Slaksöndag

Det är någonting med söndagar alltså, man gör nästan ALDRIG någonting.
Jaja, händer inte så mycket spännande igår heller, var mest hemma och kollade på tv.
Vid 12 tog jag tåget till ösmo och sedan hämtade micke upp mig där så åkte vi till honom.
Haha vi såg både rådjur och en hare påvägen hem:D Vi tänkte först bada i deras tunna när vi kom hem men sen när vi äntligen kom dit så orkade ingen av oss bada, så det blev en snabbdusch och sedan sova. Skönt skönt:D
Vi vaknade väl vid 10 kanske, upp och käka frukost sedan kollade vi på rotatullie eller vad den nu heter. Hade iofs redan sett den typ 2-3 ggr men den är så bra så.
Sedan var det dags för lunch, micke fick visa sin talang i köket, han slängde ihop lite wook blev skit gott:D MUMS:D
Efter det blev det ännu mer slak i sängen men efter en stund tog vi oss i kragen och gick ut en säng med billy bulle:D Skönt med lite friskluft måste jag säga. Hahaha när vi kom in i gen la vi oss på sängen båda två och gissa vad vi gjorde...vi slocknade båda två, tröttare människor får man ju leta efter haha, otroligt sällskapliga:p
Tog 20 över 4 bussen hem och nu sitter jag här, mamma och pappa är borta. Tror dom är och köper en ny spis eller nått, eller så är de ute hos farmor och farfar.

Ikväll är det Victoria secret på tvn, funtar på att bunkra upp med lite glass och sånt i sängen. Mys
På tisdag är det skolan igen, hur fasen ska jag orka upp kl 7? Alla mina underbara sovmornar har försvunnit från schemat också. stackars min skönhetssömn.

Nej nu ska jag hitta på nått annat tjingeling:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0