Hallå solen jag är ju ledig!

Herregud vad jag har jobbat nu senaste veckorna, hinner ju inte andas typ. Men det är bra, snart kanske man inte ha nått jobb när man far till Norge. Sist jag nämnde det, eller enda gången var det två månader kvar. Vart tog tiden vägen. Heeeerre min gud! Inget vettigt har jag hunnit med heller. Bara jobbat jobbat och jobbat.
 
Känns helt spontant att åka till Norge. Vet inte riktigt när jag flyttar på heltid, Hampus åker först, typ 13de Augusti. För tillfället har han bara ett studentrum att bo i, så det är lite oklart om jag kan flytta med på en gång. Men min tanke är att jag får åka dit och hälsa på några dagar. Söka jobb som en dåre kanske åka hem igen och sen hoppas på att få svar från någon av ställena. För i September sa det att det skulle finnas "lägenheter" på samma ställe där han har sitt rum. Där man har egen toa och kök+ ett rum. Så då känns det lite mer lämpligt att flytta över.
 
Allt känns spännande och kul men samtidigt läskigt och sorgligt. Har redan gråtit två skvättar, fick en sån fin present av bästa Natalie då sköljde allt över mig, jag kommer inte kunna träffa henne när jag vill. Knappt så jag kommer kunna ringa när jag vill, vi kommer bo i olika LAND...Satan vad jag kommer sakna henne!
 
Och sen Therese som mitt i allt säger "DU ska åka ifrån MIIG, vem ska jag nu hitta på massa konstiga bus med?" WÄÄÄ crybaby blev jag då määä! 
 Mina fina tjejor..oj oj..
 
Well well, nu ska jag njuta av min ledighet framför tvn en snabbis sen ska jag göra nått vettigt.. tror jag :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Natalie

Ällllskkkllliiinngg !! Kommer sakna dig galet mycket , men du är bäst och vi klarar allt ;) mega ultra utgång i Norge när jag kommer och hälsar på ;) love you <3

2012-08-02 @ 18:19:19
URL: http://Degonatta.blogg.se
Postat av: natalie

GULLE... ! älskar dig så mycket tjejen . Men det är bara ett år och vi kan hälsa på varandra. Inge mer shopping för oss så vi kan åka till varandra istället ;) Göra Norges gator osäkert. Fan tänk va kul det kommer vara, du jag och Norges inneställen ;) Haha..

Du är bäst och Norge ska skatta sig lyckliga att dom får låna dig i ett år !!
<3<3

2012-08-03 @ 14:17:33
URL: http://degonatta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0