Ingen kan skratta som vi ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 


Jag har för lite blod i mitt alkohol-omlopp..

Känns lite så efter denna helg. Det blev mycket vin i fredags med fina Natalie. Vi hamnade i badkaret tillsammans till och med och efter det gick vi ner till någon liten krog och tog oss en cider och lyssnade på en riktigt grym trubadur. Var hemma runt 02 och var sådär lagom pigg när man skulle upp på lördagen och jobba. Men det gick hur bra som helst ändå, vi tog 12an och allting :D

Drog hem till Jessica strax efter sex. Började pimpla vin igen medan vi båda klagade över att vi inte kunde ha på oss ett skit utan att se feta ut! i-landsproblem! Lille Jonatan och hans kompis kom och hämtade oss sen och körde oss till Lisa. Där satt lite söta tjejer och mös och flera rullade in under kvällen. Det bjöds på dans och sällskapsspel. Jessica brilljerade i dumhet tillsammans med sin medspelade Elin Blom när vi spelade alias. :D

Det blev en LÅÅÅNG och svinkall promenad hem men jag hade ett riktigt trevligt sällskap på vägen..ELLER??? Njaa beror väl på om man gillar att bli knuffad i snödrivor var 10de meter! FAN VA GULLIGT! njee

Mår ok idag, lite småseg och ser ut som en gammal mopp typ. Ska snart ta mig i kragen och knata till Jessica. Ett snabbstopp på kvantum för att inhandla middag först bara!


FREDAG


VS..

SÖNDAG



oj jag hade visst....

...glömt att man kunde träna! Jag åkte hem till Jessica på kvällskvisten igår. Där satt hos med Alvar och smällde i dig kladdkaka! Sedan säger hon glatt.. "Ska vi köra Zumba?" Tjaa aa kan vi väl svarade jag.. Vi sköt undan soffan och satte igång och jävlar var jobbigt det var. Och satan vad man skrattade åt varandra och dom på tv. Massa galna steg och skratt senare var man trött och svettig. Kan inte ens minnas senast jag körde konditionsträning..eller träning över huvud taget!! Skönt iaf!

Såhär söt var jag efter

 

Jag blev kvar hos Jessica över natten och nu kom jag precis in! Passade på att ta ut voven i samma veva!
Nu ska jag göra mig i ordning och bege mig in till stan för en heldag med  bästa Natalie!
Det blir en vända till kista först! :D
Man kan ju hoppas att "någon" trevligt jobbar på New Yorker idag! Vore Nice!

 


woop

Visiten i stockholm gick fin fint. Allt som stod på " to-do-listan" klarade vi av. Tessan inhandlade sina presenter, jag fick min cam bytt utan problem och vi hann till och med med en liten lunch!
På vägen hem hoppade jag av i haninge och soolade lite. Sov sött och vaknade lite brunare :)
Nu har jag åter igen installerat camen, den fungerar men jag upptäckte att programmet där man tar kort (det jag inte fick att fungera förra gången) sög pung! Man måste trycka på själva kameran för att ta ett kort. Värdelöst! Skulle köpte den andra istället men ja ville ju ha inbyggd mick också!! BU well well. Jag ska inte klaga jag fick ju faktiskt camen i present och det är ju bra bild på den :)

Ikväll ska jag iväg på lite hemliga äventyr! Får se hur det blir! :D

I morgon blir det kanske lite kvällsmys med Tessan och Lisa. Laga lite middag m.m. Kanske äta någonting onyttigt och gott. Det hoppas jag på iaf!
På fredag blir det heldag med Natalie inne i stan. Sushi är inplanerat iaf!

Nu blir det fika med Johanna :D

mitt i veckan!

Gooood morron good morron!
Ännu en dag är jag uppe med tuppen! Kooonstig kvinna!

Hade en riktigt tråkig kväll till att börja med igår, trodde att jag åter igen skulle få gå och sova i brist på saker att göra. Men då ringde lille Johan och räddade mig. Så han plockade upp mig. Jag fick även bjuda på årets första vulpa mitt framför ögonen på honom!
När vi kom innanför dörren hos honom började jag känna efter min mobil. VA FAN!!! Det var helt försvunnen och jag visste att jag hade haft med mig den..
Jag: Ehhh Joooohan, jag har nog tappat min tele på min parkering"
Johan: ÅÅÅ vad jobbig du är Elin!!
Jag: Ehe ooops!
Så vi åkte tillbaka men telen låg inte där. Johan provade att ringa och se på fan det var en av mina grannar som svarade som hade hittat luren! Så han kom ner med den och säger:
Jaa det var ju tur att du hade en bild på dig själv som bakgrund för man vet ju att du bor här
Jag: Haha aaa joo hehe, får jag fram och känner mig plötsligt riktigt ego!

Well well tur som fan att man har snälla grannar iaf! Tusen tack!!

Nu blev jag precis hemskjutsad och ska åkte in till stan med Tessan med 9 tåget!
Funderar på att gå ner och styra upp en riktigt brakfrulle, som jag sen kommer äta 1/4 av :D

Ska nog styra upp mig själv först och se vad jag hinner med..
Ska försöka byta min cam idag också, utan kvitto, jävla camprogrammet fungerar ju inte! BU

Om jag ser såhär glad ut kanske jag får byta?
Eller man kanske måste se ledsen ut?
Hm?


Ibland blir man bra lycklig!

Jag var riktigt trött i morse när klockan ringde 06.30. Jag skulle nämligen vara nere på Dressman vid 8 för att gå på lite möte! Snällaste mamma körde ner mig och sedan blev det möte i 2 timmar. Maria hade fixat fin fin frukost och mötet bjöd på mycket skratt och galenskaper som vanligt! I love it!

När mötet var avklarat gick jag, Malin och Sevin över till Lindex för att spana in super Rean. Halva priset på Reapriset. GALET! Jag kom därifrån med 6 nya överdelar av olika slag! Skulle kostat mig över 700 kr och jag kom därifrån bara 300 kr fattigare! KAP!

Efter den fantastiska shoppingen ringde jag och väckte finaste Tessan, knatade dit och lyckades till och med få en lunchdejt med henne, oh lucky mee! Jag vandrade sedan hem med min feta påse kläder och slocknade på soffan!

Detta är det jag lyckades få med mig hem idag :D













En dag med Jessica...

Det börjades med en promenad, sedan våldgästade vi en sovande best och fick skjuts hem till Jessica. Där lagade vi minsann i ordning en riktig lyx middag, fiskpinnar o potatismos :P Sådär gott alltså!

Vi fördrev tiden med att kolla igenom massa fula bilder och skrattade som vanligt en massa!

Vi bestämde oss sedan för att slänga ihop en kladdkaka och den blev HUR GOD SOM HELST! MUUUMMA!! Man kunde ju till och med äta den med gott samvete eftersom vi varit ute och gått! :P ehe

Sedan skrattade vi ännu mer när vi kollade igenom egoinas blogg :D Ganska skön tjej fan!
Väl hemma blev det lite skype och sen sov jag sött! :D


Everyone have secrets

Jag börjar äntligen komma på fötter efter min lilla magsjuka.
När jag trodde att jag var frisk så var jag nog inte det. Jag körde mitt pass på Dressman på torsdagen. Hade sedan galen magvärk hela eftermiddagen och natten. Vet inte om värken var pga magsjukan eller kombon mellan mensvärk och för lite mat. 3 skivor rostat bröd o blåbärssoppa under en hel dag kanske inte är så bra..
Låg i sängen hela fredagen också pga magen... stackars mig..bu :(

Men på lördagen så verkade magen må ganska bra! Blev en lunch och fika med Tessan på Thorssan. Första mer ordentliga måltiden på flera dagar! Vi rörde oss senare hem till Tessan och slängde oss i soffan med varsitt täcke och myste till en gullig film. Vi lagade sedan riktigt äcklig middag som ingen av oss åt speciellt mycket av :P

Vi styrde sedan skutan in mot storstaden för lite utgång. Vi hamnade på Lobby med ett gäng glada människor. Det var helt okej, träffade mycket nytt folk, dansade som en galning och drack nästan ingenting alls :)
Jag tänker inte tala gott om stället för det är rätt kasst. Dyrt, lite småkonstigt folk och otrevlig personal. Höll på att inte få ut min jacka för att deras dumma garderobslappar inte kunde hålla färgen. Men efter lite arga utlägg från mig och smarta tillägg av Tessan så fick jag gå in och hämta jackan!

Denna Söndag har varit riktigt slak, har hängt med finaste Natalie hela dagen. Kollat på massa avsnitt av Glee och kom hem vid halv 9. Slängde i mig lite mat och även en bit morotskaka som jag hittade i kylen. Mamma hade visst bakat. :D

Helt klart godkänd helg och jag avslutar inlägget med denna helt underbara bild med mig och finaste Jessica.
Vi gör det som vi är bäst på....


VRAK

Herre min gud vilken hemsk natt ja haft. Har spytt med ca15 minuters intervaller hela natten fram till klockan 04.30. Då slutade jag tvinga i mig vatten. Låg då jag kved pga av magknipen som blev galna..vid 07 lyckades jag äntligen somna. Fick sova fram till 09.30 då Maria från Dressman ringde och väckte mig.

Hoppas verkligen att det är slut med spyandet nu. Jag tror jag dör om jag måste genomlida ännu en sånhär natt. Fick tid på Dressman 11-16.30 i morgon och jag skulle verkligen behöva dom timmarna.

Antar att jag fick bacillerna från Familjen Lagerström/Hellman som hade varit sjuka förra veckan och dom hade bara spytt en natt så förhoppningsvis är det samma för mig.

Nu ska jag försöka sova lite till, är ett vrak, helt svag och ynklig, orkar inte ens resa mig upp..Vid flera tillfällen i natt så kröp jag till toan. Den är snygg!

Stackars mig....

magsjuk...

fan vad kul, mitt i allt blev jag illamående, tog ett bad och försökte sen sova bort illamåendet! vaknade i panik o kutade till toan! 3 ggr nu på en halvtimma! kul

syp är det värsta jag vet...så töntig som man är så grinar man hela tiden nu för man mår så illa..fjantigt :(

buuuhuuu

okeeej raa

Kanske måste uppdatera lite här i bloggen, det var ju ett tag sen!

Idre resan blev helt sinnessjuk bra, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Afterski är bland det roligaste jag upplevt och jag är nu liiite bättre på att åka skidor! Nyår blev ganska lugnt men riktigt bra :) Jag vaknade dock med feber så Tessan och Lisa fick klara sig i backen utan mig men som tur var kände jag mig bättre under dagen så jag mötte upp tjejerna lagom till afterskin. Vi hade även fixat ett rum i idre för natten så efter Afterskin gled vi ner dit och började fixa oss. Åt en riktigt Nyårs Supé, varsin Billys Pan Pizza :D Jacob (en kille vi lärde känna under resan) kom sedan och sällskapade oss, jag fixade som vanligt tjejernas smink och hår och sedan sprutade Tessan rosa champange över hela rummet. :D

När klockan blev 10 någonting knatade vi bort till värdshuset där nyårsfirandet skulle spenderas. Eftersom vi är så jäkla bra (eller mest Jacob) så gick vi bara förbi den sjukt långa kön.  Jacob bjöd på dricka under kvällen och champange till 12 slaget. På tok för snäll kille !! Det nya året firades inte hur bra som helst och Nyårsnatten spenderades i en stuga med 11 galna smålänska killar då Tessan och Lisa hade dragit på andra äventyr haha :D

Kort och gott en förbannad kul resa. Nu siktar jag och Tessan iaf på att säsonga i åre nästa år. Fy vad kul det skulle vara!!

Nu i början på det nya året har jag småjobbar lite på Dressman och det går alldeles utmärkt. Malin som jag jobbat med mest är en riktigt sweetheart. Riktigt mysig! Ska in på något möte på Tisdag med alla anställda i länet typ för att butikerna ska göras om. Det blir spännande!
Jag fick även ett ganska spännade sms av Lasse från leksaksaffären förra veckan om att han ville prata med mig. Han har lite planer på att öppna en ny butik. Är det kanske ett litet jobberbjudande som kommer krypandes kanske??? HOPPAS! Han skulle höra av sig när det passade bra med ett möte iaf!

Jag mår jävligt bra för tillfället, känner mig lite smått rastlös när man inte jobbar om dagarna men det är bra. Har börjat ta tag i körkortsteorin igen. Går väl sådär, sitter och klickar mig igenom testen på internet.
Jag har riktigt bra människor omkring mig just nu känner jag,

Therese - Min söta lilla mintprallin, kan fortfarande kalla henne nykomling faktiskt eftersom vi började umgås typ i hmm september eller nått förra året. Tänk att jag gav denna tjej snea blickar i skolan, man skäms ju och ångrar sig till 1000 nu när man lärt känna henne. Hon har satt sig fast i mitt hjärta iaf. Man får fan leta länge för att hitta en så fin, omtänksam och rolig tjej som henne. Massor med blommor och kärlek till henne!

Jessica - Älskade Crazy girl! Herregud vad vi kan hitta på knasiga saker, och skratta är nog det vi gör bäst åt riktigt töntiga saker också. Du är riktigt galen och jag älskar det! Viiilken tjej alltså <3<3<3

Lisa -  En riktigt nykomling, tror hon är för snäll för sitt eget bäst ibland! Himla söt i vilket fall :D Riktigt mysig familj har hon också, förmodligen därför hon är som hon är! Sen att hon är rätt så klantig är mest lite charmigt :D

A - Gör mig jäävligt glad, tänker inte skriva mer just i detta tillfälle!

Det är många mer som förgyller mina dagar också och det är jag så riktigt tacksam för! <3

Det finns faktiskt personer, eller kanske mest en person som jag saknar, men det finns inte jättemycket att göra åt saken, vi kanske liksom inte var menade att vara vänner, vad vet jag. Jag tycker i vilket fall att allting är riktigt tråkigt och skulle gärna gjort allt skit ogjort...

Och som vanligt saknar jag en viss person också. Kontakten är inte lika regelbunden längre. Det suger, det gör mig lite smått ledsen men det är nog mycket som händer i livet för den just nu. Tråkigt att det inte är därifrån jag får energi längre, utan från andra håll. Det tar emot konstigt nog. Jag tänker på dig, det vet du. Och du vet vem du är! 

Nu ska jag ta och reda upp i mitt rum, förbereda inför kvällen och sedan bara njuta! :D

Avslutar md en Fiin bild på mig och Tessan från idre :D


RSS 2.0