Alltså, jag vill va ledig lite nu!

Oj detta skulle ha postats i fredags men det gick sådär ser jag nu!

Eller egentligen inte. Men fan var trött man börjar bli, inne på 7 dagen i rad nu, söndag månad tisdag kvar.. men måndag och tisdag är det rätt korta dagar.. Sen får jag vara ledig i 2 dagar! Wiie

Igår blev det jobb, sen hem till Tessan för grillmiddag och vin! Fortsatte ner till AYA och sedan till Storpub. Kan säga att jag kände mig lite gammal.. iaf när det kom på tal att folk var 94or och 95or.. haha :D WTF!
Upp vid 10 i morse, körde en frulle på subway, köpte present till Wanna på Svens och sedan bort till jobbet.
Nu på kvällen blev det bio med grabbarna, The avengers blev det. Helt okej, somnade i mitten men kändes inte som jag missade något viktigt så!

Nu är vi hemma, mina ögon går i kors så ska faktiskt gå och sova. Skönt med en lugn kväll!
Jobb i morrn och sedan upp till Hampus syster Therese för att fira Wanna!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/378974_10150552112980365_559570364_11056569_340220344_n.jpg


AAA stressad

Stressad tjej.. trodde jag skulle ha hur mycket tid som helst. Men hamnade att sitta i tele med skatteverket i en timma.. Nu stämmer alla uppgifter och jag får tillbaka mer pengar.. WOHO.. bästa sparkontot ever!
Damn måste ju betala mina räkningar också...ääsch får gåre ikväll typ..

Nu ska jag bege mig till affärn och systemet för lite shopping.. sen ska jag upp till gymmet och sen är det jobb kl 13. :) Ska inviga mina nya dojjor på bandet tänkte jag!

Ikväll blir det grillmys hos Therese med massa tjejor! Himla trevligt.. hoppas vädret är med oss!!
Daaags att springa! PÖSS!


Effektiv daaag!

Var uppe och studsade 07.00 idag. Åkte med mannen bort till jobbet där det vankades personalmöte med frulle :) Yeeay! Mumsade i mig massa mackor och lite damsugare som Camilla såklart köpt också, medan Fanny gottade i sig sin moussetårta :) Haha Riktiga gottegrisar är vi på Jysk!... Mycket trevligt möte och nya butikschefen verkar totally awesome. Lättsam, skön, motiverade, realistisk och asbra helt enkelt.

Efter mötet knatade jag upp till Ica för att hämta mina lurar som jag glömt hos Therese i lörsdags, gick sedan tillbaka till sjötelegrafen som "gallerian" faktiskt heter. Köpte, schampoo, tvål och inpackning på prisstopp och gick faktiskt sedan till gymmet. Var minimalt med folk, så himla skönt. Joggade 5 km på bandet och körde mage och rygg. Första gången jag är på ett gym själv. Shit ! Efter det provade jag på att duscha och basta på gymmet. Vilken grej, sjukt skönt! Var helt själv i både duschen och bastun. Helt guld.

Fastnade sedan på jobbet fram till 14 ungefär. Köpte lite nya gardiner och grejer vilket verkligen inte blev bra här hemma när jag satte upp skiten. Så dom får åka med tillbaka i morgon. Är så sugen på att göra om!

Nu är jag helt slut efter allt bök i soffan. Ska börja laga mat snart.. eller förbereda. Blir Kycklinglår med broccoli, bönor och tzatziki! NAAM!

http://1.bp.blogspot.com/-WtfgTQDj0so/TwHC0X0Ao0I/AAAAAAAAA9s/-gwpKp4giAQ/s1600/hurtbulle_127314217.gif


Ny vecka!

Måndag måndag... har just vikt in att tvätt som tvättades i lördags. Verkligen inte roligt men skönt att ha det gjort..

Är på sjukt dålig humör.. riktig bitterfitta.. tycker synd om Hampus som fick stå ut med mig igår. Men det var tydligen okej eftersom jag aldrig är sur annars typ. Känner att humöret inte är ett dugg bättre idag. Ingen motivation eller lust att göra ett skit..

Massor med jobb i veckan iaf, det är skönt. Blir väl ändring på det när nya butikschefen börjar.. Så njuter medan jag får jobba häcken av mig. Är ledig i morrn men annars så är det jobb hela veckan. Börjar kl 2 idag så börjar snart bli dags att äta någonting och sedan knata bort.
Får se om man är på humör för träning idag.. så jävla sämst när jag slutar 7.. allt blir så sent... :(

Nej nu skiter jag i detta.. bitterfitta delux signar ut!

http://alohanadi.com/wp-content/uploads/2011/07/arg-772779_38501613.jpg


Shit min gud!

Uppdateringen är fabulöst dålig nu måste jag säga!

Varit en massa jobb denna vecka, nästan heltid fan! :) Mycket bra! Träningen har uteblivit tyvärr, har endast blivit en promenad på 25 min varje dag till jobbet..
Idag är jag ledig och ska spendera dagen inne i stan tillsammans med bästis Natalie :) Får se vad vi hittar på med tanke på vädret! BLÄ!

I helgen blir det jobb både lördag och söndag. Inget annat planerat. Tänkte avstå från drickandet iaf med tanke på de två senaste helgerna då jag varit kalasfull och mått bajs på jobbet dagen efter.
Båda lördagarna spenderades på AYA beach Club som gamla Sjökrogen döpt om sig till. Varit så kalas redan när jag kommit dit så har inte riktigt koll på hur allting ser ut. En jävla massa folk var det iaf.
Förra helgen blev jag "Tjenis" med en kille som står i entren när han var inne på Jysk och köpte lite stolar. Kirrade lite bra pris åt han vilket resulterade i varsin gratis drink till mig och Therese! Namnam!

Nu är det dags att slänga sig i duschen och fixa sig för stan. Frågan är vad tusan man tar på sig när det vräker ner utanför dörren.. ?

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/556262_10150809342245365_559570364_11897506_344241757_n.jpg

De kommande dagarnas väder ser inte ut att bli bättre...


Glaaad nyvaken tjej! Dags för prommis hem ...

gosmsphoto133413 (MMS)

Glaaad nyvaken tjej! Dags för prommis hem till mamma för att gå ut med hunden!


Hejeee

Påskhelgen flög förbi och har inte jobbat ett skit. Det suger ju må jag säga! Har lite ångest nu! Har inge jobb fören fredag som det ser ut nu! WÄ! big WÄ!

Har spenderat förmiddagen med Therese och Emelie nere på stan. Lunch på thorssan och sen lite kika i butiker. Jag har totalt missat att någon backat in i kicks och snott lite parfymer och grejer. Braa man är! Snacka om att jag inte har koll på nyheterna!

Blev en riktigt bra träningsdag igår, 5 km prommis, vila två timmar sen bort till gymmet. Joggade 5 km på bandet och efter det ett 20 mins magpass. Allt med finaste Hampus! Vi är ett bra team! Upptäckte dock att skorna jag klickade hem här för en vecka sen inte var nån höjdare att springa i. Så idag budade jag hem ett par nya! 300 spänn, smaack :) Man tackar! Även dom ett par reebok! Wihoo! Så snart har jag bra dojjor för alla aktiviteter.

Ska bege mig till gymmet när mannen kommer hem. Blir rygg idag. Borde springa lite idag med. Men inte 5 km... 3 kanske.. som uppvärmning. Sen blir det rygg och någonting mer.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/543585_10150775087455365_559570364_11810531_51895954_n.jpg

Tjeena rödlyset. Igår efter joggingturen! Haha :)



Bikinidebut!

Halva veckan gått! En dags jobb kvar sedan ledig resten av veckan! Thats cool! Påsk och grejer snart också!
Entrade gymmet för första gången på två veckor. Det var sweet!
Sprang 2 km på bandet som uppvärmning
15x3 situps (bänk i nedlut)
10x3 fälknivs-situp med 8 kilos madicinboll
20x3 " föra medicinboll från sida till sida",
Sedan låg och på rygg och drog upp benen medan Hampus puttade ner dom tills benen inte ville mer och avslutade med lite "masken" rygglyft. Har fiiiin träningsvärk i magen idag!

Idag har jag spenderat tiden i en stol i solen medan mannen pillat på sin cykel! Solen brände på ordentligt när man hittade lä, så tröjan åkte av och bikinin fick sig en soldebut! Fiiint sörru! Drog av ett jobbpass vid 4 till 7. Skitpass men iaf!

Kikade nyss på film med mannen och Mårten, Mission impossible blev det. Den nya alltså. Rätt okej! Så skoj att tänka på att Tom Cruise är en riktig kortis! Men måste erkänna att han är fräsch ännu, han måste vara närmare 50 nu alltså!

Well well, jobb i morrn 12-19.

Thats all!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/319849_10150763894540365_559570364_11764940_845774078_n.jpg




MÄÄÄ

Jäkligt bra dag igår, första massa fika med Natalies släkt och sen fylldes det på med vänner. Det pimplades vin och det blev sushi till middag. När småtimmarna krök på åkte pizzorna fram som snacks. Blev inte så att jag hookade up med Tessan för hon mådde kasst och skulle åka hem redan vid 1 så då valde jag att stanna hos Natalie längre:)

Är trött som en apa idag. Tror jag mår rätt bra ändå! Ska snart ta på mina nya dojjor och börja knata upp mot jobbet för att dra av ett 3 timmars pass!


RSS 2.0