Min vanliga otur!

Jag skrev ju för någon dag sen att det var dags att skriva rapporten till projektarbetet och att jag nästan hade skrivit klart den. Jag hade även skickat den till Lassa. Sedan fick jag svar på mitt mail med ungefär detta:

"Hej Elin, det måste blivit något fel jag fick endast ca 10 meningar av din rapport.
Om det var all du hade skrivit var det på tok för kort."

Va tusan tänkte jag, aja det är bara att jag skickar den när jag kommer hem då.
Så igår när och handsome kom hit för att hämta lite kläder och bara skicka iväg det där mailet så skulle jag bara öppna dokumentet och kolla igenom och vad ser jag då? Jo att det enda som kommer upp är just dom där 10 meningarna...ingenting mer. Jag blev helt stel i hela kroppen och kände hur det började bränna innanför ögonlocken.
Jag satt bara och stirrade på skärmen då han kom in. "vad är det?" Den är borta "vilken då?" Rapportet (kände hur rösten började darra) "vaa nej får jag se!" Han klickar runt på datorn och mummlar lite för sig själv. "nej jag hittar ingenting!"
Happ då är det bara att skriva om då sa jag och kände hur jag bara ville lägga mig på golvet och gråta!

Hoppade över till att försöka välja kläder, stod o säkert 5 minuter och bara lyfte på alla t-shirtar.
Då kommer han och bara ger mig världens kram, fick nästan bita mig i läppen för att inte börja stortjuta där i hans famn.
"vi fixar det, jag hjälper dig" Dom orden satt faktiskt fint! Jag satt i typ 2 timmar och skrev och skickade iväg det jag hade till Lasse och sa att vi fick kolla igenom i morgon bitti.

När jag sedan kom till skolan och han tittade på den hade jag tydligen gjort helt fel..eller jag hade skrivit ihop allting fast man skulle dela in allt i olika kategorier. Så det har jag suttit lite med nu men jag är osäker på allting så ska hem till Handsome så han får hjälpa mig lite, han är bra på att ordbajsa och han har skrivit fler rapporter i sina dar så det blir perfekt. Skrev även ut lite bilder idag, 3st på A3 och resten på A4, blev hur bra som helst:P hihi

Det ska nog gå detta iaf!

Tack för du finns Handsome! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0