tjeena Zumba det var länge sen!

Har tappat träningsmotivationen lite sedan Hampus inte längre är med mig.. Han bara spinger och springer och springer. Duktig kille dock! Springa är det värsta någonsin i hela världen typ!

Såg nyss att inlägget jag postade i fredags inte kom upp ens.. glömde publicera det. Grillade iaf med ett fint gäng människor hemma hos Thereses mamma. Sedan blev det AYA.. jag blev kalasfull helt plötsligt och smet hem i en taxi. Var helt cpbakis dagen efter med pallrade mig ändå iväg till ösmo-marknaden med Therese och Emily.

Lördags kvällen var chill faktiskt.. eller alltså jag var ju inne i stan och spatserade runt i mina ljuvliga skor och umgicks med massa härliga tjejer. Men det var mest vindrickande och pratande :)

Söndagen spenderades hos farmor och farfar. Morsdag, pappa 52 och Hampus 29. Hampus blev såååå chockad när alla började komma och ge han presenter. Han hade inte misstänkt ett dugg :D Av mamma, pappa och Andreas fick han en limegrön sodastreamer, av Emma och Jonny extra flaskor och en smak. Ett par björn borgkallingar av Helena och 6 jättefina ölglas samt 6 landsort lager från nynäsbryggeriet av farmor och farfar. 
Helt underbar dag med massor med sol och god mat!

Måndagen började med sång och paket för Hampus. 3 st paket med träningskläder. Sen åkte jag in till stan för att leka med Natalie, köpte då även en klocka till herrn eftersom han inte har någon fungerande. Följde även med lite saker till mig. Ett turkost linne med vit text på från Monki, en mörkturkos ärmlös skjorta från Bikbok och ett halsband och armband från H&M :) Sedan bar det av hem för städning och laga mat.
Hampus föräldrar kom över på middag på kvällen. Jättemysigt :)

Igår gjorde jag inte ett knop. Var i soffan heeela dagen och kollade på serier. Så himla värdelös tjej. BLä..

Idag tog jag tag i mig själv och körde lite Zumba. Var sjukt länge sen, hade glömt hur jobbigt det är. Men nu är 45 min cardigo och 20 min flat abs över..


ASGLAD....innan

Inte så glad efter... svettig och rööööd!!


Gårdagen blev kalas! Mådde skit på morgone...

gosmsphoto133810 (MMS)

Gårdagen blev kalas! Mådde skit på morgonen men efter lite föda och mer sömn var jag uppe på benen och på g till ösmomarknaden med Therese och Emily. Hittade lite fina grejer ändå. Två armband och ett mobilskal. Mitt andra försvann spårlöst under fredagen.. Åkte med halv 6 tåget in till stan tillsammans med Linda. Sen blev det middag hos Matilda och sedan ut. Nu sitter jag på tåget på g hem. En massa sköna skåningar." Det vaar enna härliga skor du hade , jag gillar dom!" Har mina nya wannabe lita spikes skor. Haha ! Skåningar, sveriges clowner! Nu är det hem, fixa och dona innan vi drar till farmor! Kommer bli en fiiiiiin dag!


Nytt ger ny motivation!

Undrar om alla tjejers hjärnor funkar så? Nu pratar jag såklart om kläder..

Köpte mig ett par gymhandskar i lördags. Och sedan var det kört. Suget efter nya träningskläder hade satts igång.
Gick in på Intersport för att bya ett par gymhandskar jag köpt till Hampus. Råkade få med mig ett par nya tights, en träningsjacka, en t-shirt och ett linne. Jacka och tightsen var ett kap på 550:- som jag inte kunde motstå.. Dom var ju rosa. Och har känt att linnena jag äger inte riktigt funkade på gymmet så..

Blev ett ben/rumpa-pass även denna månadag så jag kommer kunna gnälla heeeela veckan sen. :)
Får se vad det blir i morgon. Om vi kör samma schema som förra veckan blir det bröst och biccar!

Jobb hela veckan eftersom BC är på utbildning i falsterbo(?) Så jag går på hans schema. Har jobbat heltid senaste två veckorna, 40 timmar alltså. Så nästa lön lär bli rätt bra :) Som en halvtid liksom! Kalas!

I helgen ska Linda Konno firas, och på söndag blir det morsdag/pappa 52år/Hampus 29år-firande hos farmor. Dock vet inte Hampus om riktigt att vi ska fira honom. Och tror inte han är här inne och kikar heller så det blir en suprise för honom. Fniss! Sen på Måndag är det Hampus födelsedag på riktigt. Så då har jag sett till att jag är ledig. Så ska jag skämma bort honom ordentligt!

Nu väntar sängen, trots att jag redan sovit en stund. Var så trött efter 9 timmars jobb, 1,5 timma på gymmet och sen lite käk på det. Somnade sittandes i soffan. Haha

Ena nya t-shirten, bara enkel basic, bekväm!

Setet :) Blev lite less på min andra eftersom den hade
mudd där nere som var rätt tight och åkte upp så fort man rörde sig lite.


Handskar så jag inte får fula valkiga, nariga händer av vikterna och stängerna!
Dom fanns i rosa också men kände att det kanske blev lite vääääl rosa då. Det fick räcka med att det var blommor på dom! Limegrönt är ju snäppet vassare måste jag säga!
Skulle inte vilja påstå att jag är en "Pink Girl".
Men när det kommer till träningskläder och skor så är
Svart/Rosa det som oftast ser snyggast ut! :)


Nya favorit lunchen på jobbet. Naaamnaaam!...

gosmsphoto133751 (MMS)

Nya favorit lunchen på jobbet. Naaamnaaam! Sprang på Victors föräldrar nyss! Jag har typ inte träffat på dom någonting alls sen vi gjorde slut och det är ju fan 1000 år sen! Men dom var lika mysiga som vanligt med kramar! Och snart blir dom farmor och farfar! Så himla mysigt! Hihi


Aha det var ju trist..

Igår var en dag med mycket blandade känslor. Dagen började med maaaassor med stress på jobbet.

Sen över gick dagen i massa glädje och förväntan när faster bjöd med mig och Therese på Sverige matchen i globen. Så efter jobbet plockade Hampus upp oss och styrde mot globen.

Faster mötte oss vid entre 2 med VIPpass, sverige ryggsäckar som innehöll en sverige tröja och en sverige keps! Även biljetter såklart. Och drinkbiljetter till baren.

Det intogs massor med dricka eftersom drinkbiljetterna bara fortsatte komma från Helenas chef Göran!
Vi hittade även ett par sköna grabbar som vi satt med under matchen. Dom var helgalna och vi drogs med i det. Vi svor och jublade och kramades och hoppade. Trots vårt fenomenala stöd så förlorade ju Sverige när det var en minut kvar av matchen! SURT är ordet.

Sen blev det löptur till tåget som tog oss hem. Jag var bra rund om fötterna så konstig fyllemat kirrade jag ihop när jag kom hem sen toksomnade jag!

Nu är det dags för jobb. Fick börja 2 timmar tidigare för att vi ska kunna ha fler folk på golvet!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/527786_10151745078535430_622680429_24580127_1017166976_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/p480x480/306211_10150946956350365_559570364_12107756_1303487047_n.jpg

Synd att jag ser totalmongo ut och Therese är pissSnygg! Ashole!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/379320_10151745503285430_622680429_24581163_1972953319_n.jpg



https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/582517_10150947371830365_559570364_12108961_1276983517_n.jpg


Trött liten talliban! Var pigg och taggad ...

gosmsphoto133719 (MMS)

Trött liten talliban! Var pigg och taggad på gymmet idag. Gissar att det var pga dagens matintag 07.30 Kvarg med hallon+2 ägg 12.00 Kyckling med broccoli och champinjoner 15.00 2ägg+banan 17.30 Kyckling broccoli och champinjoner 18.30 Gröna konstiga shaken 21.00 proteinshake Sovmorgon i morrn..jobb 10.45-16.15..Röd dag = dubbelt betalt! Tjiihoo! Nu ska jag sova som ett swine!


Lunch intagen...ska försöka slänga i mig n...

cgosms_2012-05-1 (MMS)

Lunch intagen...ska försöka slänga i mig nått i farten vid 3 sen käka middag vid 5 för att vara fit for fight till gymmet sen...min helt awesome nya shake är laddad med den där läskiga gröna shaken , proteinpulver, två omega 3 tabletter och en resorb! Tro inte att det är mitt påhitt...mannen som är tillskottsfantast! Och han ville köra triccar och axlar idag...kommer ha oooooont i armarna i morrn Benen är cpmöra idag...jysk är inget bra jobb när man har träningsvärk!


Shiit vad trött jag är! Fy skulle kunna so...

gosmsphoto133708 (MMS)

Shiit vad trött jag är! Fy skulle kunna sova! Sköööönt att vara tränad och klar innan kl 2 ! Fucking awesome...Undrar om man orkar träna efter jobbet imorgon....halv 8 liksom...nu blir det lite DHW!


Time for change

Tisdag, känns som lördag. Både mannen och jag är lediga så jag har precis satt i mig en brakfrulle och sitter nu och väntar på att mannen ska komma hem så vi kan dra upp till gymmet.

Igår blev det som sagt ben och rumpa. Mådde bra illa efter så gissar att jag presterade bra. Idag blir det armar och bröst. Mina armar behöver verkligen träning. Så jävla snyggt med lite vältränade armar. Alltså inte så dom blir biffiga utan bara får lite konturer. I want that!

Får se hur man spenderar resten av dagen sen. Satans skönt att komma iväg till gymmet på dagen istället för kl 6 på kvällen!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/457683_10150939924600365_559570364_12091885_595917738_o.jpg

 

Dags för gymmet! Tjing

IM UP!

Idag blev man väckt kl 8 av att telefonen ringde. Var lilla Viccan som behövde hjälp för hennes barn var sjukisar. Så Direkt efter jyskpasset idag 10-14 så får jag knata ner till Svens och leka där till klockan 6. Där sprack mina planer för att träna med mannen redan kl 2... Så är det att vara extraarbetare, man tar allt man får. Släpper alla planer bara. Men men, går ju fortfarande att träna vid kl 6. Vi ska kötta lite ben och rumpa idag!

Nu styr jag upp lite matlåda och frukost. Kom på att hallonen är slut så vet inte vad jag ska plutta i min kvarg idag. Ska koka lite ägg också. Har märkt att det inte riktigt räcker med bara kvarg, blir hungirg dirket efter typ.

Solen skiner så ska nog ta en omväg till jobbet också. Så får man en liten morgon promenad. Shit klockan börjar ticka iväg.

See ya!

Hejja faster frisk humör!

Blev en riktigt bra kväll igår faktiskt. Jag Slutade som sagt kvart över 5, var hemma 20 över någonting, duschade.Stax efter kom Hampus hem från jobbet och sen kom Therese strax efter 6 och vi satte igång och laga taco! Thom trillade in 30 min senare och sen var det dags att äta.
Tog en snabbkik på facebook och såg att min faster var sugen på att ta några öl nere på Aya eftersom hon aldrig varit där men hade ingen att gå med. Så jag bjöd in henne till middagen och vips 20 min senare var hon på plats.

Vi satt här och pimplade lite vin med hockeyn i bakgrunden och sedan blev det en taxi till Aya. Byst med folk som vanligt. Faster började starkt med att bjuda mig, Hampus och Therese på mojito och kvällen fortsatte i samma anda. Drinkar efter drinkar. Himla trevligt var det.

Hade på mina nya dojjor :) Jag var sååå lång! Hihi Och dom är ju så fantastiskt sköna också. Amazing!

Vid 1 stängde Aya och vi rörde oss hemåt. Nu sitter jag här med min kvarg och ska snart gå till jobbet. Börjar 12 så det är en stund kvar. Har världens softaste pass idag. 12-15...vilket betyder att jag slipper både öppna och stänga. GULD att slippa släpa på alla jäkla utemöbler vi har utanför butiken! Sen ska jag haffa Catta innan hon åker tillbaka till gotland!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/316624_10150314718609906_376079954_n.jpg

Faster Helena! :) Det får bli fler kvällar likt gårdagen, får dock kämpa lite hårdare med att iaf få betala EN runda med drinkar! Generösa kvinna!


Kan det inte bara vara sommar så man kan g...

gosmsphoto133689 (MMS)

Kan det inte bara vara sommar så man kan gå ut såhär!


Vad betyder helg?

Aa du kan inte minnas senast jag var ledig på en helg. Börjar vänja mig vid att lördag och söndag är som vilken dag som helst. Bara att vänner är mer tillgängliga :D

Nu håller jag på och lagat matlåda tills idag. Konstigt att göra det när man äter frukost må jag säga. Men tar jag inte med mig mat måste jag gå och köpa och då blir det nått snabbt och onyttigt och det vill jag undvika! Kyckling, broccoli och champinjoner blir det idag med :) Enkelt och snabbt!

Ska jobba med gullMaja idag på leksaksbutiken. Det blir nog skoj, länge sen vi sågs! Sen blir det jobb på jysk som sagt. Kvällen ska försökas planeras med skoj och häng med min fina Therese. Lutar mot Taco, vin, lite hockey och sen freja eller aya! Får se vad det blir!

Dags att kasta ner kycklingen i matlådan och knata iväg!

:D

Sådär ja! Ehm jag råkade,..

Promenad avklarad, gjorde som sagt ett stopp hos Therese för att sedan knata vidare runt niksta! Gick sedan till Svens för att hämta lite nycklar, blev kvar där en stund och pratade med Vickan och Emelie :) Gillar dom tjejerna alltså! Sedan en sväng in på konsum för att köpa lite champinjoner till dagens lunch och sen svängde jag ner i secondhand butiken nere i gallerian bara för skojs skull. Råkade springa in i ett par easytone för ynka 150 kr. Min storlek och allt. Såå jag råkade köpa dom! Bara tredje paret träningsskor jag införskaffar på loppet av...2 månader typ. Hoppsan! Men kunde inte motså det priset.  Måste vara förstårligt. Mannens kommentar var "Jaa jag är inte förvånad, skulle nog bli mer förvånad om du inte kom hem med något nytt en dag!" Ehe... shoppoholic? Neee..

Nu ska jag slänga i mig lite kvarg med varma hallon i soffan framför DHW !


Freeedag!

Solen skiner och jag är vaken. Älskar när man vaknar tidigt och inte är asatrött!
Så nu är jag redo för en promenad. :) Ska gå förbi min fina vän Therese som står på schell idag och sliter och krama lite på henne :)

Ikväll kommer Catarina hem också! Som jag längtat. Hatar att hon bor på andra sidan pölen. Det suger faktiskt. Riktigt hårt! Men men idag ska jag även krama sönder henne mihi!

I morgon blir det först jobb på Svens mellan 10-14 och sedan 14.30-17.15 på Jysk! :)

uj uj!

Sådär ja då har man bytt sängkläder, tvättat och ätit två ggr.. Bra start på dagen.. Önskar jag kunde tillägga typ en sväng på gymmet eller en promenad eller nått..meen inget sådant avklarat....... Ännuu kan jag säga! Då finns det ju en liten chans att jag tar tag i det kanske efter middagen.. Som kommer ske om bara nån timma. Hampus ringde precis innan jag gick ner sista gången till tvättstugan. Då jag precis ätit, vilket var för ca en halvtimma sen kanske. Hoppas han inte dör av hunger precis när han kommer hem. Och hoppas han är sugen på att gå ut och gå sen! Det vore det bästa.. Annars ska jag faaan pallra mig ut själv. Ska lova det här i bloggen nu. För då måste man ju göra det. Eller?

Har laddat ner alla nya avsnitt på alla serier jag ser på så vi har iofs lite att kolla på ikväll.. hmmm inte bra för motionen. Löser sig.

Nu ska jag gå och lägga in alla kläder. Ska vara snäll denna gång och lägga in mannens också. Annars kommer dom stå i påsen i två veckor tills den är tom.. och då får jag psykbryt (utan att säga det till honom förstårs) för då har vi inget att lägga tex den vita tvätten i i skåpet och då måste man sortera sen nästa gång jag ska tvätta..och det är ju inte bra.... SÅ bara bäst att göra det! Kommer sluta som Bre i DHW...OH yeah jag har laddat ner första säsongen nu och ska kolla igenom. Bara sett ströavsnitt innan. Så nu kommer liknelsena och jämförelserna spruta här! Kanske!

Tvätten var det ja! Hepåer!

http://www.blogcdn.com/www.aoltv.com/media/2010/02/desperate-housewives-bree-orson.jpg


MOHHAHAHHA

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533160_10150900691739191_577819190_9428525_1019158364_n.jpg

Så jävla kuuuuul! Passar bra in på .. :D HAHAHHAHHAHAHA


Cpskalle!

Varje morgon står jag och syna mig själv i spegeln. Drar handen över magen, kollar mig från sidan tänker "å om det ändå kunde bara platt här, tänk om jag bara kunde ge mig fan på att gå ner lite överallt"

I mina ögon är jag inte smal, eller liten. Jag ser mig som lite mullig, eller rätt normal byggd, eller mitt i mellan kanske!

Men har börjat tänka på det där som fan. Alla mina kläder är i storlek xS-S, 34-36... Ända gången jag köper något som är M eller i strl 38 är om jag vill ha det slappt och oversize..Och de storlekarna är ju inte heller STORT. 36-38 skulle jag vilja säga är normalt för en tjej i min längd. Hur kan jag då tänka att jag är "tjock"...har ju konkreta bevis på att jag fan inte är det.. Om jag mitt i allt skulle bli tvungen att köpa kläder i 40 eller L kanske man skulle behöva börja tänka om lite! Sen finns det ju dom som bara är stort bygda, långa och lite grövre liksom. Dom måste ju såklart ha större kläder utan att de uppfattas som feta. Man jag kan ju bara utgå från mig själv!

Man har så stööörd bild på sig själv egentligen. Nu är ju mina tankar inte så extrema så att jag börjar svälta mig själv eller liknande. Men jag tänker ju på vad jag stoppar i mig. Speciellt nu inför sommaren. För tillfället kör jag på inga kolhydrater eller socker(godis, bullar, kakor m.m) Och ursäkten när folk frågar lyder "Nääj jag blir fet". Kan citera min käre man "Du kanske har blivit liite större sen vi började träffas men du har en jävla bit kvar tills att ens vara i närheten av att bli fet"

http://julialilje.blogg.se/images/2011/anorexia-blog-pic-15um1lc_168445353.jpg

Sjukt hemsk bild! Dock tror jag att min kärlek till mat och lösgodis är för stor för att någonsin hamna i den där situationen!


Soool Sool Sool!

Går ju inte att få något vettigt gjort när det är sol ute.. Ska fan knata upp till mamma och slänga mig i en baden baden!

Igår åkte jag in till Natalie för lite häng..Resulterade i Sushi hårfärgning och packning eftersom hon åker utomlands i morgon den grisen! Inte alls avis! NÄÄ
Mitt hår fick lite slingor och en silvertoning i sig så är det blondare nu.. Ingen jättemarkant skillnad men lite nytt är alltid kul!

Nej nu ska jag inte slösa mer tid inne. NU drar jaaag!

En liten glimt av min nya bikini! USA!


Måndag!

Ny vecka, inte alls lika mycket jobb denna vecka.. endast onsdag lördag söndag än så länge..

Började dagen med en promenad upp till byggmarknaden. Har nämligen fått för mig att jag vill bygg en bokhylla att ha mina skor i. Har kikat runt på nätet men hittar ingenting med rätt mått.. Alla bokhyllor är för djupa. Så nu har jag skissat och mätt och grejat. Så får vi se om jag sätter allting i rullning snart. Ska gå upp till farfar och rådfråga lite i morgon tänkte jag.

Tog en sväng förbi Lidl också på vägen hem. Skulle kika efter någon vettigare förpackning med kvarg och det fanns det. De på willys ligger på 250g för typ 12 spänn..här fick jag 500g för 13kr. WIN! Så nu har jag frulle ett tag framöver. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka in till Natalie. Mysipysi! Vackert väder bjuder dagen på också! ;D


Tjo fick jag för att jag var ledig!

Var ju ledig från jobbet igår och i förrgår. Njöt som tusan i onsdags, var ute och gick med sara och vovvarna, åkte in till stan med mamma och shoppade och bara njöt av sommarvärmen som stockholm bjöd på.

Kände dock på kvällen att halsen var torr och gjorde ont. Vaknade halv 4 på natten, näsan var täppt, halsen gjorde cpont och jag var heeelt sänkt. Gick upp o satte mig i soffan och kollade på tv, googlade vad som kunde lindra halsen för halstabletterna jag hade hemma fungerade inte alls. Svalde en sked hounung, drack te men inget hjälpte. Mannen vaknade vid sex och jag var ännu vaken. Han klappade lite på mig och gosade en stund och efter det slocknade jag. Vaknade väl efter 30 kanske. Då var han borta och hade ställt fram ännu en kopp te till mig. Min fina!

Dagen spenderades i soffan och sängen. Kollade på serier och sov hela dagen. Mådde så jävla kasst..Fick i mig lite kvarg och hallon men kändes fasiken som att äta sten. FY. Mamma kom förbi med nässpray så jag äntligen kunde somna ordentligt utan att behöva sitta upp. (man blir ju galet täppt när man ligger ner.)

Jag sov när mannen kom hem vaknade av att han plockade och fixade i köket. Sen lagade han spagetti och köttfärsås. Gick inte lättare att äta det heller. Tvingade i mig och höll nästan på att börja grina när jag svalde så jag tog väl kanske 15 tuggor sen så gav jag upp. Gjorde en varma koppen för jag var så jävla hungrig.

Idag är jag iaf inte alls lika seg. Halsen dock är helt paj. Har försökt kika i halsen men jag tror inte jag ser nå vita prickar. Aldrig haft halsfluss innan heller så vet inte hur det känns.. Försökte mig på att käka lax och sallad här nyss.. Nu känns halsen ännu mer misshandlad och jag var skitfånig och grät en skvätt.. Well well..

Kl ett blir det jobb på Jysk till 19.15..Dee ee niice.. Sen är det heelg, men jag jobbar som vanligt :)

Dags för dusch så jag slipper se ut såhär på jobbet och skrämma bort alla kunder


Maj alltså!

ÄNTLIGEN LEDIG!!! :D Sådär då har man jobbat en massor och firat lite 8åring och jobbat lite mer och sedan firat valborg!

2 maj idag...snart är det ju sommar!

Valborg då. Spenderade första halvan av dagen på jobbet, sedan åkte jag mannen, Thom och Joel till handen. Där mötte vi upp Kim och Anna! Gick till olearys och käkade lite. Jag provade ribsen. Inte lika bra som Fridays men gott!
Jag hoppade sedan in i en baklucka på en pytteliten röd bil och vi rullade mot Jordbro. Där har man aldrig vågat sätta sin fot innan! Men det gick så bra så! Kom fram till en fin liten villa med massor med nytt folk i. Kvällen pinnade på och vi var hemma i sängen vid 03. Bra men ganska lugn kväll!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/149736_10150705386431345_626506344_9676926_376379569_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/562710_10150705385951345_626506344_9676920_1218794688_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/149778_10150705385656345_626506344_9676916_772779318_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/535749_10150705379336345_626506344_9676843_1806309769_n.jpg

 

Nu ska jag ut och knata med Sara på lövet. Sen ska jag ta 1 tåget in till stan med mamma för lite ärenden och glo i affärer! :)

RSS 2.0