idag när jag satt på tåget på väg in till stan.
Finns det fler fula människor än snygga?
Eller är dom snygga människorna bara inte på just den platsen jag befinner mig vid det tillfället. Det är verkligen en helknäpp tanke men om ni tänker efter. Man reagerar ju när någon snygging flyger förbi utanför tågfönstret eller om en söt kille/tjej sitter några säten längre bort. Men å andra sidan så är ju en ful människa för mig den finaste i någon annans ögon. Nä ni, jag blir inte klok på den tanken, man kan vrida och vända på den hur mycket som helst.

Åkte in till stan för att hjälpa Catta att hitta en väska och presten till hennes pojkväns syrra. Vi lyckades faktiskt bra med båda uppgifterna. Jag hitta även en grymt snygg pälsjacka och en jättesöt mössa som jag dock inte köpte. Pga att jag just nu äger aa ca 100 kr. Suger verkligen riktigt hårt. Catta kom iaf hem med sin första riktigt handväska som var riktigt snygg. Och jag kom hem med en pojkagrisstång! Great day!
Jag upptäckte även idag att mitt beteende runt skor hade blivit värre. Idag inne på oasis hoppade jag av glädje och sprang runt som ett litet barn i en leksaksaffär på skoavdelningen. Kände mig riktigt töntig. Det är sex and the citys fel. Jag har blivit ännu mer skogalen - INTE bra!

Jag tänkte faktiskt ha en riktigt lugn kväll idag, liggandes i sängen med en kopp te och såklart Sex and the City.
Anledningen till detta är att jag är en så hemsk snäll kamrat och ställer upp när kollegor inte riktigt kan planera. Therese som är min chefs dotter skulle egentligen jobba men hon skulle tydligen på tjejmiddag. Men jag klagar faktiskt inte, jag tvekade inte en sekund när dom frågade. Jag har shopping begär så jag behöver alla pengar jag kan få!
Lovade iofs mig själv Förra månaden att jag skulle spara studeibidraget men det gick inte så bra. Så denna månad då jevlar! 

Moot sänghalmen och mina fyra underbara vänner!

Tudelooo Klacksko!


Bad kissers.

Sitter precis och kollar på Sex and the City och i detta avsnitt råkade Charlotte ut för just en "bad kisser". En som liksom slickar på henne, utanför munnen. What´s up with that? Det finns ju seriöst ingenting mer avtändande än någon som kysser dåligt. Det är ta mig tusan sämre än män som är dåliga i sängen. Iofs kommer inte en "bad kisser" så långt.
Jag tror vi alla någon gång har råkat ut för en dålig kyss. Här är några grejer man ska undvika 


  • Spända läppar (dom ska vara mjuka och mysiga)
  • Spända tungor
  • Tungan ner i halsen (du ska inte slicka mina stämband)
  • "elvispen" då killen/tjejen virvlar runt med tungan i ens käft (god why?)
  • Licking outside the mouth (det är lite okej på skoj men annars, big nono!)
  • Kysser för mycket (noo aaair no aair)
  • Dålig andedräkt (rökare, ta ett tuggummi innan TACK)

Nu är det faktiskt inte så att jag varit med om alla dessa saker. Men man hör saker från vänner och bekanta. Jag har alltså inte män som passar in på dessa beskrivningar så ingen behöver känna sig träffad. Haha men ni som känner igen några av dessa egenskaper och vet att ni gör det..STOP IT! ok?


ARG!!

Jävla skit bajskorv försov mig idag vilket inte är bra är genomgång på häftet på svenska
fan vad arg jag är!!
ställde klockan på halv 8 istället för halv 7, hur bra är jag liksom.
Blev tvungen att riva upp mamma ur sängen och tvinga henne att skjutsa mig. Kom en halvtimma försent och missade massa typ. Så himla irriterande att försova sig liksom.
Somnade inte fören halv 2 i natt om inte senare, stängde av tvn halv.

Hahah jag och Sara drog från samhällslektionen och nu funderar jag på att gå hem.
Denna dag började verkligen helt sämt. Är på ap dåligt humör, blääää!!

I´m a good girl...today!

Yes jag klarade av dagens "måste" jag låg precis i badet i över en timma och läste ut det där jevla häftet. Höll verkligen på att somna under villa texter. Just nu känns det som att jag inte kommer ett skit av det jag läst men jag tror nog att man behöver sova lite på det!
Precis när jag hade läst klart låste mamma upp dörren och sa  - Fan har du dött där inne eller?!. Kanske ett tecken på att man badat lite vääl länge. Vattnet var kokhett från början och när jag klev upp var det nästan kallt liksom.
Funderar på att kanske skriva lite på min artikel så att jag har lite att jobba med i morgon på lektionen och bolla lite ideér med Monica. hmhmhm..

Juste personen som ringde och gjorde mig förvånad i lördag fortsatte att förvåna även idag..Kors i taket.
- "allt och inget" aa måttligt förvånad.

Måste även prova morgondagens outfit och KANSKE bestämma mig för att par skor så att inte dagens i-landsproblem upprepas. yepp yepp dags att röra på denna söta lilla röv nu.

Tjena tjena,snebena!

fixelifix!

Kom en timma sent till skolan idag, gissa av vad? Trötthet, nej nej! Jag kunde inte välja vilka skor jag skulle ha. Får man ens bli så sorglig? Haha blev bra tillslut iaf.
Kom igång med min artikel idag på svenskan minsann, som handlar om hur vida man uppfostrar pojkar och flickor olika eller ej med hjälp av snuttisLinda och Mammsen. Känns bra iaf, den ska vara inne på fredag och det ska nog inte bli några problem tror jag:)
Något som dessvärre blir problem är att läsa igenom det där jevla nationella texthäftet tills i morrn. Men ska snart hoppa i ett bad och får helt enkelt ligga där tills jag läst ut skiten. Man kan ju inte behöva mer än att läsa det en gång tills i morrn.

Idag jag har roat mig med lite fika, två ggr. Först på thorssan och sen hos Linda. Blev en snabbfika där men fick skjuts hem sen :) Då fick jag för mig att sticka lite. Ville göra en rosett till en mössa, gick inge vidare. Den blev för stor och tjock så jag gav upp. Vet inte om mamma sitter och pillar med det nu. - Haha det gjorde hon, hon ropade nyss på mig och visade resultatet som blev sött:D Ska ta kort och lägga upp:) Måste bara sy fast den!:)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, träffade Linda glass en stund för att ge tillbaka lite pengar till henne. Men på något vänster glömde vi bort det haha:P Får ta det i morrn.

Nu blir det bad och massa läääsa, kommer fan somna!

 
Styled my mami           How I like it!

Kul..KUL!

Kul att världens mest stressande och sjuka låt har nagt sig fast i mitt huvud..

Meeen näär Kriiistoffer spelar flipperspel

godnatt!

GAH! Ge mig





berra is the woman!

jag har gjort mitt youtubeklipp debut nu på inlägget innan!
Berra hjälpte mig nyss värsta bra:D

Jag gjorde precis klart alla uppgifter som man skulle ha klart denna veckan.
Jag är verkligen grym på det här med bokföring!

Jag är otroligt lurkig idag må jag säga, var äckelvarmt uppe i musikhuset och körde nått stört jobbigt trumkomp på låten vi lirade, så jag är äcklig nu igen!.
 Vi lärde oss I´m just a girl -  No doubt! Riktigt skön låt.



Lyssna och njut ;)

Ska snart bika hemåt, men jag och berra tog precis en trip till lotta och köpte onyttigheter.Så blir kvar en liten stund till!
Shit jag kommer inte ur mina sockervanor! Damit!
Kläckte ur mig en kommentar som tydligen var rolig, hörde lite garv här runt omkring mig
Öppnade min lärre och sa "yeah make me fat!"

Nu ska jag kolla om någon har uppdaterat sin blogg

Tjoho skridsko! 

Two princes

Den låten låten gör mig löjligt jätteglad av någon anledning..eller aa en anledning som jag inte tänker säga. Kom på det här om dagen, har undrat varför jag alltid blir sprallig och ivrig när den börjar spelas sen hittade jag svaret:P



Tisdag idag, är tröttis idag med. Tänkte vara totally slappis idag med feta mjukiskläder no make up and so on!
Börjar om ca en halvtimma, hoppas mamma kan köra mig. Palla gå, skulle nog egentligen behöva det för att vakna lite men PALLA!
Måste börja ta tag i skolan snart också, lite grejer som många göras, ska nog ta en plugg dag i morgon kanske? Te och sånt där mysigt tillbehör! Känns inte som att min hjärna är redo för gemu nu alltså. Helt musig är den!

Har inte känns av någon träningsverk från dansen men det brukar komma i magen under dagen.
Nej nu ska jag ta och fixa lite inför skoldagen, om det ens finns nått att fixa! hm

Solong ballong!



He sleeps like a baby, even looks like one! :P


Mm danssvett!

Varför sätter jag mig alltid här, svettig och äcklig? Varför hoppar jag aldrig in i duschen på en gång?
Det är en fråga jag ställer till mig själv varje gång jag tränat. För jag gör verkligen såhär VARJE gång!
I like to be dirty? yeah that´s it! pff
Dansen idag gick väl sådär, det sköna var att jag kunde det nya bättre än det gamla redan innan jag berättade att jag var borta förra gången:P well well.
Skönt med lite sit-ups igen faktiskt, trots att det svider i magen de sista minuterna av den otroligt långa låten!

Imorgon blir det ensamble igen:) Wiie

Nej serilst måste slänga mig i duschen ganska omgående!!

You know I´m bad, I´m bad, you know it!
Really bad and diryt!


Tjingtjong flaggstång!

Sjukt trött!

Gick nyss hem från skolan, jag är så sjukt trött så mina ögon höll nästan på att ramla ihop..När jag GICK!
Satt mig precis här, drog en liten bloggrunda och snart ska jag lägga mig i sängen och kolla lite sex and the city avsnitt tänkte jag. Måste göra lite POWERnap nu innan dansen klockan 7. Denna gång jag ska inte sova förbi den:P

Dagen i sig har varit ganska slak, gjorde klart nästan alla uppgifter man skulle på bokföringen det var väl den ända kraftansträngningen jag gjorde under dagen. Stötte därefter på Fanny stumpa och slog mig ner och pratade massa strunt med henne:) Rar tjej den där lilla brunetten:)

Och jag har typ träningsvärk eller iaf någon värk i ljumskarna, hur lyckas man med det?
Nej herregud nu börjar ögonlocken klappa igen, of to the bed..NOW!

Hej hopp gummisnorre!

Helg helg!

Mycket sena kvällar denna helg fast igår så sov man tidigt. Innan tolv tror jag faktiskt att det blev:P
Sov som en stock, var så himla trött!
Även i morse när 100 klockar började ringa ville jag bara dö av trötthet. Men sen 3 minuter efter att dörren stängdes var jag klarvaken. Hur kommer det sig egentligen, WHAT`S UP WITH THAT?
Grymt irriterande iaf.
Smaken av gummibjörnar ligger i min mun nu när jag kom till skolan. (sorry, tog utan att fråga!)
Fick skjuts av Linda glass till skolan:) tackar tackar

Nu ska tommy börja prata så jag måste vara uppmärksam!
Hej hå stortå!

Spel-fixarhitler

Juste precis vad jag var idag på jobbet.
Fick uppdraget att fixa i ordning på spelavdelingen som faktiskt såg ut som CRAP!
Skulle egentligen bara trycka in lite nya spel men jag ska alltid hålla på att liksom organisera upp massa konstiga system. Så jag började halv sortera alla frågespel för sig och barnspel, memory och sen kunskaps/tänkar spel. Det tog sin lilla tid men både jag och Lotta blev nöjda med resultatet!:D
När jag hade avklarat det så lallade jag mest runt, sen efter en stund gick jag runt i butiken och upptäckte att lite spel hade flyttat på sig och hamnat snett. Det var nu spelfixar-hitler kom i mig. Var liksom bara tvungen att gå och rätta till allting. Jag kommer vara som en hök över dom där hyllorna nu i fortsättningen!

Känner verkligen att jag behöver en dusch ganska omgående, sen tänkte jag faktiskt slå på lite sex and the city medan jag hör runt med allt folk vad som händer:) Kanske blir ett power nap också hm..

Åt för övrigt as god mat nyss, lövbiff, pommes och kryddsmör. Det är fan kryddsmöret som gör hela måltiden så god:P
"HAHA då köper jag bara kryddsmör som du kan tugga på till nästa gång vi äter lövbiff" flikade mamma in när jag sa det, och tyckte som vanligt att hon var asrolig:) hahah

Nej ni nu blir det duschen!'


Hard work work!

Kan iofs kanske inte kalla mitt jobb "hard" det är riktigt slakt faktiskt. Nu är det inte är jul dvs. Under julen är det riktigt mycket folk där och tempot ligger jeevligt högt. Jag kommer ihåg från förra året, efter jobbet var jag typ tvungen att lägga mig i sängen och bara varva ner för att jag var så sjukt stressad. Alla tankar och allting gick i 180 i säkert en timma efter. magsår?:P

Well well, sitter här med min lilla smoothie, jordgubbar, bananer och müsli blev det idag. Jag tänkte bara meddela till dom som inte vet att när man mixar frusta jordgubbar så låter det som att det ligger stenar i mixern. Helt sjukt, låter som att mixern ska gå sönder!
Är faktiskt ganska trött idag måste jag säga, somnade ganska snabbt igår men klockan var iofs 3 typ.

Jag har kommit på mig själv att jag har någon konstig fix idé när det gäller min väckarklocka.
Jag måste ställa den så att jag kan snooza minst 2 ggr OCH ställa den så att när jag väl snoozar dom två ggrna så är klockan prick någonting. Alltså exakt 9 eller 10 över eller kvart över osv.
Jag vägrar kliva ur sängen om klockan stannar på 08.57, no way in hell att jag förlorar tre minuter bara för att den där jevla snoozen är NIO minuter. Varför inte TIO liksom?
Så idag stod min klocka på 08.42 - jag är knas

Hela dagen är oplanerad om man inte räknar med de fyra timmar som jag jobbar.
Så jag är öppen för förslag - Call me!;) HAHA
Nu blir det borstning av tänder och pillefix:P
Tjingtjong banankartong!



Lite knasiga och trasiga
É vårt trasdocksgäng!

Bowling proffs?

Hockeyn var rätt seg idag faktiskt, jag linda och jessica satt uppe vid cafeterian och muppade.Jessica var helknas och gjorde sina "fejksmile" hela tiden så jag höll på att kissa på mig. I pauserna fick vi sällskap av Kim vilket var mycket trevligt. Han är rar den mannen:)
Dissade hockeyn när det var typ 45 minuter kvar då Matte och Johan kom och plockade upp mig.Mötte även lilla Lindutt utanför ishallen också, vilken greeej! Vi åkte sedan hem till Matte, glodde som vanligt på lite tv. Bestämde oss sedan för att ta en sväng förbi bowlinghallen där Bjuris och my dear Catarina var.
Vi gled dit och där mötte jag lilla Kristoffer bland alla människor :) Möttes sedan av en smått irriterad Catta, det gick inte så bra för henne på bowlingen så jag hoppade in och kastade en gång. Tror ni inte att jag gör en strike på första då eller? I´m soo good;) Även där stötte jag på lilla Linda - förföljer hon mig kanske? ;)
Vi drog från bowlinghallen rätt snabbt, blev sedan film hos Matte - Superhero movie tror jag den hette, rätt rolig men jag missade ca en timma av filmen eftersom en person ringde och gjorde mig skapligt förvånad men den var väldans pratglad, vilket jag absolut inte hade något emot. Riktigt skönt att få prata av sig och höra det där konstanta babblet om allt och ingenting!  - Got to love it :) 
Kom precis hem och måste hoppa i säng omgående, jobba i morrn kl 10. Det är ändå 6 timmars sömn det räcker!
Haha lite flummig dag med massa roliga (gamla) ansikten och röster.
Jag mår faktiskt riktigt bra just nu!:D

Godnatt Nynäshamn!;)


"vad smal du är" - Got to love her!

Denna fredag har varit bara bra än så länge.
Vi visade upp vad vi hade gjort under denna vecka, vi fick se danserna och höra manuset:)

Linda Glass kom hit efter skolan och fikade lite te och cheesecake med mig, mycket trevligt måste jag säga:) Jag fick även låna hennes sex and the city box också och i utbyte mot det fick hon låna min siden jacka:) Så jag kommer spendera många timmar framför tvn i framtiden:D:D
Inte nog med det så var Catta här nyss och lämnade tillbaka lite kläder och lånade nya:P Samma panik som vanligt, hon ska på kalas och hade inget att ha på sig:) Och min garderob är alltid öppen för utlåning:D Svåra är att jag alltid måste välja åt henne. Men det kan ju vara nyttigt också.
Hon gjorde mig lite smått glad när hon kom också, första hon sa när hon klev innanför dörren var "vad smal du är Elin"
Jag har liksom inte gjort annat än ätit denna vecka, och inte de minsta nyttigt heller. Det är väl typ mina smoothies på morgonen som är nyttiga:P Annars har det vara varit godis och snabbmat hela veckan!
Usch måste blir ändring på det nästa vecka alltså!

Ikväll, eller ganska snart ska jag iväg och kolla hockey med Linda och Jessica:) Skön fredag kommer det bli känner jag på mig:) Om ingenting äventyrligt dyker upp under kvällen. Men det tvivlar jag på:P

Laddade ner Lugna favoriters cd nyss, så sitter här och myser:)
Måste passa på för snart ska man sitta i en kall ishall och få ont i rumpan, men vad gör man inte för att umgås lite med sina väninnor:D


Länna med Jennis och Rebbisen

Jajemen, efter skolan (som var tokslak idag) drog jag, J och R till länna.
Huvudanledningen var att rebecca skulle köpa skor, vilket hon gjorde. Tre par till och med. Och även Jennis och jag fick med oss varsitt par:) Efter skoshoppingen gled vi in på elgiganten där vi fastnade i...EN timma!
Hittade massage stolar, as sköna fotöljer med mugghållare och hela köret. Och inte nog med det man kunde lira tvspel också. Nintendo wiie - Mario cart och sedan Rockband. Hur kul som helst vart det!
Blev även en liten sväng in på Rusta.
På vägen hem stannade vi på Donken, jag provade deras nya Hot Chicken wings, säger bara en sak Mmm Mmm Mmm!

Så idag fick jag med mig, ett par skor, hårinpackning och lite godis!:D Kanon dag.
Jag ska säga er att jag fyndade riktigt ordentligt idag på skopunkten.
Hittade ett par pumps för 49kr! Inte illa, var lite skeptisk till dom först eftersom jag inte visste hur man skulle ha dom. Det var liksom två ganska långa band ut från skon som man skulle knyta på nått vänster. Men det såg helt sjukt ut om man bara knöt sen vanlig knut och banden var för korta för att göra en rosett. Men sen när jag kom hem kom jag på värsta idéen. Jag satte tryckknappar på dom och virade banden ett varv runt vristen så det blev ett kors på foten. (lugn det kommer en bild, vet att mina förklaringar suger)

I morgon är det fredag, outfiten är nästan klar och det känns skönt med helg igen. Veckan har minsann gått sjukt fort.
I helgen blir det jobb på lördag förmiddag men annars är allting oplanerat.

    
Första bilden här då är på ett par skor jag hittade där på skopunkten. Seriöst dom fulaste skorna jag sett! Vem skulle ens köpa sånna där?? Så sjukt fula.
Andra bilden är på ett par skor jag ångrar att jag inte köpte, dom var så sköna men det hade blivit lite tomt i plånboken så kanske var tur.
På den tredje bilden står lilla Jennis och rockar loss på trummorna på Rockband, sjukt roligt spel alltså!
Fjärde, mina nystylade skor och "verktygen" Jag är såå påhittig. Och femte är resultatet. Helt okej pjux för 49kr alltså!

Känner mig nöjd med dagen, har till och med hunnit bada med tända ljus och musik idag! Blir nog sängen snart skulle jag tro! Puss i ljumsken!

puuud´l



 

The boys and me!

yes blev grabbkväll igår då med film och godis och saft:P haha
Blev upplockad av Matte och Johan någon gång på dagen, blev sedan bara lite tvtittande hos matte.
Sen vid 10 rycket flög vi bort till kvantum för inhandling av onyttigheter. Lilla berre boy skrämde mig lite när jag stod och plockade godis med kommentaren "vad är det för liten snygging som står här da" Tänkte : vad tusan är det nu för störd människa som smyger på mig. Så var det bara lilla han:P haha
Väl hemma hos Matte igen Drog vi igång hancock och då hade även Andreas kommit och sällskapat, mycket trevligt.
Jag låg och slumrade till typ varannan minut och Matte satt bara och skrattade åt mig, inte snällt.
När filmen sen var slut skjutsade Matte hem mig och jag däckade på två röda i min säng.

Nu sitter jag här och funderar på vad tusan jag ska ta med för mat till skolan idag. Aa matlåda idag igen eftersom vi estet är lata och inte orkar gå ner till skolan för att äta och sedan tillbaka upp till musikhuset igen. Fast å andra sidan så är det ju jättemysigt. Kanske till och med blir lite julstämning idag eftersom det blir julshowsrep:P haha

Ehm jaa Idag har ju jag och rebbsan gjort en deal om att vi ska supervåffla håret:P HAHA detta kommer bli spännande. Ser ni två små pudlar, en vit och en brun på stan så är det jag rebecca:P hahaha

Nej nu måste jag allt våffla håret klockan börjar bli mycket!
Chingchong

Våfflis!

Ännu en dag uppe i musikhuset med bara massa lir - got to love it!
Nori satte sin pianofigur idag också, såå jevla grym! Så nu är våran låt fullbordad!
Vi hade uppspel för varandra idag också i stora rummet, skit skoj:) Blir uppspel igen på fredag för hela estetporgrammet :) Blev kvantum efter skolan, införskaffade teesilar och te så nu jävlar ska det drickas!
Har även lovat att baka en cheesecake tills i morgon så det ska jag göra minsann!

I morgon så blir det rep inför julshowen hela dagen. Helt sjukt idag på kvantum, det står redan massa julsaker uppe. Gaah så mysigt. Längtar till julbaket :D
Satt även nyss och kollade lite klänningar och skor på asos, typ till nyår och min birthday och sånt! Vill ha såå många:D

Rebecca, tomorrow! The våffelsisters;)


Fördjupningsvecka

Yes började 9 i morse upp i musikhuset. Fick info om denna vecka. Vi ska tydligen göra någon modern tolkning av operan carmen:P Så vi blev indelade i lite olika grupper, en musikgrupp, en manusgrupp och sen en typ kuliss grupp.
Jag hamnade i musikgruppen så jag har lite massa musik idag.
Hamnade i en ensamble med bara tvåor, lite skojsigt lirar trummor;). Dom är så himla dukitga och pianisten, nori (kan inte stava) är så himla skön, helt flummig men så jeevla grym på piano.
Riktigt kul dag, blir lir i morgon med och matlåda som vanligt.
Stackars lilla Amanda var den enda som inte var i musikgruppen, pluttan då!

Sov när jag kom hem från skolan idag också. Tack för skjutsen hem btw, you know who;)
Råkade sova över dansen, skit irriterade :( well well.
Tror nog att jag ska hoppa i säng nu faktiskt.
puss o mys:D

måndag morgon;)

God morgon god morgn:)

Åter igen måndag och jag sitter och sveper i mig min dagliga smoothie:) Fördjupningsvecka denna vecka, spännande!
Känner mig rätt pigg faktiskt, förkyld som en get bara. Helgen har varit spännande. Lite roadtrip sådär!:)
Ehm dans ikväll. Även denna vecka har jag övat ca noll gånger:P
Well well måste snart börja dra mig till skolan, hm cykla kanske?eller gå? hm
Måste iaf röra mig nu.
Flikar in senare:)
Puss

hahaha så kan det gå!

Båda visste vad vi ville:P Tyvärr ingen tid! HAHA:D
Riktigt roligt måste jag säga:)


Blir fika klockan 3 med Lindutt sen ikväll tror jag att jag ska bosätta mig hos Sara och mister T!
Tjilevippen:D

Pigg-Elin piggelin:D

Fredagen är kommen:) Klockan är snart halv 10 och jag är pigg faktiskt.
Somnade tidigt igår, hade blivit telefonterrad såg jag i morse. Omkring 22.00-23.00 hade jag fått 4 sms och 3 missade samtal. Allting var inte från samma person men jag fattar inte hur jag inte vaknade. Iofs så hade jag nog skitit i ett visst samtal haha. Någon måtta får det vara mister!
Har bara en lektion idag, om man inte räknar sånglektionen. Men jag slutar för dagen 12.05, skööönt.
Får se vad jag hittar på då, lite småplanering inför i morgon..gaah!
Nej nu ska jag klä på mig och hälla i mig en smoothie!:D
Tjingeling :)


Han duger bara till en sak, de mitt i mellan! HAHA

Te = trött

Drack precis en stor kopp te för att lindra mitt halsont.
Men effekten blev mest trött och kissnödig. Halsen känns kanske liiite bättre men inte så mycket.
Kvällen ser slak ut, händer nog inte så mycket.
Ska bli skönt med sovmorgon i morgon också.
Vilket lamt inlägg jag går tillbaka till sängen! haha

I´m a bad, bad girl;)

En aning skolk idag, två lektioner bara.
Sista lektionen bestod av sex snack med alla tjejer hahaha:D
Köpt läppglans som tydligen ska förstora läpparna eller få dem att svullna lite iaf!

Fredag i morrn, prov..och jag har inte boken med mig hem. Bra Elin.
Med brist på annat att göra så tänkte jag gå och bada.
Då kanske träningsvärken, eller vad det nu är i höfterna släpper.

Slänger förmodligen upp nått mer sen;)
Kiss and hug

Två roliga historier jag fick av Johan:D

En familj är samlad och sonen vill ställa en fråga
  - Pappa hur många typer av bröst finns det?
Pappan svarar lite förvånat
  - Det finns tre typer. Vid 20 års åldern har kvinnan bröst som meloner, runda och fasta.
    Vid 30-40 års åldern är dom som päron, fortfarande fina men lite hängiga.
    Efter 50 blir dom som lökar.
  - Lökar? säger sonen
  - Ja, när du ser på dem så börjar du gråta.
Detta utlägg  får modern och dottern att se rött. Varpå dotten frågar:
  - Mamma, vilka typer av penisar finns det?
Mamman ler och säger:
  - Jo det finns tre faser. I 20 års åldern är mannens penis som en ek, ståtlig och hård.
    30-40 är den som en björk, flexibel men pålitlig. Vid 50 så blir den som en julgran.
  - En julgran? säger dottern.
   - Jajemen, död från roten och kulorna hänger bara där som dekoration!

En mann ligger på sjukhus med magproblem. Plötsligt får mannen diarré och skiter i sägen.
Mannen får panik, viker ihop lakanet med bajset och slänger ut det genom fönstret.
Lakanet hamnar på en a-lagare som går förbi. A-lagaren brottas ett tag med detta och bajset rinner ut.
Då kommer en annan man förbi och frågar vad han håller på med.
  - Fan, du kommer aldrig tro mig men jag tror jag just bankade skiten ur ett spöke!


Sååå jävla klockrena:D:D skrattar varje gång jag läser dom!

Solarieöarna

Trodde det var något jag skulle kunna hålla mig i från men icke. Har besökt dom idag..två ggr! Hudcancer here I come!

Blev en liten snabbfika med Rebbs och Ellis idag istället för att plocka upp i rummet. Sorry mum!
Känner att jag behöver en dusch ännu mer nu, solarium och nastythings är ingen god kombination. haha:D
Ikväll är det topmodel final om jag inte minns fel. Så blir växling mellan det och Idol då kanske.
Kom hem för en stund sen, kirrade lite glass med varma hallon och slog mig ned i soffan.
Jag hade en vrickad tanke nyss också, eller innan jag åt glass. Var hungrig när jag kom hem. Mat var den första tanken såklart men sen kom jag på att de senaste dagarna har jag ätit middag typ aa 5 någonting och då har jag blivit hungrig igen vid typ 10. Och alla vet ju att man inte ska äta så sent på kvällen.
Så därför tänkte jag att jag äter glass nu och middag vid typ 7. Det måste ju funka! Som sagt vrickad tanke!

En annan sak jag tänkte på var att jag har SAMHÄLLSPROV på fredag och har har inte ens öppnat den där jevla boken. Damit och nått jevla parti arbete ska man göra också. Jag och Sara tog Centerpartiet för...center är ju gott. Så mycket bryr vi oss om äcklig politik! Usch världelösa kurs!

Nej nu måste jag göra ett ryck här, det blir på med lite musik. Snygga upp i rummet och sedan duscha bort solariumlukten. Mmm I love the smell of burned skinn in the afternoon! - NOT


As hett med solarium, aight?

En schysst dag MEN med regn!

Japps dagen börjar rätt schysst, trevligt, roligt you name it.!
Fick skjuts till skolan, dock en timma sent, fast är ju bättre än vissa andra iaf;) haha
Massa planering inför dagisshowen bara:) Vi börjar få ihop detta minsann!

Trumlektion idag också, off-beat kör vi nu. Usch höll på att deppa ihop i början när jag inte kunde. Men det lossnade tillslut och vänsterfoten började gå på lite halv autopilot som magistern så fiffigt sa!
Kunde inte göra ett skvatt idag på svenskan eftersom jag hade glömt mina nycklar, spö av monica! Men det fick gå iaf.

Regnat har det gjort hela dagen också, tur att människor i min omgivning har bil. Åkte från musikhuset med Kristian, upp till musikhuset med trum-majen och sedan hem från skolan man mamma. -  Massa guldstjärnor till er!
Idag blir det slakt skulle jag tro, lite glutta tv, kanske göra mamma glad och städa lite. Måste duscha har känt mig aningen dirty idag i skolan (he he)

I morgon är det skolfoto också, tänkte kirra lockar minsann! Har jag aldrig haft tror jag, på skolkortet menar jag då såklart. Vårt kort kommer blir grymt:) Jennisen kom på en as bra skylt också.Klockers.
Men nu blir det Kaaanske lite upplockning av kläder.
Tjillevippen:D


RSS 2.0