16 jobbtimmar kvaaar!

Hallååå, helgen har varit full av bravader.

I fredags drog jag mig hem till Jessica, gullisCatarin körde mig:) Tack mitt guldkorn!
När jag kom var Matte och hans vän Dennis där men de drog ganska snabbt. Så det var bara Jessica och jag ett tag. Vi drack och pratade lite. Emma och Emily kom sedan dit men de stannade inte heller länge. Jag fortsatte att drick mitt vin där. Sedan blev det promenad i hellokitty mjukisset med vin i en vattenflarra med nu vet nappkork. Alltså sån man kan dricka ur.
Jag blev snorfull ringde halva telefonboken och talade in massa pinsama meddelanden i folks telefonsvarare.
Slocknade på Jessicas soffa och hade tydligen snarkat..åå vad gulligt!

Morgonen därpå var det jobb som gällde, jag kom först sent, Gunnsan hade knasat till kassan för att hon hade tagit pengar tiill kassan från alla växelpengar, jag hade på tok för varma kläder, så jag sprang till GD och köpte mig en söt liten klänning. Så mitt humör var inte det bästa trots shoppingen. Det blev lite snäsiga diskusioner med Gunnsan bl.a.
Men dagen slutade okej ändå. Jag gick förbi Fanny och vi bestämde en dejt. Hon och Jennifer kom sedan hit lite senare, vi tog oss några glas rött och hade det bara mysigt:) Sedan ringde Anna till Fanny och tyckte vi skulle ta våra paltor och komma till henne. Så det gjorde vi, eller hon kom och hämtade oss:) Hemma hos Anna och Nisse så drack vi mer och satt på deras AWESOME balkong (jag är så sjukt avis) Snackade massa skit bara:) Vid 12 ungefär kom även Jimmy och Nisse dit och sällskapade oss. Och kvällen var i full gång:D Blev kalasfull denna dag med. Tillslut var det bara jag, Anna, Nisse och Jimmy kvar. Vi partade på lite och sedan vid 4 så gick vi och la oss. Jag fick låna den skönaste sovskjortan av Nisse. Sjukt stor, mjuk och jättemys!

I morse blev man serverad färska frallor som Anna hade varit och köpt, mycket uppskattat!! Grabbarna valde sedan att åka ut på egna äventyr så jag och Anna tog plats på balkongen och snackade massa skit bara. Jätteskönt att få vissa saker avklarade och utredda! Efter någon timma kom Fanny och slog sig ner med oss:) Vi åkte sedan hem till henne för att byta lite kläder och sedan hem till Jimmy vars katt har fått kattungar!! 3 veckor gamla var de. Sååå sjukt söta, jag blev tokkär alltså. Iofs vem skulle inte blivit det? Efter att vi suttit där i typ en timma kurrade våra magar och vi bestämde oss för thaimat. Jag tog sushi faktiskt. Jättemums:)
Nu är jag hemma och har precis tagit en lååååång dusch. Tänkte fixa mina naglar lite nu och sedan förbereda tvätten.
Klockan 07.00 har jag tvättstugan i morgon. Snark men men:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0