tjeena Zumba det var länge sen!

Har tappat träningsmotivationen lite sedan Hampus inte längre är med mig.. Han bara spinger och springer och springer. Duktig kille dock! Springa är det värsta någonsin i hela världen typ!

Såg nyss att inlägget jag postade i fredags inte kom upp ens.. glömde publicera det. Grillade iaf med ett fint gäng människor hemma hos Thereses mamma. Sedan blev det AYA.. jag blev kalasfull helt plötsligt och smet hem i en taxi. Var helt cpbakis dagen efter med pallrade mig ändå iväg till ösmo-marknaden med Therese och Emily.

Lördags kvällen var chill faktiskt.. eller alltså jag var ju inne i stan och spatserade runt i mina ljuvliga skor och umgicks med massa härliga tjejer. Men det var mest vindrickande och pratande :)

Söndagen spenderades hos farmor och farfar. Morsdag, pappa 52 och Hampus 29. Hampus blev såååå chockad när alla började komma och ge han presenter. Han hade inte misstänkt ett dugg :D Av mamma, pappa och Andreas fick han en limegrön sodastreamer, av Emma och Jonny extra flaskor och en smak. Ett par björn borgkallingar av Helena och 6 jättefina ölglas samt 6 landsort lager från nynäsbryggeriet av farmor och farfar. 
Helt underbar dag med massor med sol och god mat!

Måndagen började med sång och paket för Hampus. 3 st paket med träningskläder. Sen åkte jag in till stan för att leka med Natalie, köpte då även en klocka till herrn eftersom han inte har någon fungerande. Följde även med lite saker till mig. Ett turkost linne med vit text på från Monki, en mörkturkos ärmlös skjorta från Bikbok och ett halsband och armband från H&M :) Sedan bar det av hem för städning och laga mat.
Hampus föräldrar kom över på middag på kvällen. Jättemysigt :)

Igår gjorde jag inte ett knop. Var i soffan heeela dagen och kollade på serier. Så himla värdelös tjej. BLä..

Idag tog jag tag i mig själv och körde lite Zumba. Var sjukt länge sen, hade glömt hur jobbigt det är. Men nu är 45 min cardigo och 20 min flat abs över..


ASGLAD....innan

Inte så glad efter... svettig och rööööd!!


Kommentarer
Postat av: Tessan

<3 dig min fina fina vän!

2012-06-06 @ 17:51:54
URL: http://tessanostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0