OMFH! Jag är vithårig!


JObbe jobbe!

Jobba på en lördag var länge sen man gjorde..Men detta är ganska soft, har idag tagit emot 3 kunder än då så länge, gjort rent tangentbordet gjort en bildvisning och gjort ett sälj på 990. Yeaay! Nästa blir nog också köp, föräldrarna kommer snart;) Det är min bokning också, cashing!!!;)

Vi får se hur sent det blir idag också, blir det som igår så hoppas jag att jag får sova hos Lina. Det skulle vara underbart! Får se vad hon svarar sen:)

Två av mina bokningar på slutet är inte bekräftade och svarar inte när man ringer. Ska jaga dem lite snart igen. Hihi
Jobb i morgon också och sedan är det en bokningsvecka och SEN får jag vara ledig! Och då Har ju Sötaste Linda kalas:D Ska bli så awesome:D WIIE träffa alla bästaste tjejer!

Undar om jag ska smita och ta en kaka? Det står ballerina och singoalla på bordet som skriker att det vill vara i min mun! HM

Nu har mitt smink kommit också wiie. Det ska användas på Lindas kalas:)

Ooops dags att jobba!

Solen skiiiner

Jag verkligen älskar solen! Helt otroligt vad den kan göra en glad:)  Fick världens bästa start på dagen i morse också. Fredrik gick upp med mig och medan jag var i duschen så gjorde han pannkakor:) Hur gott som helst:)
Morgonen var grå men det blev bättre under dagen:) Bokningen gick väl sådär idag, tog väl 16 bara :/ Vi la upp schemat för bildvisningen idag också, jag har nästa vecka vilket betyder att jag har lång helg nu i helgen eftersom man jobbar ons-sön när man bildvisar:) Wiiho:)
I fredags var det kick off med jobbet, middag och massa goda drinkar på honey honey och sedan vidare till högbergs som för övrigt var ett riktigt nice ställe:)
Ska väl sätta igång och laga lite mat snart hade jag tänkt. Wook står det på menyn idag. Vet inte riktigt hur jag ska göra ännu, men kokosmjök ska ska jag ha i iaf.
Satt och kollade på resor till Maldiverna igår. Snacka om paradis! Undrar om man kanske ska spara ihop till det kanske:) Vore mysigt att dra iväg med mannen i två veckor och bara njuta, snorkla, dyka lite kanske, bli sjukt bruna och vandra på stranden i solnedgången! JA TACK! Dags att göra kvinnogöra:)

Ordning och reda paj på fredag

När det finns tid över så borde man kanske uppdatera bloggen. Känns egentligen som att jag borde ta bort den men jag gillar att det finns massa gamla minnen som man kan kika tillbaka på:) Livet rullar på som vanligt, nästan... vakna 06.20, åka bussen till nya jobbet 07.23, ha superkul på jobbet, åka hem med kvart över 5 bussen, sitter och babbla med Stefan i en timma för att sedan komma hem till Handsome:) Jag har det ganska bra just nu alltså, om man överblickar mitt liv:) Vi har kommit i ordning i lägenheten nu, äntligen! Men troligtvis måste vi flytta ut nu i slutet på april, vart vi tar vägen då är fortfarande ett frågetecken. Det blev en väldigt kort vecka för mig denna vecka, jobbade bara måndag, onsdag och halva torsdagen. I tisdags hade jag sådan mensvärk att jag låg och skakade, grinade och svettades. Jag tog 2 ipren, försökte somna om vilket inte gick, gick då och tappade upp ett bad, försökte slappna av där men det fungerade inte heller, tog då 2 ipren till och la mig i sängen igen. Efter ca en halvtimma lyckades jag somna, vaknade ungefär 2 timmar senare och hade fortfarande ont! Så det blev inget jobb för mig. Jag tog mig i kragen och gick ner till Ungdomsmottagningen och rådfrågade lite. Fick saker utskrivet och gick och plockade ut det från apoteket. Gick sedan förbi tjockisLinda med lite bakelser och pratade lite strunt. Idag är det långfredag alltså, jag spenderade förmiddagen hemma hos Mammi och Pappi. Fick håret slingat och toppat så nu måste både en smula sämre och bättre:) Mamma passade även på att få sin utväxt färgad:) Hon bjöd även på underbar Vilt Lax:) Nu på kvällen har Emelie och Alexandra varit här och myst, jag bjussade på lite hallonpaj, grönsaker med dipp, honungsmelon, vindruvor, chilinötter och lite godis:) Nu gick de precis och jag blev ensam här (buhu) Sitter och funderar på hur man ska se ut i morgon när Natalie ska firas :) Nej ni gottfolk, ha en trevlig Påsk så hörs vi nästa månad kanske :) HAHA

RSS 2.0