Hejja faster frisk humör!

Blev en riktigt bra kväll igår faktiskt. Jag Slutade som sagt kvart över 5, var hemma 20 över någonting, duschade.Stax efter kom Hampus hem från jobbet och sen kom Therese strax efter 6 och vi satte igång och laga taco! Thom trillade in 30 min senare och sen var det dags att äta.
Tog en snabbkik på facebook och såg att min faster var sugen på att ta några öl nere på Aya eftersom hon aldrig varit där men hade ingen att gå med. Så jag bjöd in henne till middagen och vips 20 min senare var hon på plats.

Vi satt här och pimplade lite vin med hockeyn i bakgrunden och sedan blev det en taxi till Aya. Byst med folk som vanligt. Faster började starkt med att bjuda mig, Hampus och Therese på mojito och kvällen fortsatte i samma anda. Drinkar efter drinkar. Himla trevligt var det.

Hade på mina nya dojjor :) Jag var sååå lång! Hihi Och dom är ju så fantastiskt sköna också. Amazing!

Vid 1 stängde Aya och vi rörde oss hemåt. Nu sitter jag här med min kvarg och ska snart gå till jobbet. Börjar 12 så det är en stund kvar. Har världens softaste pass idag. 12-15...vilket betyder att jag slipper både öppna och stänga. GULD att slippa släpa på alla jäkla utemöbler vi har utanför butiken! Sen ska jag haffa Catta innan hon åker tillbaka till gotland!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/316624_10150314718609906_376079954_n.jpg

Faster Helena! :) Det får bli fler kvällar likt gårdagen, får dock kämpa lite hårdare med att iaf få betala EN runda med drinkar! Generösa kvinna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0