Nu har vi åkt i snart 6 timmar fortfarande...

dsc01444 (MMS)

Nu har vi åkt i snart 6 timmar fortfarande glada. Billekarna flödar och vi har nog räknat upp alla namn på A som finns. Vi har stannat för donken en gång nästa stopp blir systemet i älvdalen om jag minns rätt. Detta kommer nog bli en galen vecka!


Sista gången man går längst denna vintriga...

dsc01433 (MMS)

Sista gången man går längst denna vintriga väg mot sundby. Känns skönt! Får se när man kommer hem idag. I morgon är det julafton också, har inte riktigt kommit in i någon julstämning kanske. Dags att jobba nu. :)


Nu sitter man hos lotta och ser ut som en ...

dsc01398 (MMS)

Nu sitter man hos lotta och ser ut som en alien. 5 olika nyanser blond blir det tydligen. Får se hur vi klipper:p spännande;)


energinivå 0

Riktigt bra kväll igår. På bedaröbaren, kors i taket! Massa trevligt folk ute, jag var sjuuukt taggad. Fick träffa fina Robin igår också, dock så får han minus för att han dissade mig och drog till stan. Jag gjorde en riktigt schysst vurpa i tessans vardagsrum och såg ut som en riktigt trash när jag vaknade. Precis somdet ska vara.

Idag har jag mått sjukt bra, släkten har varit här och firat mig. Vi åt mumsig mat och hemmagjord prinsesstårta:D
Jag fick en ny icurl av Jonny(min gamla gick söönder förut ju) och så fick jag en riktigt snygg röd klänning av faster :D Senare på på kvällen så doog jag sov en stund, nu ska jag slänga mig i duschen och sen soova..Back to work i morgon och på tisdag blir det frissan :D LÄäääängtar!!

Förmodligen en av världens skönaste killar!
Minus för dig att du bor i norge!

En tröttis Elin i nya klänningen och blommor från farmor och farfar :D


Jag har inget liiv längre

Fyy man bara jobbar heeela tiden.. Igår var det ju faktiskt min 20års dag :) Dagen innan det var ju familjen och käkade julbord. Dom lyckades skämma ut mig lite när det fick hela matsalen att sjunga "ja må hon leva" för mig också! Gulligt värre

Gårdagen spenderades mestadels på jobbet men på förmiddagen så bjöd faktiskt tessan mig på lunch! Jag fick en present också, ett par JÄTTEFINA tofflor :D Även Lisa kom och sällskapade och jag fick en present av henne med!! Riktigt oväntat faktiskt. Ett supergulligt armband från Snö of Sweden! Blev så himla glad, världens sötaste tjejer! <3<3
Sedan åkte jag iväg till jobbet, där fick man många grattiskramar och sedan blev det mys med film och tårta i villan med Kim, Agnes, Annika och Robin :) Icke att förglömma, finaste Natalie ringde ett antal gånger och sjöng så vackert för mig:)
Sen fick man ju massvis med fina sms och inlägg på facebook! Man blir såå glad:D

Idag har jag mått ganska kasst, ville inte alls gå upp i morse när resten av folket fick sova vidare. Men jag jobbade med Ellinor så det var kul ändå. Men jag har riktigt hängig och jag kände att jag gick i slowmotion!

Juuuste, Jag fick ett samtal från BlomsterSnäckan i nynäs igår om att jag hade fått blombud. Det var visst lilla Micke som hade varit i farten :P Jag hittade även ett paket från bror Andreas på sängen nu när jag kom hem. Det var den fina jackan jag hade önskat mig :D:D:D:D:D:D Blev såååå glad wiiieee!!! :D

Tänkte uppdatera med lite bilder på presenterna någon dag när jag har tid och ork!
Nu bjuder jag bara på hur snygg jag är just nu i min smurfblåa mjukisdress och fina tofflorna från Tessan :D

Såå söötaa!!! Med små rosetter på knapparna:D ♥♥♥♥


buuuhuu

Ingen bra natt minsann...magen värkte, ena sidan av ryggen värkte, näsan helt täppt, halsen torr. Brukar inte riktigt gilla att ta tabletter men efter en mycket om och men så gick det bara inte längre. Gick ner, tröck i mig två alvedon och tilbaka i sängen. Kunde inte ligga på rygg för då kunde jag absolut inte andas plus att ryggen gjorde sjukt ont då. Låg jag i fosterställning kändes magen bättre MEN då blev bara ena näsborren täppt vilket är sjukt irriterande. Slutade med att jag somnade sittandes med benen i kors och huvudet framför. Då sträcktes ryggen ut, magen kändes okej och jag kunde andas. YEEAY!

Ska nog gå ner och ta ett bad snart, vet inte om det hjälper eller bara försämrar men men. Sen ska jag göra mig en STOR kopp te! Halsen måste vara på topp i kväll. Dock tvivlar jag på det!



sjuk?

I morse var jag sjukt trött och kände mig riktigt hängig. Somnade på två sek på både tåget och bussen. Slitit som fan på jobbet då jag var ensam och hade 50 gäster.Mycket mer jobb än vad man är van vid. Var helt slut. Men fick faktiskt beröm av chefen idag (kors i taket)!! Skönt att det bara var en sittning också.

Mötte upp bästaste Tessan i haninge och vi sällskapade hem. Hon hade minsann köpt en födelsedagspresent åt mig, kan man bli sötare eller? Hade jag verkligen inte förväntat mig:D Nu är jag riktigt nyfiken. Bara en dag kvar sen är man inte tonåring längre. Shit!
Inget firande är inplanerat ännu dock. Funderar på att sova i Villan då för jag jobbar kväll först och sedan förmiddag dagen efter. Sen får vi se om jag orkar hitta på något på lördag kväll där. Vem vet kanske bara drar till Roos och Jockes fest i nykvarn. Jocke fyller ju år samma dag som mig och Roos den 17/12..

Jag är riktigt seg alltså, sov två timmar här för någon timma sen vaknade vid halv 9. Ändå är jag trött nu. Ska bli skönt med sovmorgon i morgon. Jag är hes för tillfället men hoppas på att det går över till i morgon. Då kommer ju hela familjen till jobbet och käkar lite julbord. Då vill man ju gärna ha fräsch hals så dom får höra mig sjunga lite ^^

Gee mig sommar!!


Are you crazy girl?

Det har varit en jobbig helg vill jag lova...I fredags var man kvar på jobbet till 01.30. Efter det sov vi ju kvar i villan, där bjöds det på lite vin, godis, massage och MASSOR med skratt. Vi kom i säng klockan 4. Halv 10 ringer min tele och det var dags att åka iväg och shoppa lite med mor och far. Jag fick med mig 3 tidiga födelsedags presenter. Två par skor och ett fleeceunderställ:D wiie. Efter shoppingen åkte jag hem till Brorsan och Emma och hängde där tills det var dags att åka till jobbet igen. Snällaste Emma skjutsade mig minsann! Det uppskattades.

Kvällspasset på lördagen var ganska lugn, absolut inte lika roligt att jobba utan Ellinor faktiskt men men. Kom från jobbet vid 00.30 och knatade upp till villan igen där Ida (en kollega) skulle firas minsann!
Strax efter 12 var hela gänget samlade och alkoholen korkades upp (minus för att Ellinor inte vad med)
Även denna kväll bjöd på massor med skratt, speciellt under leken "hepp/chibong". Ända till klockan 6 var man uppe
och babblade. Alla utom jag skulle upp och jobba dagen efter så jag bestämde mig för att ta tag i röran som hade bildats under fredagen och lördagen. Lämnade villan snygg och ren vid kl 1 :D

Nu ligger jag hemma i sängen och är riktigt trött, ögonen vill inte riktigt hålla sig öppna!
I morgon börjar jobbet igen, måndag-lördag denna vecka. Oj oj

Gladaste Ellinor ♥

"Det är kamera-förbud i villan!! Ge hit den!"

Annika kirrar vin och Kim leker DJ

,

Min mästergrogg ;)

Massaaage :D


Jag fick en ny kompis. Är hemma hos bror s...

dsc01372 (MMS)

Jag fick en ny kompis. Är hemma hos bror som är hundvakt till en kompis hund:) lilla gosiga mira sover i mitt knä:)


GULD

Herregud vad det var skönt med sovmorgon! Sååå behövligt! Ligger fortfarande i sängen och slöar. Ska snart kliva upp och gå ut med hunden, sen ska jag nog ta mig ett lååångt bad är det tänkt.
Halv 3 bär det av mot jobbet igen! Hoppas på att det blir en lugn kväll och att jag inte får vara på nedervåningen.
Men det kommer jag säkert få vara eftersom jag ligger på minus nu efter chefens utskällning igår.
Well well, det är bara vara mitt vanliga glada jag så blir det nog bra ^^

Undrar om man ska slå till på en brakfrulle eller käka lunch direkt?
Dagens ilandsproblem

Trött tröttare tröttast

Nu börjar det kännas i kroppen att man jobbar som man gör.
Gårdagens pass tog hårt alltså, var helt slut på jobbet. Och såklart så fick man jobba i princip själv nere med 90 griniga, storätande pensionärer = HELT SLUT! Fötterna värker. Bu :(

Dagens skratt attak:

Jag kikar runt på pensionärerna som tar åt sig efterrätt..När jag kikar in en tants tallrik får jag plötsligt se...en av våra DEKORATIONSKOTTAR!!! Tanten har alltså på något vis fått för sig att kottarna var någon form av dessert/godis. Jag flög in i köket och skrattade så jag inte fick luft och delade med mig av det roliga till servispersonalen ^^

Slutade vid 17.30 och fick som vanligt skjuts av Ellinors fantastiska pappa som är så snäll och kör mig till västerhaninge varje gång! :D

Har inte gjort ett smack sen jag kom hem, är så himla trött. Ska nog krypa ner under täcket snart faktiskt.
Jobbar kväll i morgon och efter det blir det att sova kvar i villan på jobbet..:D Undrar vad vi kommer hitta på för buuus ^^ mihih

Time to sleep..(:O va tusan innan klockan 00.00!?!?!)
wää cry baby

Pooositiva tankar

Sådär ja, jobbpass 1 avklarat. Nu vila, sedan iväg till jobb nr 2..

Jag är trött
Jag vill sova
Jag vill kramas!
bu!

Life is not fair

Dagens arbetspass gick kalas, jag var dock trött halva dagen men jag och Elli fick oss bra många skratt :D

Dirket när jag kom hem slängde jag mig i sängen och slocknade på 2 röda. Sov till halv 7 och sedan var det dags att bege sig hem till Lisa för planeringsfika inför idre :D Vi drar upp den 27de på morgonen och blir kvar drygt en vecka.
Jag längtar ihjäl mig, kommer bli guld! Måste dock boka om min klipptid nu!
Vi badade även lite utomhus jacuzzi



Imorgon blir det till att dra av ett mördar pass...Börjar 07.00 på Nynäsgården, jobbar fram till ca 13. 16.30 börjar jag på Sundby och jobbar till stängning..Kommer vara dööd. Så det är bäst  jag kryper ner nu..




Sänder några varma tankar till en vän som fick tråkiga nyheter idag..livet är fan inte rättvist ibland

4 timmars sömn..ZzZzZzZzz

Igår kunde man minsann inte somna klockan stod på 02.00 sista gången jag kollade och klockan ringde 06.00!

Hela rummet luktar vanilj och sängen känns obeskrivligt skön..
Meeen jag ska snart slänga på mig lite byxor och knata iväg mot tåget för att dra av ett pass med Bästa Ellinor på Sundby! Man har nästan saknat henne när man fick jobba utan henne både fredag och lördag..

Ikväll blir det planeringsmöte inför idre med tjejerna hemma hos familjen Lindquist! Det ska minsann bli mysigt.
Länge sen jag träffade tjejerna faktiskt..skrev till tessan och berättade hur fånigt det kändes att jag saknade henne:D HAHA well well!

Nej dags att slita sig, ser fram emot att sova lite på tåget och bussen som förhoppningsvis går som det ska idag :)

en vecka kvar till min födelsedag.

Mascara
Rött läppstift
Rött nagellack

Lite önskningar bara! ;)

Elin McGordon Ahlfors var det va?

Idag när jag precis hade hoppat av bussen i centrum fick jag ett samtal från Maria från Dressman. Hon bad mig komma förbi så jag knatade dit. Samtalet inleddes såhär

Maria: Aa det är ju så att...jag vill ha dig! Jag sa även till min chef att "Elin Susanna Rullgardina Esmeralda" var duktig. (av någon anledning hade mitt mellannamn kommit upp någonstans)
Jag: Hahaha jasså det säger du haha
Maria: Jaa jag tycker vi skiter i den andra utbildningsdagen, det behövs ju inte.
Jag: Oj vad kuul, vad glad jag blir!

Så japp, då var det klart. Extra tjänsten på dressaman är min. Blir till att skriva papper januari då det förmodligen kommer mer tider och så. Jag fick en tid nu, självaste julafton minsann. Det är bara från 10-13 så jag tackade ja!

På tal om ingenting kom vi fram till att vi gick till samma frissa och att vi faktiskt hade pratat senaste gången jag var där och färgade slingor eftersom Maria var så avundsjuk på min dåvarade hårfärg, när jag var extremt blond!:P
Så jag passade på att smita in på salong Hårfin och boka en tid hos Lotta..så den 27 dec blir det att fixa barret:D

Just nu sitter jag hemma i nystädade rummet, har tänt upp lite ljus så nu doftar det vanilj här inne:D
Lovley!

Gooose<3


Helg nu da?

Jajemen, idag börjar minsann min helg. Ledig nu söndag och måndag.
Helgen har varit lugn och skön om man bortser från jobb. I fredags var jag ensam med 40 gäster på nedervåningen, vilket inte är så himla trevligt. Det tar alltid längre tid att få ut det man behöver där nere men det gick fin fint ändå. Slutade vid halv 12 och var hemma halv 2. KUUUL.

Lördagen började med fika hemma hos bror Jonny som minsann fyllde år, hela 27 barre blev han.
Min födelsedag kom även på tal och det bestämdes att hela familjen minsann skulle komma och käka julbord hos mig på jobbet den 14de, alltså dagen innan den stora dagen. Det är ju alltid trevligt :)

Efter fikat begav jag mig till jobbet åter igen. Fullproppat med folk var det idag och jag blev än en gång lämnad ensam när det andra sprang iväg och sjöng och fick springa som en skållad råtta fram och tillbaka. "Du fick springa litegrann där, skön du är som ser glad ut hela tiden iaf" sa Jonna när det äntligen började lugna ner sig lite och det andra kom tillbaka. Jag fick därför gå tidigare än de andra. Redan klockan 22.00. Och dessutom fick jag upphämtning på jobbet också. GULD värt! :D

Idag tror jag att det blir till att åka till södertälje igen. Min vanliga söndags syssla:D
Ska ta och städa innan bara. :D

Hittade faktiskt en liten film från jobbet på deras hemsida..check it out;)


Man får så dålig mat när man jobbar på sun...

dsc01350 (MMS)

Man får så dålig mat när man jobbar på sundby Gård! Lite kalvstek, potatis och rödvinssås. Oj stackars mig. :)


..

just smile and let it pass...

att tala är silver att tiga är guld

Hej mitt vinterland! På väg till jobbet. F...

dsc01349 (MMS)

Hej mitt vinterland! På väg till jobbet. För en gångs skull kommer jag inte 10 min innan jag börjar. Riktigt skönt. Kunna promenera i lugn och ro:) 13 dagar kvar till min födelsedag. Hur tusan ska man fira det?


RSS 2.0