Sitter här på waynes och dricker en chaila...

2012-03-31_10_14 (MMS)

Sitter här på waynes och dricker en chailatte! Åkte med Hampus in redan vid 9 bara för att jag är lat och inte orkar åka tåg så nu ska jag fördriva tiden här till klockan 1 ungefär och sen åka mot kallhäll! Inviger några av armbanden jag köpte för någon vecka sen! Gillar verkligen grejen med att ha massa armband tillsammans med en klocka! :)


Freeedag!

Fredags och ska snart gå till leksaksaffären för ett pass mellan 12-17! Sen ska jag tvinga mig själv OCH mannen ut på promenad efter tänkte jag. Läste nyss i saras blogg att rundan vi gått två dagar i rad är 9 km! Thats Niiice!

Har precis käkat resterna från gårdagens middag. Måste köra en riktigt noga tandborstning, munsköjt och tuggummi efter. Inte nådigt med vitlök i tzatzikin alltså. Man satan vad gott det är alltså! NAM

Lääängtar till i morrn när jag får träffa min favoritbrudar!!! :)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/47118_423323616646_580891646_5351268_4941054_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/248776_10150628625905430_622680429_19329053_6975641_n.jpg


PÖÖÖHH

Shit vad det är jobbigt att gå runt i farsta. Tog mig dit för att jag då smidigt kunde hooka up med mannen när han slutade jobba. :) Men iaf, farsta = jobbigt, man går runt runt runt och letar och letar och letar efter alla butiker. FY!
Men nu är Natalies present fixad, ska bara slå in den och så! Fick även med mig en griffeltavla som man kan hänga på väggen men den behöver fixas lite innan. Hittade även en tavla med svart text på som ska upp på den andra hyllan i vardagsrummet. Det är himla svårt att gå och shoppa kläder till någon annan, för det första blir man bara sugen på att handla till sig själv och för det andra så är det svårt att gissa om personen verkligen kommer gilla det. Trots att det är min bästa vän!

På lördag ska  det iaf firas. Både Natalie och Therese. Inte så jäkla smidigt att två av mina närmsta vänner fyller år på samma dag! Himla jobbigt! Men men det blir en bra dag tror jag! Skickar friskus önskningar till båda två eftersom det är sjukisar! KRYA KRYA KRYA!!

Nu håller mannen på och lagar mat och jag tänkte slänga på ett lager färg på griffeltavlan! Blir lite kyckling med mozzarella och tomat, ungsrostade grönsaker och tzatziki till middag. NAAAM

Där på nätet under kan man hänga massa saker och så. Tänkte nog försöka hitta nån form av korg där man ska slänga nycklarna tex! :)


Gillar att sova!

Jag var så himla trött igår alltså. Kanske blir så när man bara är i närheten av barn.

Vid 10 mötte jag ju upp Sara så gick vi runt hela nynäs typ. Via hamnen, bort mot oljan, lilla skogsvägen så man kommer upp vid kullsta sen bort mot shell för att sedan gå mot niksta, hela nikstavägen bort mot estö och sen upp till sandhamn. Jag fick dessutom knuffa barnvagn hela vägen. BRA prommis!
Resten av dagen gullade jag bebis och käkade riskakor. Åkte hem vid 4 och städade lite och fixade smarrig mat. Och sen var jag så jävla trött vid 8. Så halv 9 låg jag i sängen och tänkte sova. Somnade väl vid 9.
Vaknade några ggr som vanligt, och när mannen gick upp vid 7. Sen somnade jag om och så ringde han och väckte mig nu vid 9! Perfekt.

Borde ta mig in till stan idag och köpa present till Natalie. Orkar inte riktigt egentligen men får bli så. Först prommis sen sola och sen in till stan.! Det får bli dagsplaneringen!

Dompan dog på mig efter prommisen med 3 kilos övervikt i klöveväskan(hette det ens så?) Hm jaja


Hejhopp!

Dagen mitt i veckan är det minsann idag! Har precis lekt hemmafixare och målat om och hängt upp spegeln som vi hade i hallen i vardagsrummet!

Ska snart byta om för att ta en lång promenad med Sara.

Igår blev det som sagt lite möte/utbildning på jysk. Efter det tog jag och Matilda en sväng nere på stan. Fyndade en svart dunväst, ett par jeans och en svart kofta på de olika secoundhand här i Nynäs :) Allting för 150 kr! Wooppa!
Mannen mötte upp oss efter en stund också, nyfrisserad och allt. Snygging :)

Har inget mer planerat för dagen.

Bjussar på lite bilder från mooobilen da!

Superfin morgon igår vid halv 7 :) Bra timing precis när solen gick upp!

Inte så dålig utsikt vid jobbet!

Jäkligt generösa handikappsrutor har vi iaf i Nynäs!


Där fick den bo! :-) nu är jag på g upp ti...

20120326_154430 (MMS)

Där fick den bo! :-) nu är jag på g upp till jysk för lite utbildning! Trodde jag skulle dö av att gå upp kl 6 men det gick fint! Men det funkar väl så? En dag kan man chocka kroppen !


Hittade en himla tjusig klocka på priskros...

20120326_101947 (MMS)

Hittade en himla tjusig klocka på priskrossarn nyss! Den fick minsann följa med hem till mig! Vart jag ska ha den vet jag inte än men det visar sig! Hihi


SMS-inlägg

20120323_191957 (MMS)


Soooft , sending from le bed

Haha går minsann att blogga från telen! Alltså inte via mms utan på riktigt ! wiiiehoo! Sicken awesome tele jag har skaffat mig!
Idag står det jobb på schemat! 11-17 på leksaksaffären! Blir fint det , leka lite med Vickan!
Efter jobbet ska vi upp till Hampus syster Therese som fyller år idag ! Hipp hipp hurra för henne! :D
Nu ska vi se om det går att ladda upp en bild också! Nää okej gick att välja från arkivet men inte bilderna på telefonen! hmm
Jaja! Får klura lite på det!

VARMT

Kameran på mobilen funkar ju fint. Även funktionen "Leendeavkänning" Därav mitt feta smile på bilden :P Woop. Riktigt skönt ute, folk springer omkring i bara t-shirt. Kan känna att det är lite overkill men! Nu ska jag snart bege mig till tåget för att ta mig till farsta för att möta upp mannen! Så får vi se vad det blir för bio! :)


Sol på ledig dag. Gud älskar mig!

Halva veckan gott, tre arbetsdagar kvar! Idag är jag ledig vilket jag firar med att tvätta lite! Weeppa!!

Har dragit på mig en stooor förkylning, hostar och snorar, fast mest på natten! Så det är mest synd om Hampus!

Vad är mer nytt? Jooo jag har ju ny telefon nu! En samsung galaxy S2, funkar skiiit bra. Hittills är jag kalasnöjd. Ska unna mig ett fint skal till den när lönen kommer in! Såg igår att jag får tillbaka 7600 på skatten det var ju trevligt det med! :)

Idag ska jag träffa Tessan och Petra en sväng på förmiddagen och så blir det bio med mannen på kvällen. Han tyckte vi "behövde" det. Låter lite sådär måste jag säga. Jag var lite grinig igår så det är väl därför. Men jag gnäller faktiskt inte på att mysa ner mig i en biostol med honom! :)

På lördag blir det kalas för Hampus syster Lotta :) Spännande att se deras nya lägenhet och träffa alla goa människor. :) Får väl agera lektant med barnen som vanligt :D Det är så mys :D HIhi

http://212.112.179.25/images/53/5322178757.jpg

http://www.skalhuset.se/images/GalaxysyS2CrocLeatherackcoverBlack_2.jpg

http://merskal.se/img/products/7817-large.jpg

http://merskal.se/img/products/8197-large.jpg

Haha finns ju hur mycket som helst :D Men ett sånt där litet fodral med rem på så man kan ha den runt halsen måste införskaffas! :) Eller nej såg nu att den går i min gamla :D WOHO :D Den är ju så fin också


Söööndag!

Än så länge har jag hunnit med jobb mellan 13-16. Soft som vanligt men just nu är det lite små kaos och alla verkar vara lite små nere! Hoppas det vänder snart!

Efter jobbet blev det lite snabb handling och sedan upp till mannens föräldrar för att hämta lite mat.
Hade nämnligen fått ett sms av Berit (Hampus mamma)
"Det finns stroganoff att hämta om det passar idag eller någon annan dag kram Berit"
Antog såklart att hon skickat samma till Hampus men fick veta att det hade hon minsann inte gjort :D Hihi kändes lite skoj ändå :) Hon är även så nöjd med att matlådorna vi får med oss kommer tillbaka nu för tiden. Haha :D Var tydligen ingen ordning på mannen innan jag kom in i bilden!
Alltid kul att få lite bekräftelse från sina "Svärföräldrar" att dom gillar en liksom. Hon kallade mig även "sin sons blivande hustru" också och det måste ju vara positivt :D haha

Idag blir det mums middag. Mannen styr lite ungsstekt fläskkarre med kokt potatis och brunsås :) NAAAM
Känns som detta kommer bli en grym söndag! :D

Bjuder på två suddiga bilder från Lördagen ;)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428091_10150755365815985_610440984_11953061_770980254_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/427738_10150609238251828_669996827_9677284_919490771_n.jpg


Varannandag sjukan!

Sådär ja då hade helgen sprungit iväg igen!

Ögoninflammationen hälsade på igen på torsdagen, perfekt när jag äntligen fått jobb på torsdagen så det blev det inget med. Skickade mms till min chef och fick garv som svar och att jag förmodligen skulle skrämma bort alla kunder om jag kom! var riktgt snygg!

 

Men även det gick över redan dagen efter. Riktigt skumt! På torsdagskvällen kom mamma förbi och droppade av en hatthylla hon köpt åt oss :D Snälla snälla bästa mamma :D wiie
Den slängde vi upp på lördag förmiddag :D

Sådär blev det. :)

 

Lördagen fortsatte med lunch på Subway och lite jobb. Sedan kom jag hem till 10 galna, dator-spelande killar. Kände inte riktigt att jag passade in så jag flydde tillslut upp till sandhamn till Jocke och Linda där ett gäng drack och hade det trevligt. Knatade hem vid kl 2 lagom full och somnade bums!

Mannen var nöjd över matchningen mellan tröja och strumpor!


Endagssjukis?

Igår blev jag inne heeela dagen. Ögat var kladdigt och rött. Jahaaapp ögoninflammation igen då!
När jag varit vaken en stund smög sig en riktigt seghet över mig. Började frysa samtidigt som det kändes som någon satt eld på mitt fejs. JAHAAPP feber också. Slängde på mig onepiecen och la mig under en filt och ett täcke. Svettades som en gris och frös som fan om vart annat. Inte nog med det så kom det lite mensvärk också. Helevetskramper i magen till och från. FIN dag

MEEEN idag när jag vaknade kändes ögat bra, det hade inte kladdat någonting under natten, kände mig pigg och glad. Gick upp och kollade ögat, inte rött längre.. Wtf? Jaja im happy! Har precis duschat och ska snart möta upp Tessan och gå ut i solen och vandra lite! Så får vi se om dagen bjuder på något annat skoj!

SOO happy är jag!

 

När man väl har camen igång måste man leka lite också! HAHA :D



UNDERBARA VÅRVÄDER!!


13 dagar till lön!

Älskar att det bara gått två veckor på denna månad och jag vill mer än gärna bara ha lön igen!

Måndag idag da. Inget jobb så långt ögat kan nå..SKulle jobbat på Leksaksaffären idag också egentligen men blidde så att Viccan jobba istället... Till helgen blir det iofs jobb men hur långt är det inte dit :(
Jag tar tillbaka ALLT gnäll om att jag inte hann göra något förra veckan då jag jobbade hela tiden. Hellre det alltså!

Solen skiner och jag funderar på om man ska slänga i en tvätt i maskinen och sen dra till haninge och sola lite och glo i affärer! Jag litar inte riktigt på att solariumen här funkar förstår ni :P Ska möta Therese vid 3 för uppdatering och promenad! Wiie!

Såå får det bli! Nu kör vi!


Tyngre än tyngst!

Igår var ingen lätt dag alltså!
Kvällen hos Bea i fredags blev kalas. Vi började hos Rewa med lite vin sen gick vi till stormogården och dansade hela natten långt. Hemma vid 3, upp vid 9, mot jobbet. Mådde sååå dåligt hela dagen. Bakfull och mensvärk på det. Trodde jag skulle avlida. Vet inte om det var bakfyllan eller smärtorna i magen som bidrog till att det skedde 3 såkallade uppkastningar. Chefen lär ju trott jag hade rännskita så mycket som jag sprang på toaletten!

Well well, blev att sova 2 timmar efter jobbet. Mådde lite bättre. Catta och hennes lille gotlänning kom sedan över på middag och det bjöds på Bacon och ostpaj till varmrätt och Gino till efterrätt. Min seghet verkade inte vilja ge med sig så det fanns bara en lösning. På spriten igen bara. Efter 2 Captain Morgon och Cola, 1 öl och en Smirnoff Ice mådde jag äntligen bra. Kvällen bjöd sen på Bowling! Fick ett nytt smeknamn.. "Rock on" Tydligen är det white trash att säga så. Och tydligen slänger jag ur mig konstiga saker när jag känner mig obekväm! Så.. Rock ON!

Nu ska jag och mannen snart knata upp till Farmor och Farfar för att käka lite mat och fira Farfar som fyller 77 i morgon! Hurra hurra! Kan inte påstå att någon av oss känner oss speciellt sugna på att vara trevliga men det är bara bita ihop. Min mensvärk har ännu inte gett med sig vilket är lite jobbigt. Värktabletter hjälper inte och har även provat att smeta på linnement. Men jag får stå ut med att det hugger till då och då!

http://sofiaenarsson.blogg.se/images/2011/livmoder2_skrapning_137930309.jpg


Freeeedaaag!

Skööönt med Fredag igen! Ska snart knata bort mot Leksaksaffären för att lista ut hur skurmaskinen funkar så chefen blir nöjd och glad och klappar mig på axeln för att jag är så duktig :D

Körde ett riktigt jobbigt pass igår på gymmet med mannen. Tror iofs att tröttheten mest berodde på att vi hade behövt vatten under passet. Sjukt jobbigt iaf! Lite pullups, hopprep, armhävningar och hantlar. Orkar inte skriva ut det fulla programmet :D

Jobbar som vanligt till kl 6 idag. Sen ska jag förbi systemet och inhandla lite dricka och sen får jag se om det bär av till Beas fest eller icke. Beror på om Rewis är frisk. Kändes inte så lockande att dricka hemma själv först och sen gå till stormogården själv. Känns inte som man kommer komma riktigt i stämning då!

Jobb i morgon med 10-15 och sen blir det nog till att träffa Catta som är hemma från Gotland. Sin pöjk har hon med sig också så det blir spännande!

Och mannen har fixat camen :D Wiie.. Dock har redigeringsprogrammet försvunnit.. Måste få han o fixa det mää!
Dag för jobb. PÖSS


Förändring!

Blev en lite längre dag på jobbet igår. Fick hoppa in redan vid 1 eftersom Uffe är sjukis! Blev dock bara ett långt jäkla kassapass för mig :D Bettan och Camilla fick roa sig med att komprimera på lagret. Vi får nämligen 47 pall med varor idag. Trädgårdsmöbler förstår ni! Så vi behöver lite plats kan man säga!

Jag jobbar bara 3 timmar idag, alltså ett kassapass..Så kommer inte hinna se sååå mycket av leveransen. Resten av veckan är jag på leksaksaffärn. Bra med timmar denna vecka. 41 timmar kommer jag upp i! Woop :D

Nu är det dags att slänga i sig sista frullen och börjar knata mot jobbet!
Sen ska jag upp till mamma och få håret slingat. Får se hur det blir. Inte färgat håret på typ ett år och det var hos frissan. Minns inte ens när jag färgade håret själv sist! Lääskigt :D

Blir ingen bild heller eftersom mannen formaterat datorn och nu hittar jag inte camprogrammet! Damnit!

SUN-day!

Helgen är slut, typ. Blev jobb och bara slak igår. Var så trött så gick och la mig kl 10. Och vaknade 11 timmar senare! Trött tjeej!

Idag blev det en fika ute i solen med min Hampus. Satt upp vid kyrkan och kollade ut över hamnen! Bra fint alltså!
Klockan 1 blev det jobb. Bygga ihop massa ställningar och grejer inför trädgårdssäsongen! Min fina Wandiwap-Linda kom förbi och sa hej den sneaky jäklen. Berättade att hon kanske inte är här i helgen och kan gå på Beas fest. Suger ju. Känns lite småjobbigt att gå dit ensam liksom. Hm.. Men det löser sig.

Nu kollar mannen på film och jag sitter här. Jag hoppas på att Linda kommer hit en sväng ikväll. Hampus ska laga mat idag också. Så nice. Flygade jakob blir det. :D Nam nam. Funderar på att baka en kladdkaka också. Som att det godis jag ätit denna vecka inte räcker.. Nee?

Jobb i morgon från 2 står på schemat. :)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426485_10150562881412517_706757516_9277381_777506918_n.jpg


Dålig tjej!

På att uppdatera.. bara på helgen typ :D Haha Nejda!

Varit massa jobb under veckan, men ledig i tordags så jag och Tessan körde en utång i onsdag. Resulterade i en helt sjukt rolig kväll och spontan kväll med treeevligt sällskap, god mat på fridays och massa galen dans. På dagen shoppade vi lite också! Övernattning i stan och sedan ett äventyr för att hitta hem sen! Men vi klarade oss bra!

Igår blev det jobb och sedan asgod middag. Åt hur mycket som helst!

Lördag igen da.. fan känns inte så länge sen! :D Jobb står på schemat kl 2. Men ska först försöka röja upp här hemma och sen ska jag upp till Mamms och Papps och käka lite mat! Kvällen är oplanerad, jobbar till ca halv 6. Mannen är just nu iväg och hjälper syster sin att flytta.. :D Är inte speciellt avis!

Drömde helt sjuka drömmar inatt.. Eller en del var bra, minns bara att jag satt och spände mig och hade magrutor. Haha Förmodligen för att Mannen stod och stoltserade med sina som börjar komma tillbaka i duschen igår.
Jag drömde iaf att jag typ slogs med en bläckfisk som körde ett tåg med massa pirater på. Världens strid och jag besegrade jättebläckfisken genom att få den att typ äta upp sig själv.. Hahah :D As skumt!

Nä nu ska jag städa lite. go go go!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419223_10151362382715430_622680429_23456338_302601093_n.jpg

Våren är verkligen på ingång. Vi satt som ni ser ute och tog oss en liten öl/cider innan maten i onsdags.


RSS 2.0