Helt slut

Ja det blev ju fest på Lördagen också. Först åt jag jättegod mat, revbensspjäll, potatissallad och baugetter. as gott.
Sedan drog jag till Linda, när jag kom var redan Lollo och Sandra och hultan där. Mycket trevligt, vi satt och snackade massa tjejsnack. Sedan kom Berra, Rewa och Yvanna också. Och sist men inte mist så kom Julia och hennes kompis Jessica. Vi satt på Lindas rum och snackade massa skit. Sedan bestämmde vi oss för att dra vidare till Edis. Vi planerade att vi skulle ta bussen, tror ni att vi hann?:P Nupps.
Så jag ringde pappa, och han kom faktist och hämta oss:D TACK:D
Det var väl helt okej hos Edis, rätt mycket folk. Blev lite bråk och sånt där vanligt skit :/
Sedan lämnade alla tjejer mig där, då fick jag hitta någon annan att leka med. Det gick bra haha, blev med dragen till dansgolvet. Lekte lite med Hannele och snackade lite med Tamara. Mycket trevligt. Sedan sällskapade jag Gustav i trappan. Sedan vid typ halv 2 kanske började alla röra sig. Då ringde jag pappa så fick han komma och hämta mig.

Idag, Söndag har det blivit massa slak. Eller iofs mat hos farmor vid 2. Skiiit gott, potatis, älgstek och farmors specialar sås som är typ godast i världen:D Sedan äppelpaj till efterrätt. Och sedan fika på det. Jag fikade faktist inte eftersom jag var så äckelmätt efter det andra. Men satt där och var trevlig. Vid halv 5 åkte vi hem och nu sitter jag här och är alldeles slak. Känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig nu men klockan är bara 18.07 liksom.
Jaja nu ska jag hitta på nått annat. får se vad det blir..

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0