Tur att man mår så bra. Huvudet värker så ...

foto0059 (MMS)

Tur att man mår så bra. Huvudet värker så in i helvete. Kul fredag!


Jolines dop :)

Blev ju tillfrågad att sjunga på fina Jolines dop! Och det ville jag ju såklart!
Såhär lät det


det är bra med mellanmål! Hihi gott!

foto0058 (MMS)

det är bra med mellanmål! Hihi gott!


Äntligen

De senaste nätterna har jag inte kunnat sova ett dugg nästan. Fått ca 4 timmars sömn på två nätter! Jag mådde inte speciellt bra igår kan jag lova. Men i natt då jävlar sov jag så skönt, plus att jag har sovmorgon och börjar inte fören kl 1. Dessvärre så slutar jag heller inte då fören kl 9 och är hemma i nynäs halv 11! Det suger lite, men sovmorgon är guld värt!

Jag vet nog vad det berodde på också! ^^ Hade inte fått prata med Mr One på länge!

Dagarna på "nya" jobbet flyter på bra, igår var det dock en skitdag! Men sånna dyker alltid upp. Börjar dock inse att jag vill ha ett mer praktiskt jobb, där man får röra lite på sig, fixa och dona lite! :)
OCH jag vill verkligen ha en lägenhet, och ett körkort! Kan någon ge mig snälla?

Har samma känsla i kroppen som man hade när man gick i skolan då man hade på tok för mycket arbeten och prov som låg och väntade. Jag vill så mycket just nu så jag vet inte riktigt i vilken ende jag ska börja. Vilket resulterar i att jag inte börjar alls! BAAAD

Juuuste på lördag blir det att sjunga i kyrkan på ännu ett dop! Lindas lilla tjej ska döpas minsann och jag ska sjunga välkommen till jorden :) Det ska bli mys!

Nu måste jag börja fixa mig lite, keka lite lunch och såå!

GUUD vad skönt med soovmorgon! wiieMåste säga att jag tycker att sommaren flög förbi för snabbt! Nu börjar det bli mörkare och kallare varje dag! Jag tycker att man kunde vända på det, att det är varmt och skönt större delen av året och att vi bara hade vinter och höst ca 2-3 månader!


så var man tillbaka på modelhouse igen. Gå...

foto0057 (MMS)

så var man tillbaka på modelhouse igen. Går helt okej. Har 17 bokningar och det är ju helt okej:) Hihi hemma 22.30, kul!


tequila är inte bra

Det blev en oplanerad fylla igår minsann..Natalie och jag delade på 2 flaskor rött och sedan mötte jag upp Catarina på centralen och åkte ner till Nynäs, ..sen blev det rotunda, freja sen äckel-bedaröbaren med Finaste Johanna & co! :D Kul kväll, tequilan slank ner både en och två ggr! uschi!
Jag vinglade riktigt illa hem kl 3 efter att man hade trevliga samtal med "carlos" haha;D

Idag  blir det 13års kalas för Ebba! Sen eventuellt poolparty! Asmys jö!

natalie kom tillbaka efter en tur till sys...

foto0049 (MMS)

natalie kom tillbaka efter en tur till systemet för en till flaska vin. Så hade hon en blomma med sig. Vi skulle vara det perfekta lesbiska paret! Jag älskar min bästa vän Natalie


sitter hos natalie och har precis ätit en ...

foto0047 (MMS)

sitter hos natalie och har precis ätit en jättegod middag. Dricker lite rödvin och kollar på en bra serie. I like it


Åka in till stan eller inte?

Det är dagens problem. Natalie är ledig och ville att jag skulle komma in. Jag lite lat som jag är sa först nej, men jag börjar smått ändra mig..äsch, jag åker fan in ^^

Idag kommer finaste Catarina hem igen..Ååå då kan jag ju kanske möta upp henne inne i stan och samåka hem. HMMM inte illa!

Sjukt skönt med långhelg btw!

Nej nu måste jag fixa mig så jag hinner iväg!

SMILE!

då hade man sin snygga soffa i rummet. Här...

foto0040 (MMS)

då hade man sin snygga soffa i rummet. Härligt som fan:)


Det är verkligen att mysterium med bussar...

Det är verkligen att mysterium med bussars luftkonditionering. En varm dag som denna så fungerar den inte alls. Är det lite småkyligt ute så står dom på max så att man fryser Arslet av sig. Blir ju till att duscha igen när man kommer hem. Tog liksom en dusch annan jag gick ut. Suck! Nej man jag gillar att sitta i en rullande bastu jag lovar. Mums


test test

test test


Jag ska måla hela världen lilla mamma!

Igår blev det leka med Sara och lille Elliot, fick agera barnvakt först medan Sara åkte och köpte färg till Elliotens rum!
Vi gosade lite, busade lite, övade på att gå, jag försökte få killen att fatta att han ska krypa och övade balansen lite. Blev chockad när killen mitt i allt stod helt själv i ca 15 sekunder! WOW
Efter det käkade vi lite chickenkebab och ris, mumma!

Efter det åkte vi till till radhuset för att sätta igång och smälla upp en djungel på väggarna i Elliots rum!
Riktigt roligt faktiskt, som en stor målarbok liksom! ^^
Det blir fortsättning i idag.


Linnet går längre egentligen, men Sara lyckades såklart fånga ögonblicket då det åkt upp!

 

Fick även träffa finaste Jon förra veckan, det var minsann inte igår. Blev först massa struntprat i en lekpark, sedan hem och duscha för att åter igen möta upp grabben. Blev att åka efter honom medan han övade på att åka långboard. Åkturen avslutades hemma hos honom med en sjuk film och sedan sov vi sött i hans 90-SÄNG, hur fan nu det gick till? Förstår inte alls hur jag kunde sova! Blev frukost på hans soliga baksidan sedan på morgonen! Gillar den grabben starkt alltså! Nästa gång vi ses blir i oktober!

 

Jag tror att mitt nya liv börjar idag faktiskt. Ska bara fokusera och göra saker som gör mig glad. Ta tag i saker som jag inte gjort. Jag är trött på att må dåligt, trött på att tappa energin och motivationen till ALLT, trött på DIG, bra att du försvinner ur mitt liv! I morgon bär det av till Södertälje för mys och Taco, som jag har längtat efter den där förbannade tacon alltså! MUMS!


Sitter just nu på jobbet, bara jag och Josefin här. Väntar på chefen, stackarn ska få dåliga nyheter idag! Jag är nervös! How to begin? hm

NO MORE SADFACE!


HAHAHA


RSS 2.0