VARNING VARNING

Följade inlägg kommer innehålla en del hemska bilder, så känsliga läsare bör stanna här!Som jag nämnde i förra inlägget så har jag legat sjuk större delen av veckan.
Jag var varit sängliggandes, iförd endast en stor t-shirt och strumpor. Jag har haft samma fristyr, dvs en fläta genom dessa dagar. Jag har dock för allas lättnad duschat av kroppen en gång om dagen!

Idag var första gången jag entrade dagsljus på ca 3 dagar, en 10 minuters promenad med vovvsan. Jag kände att mitt liv i sängen kunde man kasta rätt ner i papperskorgen. Mat, film och gos i sängen släng er i väggen nu fan ska Elin ut och socialisera sig. 

Bara för att göra en helt hemsk grej lite komisk så kom jag på att jag minsann skulle dokumentera min helt groteska look! Och sedan ta tag i mitt liv och göra mig till människa igen. Jag har alltså tagit FÖRE och EFTER bilder..


FÖRE
  

EFTER
 


 


Kommentarer
Postat av: Yvanna

Men jeeij! Elin! Jag visste inte att du hade satt igång och uppdatera flitigt igen :D Det var ju lite dött där ett tag (hmm!) ;)

Nu kan jag ha lite koll på min gamla estet igen. Och mms-inlägg till och med! Jag gillar!! Vi måste ses alla någon gång snart. Krya på dig! Kram din negro

2010-09-08 @ 23:51:23
URL: http://movingstandingstill.blogg.se/
Postat av: Alexandra

HAHA! Klockrent Elin! :D

2010-09-11 @ 14:04:39
URL: http://www.brunetten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0