ojojoj!

Nu har jag haft mycket att stå i så har inte riktigt hunnit skirva.
Luciafirandet i kyrkan blev hur bra som helst, kören lät bättre en någonsin och solisterna sjöng så man fick tårar i ögonen. Detta är verkligne en så sjukt känsloladdad tradition!
Efter kyrkan var det av till studion, jag och Anderas var riktigt kreativa måste jag säga och bilderna blev riktigt bra.
Men eftersom vi var tvungna att göra ett break och hämta Catta i huddinge vid halv 1 så var vi inte klara fören kl 3.
Blev en liten biljakt på vägen till huddinge, satan vad roligt det var:D Satt där dom en liten uppspelt tjej och hejjade på:D haha

Igår så blev det ju lussande runt på massa ålderdomshem och sjukhus.
Dom är allt bra söta dom där gamlingarna alltså. Men roligast hade vi nog på lotsen, (hemmet för dem som är lite dementa) När vi hade tågat in och sjungt klart första låten är det en tant som börjar sjunga "Hej tomtegubbar står i glasen och låt oss lustiga vara" och det var inte bara en gång utan flera ggr, mitt under låtarna och i pauserna. Sedan fanns det en annan jättesöt tant som sa "åå så duktiga ni är" efter varje låt och klappade händerna helt själv. Efter en stund blir denna söta tant arg på den sjungande tanten och börjar argt skrika "tyst nu, tyst nu!!" till slut gick det ju inte att hålla sig för garv allt. Så sången på vägen ut blev mest ett fnitter. Men helt dagen var rikitigt mysig.
Intervjuad av nynästv blev man också:) HAHA
Vi var klara med alla lussanden vid halv 6 ungefär, då blev det åka till kvantum, kirra present åt Emelie, sedan hem o käka, slänga sig i duschen, fixa sig och sedan bege mig hem till Emelie eftersom hon hade 20 årskalas:D
Mysigt folk och så men vid 12 drog dom ut (PÅ MÅNDAG FÅR JAG OCKSÅ!!!!!!!) Det blev en kväll med mina favvokillar istället, blev lite kolla film och sedan fick man skjuts hem vid 3:)

Fick lite aggrissons ryck nu på morgonen när man gick höra om polarens natt.
usch vad arg jag blev!
Men nu måste jag börja fixa ska åka iväg till jobbet snart :)
Sen blev det lite kalas för mig här hemma:D
Myspys! Slänger upp bilder från lucia när jag fått dom :)
Pussar

Kommentarer
Postat av: catarina

ååååh nynästv, fan va coolt! vem vill inte vara med där? HAHAHA :D

2008-12-14 @ 11:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0