Jysk=inge bra för shopoholicElin

Drog av ett pass på Jysk idag minsann. Det var riktigt trevligt, längtar till jag kommit in i det ordentligt så jag slipper springa och fråga någon stup i kvarten.
Märker att mitt köpebegär bara triggas av att jobba där, massa saker man vill ha och speciellt nu när det är 20år jubileum så är det ju så galet bra priser. "nää men en kudde för 35kr, hmm jag skulle nog behöva byta kuddar i sängen, och ååå kuddfodral, jaa kuddarna i soffan drar ju åt sig så mycket skit" SÅ går mina tankar hela tiden. Inte okej egentligen. Idag kom jag bara hem med små tvättkorgar så man kan sortera upp tvätten på en gång istället :D

Var inne på Tyrels och hälsade på idag också, det lönade sig minsann. Gratis sallad till min lilla lasagne som jag gjorde igår fick jag minsann! :D Tackar och bockar för det!  Vi får se om jag ska jobba i morgon, det beror på om Fanny måste Vaba. Annars blir det jobb på söndag!

Nu ska jag dra igång lite musik, tömma diskmaskinen och sedan blir det middag. Stuvade makaroner och korv. Enkelt och barnsligt gott enligt mitt tycke. Ska komma iväg och hämta mitt paket från HM också.

Skärp

Stövlar

Heeela 154kr betalade jag för detta :D yeeay!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0