Provjobb:)

Igår var det då derby mellan Amanda och Jennis. Jag, Rebecca och Victor var där, skit kul att kolla faktist fast det var endel på sorundaläktaren som kollade snett på mig när jag skrek och klappade när Amanda gjorde mål. Båda var jätteduktiga men i slutänden så var det Sorunda som tog hem segern. Efter matchen drog vi hem till Victor eftersom Berras buss inte gjort fören om 50 minuter. Blev lite keek (pirog, MUUMS) sedan lite TV. Fick låna Vicor jacka när vi gick upp till bussen med Berra sen. Hahaha den var som ett tält på mig + att jag drunknade i luvan. Eskimå Elin;)

Idag dåra, skulle jag egentligen börja 10.30 med trumlektion men Mr Groove hade tydligen en jädrans bil att besiktiga så han skulle inte hinna tillbaka till min lektion. Yvonne var sjuk idag också så fick inte min sånglektion heller. Sedan på scmun berättade Mr groove att han faktiskt hann tillbaka till 10.30, nedrans alltså!!

Det blev bråttom till bussen Jag, Jennis, Amanda och Kristian fick springa men vi hann. Och det var tur att vi hoppade på stationen innan gymnasiet annars hade vi fått stå. Jag hoppade av vid Centrum för idag skulle jag provjobba på Svensleksaker. Hihi:D Det gick faktiskt riktigt bra, hjälpte några tjejer att välja en tamagutchi eller vad fasiken de heter. Tog eget insiativ och flyttade om i dockskåp hyllorna:D Det gillade Lasse..yeees. Haha Jobbade 3 timmar och nu får jag vänta och se om jag får jobbet..HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!

Kom hem vid typ 19.00 fick vänta på bussen nere i centrum i en halvtimma. Usch det är verkligen svinkallt ute nu. Frös som en gris. När jag kom hem åt jag mat och nu tittar jag på Topmodel sthlm.
Blä i morgon har vi Matteprov, kommer förmodligen få IG eftersom jag fattar nada, smällar man får ta. Jag är rätt van. Matematik+Elin= Bad match!!

Nu ska jag lägga mig i sängen igen, kolla klart på topmodel sedan vänta på Victor. han kommer inte fören 11 men men får försöka hålla mig vaken.

Yeah yeah smell me later;) haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0