Full fart med jessica!

Bestämde träff med Jessica igår, eftersom handsome skulle vara borta så bestämde vi oss för att vara här i lägenheten och mysa lite. Vi möttes upp nere vid konsum efter mycket förvirring (allt pga att jessica inte har någon tele) inhandlade lite saker och vandra sedan hem hit. Fixade i ordning en god tonfisksallad:)

Handsome kom hem en snabbis sen och drog sedan iväg till jobbet kl 8. Då var det dags att hitta på nått att roa sig med under kvällen. Vi bestämde oss sen för att åka och sola, fick fick skjuts med matte på crossen, JÄÄÄVLAR vad kul det var, han körde sjukt fort alltså! Efter solningen vandrade vi hem hit igen, satt vi datorn och muppade, pratade med folk.

Bestämde att K och P skulle komma förbi och säga hej. Fast deras visit blev längre än så såklart:D Det blev lite vin, lite finns i sjön och kotten. Var ju sjukt länge sen man spelade det. As kul iaf, tjejerna mot killarna såklart! Killarna vann dock!
Sedan bjöd jag även på lite morotskaka. Men den fick tyvärr inte högsta poäng av K eftersom hans mamma tydligen inte gör den så tjock! HAHAHA "Alltså min mamma hon har alltid gjort den såhär tunn"

De drog sog hemåt vid ett och sedan valde även Jessica att lämna mig. Så jag fick lägga mig i sängen helt själv.
Det var inte direkt lätt att somna helt ensam må jag säga!

Vaknade av ljuva toner från handsome "Ja må hon leva, jaa må hon leva"   WTF?
Nej jag fyller inte år hahah så jäkla störd! Men mummsig frukost på sängen fick jag minsann!:) Gulle!

Halv 1 är det tvättstugan som gäller!
I morgon och på lördag blir det jobb!

Puss o kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0