Torsdaaagen

Nu ska jag berätta om min natt, jag och Micke satte på en film. Han somnade efter typ en kvart, jag kollade klart på hela filmen. Sedan vaknade Micke när filmen var slut så gick vi och borstade tänderna. Sedan bäddade ner oss, efter 5 minuter började Micke typ snarka, skit jobbigt. Somnade efter en stund iaf sedan snodde han allt täcke så jag fick ta överkastet. Sedan mitt i natten tänder han en liten lampa och snyter sig...AS HÖGT..elefant!!?!
Lyckades somna om iaf, sedan tände han igen och tog nån hostmedicin. Sedan tände han igen och försvann till badrummet typ. Så höll han på sådär as mycket, kändes det som iaf jag kanske överdriver. Sedan försvinner han vid 5 på morgonen typ. Då somnade jag as gott (mohahah elakt) Sedan kommer han halv 7 och säger att jag får ta bussen för att han ska vara hemma från jobbet. Aha sa jag när går den da? Aa du måste gå om en halvtimma..SAY WHAT!?!?!?!?!?!? flög upp ur sängen och klädde på mig, sedan insåg jag att jag faktist inte behövde stressa:P Han erbjöd sig att skjutsa min och Rille till bussen. Men sedan gjorde Mickes mamma honom irriterad och då blev nog Rille lite rädd och bestämde sig för att gå till bussen.

Ja det var min natt det. Aaa träffade Annerlie på bussen, mycket trevligt satt och snackade massa skit bara. Hon hade haft lite konstiga drömmar och så, uscha usch..Sedan hade vi scmu då satt vi bara och diskuterade med alla om hur vi skulle göra på esteternas dag och sommar avslutningen.

Sedan flöt dagen på som vanligt, lite tråkiga ämnen. Efter skolan åkte jag med hem till Linda liten, kollade in hennes nya kläder från Asos:) AS FINA!
Sen gick vi ner på stan, mötte upp Linda Glass där, gick runt där ganska länge.
Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi ut till farmor för att hämta lite gardiner , två mössor och ett par vantar till mig. Hahaha Farmor är typ kär i Micke, ntntnt farmor dåå:) hon tyckte att han var så SÖÖT! oj oj oj...hehe:D

Nu sitter jag här, ska nog göra engelska läxan och det jag inte gjorde på svenskan sen ska jag bada och lägga ansiktsmask...wie:D

tuddeluuu:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0