"hemma" igen

Fast det egentligen inte riktigt känns som hemma längre. Känner nu hur galet bra jag trivdes i vår lägenhet. Den är så perfekt och bra :)
 
Jag är verkligen halv utan Hampus också. Känns jättekonstigt att inte träffa honom varje dag. Vi har ju aldrig varit ifrån varandra mer än ca 2-3 dager i streck. Skypade med han nu för ett tag sen i typ en timma så känns lite bättre.
 
I morgon ska jag ta tag i röran här i rummet. Sortera lite kläder och sådär. Blir väl att stoppa undan alla sommarkläder nu. Sen när jag väl kommer till Norge lär jag ju inte se solen på ett år. Är tydligen typ 3 soldagar om året :P YEeAY
 
Vill egentligen bara åka dit NUUU och kasta ut mitt cv överallt och få ett jobb så man har lite svängrum när det kommer till boende. Hampus har ju ett studentrum nu..pyttelitet. Går ju inte ens att jag kommer dit och hälsar på liksom. Mailade ju en tjej inom Jysk i Norge som vidare befodrade mailet till distriktchefen i Bergen så det är ju bra. Då har man namnet på kartan iaf. Så hoppas på att någon slutar där inom kort!
 
Ska nog gå och fixa mig för sängen nu, dra några avsnitt av Desperate Housewife kanske :)
 
Min fina

Hallå solen jag är ju ledig!

Herregud vad jag har jobbat nu senaste veckorna, hinner ju inte andas typ. Men det är bra, snart kanske man inte ha nått jobb när man far till Norge. Sist jag nämnde det, eller enda gången var det två månader kvar. Vart tog tiden vägen. Heeeerre min gud! Inget vettigt har jag hunnit med heller. Bara jobbat jobbat och jobbat.
 
Känns helt spontant att åka till Norge. Vet inte riktigt när jag flyttar på heltid, Hampus åker först, typ 13de Augusti. För tillfället har han bara ett studentrum att bo i, så det är lite oklart om jag kan flytta med på en gång. Men min tanke är att jag får åka dit och hälsa på några dagar. Söka jobb som en dåre kanske åka hem igen och sen hoppas på att få svar från någon av ställena. För i September sa det att det skulle finnas "lägenheter" på samma ställe där han har sitt rum. Där man har egen toa och kök+ ett rum. Så då känns det lite mer lämpligt att flytta över.
 
Allt känns spännande och kul men samtidigt läskigt och sorgligt. Har redan gråtit två skvättar, fick en sån fin present av bästa Natalie då sköljde allt över mig, jag kommer inte kunna träffa henne när jag vill. Knappt så jag kommer kunna ringa när jag vill, vi kommer bo i olika LAND...Satan vad jag kommer sakna henne!
 
Och sen Therese som mitt i allt säger "DU ska åka ifrån MIIG, vem ska jag nu hitta på massa konstiga bus med?" WÄÄÄ crybaby blev jag då määä! 
 Mina fina tjejor..oj oj..
 
Well well, nu ska jag njuta av min ledighet framför tvn en snabbis sen ska jag göra nått vettigt.. tror jag :D
 
 

RSS 2.0