Skridskoåkning och vinpimpel

Goood morgon :D

Igår var dagen ganska fullspäckad. Jag jobbade först 11-15. Sjukt seg dag. All befolkning hade nog flytt nynäs. Efter jobbet blev jag upplockad och sedan hem för lite god mat:) Sedan blev det en sväng runt ringvägen och sedan upp och hälsa på Sara. Där bjöds man även på fin fin middag, grillad fläskytterfile med pommes MMM. 

Vid halv 9 drog vi upp till ishallen och åkte lite skridskor tillsammans med Jessica, Jeffrey och Erik. Helt galet länge sen jag åkte fan. Men mina små kunskaper satt i. Men jag såg ut som bambi på hal is jämfört med Jessica som åkte runt som värsta hockeyspelaren. När fötterna gjorde för ont övergick jag och Jessica till att sparka lite boll. Fick det bevisat att målvaktskunskaperna fortfarande sitter i. ;)

Sedan åkte vi hem, duschade lite och sen gick vi ner till Tessan där Lisa, Mattias, Niklas och Max satt och drack lite. Jag och Tessan bjöd på dans som vanligt och jag pimplade i mig en flaska rött och sedan vinglade vi hem och käkade nudlar :)

Idag står det mat tillsammans med hela familjen + Emma på schemat och sedan åker vi iväg till haninge och går lite i affärer :) 

Ikväll blir det thai med Tessan också. Myyyycket på planeringen denna helg. Just how I like it   




normala familjen Ahlfors (- äldsta bror) HAHAH alla ser helt mongo ut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0