...

en våg av illamående och obehag sköljde just över mig...

gooood morgon!

Idag vaknade jag minsann tidigare...har varit vaken i 40 min redan. Ska snart ta mig upp och knata hem till mamma och pappa och ta ut vovsan :)

Resten av dagen är oplanerad, jag är träningsvärk i magen känner jag. YES mycket bra :)

JAG VILL JOBBA..WÄÄÄ

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/189352_10150248343121345_626506344_7709693_407609_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/281643_10150248343351345_626506344_7709700_3374051_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/281723_10150248343241345_626506344_7709699_1259370_n.jpg

not to self...det är svårt att åka vattenskidor...



Biooo

Sådär då är man duschad och fräsch efter det lilla motionspasset. Blev ungefär som förra gången. Tror jag joggade mindre denna gång. Benen var sega idag. Men gjorde 100 situps på hemvägen så det kanske vägde upp lite :)

Nu ska jag hoppa på tåget och bege mig till farsta, bli upplockad där och sedan blir det bio på heron.

The look for the cinema;)


Sömntuta

Har börjar sova as länge på dagarna nu för tiden. Jag verkligen tvingar mig själv att somna om där vid 7 och senaste dagarna har jag vaknat 10, halv 11 :p Stört!

Nu blir det promenad, får se om jag för samma sak som förra gången jag var ute själv. Jogga lite grann.. vi får se vad jag är på för humör när jag stoppar musiken i öronen!

Efter det så ska jag röja upp stöket i köket, kolla vad det går för biofilmer ikväll och gnälla lite över att jag inte har nå jobb denna vecka ;/

I morgon kommer min bästa lilla plutt Linda hem på besök också...OM vi ska leka. MASSUUR!! :D

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/photos-ak-snc1/v273/35/16/559570364/n559570364_1552307_7965.jpg?dl=1

As gammal bild på oss. MYS :D <3


Keeep going

Promenaden var trevlig idag och det blev massor med affärstittande efter fikan. Traskade upp till PrisStopp lite också och kikade lite. Kom hem med så mycket som två ljus, två is..eeh hållare? Ähh sånna man gör isbitar i iaf, och två flaskor balsam:) Bästa balsamet kommer från respons bara så alla vet. Det är hur bra som helst och luktar ASgott :D

http://www.rusta.se/images/products/85151254_m.jpg



Plöjde nyss igenom några Glee avsnitt och även lite vänner!

Nu ska jag gnälla lite över min onda mage. Yeah that time of the month, happy to be a girl! Och vara sugen på kokosbollar! Längtar efter min promenad i morgon. Då blir det jag och musiken!

Hej o hå traska på!

Det blev mycket motion igår :) Först ut runt ringvägen, började med att jogga ca 5 min, sen var jag trött då gick jag i rask takt, och så joggade jag upp för varje uppförsbacke och sedan kanske 3 min efter. Vände när jag kom ut till lövet och gjorde samma sak på vägen tillbaka. och joggade sista 10 minuterna :)

Sedan blev det vila i en timma, och sedan traskade jag upp till Martin, sen gick vi ner till centrum igen, jag kollade min syn och sedan gick vi runt i ca en timma :) Nyttigt minsann och himla trevligt att träffa grabben :)

Sedan blev det städning för hela slanten, rensning av svamp och riktigt simpel middag i form av Korv och spagetti :D

Ny dag idag, solen skiner och jag ska ut och gå runt ringvägen med Emma! Och efter det, hem och duscha sen blir det fika i centrum.

Ska ta och försöka styra upp en dejt med Therese och. Vi gjorde två misslyckade försök till promenad.. Jag vill ha en kväll med henne. Saknar vårt Måndags mys :(

Oj oj nu ringde Emma måste springa!!


amen tja!

Dålig uppdatering på det här stället.

I fredags blev det mer fiskar till akvariumet följt av Kinamat. Naam nam. Såå nu är det totalt 9 fiskisar :) Göran, Bobby, Berit, Dexter, Victor, Sylvester, Rosie, Moonlight och Sunshine :) haha

På lördagen blev det jobb mitt i allt, Fanny ringde på morgonen och frågade om jag kunde hoppa in...Hmm jobba 5 timmar och få betalt för 10...eehm Aaa jo tack! Och sedan blev det vernissage på kvällen. En kille som hade fotat olika profilen i nynäshamn, så som, "Prästen", "Målaren" "Brevbäraren" "Tatueraren" m.m! Riktigt trevligt och känns som man fick lite vuxenpoäng när man gick runt och minglade med ett glas rött i handen! Man stötte på mycket trevliga människor som man inte sett på länge. Gamla fotbollstränaren, klasskompisar från gymnasiet, gamla lärare från fritids m.m!

Söndagen skulle ha blivit en riktgt mysdag men fick även där hoppa in och jobba. Men bara 3 timmar..dock betalt för 6 så det gick det med! Sedan blev det en 2 timmas vandring med vovsan och Calle i skogen och svampplockning :D Två kassar fick vi med oss. Mindre kul att rensa sen. Vi lagade i ordning en riktig finmiddag också med en macka med svampstuvning till förrätt, potatisgratäng, hängmörad biff och rödvinssås till varmrätt och blåbärpaj med glass till efterrätt!! :D Riktigt trevligt! :)

Idag ser planering ut sådär.

Nu: Morgonpromenad runt ringvägen. (Ska försöka få med mig nå sällskap)
Sen: Börja plocka i ordning mina kläder (beroende på vad klockan blir)
Senare: (14.30) Iväg till optikern och kolla synen! Kanske kolla present till Faster i samma veva!


Min favorit fiskis Göran :D mihi


Walk

Var precis ute på en långis promenad med Mickan:D Riktigt skönt, en och en halv timma blev det ;D Runt hela Nynäs :D Skönt när man inte träffat en människa på länge man har så mycket att prata om.
Nu ska jag nog mixtra ihop en grönsakssoppa tänkte jag :D Gjorde en igår också och det var ju så enkelt och smidigt:) Sen ska jag röja upp och försöka stuva in alla mina kläder :)






wiiie

Dags för fika med min fina Therese :) FÖÖÖR länge sen vi sågs!
Tjingeling!


Nu är det dags!

Nu blir det frukost och en runda på stan med Födelsedagsbarnet!

TJoHO


HURRRAAAAA

HURRA HURRA HURRA FÖR DET ÄR CATARINAS DAAAAAA! TRALLALLALLAAALAAAAAAAAA

Och tänk för att hon är hemma idag också tjallallalalaaa och jag ska kela med henne heeela daaaan! TJOHO!



MOHA

Fotodag, helg och kräftskiva

Hallå där igen. Sjukt dålig uppdatering under helgen. I fredags blev det, sushi, en liten fotodag och fika med Natalie. Åkte sedan till farsta för att kolla på lite fiskar och prylar till akvariumet. :D As kuul, finns så mycket fina fiskar :D

Blev en ganska tidig uppstigning på lördagen. Upp och fixa, handla och greja inför kräftskivan som skulle inträffa på kvällen. Vid 5-6 började folket drälla in och festen var i full gång. Jag käkade en HEL kräfta, med skal och allt. Jag och tävlingar alltså. Dock så vann jag inte. Men jag kom två iaf! :P
Jag undrar om man kan säga att det är en bra fest när man vaknar och fortfarande har popcorn i håret?

Det stod jobb på schemat på Söndagen. 3 timmar på jysk, vilken baggis, tiden bara flyger på det där stället. Så jag var snart hemma i soffan igen. Åt en barnpizza för ovanlighetens skull och sedan blev det massa film och glass!

Måndag igen då och jag är ledig...eller arbetslös kanske man ska säga! Idag ska skåpet slipas och kanske målas om jag kommer iväg till färgaffären!

Nu blir det bildregn! TJOHO

Bilder från fotodagen

 

KRÄFTSKIVAN

Bäst att roa sig lite med jenga! Dock förlorade jag varje gång :(

Lite rom och cola som välkomstdrinkar!

Linda och världens sötaste Joline kom även förbi en sväng på dagen!

Jenga blev visst poppis, fast nu i 2.0 versionen!

The man!

Fanny är rätt gölli!

Glaaaad Kiiille :)

Fräsch tjej hon där i rött..verkligen!

PÖSS!


uppe med tuppen

Åter igen har jag något fel, vaknade 06.52 och har inte kunnat sova sedan dess.

Idag bär det av in till stan för att leka med Natalie. Tror vi ska till centralbadet och bara må. Myspys!

Igår blev det lite mysmiddag med vin och hela köret. :D

Neej man kanske ska gå ur sängen och typ äta frukost och packa ner det jag behöver ha med mig.


FAIL!

Körningen gick faktiskt bättre än väntat, riktigt nice bil att köra, gammal toyota! GILLART, Bernts supernya wolkswagen kan dra :D Men hade det varit en uppkörning hade det gått åt skogen. Men hade inte förväntat mig något annat heller. Hade jag känt mig säker på min sak hade jag förmodligen redan bokat uppkörning.

Ska nog greppa pappsen och köra lite och invänta nästa lön innan jag kör igen. OCH öva teori. snark..

Jaha ne om man kanske ska typ slaka en stund och sedan äta upp resterna från gårdagens thaimiddag? Och sedan bege sig till Jyyysk!


Rooory! (skulle postats igår egentligen)

En dag till på jysk avklarat. Fick köra ett lite längre pass idag. 12-19.30, mycket trevligt. Roligt när man hela tiden lär sig mer och mer! Jobbade med Linda från min gamla klass idag också, riktigt trevligt. Hon visade och informerade om massa bra saker. Som en typ kurs på datorn alla ska göra egentligen där man lär sig om alla saker, kuddar, madrasser sängar m.m! Hon hade sagt till chefen att fixa mina inloggningsuppgifter så jag kan börja med det. KUUL :D:D

Blev thai till middag idag, nam nam. Idag fick jag med mig kuddöverdrag och en liten ?dekorationskvist? hem:)

Ska så snart som möjligt börja med ett litet projekt. Ska fixa om ett hörnskåp som det sedan ska stå ett akvarium på :D Huuur mysigt som helst. Aldrig haft fiskar innan så det ska bli skooojs :D

I morgonbitti är det dags för körlektion igen. Ska köra med en annan lärare så han får checka mig lite! Hoppas det går vägen!

Nu blir det dusch och sova! Ny dag i morgon med ett slakpass på jysk, 12-15 bara!

Jysk=inge bra för shopoholicElin

Drog av ett pass på Jysk idag minsann. Det var riktigt trevligt, längtar till jag kommit in i det ordentligt så jag slipper springa och fråga någon stup i kvarten.
Märker att mitt köpebegär bara triggas av att jobba där, massa saker man vill ha och speciellt nu när det är 20år jubileum så är det ju så galet bra priser. "nää men en kudde för 35kr, hmm jag skulle nog behöva byta kuddar i sängen, och ååå kuddfodral, jaa kuddarna i soffan drar ju åt sig så mycket skit" SÅ går mina tankar hela tiden. Inte okej egentligen. Idag kom jag bara hem med små tvättkorgar så man kan sortera upp tvätten på en gång istället :D

Var inne på Tyrels och hälsade på idag också, det lönade sig minsann. Gratis sallad till min lilla lasagne som jag gjorde igår fick jag minsann! :D Tackar och bockar för det!  Vi får se om jag ska jobba i morgon, det beror på om Fanny måste Vaba. Annars blir det jobb på söndag!

Nu ska jag dra igång lite musik, tömma diskmaskinen och sedan blir det middag. Stuvade makaroner och korv. Enkelt och barnsligt gott enligt mitt tycke. Ska komma iväg och hämta mitt paket från HM också.

Skärp

Stövlar

Heeela 154kr betalade jag för detta :D yeeay!


En trött sopa!

Sådär då var min fina jobb helg över. 13 timmar i lördags och 7,5 i söndags, fiint! Lyckades även glömma min telefon där igår så även idag måste jag åka dit idag igen för att hämta den. Jag tycker att Natalie kan svara på facebook, damnit! Man får se vart dagen för en idag!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen för jag ser ut som ett fågelbo i skallen. :P

Å vad söt! Sova med samma frilla två dagar i rad är den bästa stylingen! ;)




Naw gullevovsan då. Trattis:-P

mms_img45896 (MMS)

Naw gullevovsan då. Trattis:-P


Gnugga fantasiknölarna

Gick kalasbra att jobba igår minsann. Av någon anledning så är chefen nu mera riktigt snäll mot mig, nästan lite smörig. Alltid massor med beröm och skojs. Börjar ana att det är för att han försöker hålla lite dörrar öppna så han ska kunna ringa mig om det krisar..hmmm sneake!

Okej jag är seriöst helt fast i Wordfeud, alfapet liksom? wtf! Men när jag tänker efter så har jag nu alltid gillat att spela det. Det roligaste är att man försöker skriva alla möjliga ord som inte ens finns. så som, Triabelt, rabilt m.m. Man har ganska bra fantasi iaf :D Blev dock lite sne när den inte godkände "bilratt" dumma spel!

Jag är iaf ledig idag, solen skiner ute och jag ska snart hoppa på cykeln och trampa upp för alla backar och gå ut med lille vovvsan! Stackarn har opererat bort en klo och har tratt. Typ världens största också!

Igår blev det matlagning för hela slanten, panerade fisk själv, hemmagjort potatismos, stuvad spenat och ärtor. Blev faktiskt riktigt got. Spenat i sig var ju ingen höjdare men tillsammans med allt det andra så blev det gott:)

Om ingen aktivitet dyker upp under dagen är det städning som står på schemat! Det är bra stökigt här alltså!

Nu ska jag bege mig iväg i min fin fina byxdress jag hittade på min shoppingtur på mallis! :D



RSS 2.0