Baksaker

ÅÅÅ galen jag blir, jag hade precis skrivit klart och funderade på att lägga in en bild. Men jag ångrade mig och TRODDE att jag hade sparat inlägget jag skrivit. tror ni jag hade gjort det?? NÄÄ:P wtf, yeah yeah here we go again.


Japps, tredje inlägger för idag. Försov mig idag eftersom jag bestämde mig för att sova lite till efter att Victor hade gott i morse. DUM IDE. Måste ha stängt av väckarklockan i sömnen. Men det gjort inte så mycket att jag var sen. In fact, jag hade typ inte behövt vara på ensamblen eftersom vi spelar in och eftersom jag sjunger får jag göra det sist av alla. Haha men det är alltid mys i musikhuset. Blev wook till lunch (made by me) Helt sjukt svårt, det är hela 1,2, 3, 4 grejer man ska ha.

1. Ett paket färdig kryddade och strimlad wook kyckling
2. Färdig wookgrönsaks mix
3. Nudlar
4. Färdig wooksås som finns på påse

As avancerat måste jag säga..jag är såå stolt över mig själv.

Hade även med mig Bullar och kokosbollar idag. Hade faktist lovat Jennis att ha bullar, men eftersom min familj gillar bullar så fanns det bara 4 bullar kvar av det 44 som jag och Victor gjorde. Men jag delade dem på mitten så nästan alla fick, iaf de som var där. Sedan försökte jag och Berra smygäta mina kokosbollar men jädra snokar Jennis fattade direkt att vi gjorde nått bus bakom kylskåpsdörren. Så jag mutade henne med en kokosboll så hon skulle vara tyst:P HAHA:D That was al the fun från school this day.

Just nu sitter jag här och är äcklig. Intorkad svett från street/jazz och bodyjam. Mumma
Ska äta så fort min bror har lämnat köket. Sedan blir det dusch och sedan kommer Victor.
Juste jag tror Linda kom på varför jag är så anti, deppig och trött på allt. Det är en hemlis än så länge
eftersom jag är så confused.
YEES BROTHER HAS LEFT THE KITCHEN, LETS MAKE SOME NUUUDEEELS:D
Smell me later dudes.  (för då är jag förmodligen nyduschad)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0