Bowling proffs?

Hockeyn var rätt seg idag faktiskt, jag linda och jessica satt uppe vid cafeterian och muppade.Jessica var helknas och gjorde sina "fejksmile" hela tiden så jag höll på att kissa på mig. I pauserna fick vi sällskap av Kim vilket var mycket trevligt. Han är rar den mannen:)
Dissade hockeyn när det var typ 45 minuter kvar då Matte och Johan kom och plockade upp mig.Mötte även lilla Lindutt utanför ishallen också, vilken greeej! Vi åkte sedan hem till Matte, glodde som vanligt på lite tv. Bestämde oss sedan för att ta en sväng förbi bowlinghallen där Bjuris och my dear Catarina var.
Vi gled dit och där mötte jag lilla Kristoffer bland alla människor :) Möttes sedan av en smått irriterad Catta, det gick inte så bra för henne på bowlingen så jag hoppade in och kastade en gång. Tror ni inte att jag gör en strike på första då eller? I´m soo good;) Även där stötte jag på lilla Linda - förföljer hon mig kanske? ;)
Vi drog från bowlinghallen rätt snabbt, blev sedan film hos Matte - Superhero movie tror jag den hette, rätt rolig men jag missade ca en timma av filmen eftersom en person ringde och gjorde mig skapligt förvånad men den var väldans pratglad, vilket jag absolut inte hade något emot. Riktigt skönt att få prata av sig och höra det där konstanta babblet om allt och ingenting!  - Got to love it :) 
Kom precis hem och måste hoppa i säng omgående, jobba i morrn kl 10. Det är ändå 6 timmars sömn det räcker!
Haha lite flummig dag med massa roliga (gamla) ansikten och röster.
Jag mår faktiskt riktigt bra just nu!:D

Godnatt Nynäshamn!;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0