Utmattad tjeeeej!

Premiärhelgen är öööver! Vilket kaos det har varit!
Fredagen var såklart värst men samtidigt bäst! Ingenting funkade som det skulle, kassan var inte programerad, menyn var inte testad så några maträtter gick inte att laga, köket hade för låg el så saker och ting tog forever! Ändå verkade kunder vara nöjda när det väl fick ut maten!

Efter fredagens 14 timmar blev det en timmas stopp i en korsning, och sedan vidare förbi Martin. Måste ju träffa vännerna fast man jobbar liksom.. På lördagen var det dags för jobb igen vid 14.00..mycket lugn dag, vilket var skönt eftersom man kunde få lite ordning på kaoset!
Söndagen var lugnare än lugnast så det var lite så tråkigt.

Måndagen blev det ett lite kortare pass, 15-22.30!

Idag åt jag en fin fin frulle och efter det blev det promenad med tessan runt ringvägen! Vi hade massor att prata om, vi pratade så vi både blev helt andfådda! :D HAHA
Idag är ledig men ska ner till Nynäsbryggeriet på kurs, det lät bli skoj :D Ikväll blir det sushi och någon form att motion med Martin! :D






Dumma dumma dumma Elin, Fyyy domarn!

Kommentarer
Postat av: tessan

Haha ja vi blev ju anfådda, hann ju inte andas mellan allt vi hade att berätta. en helg utan varandra resulterar i tusen saker att berätta. Vi han inte ens berätta allt troligen, :P inte jag iaallafall.



Och JA! FYYYYYY domarn....

2011-05-17 @ 12:42:17
URL: http://tessanostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0