Stackare

Sådär då var det snart helg igen och jag har fortfarande inte berättat hur festen i lördags blev.

Vaknade hemma hos mamma och pappa vilket var lite märkligt. Började morgonen med en massade på massagedynan som mamma har skaffat sig:) Sedan var det bara att sätta igång med allt som skulle förberedas. Muffins skulle garneras och sedan skulle allting hem till lägenheten. Vid 10 var vi här hemma och lastade in allting.
Stax efter kom Gunilla och Göran med bordet vi skulle låna. Gunilla stannade och hjälpte mig med med förberedelserna. Hon styrde upp allting runt i lägenheten medan jag garnerade alla smörgåstårtor.
Stax efter 11 var Fredrik hemma och då började allting bli klart och då skulle jag fixa mig själv.

Så vid 12 hoppade jag in i duschen och började fixa mig. Någon minut innan droppade min familj in och sedan rullade allting bara på. När det flesta av det bjudna hade kommit så blev det paketöppning och jag kan säga att det var INGA dåliga presenter vi fick. Bl.a. en fukostbricka med ben (efterlängtad), en hotellvistelse i deluxrum på Clarion, en superfin julstjärna som farfar hade gjort, snygga sängkläder, pengar, presentkort, en iCurl m.m. Sjukt bra presenter om jag får säga det själv. Det blev mycket prat och skratt och jag fick allt tårar i ögonen när Gunilla sa så fina ord om mig inför alla:) Hon är bara för go!

När gamlingarna (hihi förlåt) hade gått så började alla ungdomar drälla in. Då satte jag igång med att försöka locka håret med min nya iCurl men jag blev minsann inte klok på den. Den ville inte alls sammarbeta med mig så jag återgick snabbt till min gamla :D Blev så glad att så många kom och ville fira med oss:) Puss på er alla.
När klockan började närma sig 11 var denna lilla lägenhet helt proppad. Ett halvt hockeylag var det minst plus massa goa tjejer:D

Blev taxi till telen sen och jag dansade som en tok och var full som en kastrull. Bror och Handsome kom om vart annat med ny dricka åt mig. Helt sjukt att jag inte däckade:P
Vi kom från telegrafen vid halv 4 eftersom Fredrik hade trappat sin tele. Så vi var kvar tills de stängde av musiken och då lyckades jag hitta den i trappan, helt och fin konstigt nog. Jag hade då sjukt ont i fötterna och det var en timmas väntetid på en taxi. Så Fredrik erbjöd sig att bära mig, det var tur för honom att Gobiten råkade åka förbi och kunde köra hem oss.

Det blev sedan "efterfest" här med Kim och Jackie. Jag och Fredrik var dock inte så himla partysugna då. Så det blev smörgåstårta och sedan slocknade vi båda två:)

Men jag måste säga att jag är sjukt nöjd med hur festen blev. Alla roliga människor gjorde verkligen min kväll och jag tackar alla för att det kom och för alla jättefina presenter:)

Alla bilder hittar ni här
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4642057&id=559570364#/album.php?aid=177255&id=559570364

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0