Så börjar jobbveckan!

Kickstartade dagen med lite försovning och apstress till jobbet. Men jag hann och det har varit en riktigt soft dag på jobbet. Jobbade med Uffe och Matilda. Riktigt nice. Jobbar så sällan med Matilda, gillart som fan :)

Gårdagen blev huuur bra som helst. Mötte upp Natalie i Jakan för tidig lunch, thai/kina/sushi buffe! NAM
Knatade bort till gymmet. Körde mage och rygg i ca en timma och efter det blev det bastu, bubbelpool, ansiktsmask och massor med prat. Sjukt skönt! Efter det en fika och jag har druckit min första latte. (halva) Kan inte påstå att jag gillade det! Men jag tog mig en idag också på jobbet.. inte heller så gott men jag blev lite mer pigg iaf :)

Nu sitter jag och väntar på att mannen ska dyka upp! :D Hade inte blivit nå tester idag för honom. Men det hade tydligen garanterat att OM han vill så kommer han in på skolan. Så jävla häftigt! Men han ville ändå flytta fram testerna till ett annat datum bara för att! SÅ duktig min Hampus!!

Har precis ätit lite och kollat på Glee. Får se om det hittas på något ikväll. Gissar att det blir mys bara. Hampus lär vara trött efter 5 timmars körning.. :/ Men det är ändå jobb 12-15 i morgon så kanske lika bra. Behöver sömn efter denna konstiga natt.. sov helt sämst!

Tänkte slänga mig i duschen nu. Är så himla frussen!

Pumpa pumpa pumpa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0