Tjolahoppsansaaaaa

Dålig uppdatering här känner jag!

Mötet med jobbet gick kalas, jag kan knappt vara mer taggad! Öppningen sker den 13de maj kl 16.00 om man inte minns fel. Den 14de kör vi lite schlagerkväll med liveband och eurovision finalen och på söndagen blir det massor med sport och vi kommer även servera en brunchtallrik för ett bra pris :D

Hade en jättemysig kväll tillsammans med Tessan här för någon dag sen :D Åt mumsig sallad tills man nästan mådde illa :D Hjärta henne ♥

Den lediga tiden jag haft nu har jag spenderat på altanen:D Så min kropp börjar få riktigt nice färg faktiskt!

Har varit riktigt duktig senaste tiden med promenaderna, vet inte vad jag och Martin är uppe i men vi har iaf gått ca en timma varje dag nu i typ 2-3 veckor:D

Tessan och jag gled runt i deras mini-cooper igår och tog en glass i hamnen! MYYYYYS!!
Igår efter promenaden blev det bakning hemma hos Martin, han ska byta jobb minsann och ville bjuda sina gubbar på NCC på lite kladdkaka! Så jag slängde ihop två st !

Idag minsann händer det grejer! Det ska packas och fixas för idag åkte jag nämligen till KARLSTAD!!  Linda ska firas och så är det ju även valborg! Brakkalas ikväll, i morgon blir det chill i solen och HOFFMEISTRO KONSERT!
J A G  Ä R  L A D D A D!!!

Världens finaste lilla Linda!
(eller som mamma säger, lilla-söta-smarta-Linda)


Barret!

Det gick bra hos frissan igår! Det blev till att lägga i lite bruna och blonda slingor. Jag börjar väl smått ångra mig nuu eftersom jag inte känner mig lika somrig längre! Men hon sa att färgen kommer släppa ganska mycket och sen kommer ju håret bli solblek så det blir nog braa! Just nu ser det allmänt grått ut!

Det ser liksom lite olika ut i olika ljus! Så svårt att visa på bild sådär!

Bild 1 - Med mobilen i dagsljus
Bild 2 - Med kamera, utan blixt
Bild 3 - Med mobil i lampljus


INNAN!

Well well, 11.30 blir det möte på nya jobbet! Ska bli så spännande att se hur allting ser ut, träffa personalen, se menyer och all övrig info! :D

Sommar?

HÄÄÄRRLIGA VÄDER!!!! Jag njuter som en gud! Nya bikinin är invigd och brännan börjar komma :D SÅåå göött!
Idag har jag slappat på altanen, tvättat Emmas bil (brors flicka) Hängt ute vid 10an tillsammans med Martin och Micke. Martin den galningen badade minsann! Efter det blev det taco, och sedan en promenad trots det enorma matkomat! Klockan 9 rullade Mamma Mia igång och jag satt såklart glatt och sjöng med i varje låt eftersom man sett den 10 ggr:)

I morgon da gottfolk blir det en sväng till frissan :D Får se hur jag kommer hem igen. :D
Nej nu ska jag nog kramas med Bernie lite. Saknat honom hela dagen juu! :D

 

 


Jag hiiiittaaade deeen!

Blue Frill Underwired Bikini Top
Blue Double Frill Bikini Pant
Jag har letat som en galning efter en klarblå bikini. Och nu är den min :D SÅÅÅÅ GLAAAAD!! ;D WIIE
Har blivit ett litet uppehåll i bloggandet nu under påskhelgen minsann..Massor med förkyld och sjuker har jag varit också, men det har inte stoppat mig från att både jobba och ha skoj. Och tji får man för det eftersom jag fortfarande är snorig och hostig.

I torsdags blev det lite spontanfest tillsammans med Tessan och massa andra glada människor. Jag och Tessan började hemma hos henne med lite bubbel, förflyttade oss sedan hem till Sebbe där lite sköna grabbs hängde. Och efter det åkte vi upp till Strömvall och Fisk för att dansa loss! :D Dennis ägde, vi andra var ok!

Fredagen spenderades inne i stan tillsammans med bästa Natalie. Massor med mys i solen och lite shopping!
Sen på kvällen fick jag mitt fina påskägg juu med min nya kärlek:D Älskar sååå mycket!

Lördagen började med en promenad och sedan for jag in till stan tillsammans med Ems och Alexandra! Strosade runt där, inhandlade nya "wannabe convers" (vet inte hur jag ska förklara skon annars) eftersom mina sjöng på sista versen.
Efte det, påskmiddag hos Farmor och farfar. Sedan mötte jag upp Ems och Alex igen för att korka upp lite vin och bege oss till Frida. Det blev häng där och sedan ner på kroken. Efterfest hos Frida men jag sov mest.. Hemma vid 4!

Vaknade idag hemskt bakis runt 9...kunde inte sova så det blev en promenad runt Alhagen med Martin.
Ikväll blir det soffhäng med lite morötter och dipp är det tänkt! :D

Usch långt inlägg! :D Nu...Dusch!

Jag fick ett jättestort påskägg i dag och ...

dsc02030 (MMS)

Jag fick ett jättestort påskägg i dag och i det låg denna underbara nalle plus två påsar pimpim:D Han är världens mysigaste bästa kramis. Han heter Bernie och jag är kär i honom. Nu ska vi sova sött:) nattinatti


Glad tjej! Bästaste Martin kirrade lunch t...

dsc02006 (MMS)

Glad tjej! Bästaste Martin kirrade lunch till mig:D wiie


Wiihoo

Här sitter jag lite febrig och förkyld. Sov som en kråka i natt, svettades, frös, svettades, frös, hostade, snorade!

Jobb halv 12 då. Orkar inte ens gnälla typ, jag kör lite alvedon bara så funkar det nog :)
Brukar alltid bli bättre under dagen så! Om jag inte är allt för död efter jobbet så leker jag med Tessan och Lisa. :)
Att lyda Martins råd att ta det lugnt lät ju inte speciellt kul liksom! :P

Nu är det påsk alltså..Middag hos farmor och farfar blir det på lördag. Kanske blir utgång på lördag också med Natalie. Vi får se :)
Morgondagen ska jag spendera med Natalie inne i stan. Får se om det blir nått skoj på kvällen då hon skulle iväg på middag!

Snart blir man upplockad av Micke och skjuts ner till jobbet :D SNÄÄÄLL grabb :D




Ordning och reda pengar...

....i morgon :D Känns alltid som man styr upp massa saker när lönen rullar in.

♦Mobilräkningen är betald(aa eller blir den 27de eftersom den inte alls gick att ändra datum på)

♦Hämtade ut ett paket från HM (men där det mesta åker tillbaka) SötisIza som jag hämtade ut paketet av gjorde även min dag lite också när hon sa att jag var så brun och fin :) Det lönar sig visst att sitta ute i solen :D

♥Bokade precis in klipp&sling hos Lotta nere på Salong Hårfin (som förresten är helt grym) LÄNGTAR!

En liten visit till frisören är jag verkligen i behov av. Mitt hår är så låååångt och helt omöjligt, det bara trasslar och så har jag mega utväxt! URK! Det är dags att göra nått när Martin som jag umgåtts med nu i typ 3 veckor i streck säger "vad har du gjort med håret? har du färgat? nää?...du har utsläppt? Aldrig sett dig i det tror jag :P"

Mina fina granne Emelie är även tillbaka i byn på påsklov :D Det gillas, blir förmodligen en dejt på måndag :D
Inte träffat henne på 10000 år!

Från i lördag..Den kvällen var jag och mitt hår inte kompisar, det har fan blivit galet långt:P

Gjorde för övrigt världens jobb med den där kjolen. Sydde in den och upp den så den blev lite ballongig :D


Snor snor!

Undrar hur mycket snor man kan ha i näsan eller om det liksom bildas nytt hela hela hela tiden typ när man är fökyld? Låg och hostade mig till söms i går, det är alltid trevligt!
Nu på morgonen den halvtimma jag varit uppe har jag roat mig med att byta smycke i naveln. Vilket jag inte gjort på 1000 år. Kände mig som en liten fjortis när jag stod där och valde bland mina 40 olika!

Nu SKA jag plocka upp alla kläder jag hade med mig till Tessan i fredags. När jag gjorde det tillåter jag mig själv att gå och sola. Det är bra att man måste ställa ultimatum till sig själv. BRAAAA självdiciplin! Well well!
Ingenting alls planerat idag, blir promenad som vanligt bara! Älskar fortfarande mina träningskläder.

På tordag är det LÖÖÖN :D SÅ välbehövligt!

Puss o kraaam


ARNOLD ♥ ♥ ♥

Jag hade världens bästa sovsällkap i fredags. Aa först och främst Tessan då som jag tydligen hade legat och kramat på under natten. Det fick man ju sota för på morgonen, en smäll rätt i fejset fick man som tack för att man ville vara lite mysig.. JAJA :P Men någon som inte gnällde på mina kramar var denna fantastisk söta filur


Oh noo you didn´t! :D

Sådär ja, back in business efter denna fantastiska helg!

Fredagen spenderades hemma hos Tessan med lite rödvin, klädprovning och sleepover! SÅÅ mysigt! Hjärta den tjejen!

På lördagen blev det lite ärenden på stan följt av fix inför kvällen! Vid 6 började resten av tjejerna droppa in, mousserande vinare korkades upp och firandet för Therese var igång!
Det blev 9 tåget in till stan, följt av utgång på Amba! Vi var där sjukt tidigt så var inte så mycket drag! Men det kom igång efter en stund! Vi tjejer dansade massor, jag sprang in i en gammal vän som jag delade massor med awesome moves med! Riktigt bra kväll!

Spenderade Söndagen tillsammans med Martin, slö promenad ute på lövet. Gick ut till knappelskär för att Martin skulle visa "The happy place" som dom hade hittat. Och det var verkligen ett guldställe! På en klippa, utsikt över havet enda till horisonten och helt lä! Där satt vi och bara njöt i en timma innan vi knatade bort till bilen igen.
På kvällen blev det Sex and the City 1 & 2 tillsammans med Mike, Erik, Emma och Sushi! :D

Jag är helt galet förkyld nu, hostar, snorar och känner mig febrig lite titt som tätt!
Annars mår jag sjukt bra måste jag säga!
Sommaren är på G, jag njuter av mina sista dagar som extra arbetare.
Nu tänkte jag kila iväg till willys för att köpa lite smör så jag kan baka en lite kladdkaka!

Såg för övrigt en bra film precis. Ashton Kutchers nya rulle "No strings attached". Riktigt bra. Hans motspelare Natalie Portman är ju bara för vacker! GALET! Ännu en film med två sjukt snygga huvudroller! ME LIKE

http://cinemovie.tv/cinemovie_new/images/stories/Movie%20Pics/no-strings-attached-movie-kutcher-portman.jpg


Jag tror jag är kär!

Små töntig bild men jag orkade inte ta en seriös :D Blev glatt överraskad när jag såg att sport-bh inte var den rosa som jag trodde utan var precis samma nyans som jackan :D HAPPY! Dock var bhn helt sinnessjukt tight men den kanske töjer sig lite. Mina boobs blev helt platta minsann! :P Rör sig inte en millimeter även fast jag hoppar som en galning!

Idag har jag hunnit städa, sola och även sy in en kjol, kreeeeativ tjej!! Får se om det blir den som åker på i morgon!

Nu ska jag ut och inviga kläderna :D Ikväll blir det klädprovning hemma hos Tessilutt och även sleepover :D Wie


Ååå sommaren är på G!

Jäklar vad skönt det var att ligga på altanen idag, det var verkligen riktigt sommavärme. Det brände till och med på huden och jag blev svettig på ryggen! KÄRLEK♥♥♥

Blev som vanligt promenad med Martin vid 5 till ca 6 tror jag, vi gick lite längre idag iofs!  När jag kom hem stod det grönskassoppa på spisen, då blev min kurrande mage GLAD! :D

Nu ska jag slänga mig i duscha och sedan blir det slak nere hos Martin.

IMORRN borde mina kläder komma! Bara för att jag längtat så mycket så kommer kläderna säkert sitta helt mongo.
Hoppas inte! I morgon MÅSTE jag även kika på outfit till lördag!

Hade en sjukt bra sommar förra året! ♥


Första utomhus solningen. Check!

dsc01953 (MMS)

Första utomhus solningen. Check!


Hjärta hjärta hjärta!

Det blev ett varv runt ringvägen i duggregnet idag minsann! Börjar kommer in i promenderandet på riktigt, längtar liksom till nästa promenad redan! Känns skönt!

Jobb 10-18 idag, massor med fix i butiken. Jag har brottats med ena skyltdockan. Det är fan inte så lätt som man tror. Tänk er att klä på en helt stel människa som inte är medgörlig för fem öre och som dessutom bestämmer sig för att tappa både ben och armar när man minst anar det! Men snygg blev han tillslut :)
Hängde hos Tessan på Thorssan på min lunch och fick ur mig lite aggressioner!

Efter promenaden åkte jag hem till Tessan. Där blev det tacopaj tillsammans med henne, Lisa och Filip, och efter det massor med tvhäng!
Kom precis hem, ingen vaken på varken msn eller facebook och jag är inte jättetrött! HM

I morgon tänkte jag försöka börja klura ut vad man kan ha på sig på lördag, ska kika om jag kan sy om en av mina kjolar och lite sånt tror jag.
Hoppas på att mina träningkläder kommer i morgon också!



Lever som fan!

Skön dag trots att vädret svikit må jag säga!

Martin plockade upp mig efter jobbet, vi åkte ut och ställde bilen vid estö sedan knatade vi runt ringvägen och avslutade med att beställe lite sushi. Nam nam tack snäll Martin som bjussar när jag inte har pengar! Han vet ju att jag kommer bjuda tillbaka så! :D
Vi avnjöt vår sushi som vanligt i hans soffa och slängde sedan igång filmen "All abolut Steve". En Sandra Bullock rulle :) Riktigt bra där hon spelar en riktigt irriterade, allvetande tjej som pratar allt för mycket och blir besatt av en kille vid namn Steve. Sen att Bradley Cooper som spelar Steve är as snygg gjorde ju hela filmen lite bättre också!

Imorrn blir det jobb klockan 10 redan (? redan tänker alla som börjar typ 07) Malin visste inte riktigt när jag skulle sluta heller. Så jag får se, blir promenad efter jobbet iaf ! Får se om vi släpar oss runt ringvägen igen och gör en riktig långis av det eller om vi bara knatar runt som vi brukar! :)

Nu blir det sängen iaf!

Natti Natti


http://novembersara.blogg.se/images/2010/all_about_steve_poster_84573698.jpg






i-landsproblem

Hade världens dilemma här när jag vaknade. Kläd-dilemma!

Ska iväg och jobba snart, vilket innebär att man måste vara lite snyggt klädd. Efter jobbet ska jag sedan iväg och gå med Martin. Min första tanke var att "men jag byter bara kläder på jobbet" Men då slog det mig, då måste jag ju bära på de kläderna jag hade på mig när jag är ute och går, inte så skönt. Så det får bli att jag går i vanliga kläder. Valde leggins och ett stort linne. Det funkar ju utmärkt att gå i! Tar med extra skor bara, för dom kan jag ju lämna på jobbet! :D

Igår uppgraderade jag och Martin vårat soffhäng lite. Vi slängde igång lite Mario Kart på Wii! Skit skoj är det när man har en liten ratt man svänger med! :D Jag sög inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra :)

Nej nu blir det lite frulle och fixa matlåda :)

http://www.totalgifs.com/personagens-mario-kart/yoshi-w-birdo.jpg
Vi raceade med dessa figurer, Martin var Yoshi och jag den Rosa- Birdio tror jag den hette:D Och jag hade en rosa motorcykel, så jävla ballt! :D:D haha

Hurtbullen!

Sådär då var andra promenaden avklarad för idag. Riktigt skönt väder ute, inte skinande sol men ändå varmt :D

Måste slänga mig i duschen och äta någonting, bara ätit en gång idag, inte så bra för matsmältningen minsann! Åt en riktigt smarrig brunch, ett stekt ägg, lite bacon och någon grönsaksblandning med broccoli, gröna böner (tror jag det heter) bladspenat och sockerärtor! GOTTIS...

Sen blir det ner till Martin som vanligt, mitt vardags häng! :P Tjoho!

Frågan är, vad fasen ska man äta?
Jag är sugen på godis ja!
Tur att Martin fick ett påskägg av Freddie och Erik igår! Fniss!

http://www.godisdirekt.se/virtupload/Godisdirekt/files/p%C3%A5sk%C3%A4gg%20stort%20med%20lock.jpg


Happ

Måndag och ny vecka nu daa!

Jobbar Tisdag och Onsdag 11.30-18 denna vecka och jag ska ta mig ut och gå minst en timma varje dag. Så mycket har jag bestämt!
På lördag ska Tessan firas, vet inte riktigt hur det ska gå ihop för mig ekonomiskt men det löser sig väl!

Sitter och funderar på om jag ska gå ut en sväng nu trots att jag bestämt promenix med Martin vid 5. Finns ju ingenting annat att göra..eller jo...Städa..men jag menar, hur kul ä dä?

Aaa blir min 40 minuters runda nu!
Lääängtar tills mina träningskläder kommer!!!
Tjoho

http://2.bp.blogspot.com/-lAithPdqzt4/TXzAHCJzxoI/AAAAAAAAAA0/giGx7-zA3x4/s1600/Promenad.jpg



Pax för Ulrik när han är 25!


Sunny Sunday!

Fint väder ute och jag har inte satt min fot ute ännu! Shame on mee!!

Blev en lugn kväll igår, jag var riktigt trött och seg. Åkte förbi Lisa med min och Tessans present och sedan blev det hem och äta hemmagjord pizza. Slängde mig sedan i sängen och började kolla på en film med riktigt kass kvalle. En timmas pratstund i tele och sedan plockade Mike och Martin upp mig.
Vi åkte runt lite i bilen, hälsade på deras vän ludde och sedan hamnade vi Mikes soffa tillsammans med en film.
Jag och Martin slocknade medan Mike kollade klart på hela filmen. När vi slog upp ögonen satt han och spelade Wow så då knatade vi hem. Klockan var då 02.00 :P

Väl hemma kände jag mig inte jättetrött, hade som tur var lite sällskap på facebook sen vid 03 så kände jag att sängen kallade!

Idag har jag spenderat timmarna i sängen.
Till och från sovandes fram till 13.30 då jag tvingade upp mig själv.
Har precis käkat lite lunch och hjälpt mamma skriva matsedel inför nästa vecka!
Nu ska jag slänga igång musiken och städa mitt rum och röja undan röran i min klädkammare. Sen blir det promenad med Martin följt av....TACO!! Wiieeehuu !

http://4.bp.blogspot.com/_Iv2Qp80B1tg/S64oJEgnZQI/AAAAAAAAACc/bEhFiGZxM5U/s1600/tacos.jpg

 

Märkligt, om man söker på Taco på google så är det nästan bara med såna där skal det kommer upp? Betyder det alltså att jag äter taco fel eftersom jag äter med mjukt bröd?
Hittade inte en enda bild på taco i mjukt bröd :S


NJAA

Tror aldrig brunett kommer bli min grej! Men jag är endå lite sugen!
Fast som alla andra gånger kommer jag ångra mig :P


ibland är man skadad

Ben and Jerrys Baked Alaska var helt okej men lite småtråkig när man tagit några skedar! Men men :)

Vi kikade på Aristocats och ca halva Peter Pan, både jag och Martin slocknade och vaknade vid 12 då jag knatade hem. Eftersom klocka då redan var halv 1 så bestämde jag mig för att vara vaken och se reprisen av Big Brother. Efter det somnade jag sött.
Det roliga var att jag drömde om Big Brother sen, eller det var bara Gurkan, Rodney och Annie som var med typ. Vi var nere på Niksta och hade massa tävlingar typ. Två lag, ena under ledning av Gurkan och det andra av Rodney! Hur mycket folk som helst var det. Och Annie var bara med och typ luktade illa, hon hade gjort något med sitt hår:P Mycket märklig dröm.

Det är så lustigt att man alltid drömmer om det sista man ser eller gör på kvällen eller något man sett eller gjort under dagen! Kan bli så störda drömmar!

Nu ska jag snöra på mig mina gå-skor och se om dom börjar gilla mina fötter ännu! Mamma köpte skavsårsplåster till mig så jag hoppas det ska funka!

Out wee go! (ser ut som en liten fjant må jag säga :D)


Man ska belöna sig själv..

..eller unna sig som min kära lilla vän Linda hade sagt!

Frågan är ju nu bara vaaad jag ska unna mig och varför? jo..
Trots mitt fina skavsår så tog jag mig ut i morse, OCH även nu på en timmas promenad.
Jag tycker därför att jag förtjänar lite Ben and Jerry! Wiiie..
Så efter promenaden knatade jag upp till kvantum, ställde mig framför B&J kylen...Där blev jag stående i typ 10 min. Jag kunde inte välja. Men till slut slog jag till på dessa godingar

http://2.bp.blogspot.com/_O-g9fve31vI/TI_fzOwwFjI/AAAAAAAAA7c/sQA0vqo2SsQ/s1600/ben-and-jerrys-baked-alaska_105392018.jpg http://victoriaaaaa.blogg.se/images/2010/fairlynuts_85661073.jpg


Baked Alaska har jag aldrig smakat förut så det ska bli spännande! Fairly Nuts är ett säkert kort :D

Nu ska jag ner till Martin snart där Han och Micke lagar till lite käk. Korvstroganoff dock...gillas inte :S BLÄ!

Men men UNNA mig är vad jag ska göra ikväll, tillsammans med lite Disneyfilm.
Igår blev det Lejonkungen och Aladdin. Kanske blir Aristocats och PeterPan idag? :D

Komsi till Mammsi!


 

productdetail_zoomin is missing

Mamma fixade super-omplåstring. Höll dock ...

dsc01929 (MMS)

Mamma fixade super-omplåstring. Höll dock inte men en liten joggingtur på 10min+ 30 min powerwalk blev det iaf sen haltade jag hem. Och nu sitter jag och beställer träningskläder:d


Jag tror mina gå-skor hatar mig. Detta var...

dsc01912 (MMS)

Jag tror mina gå-skor hatar mig. Detta var tacken för att man tog ut dom på promenad två dagar i rad. Idag blev det hål på blåsan. 3 ord, AJ SOM FAN


Vaaart gick solen?

Igår var jag riktigt duktig tyckte jag med mina promenader. Dock så straffade gud mig iaf och gav mig en gigantisk blåsa på hälen! :( Ändå blev det en promenad i skogen med Sara, Doris och Elliot och sedan lite lek i sandlådan. Var iofs bara jag som lekte med sandgrejerna men det var ju skoj:P Sen började det bli dags för hemgång, men kunde ju inte gå med min fina blåsa så som tur var kom bästa Martin och hämta mig från Sara så jag slapp gå med min onda häl!



Igår tänkte jag även ge mig på att "bara vara hemma"...själv alltså. Det gick inte så bra. Jag kollade lite på serier, duschade, blev uttråkad så jag sminkad mig och lockade håret..sen...gick jag ner till Martin. HAHA :D BRA det gick. Jäkligt smidigt att ha vänner på 5 mins avstånd:D tjohoo!
Blev bara massa soffhäng, Mike joinade in efter en stund också! :D

Jag hade hoppas på väder idag också men det verkade jag ju inte få! Men det blir promenad sen lite senare tänkte jag! :D

BUUUS

Jag o Ellipelli på LekVegas! ;D


Glad tjej:) timmes promenad följt av möte ...

dsc01901 (MMS)

Glad tjej:) timmes promenad följt av möte på dressman och nu promenad upp till sara:) går i bara tjocktröja och solen skiner. VÅR


Fullt upp!

Helgen sprang förbi som vanligt, har umgåtts med grabbarna, firat lille Martin och jobbat! Firandet skedde på lördagen först hemma hos Martin med lite tårta(som Martin gjort själv, jag kan säga att jag blev imponerad) och sedan styde vi in till stan till Ballbreaker, lirade lite bowling och hade det skojs. Väl hemma i nynäs igen gästspelade vi lite på Bedarö där jag inte satt min fot på 1000 år just pga av att det suger men men, full och glad som jag var svängde jag mina lurviga tillsammans med Martin och Mike! :D


Nyktraaa människooor!

På söndagen blev det sushi och tv med Martin.
Idag har jag utfört min present till Martin också, städat hans lägenhet! Gick superfort så jag åkte iväg till Lekvegas med Sara och coolingElliot och busade loss vid halv 2!

Nu är jag hemma och har träffat mammsen för första gången sedan i fredags:P Skojsigt!
Lyckades precis ladda ner lilla sjöjungfrun också så den ska jag snart dra igång tänkte jag!

I morgon är det morgon-möte nere på Dressman kl 9 så blir ingen sovmorgon!

Avslutar inlägget med ett mästerverk som skapades runt 03.30 i lördags av en rolig typ som bestämde sig för att våldgästa!

Sjukt farlig uggla! :P



Det är skönt att vinna faktiskt. Över 2 ki...

dsc01891 (MMS)

Det är skönt att vinna faktiskt. Över 2 killar också. Extra bra


Sol och för mycket mat

Har spenderat dagen med min fina vän Martin idag, vi tog en lång promenad i solen ut till estö och tillbaka och drog en lunch på rim nam. Efter det åkte vi en sväng till Ösmo och avslutade med fika på Thorssan.

Sedan gick vi hem till Martin där Mike låg och jäste. Vi joinade i soffan och det tog väl 10 min så sov jag sött! En behövlig powernap. Någon timma senare började Mike gnälla om att han var hungrig så jag och Martin knatade iväg till willys, styrde upp lite tortellini. Vi är som en liten familj vi tre, Mamma Elin, Pappa Martin och bebis Mike. :D Vi slängde även ihop en blåbärspaj till efterrätt......och nej, jag kommer förmodligen inte äta på en vecka! :P

Riktigt nice dag måste jag säga! Det tar emot att gå och lägga sig såhär mätt dock. Usch.
Jag är verkligen också en riktig fetknopp på insidan, precis som min vän Linda Sundlöf!

Men men dags att gå till sängs då kanske? Fredag i morgon igen. Dagen är oplanerad så vi får se vad jag hittar på.
På lördag blir det jobb 11-15 och sedan ska vi fira bästaste Martin! Tjoho!

http://2.bp.blogspot.com/_3KAMgjeD2vs/ScPjxPKYJZI/AAAAAAAAAXo/84pkQG8JjtY/s320/tjockis.gif

OM NOM NOM!


RSS 2.0