I love girls!

Lägenheten såg ut som bajs när jag kom hem och jag hade en tjejkväll inplanerad. Så det var bara att sätta igång att städa. Som tur var så hjälpte mr Handsome till parallellt med att han hade tvättstugan (män är ju trots allt bra att ha). Klockan halv 7 var lägenheten tipp topp och vi hade fått i oss mumsig middag. Jag väntade tjejerna strax efter sju men eftersom jag själv är tjej så visste jag att det skulle bli senare. Så jag tog mig en LÅÅÅNG dusch och stressade inte ett dugg.

Strax innan 8 kom iaf hälften av tjejerna, Emelie, Alexandra och Denise och där stod jag med mitt osminkade face men var lika glad för det. Det tog sedan ganska lång tid innan resten av sällskapet kom. Grannen kom även över mitt i allt vilket jag tyckte var mycket trevligt, ju fler desto roligare!:D Jag tror Marie och Johanna L kom någon gång vid 9 och strax innan det så kom Johanna J. Hela sällskapet var då samlat.
Det blev massa kort och jag har aldrig fram tills att det var dags att bege sig till telen. Super JJ hade då kirrat skjuts till oss i värsting bilarna. Den ena var en baby gul gammal volvo den andra liknade mest en folkracebil med en plastbit som sidoruta. Ni vet, fina tjejer åkte med stil! tsss

De blev en kväll fylld med dans, massa roliga människor, bilturer ut i skogen och kek på grillen såklart.
Stötte även på mister långskonk som faktiskt verkade ganska glad att se mig för en gångs skull. Han hade tydligen varit på telen också men det hade ju jag totalt missat.
Nåväl, jag var här hemma ungefär hav 5. Jag kände mig riktigt nöjd med kvällen och somnade riktigt gott och vaknade i morse klockan 9:D

Blev en pizza med Johanna, Denise, Calle, Handsome och lille Kevin och nu ska jag nog slänga mig i sängen:D
Det finns sjukt mycket bilder från denna kväll som jag förmodligen slänger upp på fejjan!

Kommentarer
Postat av: Mamms

vet du alls va du skriver...du tänker fortare än vad du skriver ha ha ...ta meningen där du börjar med Det blev massa kort.....va fan menar du med resten??? vad har du aldrig ????

2009-10-25 @ 19:35:23
Postat av: Elin

Jag har aldrig är en lek mamma.



Man säger ett påstående typ.

Jag har aldrig hoppat fallskärm, har man gjort det måste man dricka...

2009-10-25 @ 20:05:46
Postat av: Mamms

ahaa...ja nu ser jag ju att de e annan stil på de oxå....då förstår jag :) Usch va korkad man e då :/

2009-10-26 @ 08:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0