Idol

Got to do it

Såklart att det kommer ett inlägg om IDOL. Sitter och kollar nu och kollade även gårdagens. Det har ju kommit igång på riktigt nu. Och det slog mig nyss att jag alltid väljer favorit efter utseende. Mina favoriter är Robin Bengtsson, med sina fantastika blåa ögon och bruna hår! (helt såld på brunetter med blå ögon)Gillar även att han är lite goofy eller vad man säger:D Sen killar som sjunger, hur mysigt är inte det. OCH icke att förglömma!! Han spelar gitarr!! - Got to love it!

Och bland tjejerna är det Yasmina Simic, gud vilken vacker tjej alltså. Och hennes röst är så mjuk och ren, kommer bli mycket förvånad den dagen jag hör den skära sig. Även hon har fantastiska ögon!

Sen måste jag säga att satan vad irriterad man blir på den där lilla skiten Johan Palm. Kan inte ens titta på honom och han sjunger inte bra. Sen ser han ut som en tjej, har grabben kommit i målbråttet ens? Nej usch gillar verkligen inte honom.


Bokföring is my grej!

Fick sluta typ 40 min tidigare idag, tommy hade först en liten genomgång på moms och sedan skulle man göra 3 uppgifter vilket tog typ 5 minuter för mig eftersom jag är grymmast i världen;) Och efter det fick jag gå!
Sen så sjunker det där uppmoppsiga när Tommy säger att det vi lär oss nu är IG nivå:P haha TACK tack!
Fick tillbaka provet, allting var perfekt förutom en grej och det var årets resultat. Hade inte bokfört det, vilket jag visste men visade att jag kunde det nu:D fick ett litet G+ allt. (man kunde bara få G på det alltså:P)

Nu ska jag ta mig ett bad tänkte jag, bara slappa:D
kanske flikar in senare:)
Tjingeling:D

Mat..

Alltså det värsta som finns är när man är sådär lite småhungrig på kvällen och man går ut i köket för att ta något att äta. När man väl öppnat kylen, frysen, skafferiet så finns det verkligen ingenting gott att äta.
Kylen är alltid proppad med saker, men vad ska man ha till? Det ligger bara lite tråkiga brödkanter i skafferiet och det är lite för jobbigt att börja laga ordning nått fryst.
Jag citerar Alexandra "dagens i-landsproblem"

Just nu vill jag ha en leverpastejsmacka med salgurka på ett hyffsat mörkt bröd!


Gott och blandat

Tjolahopp sitter här och fick nyss en slick på armen av min lilla vovve..mindre mysig. Sedan tittade hon bara frågade på mig och la huvet på sne när jag frågade vad hon ville, efter det borra hon in nosen under armen på mig. Mysflicka!

Dagorning
- Bokföringsprov (helt okej)
- God lunch
- Planering inför julshowen (mest slak, jag = as rastlös satt och lekte med hörselskydd)
- Lite lirande (= jag gjorde nada)
- Amanda i låndan! (var tvungen att fota, så jefla ful)
- Fika med Linda (kastade tesumpen på henne)
- Dans ikväll (jag kommer kunna nada eftersom jag övar ungefär...NOLL sekunder)

 

För övrigt så glömde jag nämna att jag fått en ny sånglärare som heter Anna-Karin. Hade lektion med henne i fredags, jätteduktig var hon och verkar vara en helmysig tjej. Tror jag kommer utvecklas mycket med henne:)

   
Hittade denna bild på min tele, körde ett alternativ till mascara. - Hårspray, funkade ju rätt bra faktiskt, verkligen naturligt :)
En bild från när jag är på väg hem till Robin i fredags och sist en bild på vad vi får till mat i skolen. JUMMIE!!
Mycket spännande som finns i bildmappen på min kära telefon:)

Imorgon är det musikhuset som gäller hela dagen. Myyysigt:D




Sunday morning!:)

It´s a sunny sunday morning today:)

Solen skiner och denna Söndag känns bara jättebra, kanske för att jag inte vaknar bakis!:D
Vaknade vid 10, fixade klart tavlan till faster och nu sitter jag och väntar på att Linda ska vakna:)
Vill ut och gå, har news to tell:D haha skvaller skvaller - looove it!
Blev en mysig kväll igår, var inte alls sugen på att dricka men några glas slank ner! Maten var super god också:) Good work Emma:) Idag blir det fika hos faster mer än så vet jag inte.
Kom igen nu Linda kom in på msn, hejja hejja jag vill ut i solskenet!
På vägen hem igår gick jag och skrattade lite för mig själv, sånt där elakt skratt mohaha!:D Så jävla kul hade jag med mig själv och min telefon hahaa:D Där fick du dig allt en tankeställare haha!
Somnade sött i min säng sen:)
Okej LINDA kom igen nu!

 

Ploppar upp!

Haha har kommit på min mamma att kolla min blogg två ggr nu:P
Varför läser du min blogg för har jag frågat henne.
-Alltså den ploppar upp hela tiden!
Haha yeah right mammsen! Inte för att det gör något egentligen men vet inte känns lite skumt bara:P
Wellwell - snart blir det ett bad och sen fix inför kvällen. Ingen aning om vad jag ska ha på mig men det får lösa sig.
Avslutar med ett hett låttips:)
Skillet - Comatose


ojda

Hahaha har ett nyss besökar rekord 31 st ;) haha

Tequila är inte min grej!

Inte skrivit på några dagar nu, varit lite upptagen på kvällarna minsann.
Well well igår blev det fest hos Robin. Mindre lyckat för min del, drack massa skit + några shotar tequila och jag tål verkligen inte det. Konstigt nog kommer jag aldrig ihåg det. Jag kunde i vilket fall som helst knappt stå upp ett tag efter att shotarna har åkt ner. Satt då ute och typ halvsov mot en krukväxt (sorry blomman) Sen kom pappa och hämtade mig. Vinglade dit och slängde in mig själv i baksätet, låg sen där som en död säl under hemvägen.
Vinglade sedan in och la mig i sängen och var olycklig haha, vilket kväll alltså, grät gjorde jag också för jag tyckte pappa hade varit dum eller något sånt. Jävla länge sen jag grät alltså.. Fick ut linserna också vilket förvånar mig något grymt! Well well mådde ändå fint i morse, vaknade typ vid 5 någongång gick upp och drack och tvättade av smink sen gick jag och la mig igen. Klockan 9 var det dags att gå upp, pigg var jag till och med. Åkte till jobbet vid 10. Tre lärare från via var där idag, Maria (svenskalärare, Christian (mentor) och sen Rolle (Musiklärare) mycket trevligt:)
Kom precis hem nu, ska fixa ett bildkollage nu från egypten som jag ska ge till faster. Sen blir det nog bad och sen fix inför kvällen. Det blir tjejmiddag hos Sara:) Ska bli mysigt!
Nu ska jag välja ut bilder:)
Puss och mys


Varför är man inte sådär söt när man sover för?

försova sig!

Försova sig är något som alla människor gör. Jag är en sån som ofta försover mig med flit. Ligger och snoozar 52 ggr fast jag egentligen inte är jättetrött, jag är bara jättelat. Sen finns det dom gångerna man faktiskt inte gör det med flit. Som denna dag! Jag ställde klockan på halv 7 igår innan jag gick och la mig. Det vet jag, sen vaknade jag kvart i 9 i morse och blev bara allmänt sur. Jävla klockjävel!!
Tur att outfiten för idag var planerad, men även där stötte jag på motgångar. Hade bestämt mig för rakt hår, men då gick jag såklart och la mig med en knut och håret var fullt av böjar o allmänt fluff! Så fick platta håret sen gick allting bra ända fram till att jag skulle ta mig iväg till skolan. Då gick det inga bussjevlar heller så jag gick gå vilket drpg ut på tiden ännu mer. Well well nu är jag i skolan iaf, typ lagom till lunchen. Väntar på att resten av klassen ska sluta från samhällskunskapen så att jag kan få lite mat i min mage! Sjukt hungrig..!
Nej nu ska jag se efter när dom slutar egentligen!
Tjingeling!


Bilden illustrerar "irriterad"
Haha:)

01.34 still awake!

Japps två filmer avklarade denna kväll/natt, bondgården och catch me if you can. Sen sista var lite för utdragen måste jag säga men jäkla bra handling. Tänk om man ändå var sådär smart!
Kommer förmodligen bli jobbigt att komma upp i morgon, men är inte trött faktiskt.
Hört nått rykte om att det är prov i samhällskunskapen imorgon också. Usch!
Nej ni sötnosar, min kind är bebismjuk och den vill lägga sig mot en fluffig kudde nu och iaf försöka sova!
Godnatt staden!

I´m proud, I´m doing the right thing!

Mitt i veckan

Onsdag som sagt, lite redovisning på kulturhistorian. Det gick väl hyffsat sådär.
Blev promenad med Linda glass hem. Svängde in på kvantum och köpte lite kokosbollar :)
Cyklade sedan hem och provsmakade min cheesecake som var mycket good! Kunde dock ha varit lite mer digistivekex i botten. Sedan tog jag mig ett nap på soffan, efter det blev det ett bad med ljus och myskärleksmusik. Jag är så himla romantisk mot mig själv alltså!
Känner för att bara mysa ner mig i en soffa med en tee eller nått och kolla på tv ikväll.
Hösten börjar rulla in och det märks verkligen, mina bad blir tätare och man blir lite halv mysig allmänt!
Nu ska jag klä på mig och så, sitter med en handduk om håret och en badrock :)



Hemmafru kanske?

Jag har lekt hemma fru enda sen jag kom hem idag.
Först sopade jag upp massa blomkular som jag trodde att frida hade haft ut men det visade sig vara mammas kompis som hade varit klumpig. Efter det bestämde jag mig för att sy in ett par byxor, vilket blev helt okej med tanke på att jag suger på att sy. Men men lite fantasi går allt:D
När jag var klar med det så blev jag sugen på att baka så det blev cheescake. Vilket jag trodde var busenkelt enda fram till att jag skulle vispa äggvitor! Man skulle tydligen kunna få dom lika hårda som grädde typ. Vilket jag inte lyckades med, stod säkert i 10 min och vispade den där vitslemmiga sörjan och ingenting hände. Hm?! tänkte jag, vad gör jag nu?
Jooo vi ringer farmor, bakmästarinnan:D
Och det visade sig att man absolut inte fick ha någonting annat i äggvitorna, och jag hade haft samma vispar som jag vispade grädde med:P oops,  så det var bara att kasta och ta nya ägg.! Och då funkade det minsann!
Så nu står formen fin och klar i frysen:) Sedan städade jag fint i köket eftersom det såg ut som fan efter mig, symaskin, trådar och nålar på köksbordet. Fullt med kladd på diskbänken och diskhon full med bunkar. Men nu är det skinande rent! Nu när jag har ångan uppe ska jag plocka upp lite i rummet som alltid tycks blir stökigt på nolltid.

Får se får se:P

                

Sweat baby sweat!

Nu sitter jag på bokföringen denna tisdag eftermiddag, behöver egentligen inte vara här. Man ska bara repetera inför provet på måndag, men det känns som att jag kan det mesta iaf!
Ensamblen gick okej, var äckelvarmt upp i musikhuset som vanligt så känns som att jag behöver en dusch när jag kommer hem. Ska ny in ett par jeans idag när jag kommer hem också!
Annars är hela kvällen oplanerad, måste fixa en bild till redovisningen i morgon bara..

Så om någon har nått kul för sig let me know:D
pling pling:D

Mår seg och gjorde nyss dushen!

Japps veckans danspass är avklarat, för många frågetecken i denna koregrafi men man får säkert ihop det till nästa gång:P Gick lite bättre än förväntat med tanke på att jag inte har övat en sekund på koregrafin sen förra veckan.
Wellwell! Har precis duschat nu och satte mig precis här.

Skola som vanligt idag, lite projektarbete. Sara och jag var nere på stan och fipplade igår inför våran idee.!
Skolfototema har diskuterats och det slutade med "sagofigurer" Någon som har ett förslag på vad/vem jag kan vara?
Kvällen blir nog lugnt, ingenting planerat!

Å fy fan, knäppte på tvn. Hamnade på 5an och första bilden var massa gubbar och kärringar, spritt språngande NAKNA! My eyes!! I think I´m BLIND!! som sprang dessutom. INTE okej!
Sov morgon i morrn och matlåda - Lovely!

OMG

Läste precis mitt otroligt fina inlägg från i natt HAHA:D
Var ju knappt ett enda ord som var rätt stavat.
Vad tusan babblar jag om haha, jevla kul var det iaf!

Japp kanske ska förklara vad jag menade med det inlägget.
Kvällen började vid 9 då jag, Linda K, Jessica och Matilda hoppade på bussen till ösmo. Där var det en liten tillställning som vi ganska snart lämnade. Vi fick skjuts ner till Nynäs av Jessicas jättesnälla vän. Vi knatade sedan upp till Matildas faster tror jag det var. Där bjöds det på vin, väldigt gott vin om jag inte minns fel.
Vid 12 ungefär bar det av till Stora Vika och umgås med en killkompis.
Jag lyssnade på Jimmy Jansson vilket är förklaringen till mitt avslut "jag ska gå och umgås med Jimmy Jansson nu" eller hur det nu var:P

Idag åkte jag ändå till upplands väsby med Linda för att kolla på hockey. Vi gick runt i Väsby centrum ett tag först. Införskaffade nya underkläder:) Sen satt jag och frös i en ishall halva dagen kändes det som:P Men helt okej söndag när man är lite halv bakis:P
Nu ska jag duscha lite och sedan hoppa i säng tror jag.
Plingplong:D


@ chokolate man

nej han är inte neger:p hihihi

har barit en jätte nive kväll måste jg säga. lite kass fest först men sen fick ju skjuts av en helsn'll tjej net till nnäs:)
blev lie vin och så hon matildas någonting. sen att jag hade med mig minttu var ju en nnab femma:P
nu är jag iaf hos choklAD MANNEN OCH LEKER MED HANS DATA OCH HAR EN KISSEMISSE BREDVID MIG:)
OJ SSTORA BOKSTÄR MED HOPPSIS! sååå:P
nej nu ska jag vara social med jimmy jansson plttifnutti!

HAHAHAHAHH!

Okej jag försökte hitta en passande bild till förra inlägget.
Provade lite olika på svenska "snygg pappa" "pilf" "het farsa" men fick inte upp nått bra. Så tänkte jag aa men jag söker på engelska det brukar bli bättre. Det första jag skrev var "hot daddy" och det blev sannerligen misslyckat. Kom upp bilder på någon naken gubbe vilket var mindre trevlig.
Blev allmänt omotiverad till att ha en bild så skiter i det:P haha
Puss o Kram

Workingday is over:P haha

Kom nyss hem från lilla butiken, körde hem måste säga att jag suger på att backa men men.
Käkade as god mat nyss också, mammas typ fläskfilegrating med bandspagetti såå jekla gott:)
Tänkte nästan ta mig ett bad nu tror jag, kleta på min sista ansiktsmask och köra hårinpackning. Sen om jag orkar tar jag itu med rummet:P Fattar inte hur jag lyckas stöka ner så mycket. I lägeheter håller jag minsann rent omkring mig, tror det är nått fel på mig.

Alltså det bästa med att jobba på leksaksaffären är fan att det kommer så sjukt  mycket snygga killar där. Eller aa pappor då såklart. Så spanar man in dom och tänker "njaa han är nog inte så gammal ändå" och sen när man får se legget, jaha född 1975 great! Nä men bara 15 år äldre! haha Nej det är fan över gränsen! Men men man kan ju fantisera iaf ;)
Undrar om man kanske ska städa först och sen bada. Hm dagens i-landsproblem - Eller vad säger du Alexandra?
Well well något utav dem iaf.
Återkommer om det dyker upp något skrivbart!
Tjingpling!

En lördagsmorgon:)

Nu sitter jag här denna lördags morgon och väntar på att klockan ska bli tillräckligt nära 10 så jag kan glida ner till jobbet:) Så jäkla skönt att jobba helger på svens, 4 timmar bara + ob helt sjukt sköna tider:D
Ingen aning om vad som händer ikväll, hoppas på något roligt men får väl se. Borde ta itu med mitt rum när jag kommer hem från jobbet - det ser ut som crap!

Blir jobb nästa helg också men sen är jag ledig helgen efter det:) Då har jag lite äventyr prell bokat:) Snart är det lön också, lite skönt, har liksom typ 400 spänn på kortet. Det är INTE okej! Nästa månad måste jag se till att inte shoppa så mycket, blev lite för mycket sånt den här månaden. Måste försöka spara lite faktiskt!
Nej gott folk nu ska jag bege mig, kom förbi och köp lite leksaker vettja:D

"Snurr Snurr Hopp Wiie" - Gillar fortfarade de uttrycket:P haha


Min egna var fan 10ggr snyggare eller hur S-man:)

Brunetten och Blondinen (& Johan)

Som sagt spenderade jag kvällen hemma hos Alexandra.
Åkte dit med min kebablåda och gluffsade i mig de hungrig som jag var.
Blev en massa snack först bara och invigning av Alexandras nys rosa plattång.
Sedan kom en liten Johan förbi, då blev det film och sminkning. Aa Alexandra fick för sig att hon ville sminka mig.  Sure tänkte jag. Hm fick lite konstiga blickar av Johan i mellan åt följt av "du ser ut som ett monster" så jag förstod snabbt att det inte var någon vanligt make-up Alexandra la på mitt lilla ansikte. Och när jag sedan var klart kollade jag mig i spegeln och oh my good flög ut mig följt av ett as garv:P AA tack alex jättefint:P haha

Well well mysig kväll tycker jag, alltid mycket skratt och snusk när man är med Alex:)
Nu ska jag sova så jävla gott i min säng så jag är pigg i morgon på jobbet,
Godnatt:)

Brum tut tut!

Övningskörde nyss med fader. Det gick väldigt bra idag, fina växlingar, bra placering och bra inbromsningar:D
Förra gången gick fan uselt:P haha
Snart blir det pizza i magen wiie:D
Klippte mammsen nyss också:) haha hon blev rödhårig nyss, lite miss i planeringen när hon skulle färga:P haha
Well well det bär av hem till Alexandra sen efter maten bara snacka lite skit och såntdär:D
Imorgon blir det jobb:D
tjingtjong

Telefonkväll.

Shit jag är svettig i örat, helt sjukt..!

Aaa som överskriften säger, jag har pratat i telefon hela kvällen. Först med Tomas som pratar något helt sjukt mycket, men han är jättetrevlig och sådär. Sen efter det ringde S-man och ville ha svar på lite grejer (mihihi) och de telefonsamtalet blev en aning seriöst och obekvämt men det slutade bra iaf. Efter det pratade jag en stund med Linda som hade varit på gillinge idag + lite mer. Sedan pratade jag i hemtelefonen med Fanny om massa grejer som hade hänt i helgen och sånt där, fanny är också en jeevel på att prata men lika söt är hon för det:D Och efter det ringde jag upp Linda igen eftersom det bröts första gången och avslutade det vi pratade om. (andas, glöm inte att andas elin)

Nu är telefonsamtalen slut tänkte jag, ska hoppa in i duschen.
Övningskörde idag, entrade 90vägarna men körde 110:D WIIIE så jevla kul. pappa va galen nera:D
Pappa och jag har kommit fram till att jag är dålig på att bromsa!
Öva öva öva!
Så ett kort inlägg blev det här.
Read me tomorrow gullisar:D

MOhahha Visste det

Yes!
Yeees come crawling!
MOhaha

Instick

Sorry Linda!

Om gårdagens samtalsämne så glömde jag även stor gråtandet och dreglandet i brevinkastet. Hahaha tänk er själva den bilden i huvet hahahah! Om människan som man gör detta mot nu var hemma så tror vi inte att det skulle öppna:P
Fick upp massa roliga minnen om Victor när vi pratade om det också hahah.
Hans fejk gråtattaker då han dreglade på sig själv shit vad jag skrattade, och även när han hoppade runt i min säng iklädd bara kallingar och sjöng "aa rinki a schinki a pinki-linki-dinki" bara för att göra mig glad när jag en kväll var grinig. Shit jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv alltså. Kommer aldrig få den bilden hur huvudet.  Vi var så jeeevla störda. Men oj så kul vi hade haha:D

Idag är jag Elin aka FatLip, min läpp har svullnat upp som fan, damit! fattar ingenting!
Vägrade gå till skolan i morse till och med, meddelade min mentor om läget och fick inte skolk för detta iaf. - har jag inte världen bästa mentron eller?
Tänkte göra vägarna osäkra idag igen köra lite med papps.
Ska nog även renskriva kulturhistora grejerna idag också tänkte jag.
Nuu...vet jag inte vad jag ska göra.
Mn något annat iaf tjingeling!


"hallå öppna dörren daa"

Kom precis hem från en fikastund med Linda, riktigt mysigt. Slak ner en macka, lite morotskaka, en kokosboll och två koppar te! Kände mig dock en aning iakttagen, mindre mys :/
Linda följde mig en bit på vägen hem eftersom hon kände att hon behövde en prommis eftersom hon var så äckelmätt efter fikastuden.  Blev en hel del skratt måste jag säga, vi gled in på samtalsämnet "Knacka eller inte knacka innan man går in hos någon annan?" Och sen om man knackar och ingen öppnar vad gör man? Linda visade mycket roliga exempel på vad man skulle göra, knacka och plinga hysterisk och sedan skrika i brevlådan HAHHA fy fan vad kul det var:P Går inte att förklara!
Vek mig av garv när hon gjorde det med sin lilla sjal på huvet som en luva!
Riktigt ruggit ute nu faktiskt burr burr!

Tänkte lägga mig i ett bad snart och tina efter vandringen hem. Riktigt skönt:D
Juste gjorde nått personlighets test som jag hittade på Amandas blogg (heligabirgitta.blogg.se)
Den ska jag lägga upp och sedan en bild från i morse sen blir det bad:D


Elins personlighetstyp:


Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.


Karriärer som skulle kunna passa Elin:


Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare


Lite coola jobb då!



 


Mm gillar håret och tofflorna!, synd att det ser ut som att jag har 2dm långa ben:P Haha


Hungriga esteter 2or..?!

Vi små esteter äter på tisdagar uppe i musikhuset, vilket innebär att vi har med oss matlåda.
Idag hade jag glömt mina rester på bordet under ensamblem (åt kycklingklubbor och klyftpotatis)
När jag sen hämtade lådan när vi slutade så var benen helt "skalade" och det låg bara en liten klyfta potatis kvar. Och så mycket hade jag misann inte ätit. Alltså betyder det att någon annan har smaskat i sig mina rester.
Hur sjukt är inte det då?

Well well, sitter nu på bokföringen är klar med det man ska ha gjort tills idag, 40 minuter innan vid slutar. Har en bestämd fikadejt med Linda Icecream sen, men hon slutar inte fören halv 4 så tänkte vänta på henne så vi kan bussdejta också. Jag måste säga att jag var väldans piff idag, fixat hår och grejer. Måste nästan lägga upp en bild sen när jag kommer hem:) Hihi egenkär? - oo yes!

Usch har en muntlig redovisning på musikkomunikationen i morgon och jag har inget ämne att prata om. Plus att jag måste göra en intervju också, damit!
Sitter och håller kära berra sällskap nu, hon kämpar på med uppgift 13 trots att hon har sjukt ont i magen. Mycket duktig måste jag säga att hon är!

Nej nu pluttisar - read me later :)

Patetiska människor

Alltså seriöst alla patetiska killar som åker runt i skit bilar, SLUTA brommsa in, busvissla och varva/gasa whatever när ni ser tjejer. Så jävla patetiskt, tror ni tjejer blir typ smickrade av det eller tycker att ni är balla. 14åringar som luktar kiss kanske tycker det. Men ska ni stanna och leka tuffa så skaffa er först en SNYGG bil, inte en rostig gammal volvo och sedan ett bra avgassystem eller va tusan det är som får det att låta bra.
Innan det, kör bara fort förbi så man slipper se er.

PATETISKA MÄNNISKOR, KLIV UR BILEN OCH RAGGA SOM EN RIKTIGT MAN!

 VS 
Gå och dö                                 JA tack

En aning deppig

Jag gjorde just en tråkigt upptäckt.
Dubbelavsnitten med sex and the city har slutat, dom visar inte ens ett längre! :(
Blev faktiskt på riktigt deppig, uuuwwwä
Och inte nog med det, denna timma går verkligen segt..! Var ca en halvtimma sen jag skrev och jag tror det varit en trögaste halvtimman i min livshistoria. URK.
Ingen rolig inne på msn, läst alla bloggar (vissa uppdaterar otroligt dåligt..!!) som jag vanligtvis läser.
Gay timme säger jag bara. Ska bli skönt att dansa lite.

Nej måste tänka posetiva tankar nu. I morgon har vi ensamble då är det Raining men som gäller.. WoOHO:D, juste måste messa lite folk och säga att jag tycker vi ska ha matlåda:D SKulle vara nice att slippa springa upp och ner till skolan. Är nyfiken på Jennis frilla också, hon skulle klippa sig idag sa hon:) Skojsigt!
26 minuter kvar till dans! Snark
Måste se till att komma ihåg vatten den här gången, var så sjukt töstig förra gången, helt tjock i halsen sista kvarten.

Tiden går verkligen pissegt när man har tråkigt!


Hur sover man lagom?

Okej jag tror det var något fel på mig igår, jag somnade innan tio. Och inte med kläderna på eller något sånt, det var inget misstag. Jag kan inte påstå att jag var jättetrött heller. Nej ingen aning vad jag hade för fel. Till och med mamma reagerade:P Iaf det borde ju varit så att jag vaknade jättepigg och utvilad men när klockan ringde halv 7 (jag snoozar alltid en halvtimma, minst) Så vad jag så sjukt trött, låg och snoozade i en timma och var fortfarande dötrött..! Måste fan ta reda på hur man sover lagom mycket alltså för det här funkar ju inte..! Gick till till skolan i mjukisar, en as soft adidas tröja upp piffat med en scarf och helt osminkad. Och eftersom min hår såg ut som crap så blev det en keps på det också.
Mmm - beautiful!

 
Me today And - PhoneCall med Mr Guldklimp

Jag har tänkt på en sak, jag har verkligen ingen specellt stil som jag följer. Klädmässigt menar jag då.
Ena dagen har jag en fin liten klänning och ett par pumps, andra dagen ett par schysst jeans kanske ett linne och en kofta och nästa dag ett par bagy jeans och en stor t-shirt med tryck. Riktigt skönt om jag får säga det själv. Jag tror det var lilla Linda som nämnde att jag kunde ha lite "finare" kläder utan att se uppklädd ut - hm good or bad? Inte bestämt mig.
Nog om det iaf!
Igår kom Catta förbi, hon fick äntligen sin presten och sen så piffade jag upp henne lite för hennes boy skulle bjuda henne på middag inne i stan. Och vad jag förstår så uppskattades det från både hans och hennes håll! Åå alltid kul att hjälpa till. Riktigt söt blev hon:) Men jeeevlar vad jag bråkade med henne hår, det är som jäkla bebis hår, mjukt och helt omöjligt att få som man vill! Men med 2 liter hårspray så fick vi tillslut lite lockar i det.



Om en timma är det dans som gäller, känner mig lite seg trots att jag sov under sista lektionen då vi kollade på grinchen. Vi esteter alltså.. ;) Tror minsann att jag ska öva lite på koregrafin nu så man hänger med lite iaf.
Tjing tjing!

Tänk att Mc´donalds driv in kan vara så kul!

Blev ju jobb igår då på svennes:P haha
Efter det lite presentshopping till lilla Catarina Gerd Ekström som faktsikt fyllde 18 år igår:D
GRATTIS GRATTIS GRATTIS:D
Efter det bar det av hem, kekade lite lunch och sedan tog jag mig ett bad och sånt:)

När jag kommit ur badet färgade jag ögonfransar och ögonbry och sedan ringde telefonen.
Det var lilla Linda sundlöf som ringde, hon ville ha med mig på ett litet uppdrag, en roadtrip. Hon var mycket mystisk och ville inte berätta vart vi skulle eller varför:P Hon bad  mig även ta med ett par stringtrosor, våtservetter,  en flaska vin om jag hade och en kamera. HMMMMM!?!? Jag packade ner sakerna och en halvtimma senare plockade hon upp mig. Hon hade sin Farbror Benny och hans tjej Nina i baksätet. Vad tusan tänkte jag, men förstod snart att vi skulle köra dom till någon slags tillställning!  Men förstod fortfarande inte vad jag skulle ha alla saker jag packat ner till:P
Vi körde dom till skogås iaf och där berättade Linda om sin lilla plan.
Hon hade tänkt att vi skulle åka och sola, därav stingtrosorna, våtservetterna skulle vi torka bort sminket med, kameran aa fota med. Men det blev inte riktigt så.
Vi åkte istället till vegabaren, där stod vi på parkeringen i typ en kvart hahaha så jävla fult! Bestämde oss sedan för att åka till mc´donalds. Och vi var bara tvungna att ta drive in eftersom det är så himla kul:D
Två varv blev det eftersom jag kom på att jag ville ha en mc´flurry också:P Sedan blev det daim i hela bilen eftersom Linda är en klump hahaha:D Vi kekade sedan på parkeringen HAHAHAHA:D

Well well sen bar det av hem, vi stannade och pratade med lite folk på vägen, gick in på filmkedjan och köpte ett lass godis som vi skulle ha när vi hämtade upp Benny och Nina igen, åkte hem till Linda för att hon skulle byta kläder och sedan åkte vi tillbaka till skogås.
Linda droppade mig hemma hos mig sen efter upphämtningen, då var väl klockan si så där 12 kanske.
Sedan blev det ett mycket långt samtal med Mr...nt nt nt så det kan gå alltså:P

Nu vaknade jag precis denna underbara söndag, solen skiner, blir promenad med Linda Glass runt ett och sedan ska jag även se till att träffa Catarina så hon kan få sin present :)

Har tyvärr inga roliga bilder från gårdagen eftersom min kamera är borta ni vet.
Men lovade ju en bild på Turban Elin sen får jag väl slänga upp nån random:D
Tjoflöjt!

Hahah turbanElin hahahahaha:D Så jevla snygg alltså:D



Turban-Taliban Elin

Fredagen är hääär:D
Gick upp 3 timmar innan jag började idag, varför vet jag inte.
Tog mig iaf ett bad och grejer. Höll på länge och valde kläder och kom sedan på en fin en:D Påhittiga mig!
Första lektionen var scmu - Bara massa planering, jag hade så tråkigt så jag fixade mig en turban av min halsduk. Vilket tillförde endel skatt och glädje till lektionen!
Denna tuban kom även tillbaka under samhällskunskapen. Folk gick förbi utanför och tittade in och började skratta:D Skönt att ge alla ett fredags skatt. Yvanna uppmanade mig att gå så till skåpen också. Tjaaa kan jag väl tänkte jag. Jag tror aldrig jag har fått så mycket blickar av att bara gå igenom korridoren:p Hahaha:D Tror jag ska börja ha den där på heltid alltså:D Kul som fan var det.
Sara plockade upp mig och vi åkte hem till mig för att mamma skulle klippa sara. Uuh salong Ahlfors ;)

Middag på villagatan är planerat, åå just like old times:D Lovley
Jag och Sara handlade och gjorde grov jobbet till middagen och nu väntar vi bara på att Camilla och Pia ska vara på hemgång så vi kan började steka köttfärs. Det står nämligen Taco på menyn.
Blir nog häng hos T och S ikväll, och jobb i morrn.
That´s al information for now:D

Juste det kommer bilder sen på lilla Turban-TalibanElin

Varför är jag bajsplockarn?

Vaknade och kollade på klockan, prick 08.00, börjar om en kvart. Gå upp eller ligga kvar? Defenetift ligga kvar. Snaaark!

Japp så började min dag. Middagen igår blev jättemysig, en flaska vin slank ner och det blev både fnitter och tårar under kvällen, från både mig och mitt sällskap under idol faktiskt!
Åkte hem till Sara i morse, blev massa slak mest. Och jag har även fått en uppgift, jag är bajsplockare. Som alla säkert vet så är inte valpar rumsrena, vilket betyder att dom gör sina behov mitt på golvet. Men jag tror verkligen att lilla Sune var en anting rebellisk idag, vi gick ut med han, han varken kissade eller bajsade. Vi gick in och 5 minuter senare bajsar han på golvet. Hur schysst är det liksom?! Och Sara är en aning känslig så att plocka upp korven blev min uppgift efter som jag är en riktigt kvinna!

Blev lite övningskörning idag också, ännu en skylt har blåst bort. Hur tusan lyckas jag?
Det gick hyffsat, lite kärringstop för första gången då man är i trafiken annars har man bara fått det när man ska starta typ:P haha
I morgon är det fredag minsann, får se vad som händer i helgen. Förmodligen jobb om inte en viss person tänker pallra sig hit. Får se hur det blir med den saken. Nu ska jag kolla på top model/ idol såå tjingeling:D


Detta tråkiga väder! usch

Det är bara regn hela tiden, himlen är konstant täckt av ett grått täcke.
Är det verkligen höst nu? Är sommaren redan över?
Vad är det som händer med den svenska sommaren egentligen? Nej usch hörru du gud där uppe i himlen är du deppig eller what´s up with this sad weather?!?!
Hade min första trumlektion för terminen idag, mycket skojsigt måste jag säga:) Blev bara lite kordinationsövningar, göra fyra olika grejer samtidigt, inte allt för lätt alltså:P Måste komma ihåg att ring till Sång-Yvonne också för att bestämma en tid som vi ska träffas och sjunga på:D hehe
Kom precis hem från skolan nu:) Min hjärna är allmänt mos efter två timmars kulturhistoria där vi ska skriva en romantisk och en naturalistik berättelse. Kruxet är att det ska vara samma berättelse. Har iaf kommit igång och det känns ju skönt iaf:) Satt allt för länge och hade kört fast, då sa monica "skriv bara det som ploppar upp i huvet sen kan man ju alltid ändra". Och det fungerade faktiskt!

Ikväll ska jag bli bjuden på middag minann, så jag tänkte pussla ihop en ny outfit för kvällen snart:) Kirra frillan lite och sådär. Får se till så att det inte blir så sent bara, då orkar jag inte upp i morgon sen.



Har man någon att dela en regning dag med kan det faktiskt vara mysigt!

Din jeevla puunchruullee!

Har minsann varit en mysig idag idag måste jag påstå.
Först en sovmorgon - Otroligt Mysigt
Gehörlektionen vill jag inte kalla mysig men den gick bra faktiskt, jag hänger med nu och förstår plus i kanten.
Efter det lunch med Jennisen, Yet, Lindutt och Emma, alltid mysigt men maten var faktiskt inte mysig, pytt i pannan var slut så fick äta klistermos och "färsbiffar" (bajskorvar typ) men med lite ketchup gick även det ner.
Ensamblen, den var mysig. Vi kom igång och spelade idag the girlband spelar It´s raining men (mitt förslag som gick igenom yeeay) gick hyffsat faktiskt.
Och sista lektionen var bokföring, jag och rebecca var där båda två idag. Jag gillar fan bokföringslektioerna, dels för att jag faktiskt förstår vad jag gör, läraren är as skön och för att det faktiskt är kul:D
Jag och rebbsen är riktigt pluggisar, vi satt kvar i 20 minuter idag minsann. MYSIGT!

Juste glömde säga, jag har idag dykt in i en rullande bil, christian tänkte åka utan mig och rebbs idag så sprang efter röck upp dörren och dök in och slog i huvet i dörran på andra sidan. Måste sett så sjukt roligt ut hahaha:D

En halvtimma efter att vi slutade (kl4) rullade silverracern in på skolgården, uuh jennisen och Lindutt plockade upp mig o rebban sen blev det MYSfika på thorssan:D Myste sedan runt i lite affärer, jag införskaffade ett nytt smycke till naveln, ett sött körsbär:) Sen åkte jag och Linda hem till henne, satt där och snackade massa skit. Sen tände vi massa ljus och släckte ner, kokade en kanna tee och satte oss på golvet och pratade ännu mer:) - URMYSIGT:D
Juste, mycket viktigt - Vi åt PUUUUNCHRUUULLLAR! haha linda du är allt en punchrulle du!
Nu kom jag precis hem, ska kolla ut en outfit som jag och Linda pyssla ihop.
Men alla mysiga människor, ha en mysig natt:D
Puss och MYS:D


Mysigt or what?:D

Valp, dans och svett

Yes yes, umgåtts med sjuka sara idag, toabesöken var inte få ska jag erkänna.
Har även lekt en hel del med lilla nya valpen som vistas i den lägenheten, så söööt:D Den har inget namn ännu men det kommer väl det med. Måste ju passa perfekt liksom!
Fick skjuts hem med timmy vid 6, 7 började dansen där jag nyss kom från och jag är svettig:P inte lite heller. ett tips träna aldrig i en siden jacka. Det förvandlas till en enmanna bastu och det bara rinner om en:P puuh
Gick hyffsat på dansen idag, känns som jag fick det ihop det lite mer denna gång iaf..
Nu blir det en dusch, sedan byta sängkläder och sen SLÖA!
Ska INTE lägga mig sen idag, där med pasta!

Pössinössi


God måndagmorgon (not)

Jag är så jävla trött alltså. Jag har mig själv att skylla såklart, gick min promenad med Linda men sedan stötte vi även på lilla Fredrik. Det lustiga var att jag hade gått och tänkt på honom, och funderat på att ringa för att se om han var hemma så man fick se hans nya lya. Sen mitt i allt möter vi honom, precis utanför hans hus också. Riktigt slump alltså.
Well well sa adjö till Linda som btw åker till bryssel idag. Bye bye little Icacream!
Sedan gick jag o Fredrik upp tll han, bänkade oss framför tvn, jag med en skål chips och han med lite mat.
Blev en lång visit ändå till klockan ett på natten minsann. usch sen fick jag gå hem själv. Tur att jag hade Natalie i luren annars hade jag nog varit rädd! Hon ska nog komma ner till mig i morgon eller ikväll kanske hur det nu var. Och leka med mig i skolan i morgon. Wiie
Jag kom iaf inte i säng fören klockan 2, därav min trötthet. Seriöst mina ögon såg ut som plommon när jag tittade mig i spegeln föra gången..shit alltså I looked like crap.
Ikväll är det dans igen, jag förbereder mig på träningsverk, måste öva lite på koregrafin också kanske. Hm
Nu ska jag iaf mixa ihop min smoothie som jag längtat efter heeela helgen. Sen ska jag bege mig hem till lilla magsjuka sara och pyssla om henne tänkte jag! På med munskyddet !
Read me later;)

Ren som en tvål !

Okej seriöst, jag tror faktiskt inte att jag kan bli renare nu.
Jag tog som sagt mig ett bad nyss. Men bara för att jag var så äcklig innan så tänkte jag "åå jag lyxar till det lite, ett litet spa för mig själv" Så jag tappade upp vatten, hälde i både badsalt, nå små bad kulor, badbomber och skum. La på en ansiktsmask, tände några doftljus och la mig och slappnade av. La sedan i en hårinpackning, tvättade hela kroppen med scrub och efter det skrubbade med en peelingvante. Filade även fötterna:)
Som sagt, tror inte att jag kan blir renare nu! wiie:D

Home sweet home

Efter ännu en 7 timmars lång bilresa är jag nu på hemmaplan igen.
Blev lunch på Hakkes där jag åt helstekt kotlett med dragonsås, koktpotatis och rostade grönsaker.
Mycket gott måste jag säga.
När vi fortfarande befann oss bland civilisationen så försökte jag hela tiden koppla upp mig på oskyddade nätvärk, lyckades tillslut med då var det för låg signal så man kom inte ut på internet i vilket fall som helst. Damit
Var för ful och äcklig för att orka köra min lek "bil flört" så jag sov mest faktiskt och läste både solo och damernas värld pärm till pärm. A girl and her magazine - love it!

Ska snart hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite tänkte jag. Sedan ska jag plocka i ordning lite i rummet.
Vid 8 ska jag möta upp Linda i centrum för en lite promenad med massa tjatter, åter igen - Love it!

Det har varit en mysig helg upp hos min bror måste jag säga:)
Tittade på många filmer bla Ensam hemma - lika rolig som vanligt, en liten bit på the increadeible hulk - var för trött för att koncentrera mig, Wall-e - Mjäääk dålig film faktiskt, lite söt i mellanåt dock och Horton hears a Who - faktiskt ganska bra måste jag säga:) Söt film om en elefant som hittar ett sandkorn där det faktiskt finns en helt liten stad inuti!:D 
Shoppade lite eller aa småprylar bara:)

Nej folks dags att bli människa igen, istället för en äckel slusk!
Smell me later (rekomenderas)

God eftermiddag

Tog mig nyss ett powernap på soffan, vet inte alls hur länge det varade men skönt var det.
Blev riktigt trött efter den efterlängtade maten som var mycket god:)
Vaknade av ett sms från en person som jag inte hade förväntat mig skulle skriva. Haha mycket lustigt hela den historian med den mannen. Haha Well well det fixas och doas här i lägenheten, pappa skruvar upp lampor, mamma lägger upp gardiner och jonny sätter upp hyllor. Jag tycker själv att jag har gjort dagens gärning, diskade och fixade fint i köket, det är min grej liksom. Sen gav jag ett råd som bror nappade på, byta plats på köks och vardagsrums gardinerna. Så jag ligger bara i soffan och inspekterar alla andras slitande! 
Jag och bror har även roat oss med att ladda ner massa filmer till denna dator.
Och dagens i-landsproblem eller det blir nog morgondagens är att mitt batteri på datorn inte räcker längre än drygt 20 minuter vilket suger eftersom jag då inte får någon användning för filmerna vi just laddat ner. SUG!

Mamma och bror sprang just iväg till ica Nära för att handla lite grej till de varma mackorna vi ska trycka i oss senare ikväll. Även idag har mamma tagit upp bantningen som jag enligt henne håller på med. På grund av att jag sa att jag inte ville äta mer eftersom jag tryckt i mig massor med godis idag. (hm godis diet är väl bra, det går man ner i vikt på väl?)
Vilka motargument jag än kommer med så tror hon samma sak. Jag börjar faktiskt vänja mig vid det nu.

Kikar väl säkert in senare, finns inte allt för mycket underhållning här men huvudsaken är ju att man får träffa brodern:D
 
Klumpig kräääm haha s-man ´haha!

57 mil upp i vårat avlånga land.

Japps precis där befinner jag mig just nu:)
Hälsar på min kära bror som flyttat hit. Sju sketna timmar (halvtimmas stopp för mat) tog det med bil upp hit. helt sjukt. Min rumpa var allt annat än rund efter den åkturen.
Jag hade planerat att blogga om massa roliga saker på vägen upp men glömde bort en liiiten detalj. Internet, aa precis jag hade inget internet och batteriet räckte bara ca 20 minuter. Så det blev inte så¨mycket surfande för min del.
Vi kom hit igår på kvällen, då blev det bara massa tv tittande. Mamma och pappa gick och la sig ganska tidigt men jag och bror låg uppe och kollade på ensam hemma:) Så sjukt länge sen jag såg den filmen alltså!

Iaf på vägen upp så var jag ju tvungen att roa mig själv eftersom jag inte hade någon dator. Så första leken blev massutskick på telen, de höll mig underhållen i ca 20 minuter, sedan hade jag värk i tummen och kände att jag behövde hitta på en ny lek. Aaa bilflörtning tänkte jag. Spanade in varje bil vi körde förbi, hade bakom oss eller bredvid. Var det en snygging i bilen sökte jag ögonkontakt och flörtade på som tusan. Riktigt roande att se allas reaktionen. De flesta flörtade tillbaka och log glatt men det fanns endel som antingen bara så jätteförvirrade ut eller typ totalt ignorerade mig eller så fick jag en tjurig min tillbaka. Det stora problemet var att pappa körde så fort hela tiden och skulle om nästan varenda bil så mina flörtar blev inte så långvariga:P både bra och dåligt kanske!

Nu sitter jag här och väntar på mat bror ska laga spagetti och köttfärssås till oss!:D Det första som hände när jag vaknade var att vi åkte och handlade, först till någon affär där det fanns typ allt och det var pissbilligt. Så där inhandlade jag lite småsaker jag tyckte att jag behövde. Ångrar att jag inte köpte ansiktsmasker alltså, Men men sedan blev det mest tråkaffärer, men var det kom en till lite krimskrams affär där hittade jag lite doftljus som jag köpte:)
Vet inte alls vad vi ska roa oss med resten av kvällen får helt enkelt se.
Tror det blir hemfärd i morgon ganska tidigt.
 
over and out! ;)
 


Orkar inte!

usch idag är jag verkligen allt annat än sugen på att åka till skolan,
Jag vill bara klä av mig igen och hoppa ner under täcket och titta på tv heeela dagen.
Det skulle vara så grymt skönt alltså! Men men så kan man ju inte göra liksom.
Klippningen igår gick väl bra, blev en bit kortare. usch kommer sakna mitt långa tråkiga hår!
Men lite variation måste man kanske ha ändå.

Skolan börjar om en kvart och här sitter jag liksom, tänkte ta bussen som går 20 över vilket innebär att jag kommer komma ca 5 min försent men det får gå ändå:P

Jag är deprimerad också, min kamera är helt försvunnen, hade den sist hos farmor och farfar i fredags sen dess har den varit helt försvunnen :( så jävla tråkigt. Förstår verkligen inte vart den har tagit vägen!
Sen är det sjukt kallt överallt nu också, jävla höst alltså! Gööh

Nej måste börja tänka på referängen så att säga!
Tuudls!


helt sick!

Nu är hela studentpaketet beställt! Sjukt roligt, min mössa kommer bli så himla fin tror jag iaf:D
Allting kostar runt 1400kr då beställde jag även mjukisbyxor, en piké, champangeglas, guldpenna och en Dog Tag:)

Nu är det bokföring som gäller, Rebecca är försvunnen fortfarande, har faktiskt inte sett henne på hela dagen!
WHERE ARE YOU MY FRIEND?!?
Har ingenting planerat inför kvällen, får se vad den bjuder på!
Oj oj nu måste jag lyssna på vad min lärare säger (shit kan inte hans namn)
Tjingeling:D

Så nära men ändå så långt bort

Yes kom precis hem från dansen som började idag igen:D
Såå skönt att få jobba lite med kroppen, höll dock på att dö under situps låten men så är det ibland:P uschi.
Började på någon koregrafi, vet inte om vi skulle ha den eller om det bara var övning typ:P Well well.
Gick väl sådär måste jag säga:P men det funkar nog bättre nästa gång när allting har fått sjunka in lite:)

I morgon blir det provning av studensmössa:D IIIH så stört tar liksom studenten nästa sommar:D GAAH!!
Sjukt stört!!
Nej nu ska jag leka nått annat pussinussi:D

                                  

Jag blir galen alltså!

Shit vad jag är trött på mammas jävla tjat om vad jag äter och inte äter.
Nu när jag kom hem hade hon föreläsning med mig att det är INTE bra för kroppen att bara dricka en smoothie på morgonen för då får magen ingenting att arbeta med. Ämnesomsättningen kan bli helt knasig av det och bla bla bla.
Alltså seriöst, tänk dom som inte ens äter nått på morgonen, och jag tror en smoothie är fan så mycket bättre för kroppen än en sketen macka med en skinkskiva på. MEN NEEEEEJ, åå blir så galen på henne. Det är såå mycket bekvämare att dricka något på morgonen än att äta. Det går mycket snabbare också. Perfekt för en morgon trött snoozare som mig!
Men hon var ju tvungen att byta metod nu eftersom bantingspåståendena inte funkade.
Snälla nån jag äter ju mat också inte så att jag skiter i att äta mat i skolan bara för att jag dricker en smoothie på morgonen. Nej usch förstår verkligen inte problemet i det hela!

  

Första dagen på en ny vecka:)

Gårdagens provjobbning gick bra tror jag, eller vad säger du Alexandra?:)
Sjukt var mycket folk man träffar som man känner, mycket trevligt :)

Nu är det måndag igen och jag har sovmorgon den här måndagen:) Såå skönt.
Tog mig en jättelång och skön dusch precis när jag hade vaknar. Nu har jag har jag precis druckit mig smoothie och ska snart försöka hitta dagens outfit.
Juste har glömt att nämna att jag faktiskt ska klippa mig på onsdag, tog mod till mig och gick och beställde en tid på sjödins. Usch jag är nervös faktiskt!

Nu i helgen blir det besöka bror på hans nya ort:D Ska bli mys, har inte träffat han sen den i slutet av juni :(
Och helgen efter det hoppas jag att en spännande grej händer men får se hur det blir med det!
Nej nu måste jag fixa mig
Solong:)



RSS 2.0