Familjen Annorlunda!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Saknar saknar saknar saknar!!


Glad midsommar alla fina. Nu är jag på g i...

mms_img65233 (MMS)

Glad midsommar alla fina. Nu är jag på g in till Natalie. Det blir iaf grillmys och alkohol det är vad som är planerat:-) vi får se vart kvällen tar oss:-D puss och kram


MOhaha


sola ?

En regnig dag som denna är det verkligen läge att blogga lite. :D
Midsommarafton i morgon då, det lutar åt att jag för första gången ska fira tillsammans med Natalie! Bästa vänner som aldrig firat midsommar tillsammans! Hur är det möjligt?

Igår var en sån där riktigt bra dag, umgicks med Linda på dagen, vi solade, snackade massa skit, lagade mat och bara MÅDDE! Gud vad jag gillar den tjejen alltså!

Drog sedan iväg till coop med annat sällskap för att inhandla ingredienser till.. MUFFINS! Jaaajemen, vid 8 sattes ett riktigt muffinsbak igång! Äpple-och kanel muffins och chokladmuffins med dumle i blev det..
Hjärnan bakom denna aktivitet hade då aldrig bakat muffins, vilket märktes ganska tydligt på slutprodukten....

Kan ni gissa vilka jag gjorde?

Näää lite skumpa till bakningen...inget konstigt med det?

Annars dåå? JOOO Jag var ju och körde vattenskoter förra helgen.. My god det var helt stört roligt måste jag säga :D Helt fantastisk dag var det den lördagen trots att vädret inte var på topp!

 



Jääävligt nöjd tjej!! :D

På tal om igår också...gjorde en lite beställning från HM, tre långklänningar och 3 par skor :D HIHI Superbra.. OCH.....

JAG BOKADE EN RESA TILL...JESSICA...28 JULI - 4 AUGUSTI BEFINNER JAG MIG PÅ MALLORCA!! :D  Kommer bli så jäkla galet!!! GAAAH!!

Såå idag ska jag och förnya mitt pass och även passa på att hälsa på bror min och gosa lite med deras lilla valpis Freja! Så om någon timma åker gummistövlarna på

Kan inte bli annat än AWESOME men denna brud!



bildregn

3 rätters Middag till Martin på gång!

Varmrätten innan den åkte in i ugnen och suddig bild efterrätten!

Dansbandet Nynez på plats på jobbet!


Gamlingarna tog sig en sväng om! Sååå söta! :D

Dags för meny-och vinprovning på jobbet förljt av ölprovning och grekisk middag inne i stan

14 viner gick vi igenom, Markus som höll i det var helt grym! Mycket intressant

Våra varmrätter! :)



Ölprovning på Oliver Twist! Fick prova på Nynäsbryggeriets specialgjorda öl Tjinook som bara Oliver Twist och Akkurat har! Inte illaa! :D


Vi hamnade sedan på Akkurat och fick prova på, lambic tror jag det hette.. Öl som är ungefär som champange! Det föll väl inte mig riktigt i smaken men spännande!



En liten margarita till fördrink på den grekiska restaurangen Essperia. Smakade dock som en ren tequila!


Eftersom Margaritan på söndagen inte var att hurra för var jag ju tvungen att prova på att göra en själv. Vilket blev mycket bättre. Dock är det inte en drink i min smak..Den andra lilla gröna därimot..Citronvodka, kiwi likör, färskpressad lime och lite sodavatten..nam nam! Fint att ta en 6a margarita och en 4a drink en måndag kl 15 efter jobbet!



Måndagen fortsatte i lyxstilen! En hemalagad "grekisk" middag blev det! Färsbiffar med färsk basilika och fetaost, marinerad klyftpotatis, hemgjord tzatziki och en tomat-rödlök-och fetaost sallad med olivolja och massa kryddor!


Jag blandade även min första strawberry daiquiri som var helt fantastisk god! Damn I´m Good!
Farligt gott, man glömmer bort att det är alkohol i tills man ställde sig upp och det snurrade. Kvällen bjöd ju även på singstar som tillförde riktiga skrattattaker pga att min medspelare kanske tillhör kategorin "sjunger hellre än väl"

Det var en riktigt trött tjej som masade sig upp i tisdags för att dra av ett lunchpass på jobbet, men som idag njuter av ledighet, kl 3 bär det av in till stan för att umgås med världens bästa Therese som jag träffar allt för sällan för tillfället (ledsen i ögat)


Allting har en första gång. Raggmunk,stekt...

mms_img38185 (MMS)

Allting har en första gång. Raggmunk,stekt fläsk och rårörda lingon


Dålig måndag eller? Det går bra nu :-)

mms_img38181 (MMS)

Dålig måndag eller? Det går bra nu :-)


Vin-och meny prövning på jobbet följt av ö...

mms_img68044 (MMS)

Vin-och meny prövning på jobbet följt av ölprövning på oliver twist och accuratt och middag på den grekiska restaurangen esperia:-)


Det kom ett litet Blombud till mig på jobb...

mms_img71091 (MMS)

Det kom ett litet Blombud till mig på jobbet nyss. Hihi så glad man blir


Vill man vara fin får man lida pin!

I onsdags blev det träning med Calle..."vi börjar lite lätt" sa han innan... AAA JO TJENA!
Joggade ut till ringvägen till situpsbänkarna, där blev det aa ett jävla stort antal situps och armhävningar. Joggade vidare, vi närmar oss en uppförsbacka och den skulle vi minsann spörta upp för..väl uppe håller jag på att dö, min kondition är inte den bästa, kände mig stolt och slappnar av i nedförsbacken, väl nere gör Calle en u-sväng "åå så spörtar vi upp igen!" VAAAAA NÄÄ DU SKOJAR! "Koooom igen nu" ÅÅÅÅÅÅ !!!

Totalt blev det 3,5 km jogging(då är backarna vi spörtade uppför inte inräknade), massa situps, armhävningar och Triceps! JAG ÄR MÖÖÖÖÖR! Fyy!

Igår blev det finmiddag med Martin. Han har ju bjudit mig sååå många ggr på mat så nu slog jag på stort och gick hem till honom innan han kom hem från jobbet och förberedde en trerätter middag till oss!
Det blev:
En liten macka med getost och hounung och som gräddar lite i ugnen så oster smälter sådär härligt, serveras med ruccola och körsbärstomater
Till varmrätt blev det ungsstekt kyckling med massa rotfrukter. Gjorde även små skåror i kycklingen och la i lite creme fraiche franska örter! NAM NAM
Och till efterrätt blev det, falsk pannacotta med digistivebotten och bär :)

Martin var nöjd och glad och vi korkade även upp två flaskor vin! :D Vi blev lagom fnittriga och bestämde oss för att köra ett zumba-cardigopass klockan 10 på kvällen! Svettigt, roligt och nyttigt! Sjukt bra!

Världens bääästaste! :D


Jag är inte dum


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål


Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt

Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet



SUMMERBURST

Uppdateringarna flödar inte dirket här...men det är väl så på sommaren! Man spenderar hellre tiden ute än framför datorn!

Helgen som var kunde nästan inte blivit bättre. Jobbade fredag kväll till halv 9 tror jag, sedan kom tessan och hämtade upp mig, vi slog oss sedan ner i henns soffa med en flarra rött och lite chilinötter. Under kvällen förvandlades våran myskväll till party då Jocke ringde och beordrade oss att komma dit. Så vi båda hoppade upp på Tessans cykel och jag trampade bort till fröjas. "Therese Öström har checkat in på Elins Cykeltaxi" Där bjöds det på champange och lite tårar innan vi fortsatte ner mot freja! Natten spenderades i Tessans säng, dock var inte hon lika kelglad som jag men men!

Det blev 11 tåget in till stan, mötte sedan upp alla grabbs någon timma senare och vi begav oss sen mot stadion! Kvällen blev kalas, mycket dans, dyr dricka och icke-fungerade telefon! AWESOME!
Jag tackade för mig vid 11 snåret och for ut på egna äventyr! :D

Söndagen satte verkligen guldkant på helgen! MmmMMMmMMMm!

 


Slut på jobb. Provsmakar en liten öl. Live...

dsc02256 (MMS)

Slut på jobb. Provsmakar en liten öl. Livet är bra:d


Tänker ge mig själv en riktig klapp på axe...

dsc02242 (MMS)

Tänker ge mig själv en riktig klapp på axeln för att jag dricker isvatten med lime istället för läsk. Det finns liksom hallonsoda! Duktiga Elin!


ONE

I would give you all the stars in the sky, but they are to far away
If you were a hooker, you know i'll be happy to pay
If suddenly you were a guy I would suddenly be gay!



Riktigt soft dag igår, möte med jobbet, sola med min fina Therese och sedan bjöd jag Martin på mumsmiddag. Bjussade på marinerat kött, potatisgratäng och en stor sallad :) NAM NAM

Idag blir det jobb 15-21, känns lite orättvist att nästa alla går på långhelg nu fram till tisdag! BUU
Och orättvist att alla 92or tar studenten idag, får åka flak och ha bästa dagen i sitt liiiv!!
Vill ta studenten IGEN!!


RSS 2.0